PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Caddedeki kaza ?

SerkanKurt
29-01-2012, 00:13
Arkadaşlar saat 20.00 civarlarında bağdat caddesinde kırmızı rx8 feci kaza yapmıştı. Siteden birisimi acaba ? Geçmiş olsun ciddi bi kaza olmuştu.

Ahmet Saraçoğlu
29-01-2012, 00:15
müşterimde aynen o saatlerde bi cooper dan bahsetti tede benle konuşurken.Cooper ayrı bi kazamı , yoksa uzaktan cooper a mı benzetti ilginç bi şekilde acaba.

SerkanKurt
29-01-2012, 00:18
Cooper'a benzeticeğini sanmıyorum rx8 olduğu bariz belliydi.

evolander
29-01-2012, 00:20
demin geçtim ama

geçmiş olsun umarım yaralanma vs yoktur...

SerkanKurt
29-01-2012, 00:23
kaza 20.00 civarındaydı zaten çekici almıştır çoktan.

-Ata-
29-01-2012, 00:32
evet ben de gördüm kötü olmuş,geçmiş olsun

Shekil
29-01-2012, 00:35
geçmiş olsun işallah önemli bişey yoktur.

HondatugraL
29-01-2012, 00:57
hayret. Aynı konudan zamanında ben açmıştım paladıumda s2000 kaza yapmıs bızden bırımı dıye gayet ıyı nıyetle mıllet atarlandı ettı nıe deşifre ediyon bılınmesını ıstemıodur belkı araç sahıbı falan demıstı. Bu konulara atarlanan yok. Bana denk gelıyolar :)

rx8 ede sahibinede geçmiş olsun

TFSI
29-01-2012, 00:58
nasıl gidiyordu kim bilir.

kusura bakmayın ama cumartesi aksamı caddede kaza yapabilicek hıza çıkan birinin hakettiğini düşünüyorum. ( Can sağlığını dışarıda tutuyorum , maddi hasarlara)

evolander
29-01-2012, 00:59
Belki sen konuyu açtıgında plakayı deşifre etmişsindir
millet ona atarlanmıştır :)

HondatugraL
29-01-2012, 01:03
tam hatırlamıorum ıyı nıyetle soyledıydım ama kendı gıbı sananlar kotu amaçla soyledıgımı sandı :) neyse salla.

SerkanKurt
29-01-2012, 01:03
hayret. Aynı konudan zamanında ben açmıştım paladıumda s2000 kaza yapmıs bızden bırımı dıye gayet ıyı nıyetle mıllet atarlandı ettı nıe deşifre ediyon bılınmesını ıstemıodur belkı araç sahıbı falan demıstı. Bu konulara atarlanan yok. Bana denk gelıyolar :)

Atarlanıcak bir durum olursa silsinler zaten konuyu gelemem öyle şeylere. Ciddi bir kazaydı yaralı yoktu galiba tam anlıyamadım trafik aktığı için. Geçmiş olsun amaçlı açtım siteye üyeyse diye.

Keeper
29-01-2012, 01:51
Yok yaralı arkadaşlar o açıdan allah korumuş. Kendisi arkadaşımız.

Baran^
29-01-2012, 01:52
Bitane makyajlı kasa var caddede kırmızı basık falan cok begeniyorum oysa kesin gözüm kalmıştır :)

darkmann
29-01-2012, 01:53
bende geçerken gördüm kazayı bi kaç genç arkadaş duruyordu arabanın başında umarım kimseye bişey olmamıştır

Keeper
29-01-2012, 01:54
Giderken lastik patlaması sonucu gerçekleşmiş sanırsam kaza...

MTZ
29-01-2012, 01:57
Sahibi yakın tanıdığım bir arkadaş ama siteden değil. Allah a sükür cana gelmedi kaza

Arenimo
29-01-2012, 01:58
Caddede kirmizi bi rx var insalllah O degildir

Mutu
29-01-2012, 02:08

kusura bakmayın ama cumartesi aksamı caddede kaza yapabilicek hıza çıkan birinin hakettiğini düşünüyorum. ( Can sağlığını dışarıda tutuyorum , maddi hasarlara)

Böyle bi genelleme olabilir mi? Kaza yerindeymişsiniz gibi yorum yapmışsınız. Belki yavaş gidiyordu, arkadan gelen çarptı kontrol kaybetti ya da lastiği patladı kontrol kaybetti ya da başka araç önüne kırdı kurtulmak isterken kaza yaptı.

darkmoon
29-01-2012, 02:11
Böyle bi genelleme olabilir mi? Kaza yerindeymişsiniz gibi yorum yapmışsınız. Belki yavaş gidiyordu, arkadan gelen çarptı kontrol kaybetti ya da lastiği patladı kontrol kaybetti ya da başka araç önüne kırdı kurtulmak isterken kaza yaptı.

yer cadde araç rx8 günde cumartesi olunca arkadaş sanırsam öyle bir kombinasyon yapmış..

Burak-Akın
29-01-2012, 02:26

ainen kazanın nasıl oldugunu bilemiyoruz. bnce ön yargıda bulunmamalı herkezin başına gelebilir. Siteden bi üye ise çok geçmiş olsun

kelalper
29-01-2012, 07:58
Ctesi aksami etrafta bir suru kiz tespit edildi dikkat cekme moduna gir. Guuuum. Birakin arkadaslar allah askina yok soyle olmustur boyle olmustur. Akilli uslu gitse lastikte patlasa baskasida sikistirsa tekeri terste bassa o arabayi kontrol ederek durdurur. Araba zaten yol tutusu iyi ve kontrolu kolay bir araba. Bi de bildigim rx8lerde run flat var.

Günkut
29-01-2012, 08:04
Ctesi aksami etrafta bir suru kiz tespit edildi dikkat cekme moduna gir. Guuuum. Birakin arkadaslar allah askina yok soyle olmustur boyle olmustur. Akilli uslu gitse lastikte patlasa baskasida sikistirsa tekeri terste bassa o arabayi kontrol ederek durdurur. Araba zaten yol tutusu iyi ve kontrolu kolay bir araba. Bi de bildigim rx8lerde run flat var.

Hız ölüm getirir..Boşuna söylememişler abi :icon_tup:

darkmoon
29-01-2012, 08:08

katılıyorum gençliğim caddede geçdi cadde caddeykenki zamanlar 95-2000 lilerin başına kadar bu süreçde gördüğüm kazaların %90 ı hep kapışdan süratten ona buna hava atıyım derdinden olan kazalardı..

burda tabi arkadaşların koruyucu bir tavrı var onlarada hak veriyorum bizde kaza yapan arkadaşlarımızı çok savunurduk o zamanlar toz konduramazdık..
yer kaygandı adam üstüne kırdı yolda kum vardı mıcır vardı v.b ama kazanında şekline bakıldımı kimse beni inandıramaz masumane bir kaza olduğuna tekrardan kardeşime geçmiş olsun diliyorum cana gelmemişya gerisi önemsiz..

ulasoztas1
29-01-2012, 08:13
nası böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum?? nasıl olursa olsun kimse kaza yapmak istemez hee kimi kaşınır patlicağı bellidir o ayrı ama bu kaza hakkında bilginiz olmadan kendimiz senaryo yazmamız ne kadar doğru?? bende caddeye takılıyorum yanımdan son sürat geçip 1dk sonrasında ağaça patmış adam da gördüm başkasının sıkıştırmasıyla kaldırıma çıkan da..
bende birçok kez kaza yaptım inanın bana hiçbiri gazlarken değil hep normal seyir halinde geldi başıma tanıyan bilen birisi kazayı anlatmadan ön yargıyla kimseyi yargılamayalım. kaza yapan kişiye geçmiş olsun

BaDCaT
29-01-2012, 09:20

Plaka vermeyip eğer böyle birşey olduysa şundandir hani honda ya 3 parça keyfe keder boyanip satilmasi lazimdir :D

Yaralanma ve ya Ölüm olmadiktan sonra mala gelmesi önemli değil en azindan insana ders olur..birileri ibret alir birileri dersi..

Baran^
29-01-2012, 10:52
Kesin gazlıyordu ediyordu denilmeside yanlış görgü tanığı gibi konusmanın manası yok kimse kaza yapmak istemez durduk yerde ama lastik patlama olayıda malesef araba rx8 ve cmrts olunca pek inandırıcı olmuyor ki öle olabilir.Şahsen ben ne zaman cmrts olsa s2k ve rx8 leri yırtına yırtına bagırtırken görüyorum özellikle caddebostan erenköy vs diyorum hatta nereye saplanıp kalıcak diye..Allah korusun neyse cana geleceğine mala gelmiş gecmiş olsun.

ernc
29-01-2012, 11:09
geçmiş olsun..

mini10s
29-01-2012, 11:10
allah bidaha kaza bela vermesin cok gecmıs olsun.ve bukdr hıza tepkılı olan arkadaslar tanımadan bılmeden.sacma sapan tepkı gostermeleri yanlıs.

KM_562
29-01-2012, 11:15
Cok gecmiş olsun.

Kadyr
29-01-2012, 11:25
Gazliyosa gazliyor size neki suren arkadas kesi dusunmustur neler olcagini size ne arkadas gecmis olsun deyip cekilemiyorsunuz baslatiyorsunuz tartisma sonra konular kapaniyor.
Kaza yapan arkadas gecmis olsun

esimsir
29-01-2012, 11:30
geçmiş olsun kimseyi sorgulamak bize düşmez cana zarar vermediyse problem yok bence... he bu arada hepimiz gazlıyoz ben sanmıyorum gazlamadan giden yoktur yarın öbürgün bizde patlasak aynı konuşmayı size yapıldığını düşünün derim...

rebelh
29-01-2012, 11:30
Gazliyosa gazliyor size neki suren arkadas kesi dusunmustur neler olcagini size ne arkadas gecmis olsun deyip cekilemiyorsunuz baslatiyorsunuz tartisma sonra konular kapaniyor.
Kaza yapan arkadas gecmis olsun

:icon_tup:

süs olsun die araba yapmıyoruz sonuçta gazlamak için yapıyoruz zararımız kendimize olduğu sürece kimseyi ilgilendirmez bencede

geçmiş olsun arkadaşa..

_muhaRRem
29-01-2012, 11:42
kazanın nerde nası geleceği hiç ama hiç belli olmaz , yok iyi olmuş öyle yaparsan böyle olur söylemleride çok saçma . Adı üstünde kaza bu .Nası yaparsa yapsın iyi olmuş denmez kaza yapan adama.

Keeper
29-01-2012, 11:47

Araçta runflat yoktu. Lastik kalitesinin önemini gördük böylece.

tazzz
29-01-2012, 11:47
Geçmiş olsun , cumartesi saat 15.00 gibi öğlen kırmızı RX8 egzoslu olan o kadar gazladı ki cadde bostan sahilde onun kaza yapmış olma ihtimali var yerler çok kaygandı .

mala gelsin cana gelmesin ...

kelalper
29-01-2012, 11:48
iyi olmus demek yanlis ama ctesi aksami yaya trafiginin en yogun oldugu ve kaldirim ile yolun ayni seviyede oldugu gayet kalabalik olan bir yerde arabayi pert edecek kadar hizli gitmekte dogru degil. bizlerde roll yapiyoruz ama trafigin en tenha oldugu saatleri tercih ediyoruz.ben hiz yapmasini tenkit etmiyorum sadece hiz yaptigi yer ve saat cok yanlis.

SekoLive
29-01-2012, 11:50
beyler toplasanız 10-15 kere gittim caddeye ve her gidişimde marka model ayırtmaksızın gazlayan zıplayan arabalar geçiyo yanımda. korkuyorm bir gün biriside bana denk gelicek diye. valla yazık yolu ordan geçmek zorunda olan insanlara....

arkadaşada geçmiş olsun inş kendinde bişi yoktur.

Mutu
29-01-2012, 11:53
iyi olmus demek yanlis ama ctesi aksami yaya trafiginin en yogun oldugu ve kaldirim ile yolun ayni seviyede oldugu gayet kalabalik olan bir yerde arabayi pert edecek kadar hizli gitmekte dogru degil. bizlerde roll yapiyoruz ama trafigin en tenha oldugu saatleri tercih ediyoruz.ben hiz yapmasini tenkit etmiyorum sadece hiz yaptigi yer ve saat cok yanlis.

Abi hala pert edecek kadar hızlı gidiyorsa diyorsun, adamın lastiği patlamış, yukarıda açıklama var çıkar at gözlüklerini. Hala aynı arabanın hızlı olduğu açısından bakıp yazıyorsun.

FB10ur
29-01-2012, 11:55
araç sahibi arkadaş forumdan olsada olmasada geçmiş olsun diyorum allah hiçbirimize kaza bela göstermesin arkadaşlar...

by serçe
29-01-2012, 12:01
geçmiş olsun

kelalper
29-01-2012, 12:02
Abi hala pert edecek kadar hızlı gidiyorsa diyorsun, adamın lastiği patlamış, yukarıda açıklama var çıkar at gözlüklerini. Hala aynı arabanın hızlı olduğu açısından bakıp yazıyorsun.

birincisii dogru konus o gozlukleri sana takarim dunyayi beygir gibi gorursun. ikincisi bri suru adam hizli kullaniyordu ediyordu yazmis ucuncusu akilli uslu gidiyor olsaydi lastigide patlasa o arabayi kontrol ederdi. son bir ayda benimde iki tane lastigim patladi yanaktan yolda giderken hic birinde de pert etmedim saga cektim stepneyi taktim devam ettim. Kaza yapanin hic bir zaman sucu olmaz zaten her zaman suclu arabalardir. allah korusun o kaldirimda yuruyen senin kardesin ablan annen baban olsa ve birisi gelip carpsa ayni sekilde arkadasinin avukatligini yapabilecek misin merak ediyorum.

SekoLive
29-01-2012, 12:08
alper abi iyi güzel yazıyorsunda herşeyde senin düşündüğün gibi olmak zorundamıdır? istisnalar yokmudur? kimi 4 lastik patlak 10km gider kimi bi lastik havası kaçsa ağaca vurur.

Mutu
29-01-2012, 12:08
birincisii dogru konus o gozlukleri sana takarim dunyayi beygir gibi gorursun. ikincisi bri suru adam hizli kullaniyordu ediyordu yazmis ucuncusu akilli uslu gidiyor olsaydi lastigide patlasa o arabayi kontrol ederdi. son bir ayda benimde iki tane lastigim patladi yanaktan yolda giderken hic birinde de pert etmedim saga cektim stepneyi taktim devam ettim. Kaza yapanin hic bir zaman sucu olmaz zaten her zaman suclu arabalardir. allah korusun o kaldirimda yuruyen senin kardesin ablan annen baban olsa ve birisi gelip carpsa ayni sekilde arkadasinin avukatligini yapabilecek misin merak ediyorum.

1- Kaza yapan kişiyi tanımıyorum
2- Düzgün konuş deyipte, çok iyi adap dersi vermişsiniz çok teşekkür ederim.

EMD
29-01-2012, 12:15
Araç sahibi siteden biriyse geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cana gelmesin...

Murcielago
29-01-2012, 12:24
Herkese tesekkur ederim arkadaslar kazayı ben yaptım. Kaza sebebi lastigin patlaması yanlarken yada makas atarken degil, zaten makas atan bi adam değilimdir aramızda bilenler bilir. "Kelalper " arkadasım kızların dikkatını cekmek için gazlayacak yada artistlik yapan bi ergen ruhlu bi adam değilim ben kim nası gittiğimi biliyo araçta zaten kız arkadasım var ve bu haraketlerden cok korkar ayriyetten aracta biri varken tehlikeli bi haraket yapmaktan her zaman kacınırım. Zaten sanırım seninlede tanısmıstık bi roll aksamında görsen benı hatırlarsın. Hata bende lastiklerim kabak olduğu halde parayı denkleştiremediğim için lastiklerimi değiştremiyorum cok uzun zamandır. Zengin piçi değilim ne yazikki baba para ver lastik alıyım da diyemiyorum maalesef. 1-2 ay içinde lastik almayı planlıyodum. Kaza soyle gerceklesti anlatayım merak eden arkadaşlara.göztepe ısıklardan caddeye cıktım karsıya gecıcektım ve yakındaki shell istasyonuna giricektım. yola cıktım onumdeki arac cok agır gidiyodu yol bos olmasına ragmen onu gecmek için dip gaz yapmadan hızlandırdım aracı orta seride dogru direksiyona az bi açı vererek cunku yerler ıslak oldugu için surekli **** bası aynı oynuyo ani tepkilerde.onumdeki aracı gecdıkten sonra vitesi 3 e attım aynı miktarda gaz verdim hafif sol yaparken bi anda sag on tekerım patladı aracın hızı 60-65 arasıydı arac kafadan bi anda sola donmeye megillendi tam sağa kırdım gazı pompaladım toparlamak için bu sefer sağ taraftaki kaldırıma kafadan cıkmak uzereyken ordaki kadını farkettım ama nası farkettım nası bir daha refleksle sola kırıp gaz verdım frene basmadım bilmiyorum Allah kurtardı diyelim sola birdaha kırdım ve soldaki agaca kafadan dumduz bi sekilde girdim.araçta 4 kişiydik allaha şukurler olsun hic bi dostuma baska birine ve baska bi araca bişi olmadı. Arabamı kaybettıgım için cok uzgunum ama kimseyede bişi olmadıgı için çok şanslıyım. Biriyle yarısmıyodum yada yanlamıyodum yada artistlik yapmıyodum kaza esnasında.

kelalper
29-01-2012, 12:25
alper abi iyi güzel yazıyorsunda herşeyde senin düşündüğün gibi olmak zorundamıdır? istisnalar yokmudur? kimi 4 lastik patlak 10km gider kimi bi lastik havası kaçsa ağaca vurur.

yaw benim inandirma gibi bir derdim yok. bir suru adam yazmis iste deli gibi gidiodu diye ben mi baska konu okuyorum. seko sende araba kullaniosun dumduz giderken lastigin patlarsa 60 la gider vurur musun. blap blap eder yanasirsin. ama arabanin dengesi bozuk haldeyken patlarsa normal olarak gider patlarsin.

fatihcakin
29-01-2012, 12:26
Arkadaşlar rivayetlere inanmamak lazım kesin bir cevap gelmedikce kendi kendimize senaryo yazılmış :) Belki sahibi biri gider biri gelir düşüncesindedir Allahtan cana gelmemiş.

Ve cevap gelmiş ben yazarken :)

Low-Rider
29-01-2012, 12:27
yaw benim inandirma gibi bir derdim yok. bir suru adam yazmis iste deli gibi gidiodu diye ben mi baska konu okuyorum. seko sende araba kullaniosun dumduz giderken lastigin patlarsa 60 la gider vurur musun. blap blap eder yanasirsin. ama arabanin dengesi bozuk haldeyken patlarsa normal olarak gider patlarsin.

bu konuda bisürü adam nerede gazlarken kaza yaptı yazmış,1kişi 1tane rx8in gazladığını görmüş sadece oda cadde de değil? ben göremedim ki kaza yapan kişinin 2 arkadaşı da lastik patlaması sonucu kaza yaptığını belirtmiş.

sakin ol biraz

Murcielago
29-01-2012, 12:30

Birader ben caddede oturuyorum. kazayı pendik yolunda yapsam ne değişecek ? cadde yolu boşken 60-70 km suratlere cıkılacak bi yoldur zaten aksamları cogu arac bu hızlarda seyreder. Umarım herkes hakettiğini yaşar bir gun...

106GTİ
29-01-2012, 12:33
geçmiş olsun Allah korumuş cana birşey olmaması sevindirici giden malın yerine daha iyisi alınır Allah ın izniyle

rebelh
29-01-2012, 12:34
kışın en önemli şey lastik bi mevzu için yazlık lastiklerimle yolların kapandı dendiği gün hayraboludan edirneye gittim gece döndüm yollar buzdu ama yazlık olmasına rağmen lastiklerim yeniydi kontrolü hiç kaybetmedim

tekrar geçmiş olsun..

kelalper
29-01-2012, 12:34
Herkese tesekkur ederim arkadaslar kazayı ben yaptım. Kaza sebebi lastigin patlaması yanlarken yada makas atarken degil, zaten makas atan bi adam değilimdir aramızda bilenler bilir. "Kelalper " arkadasım kızların dikkatını cekmek için gazlayacak yada artistlik yapan bi ergen ruhlu bi adam değilim ben kim nası gittiğimi biliyo araçta zaten kız arkadasım var ve bu haraketlerden cok korkar ayriyetten aracta biri varken tehlikeli bi haraket yapmaktan her zaman kacınırım. Zaten sanırım seninlede tanısmıstık bi roll aksamında görsen benı hatırlarsın. Hata bende lastiklerim kabak olduğu halde parayı denkleştiremediğim için lastiklerimi değiştremiyorum cok uzun zamandır. Zengin piçi değilim ne yazikki baba para ver lastik alıyım da diyemiyorum maalesef. 1-2 ay içinde lastik almayı planlıyodum. Kaza soyle gerceklesti anlatayım merak eden arkadaşlara.göztepe ısıklardan caddeye cıktım karsıya gecıcektım ve yakındaki shell istasyonuna giricektım. yola cıktım onumdeki arac cok agır gidiyodu yol bos olmasına ragmen onu gecmek için dip gaz yapmadan hızlandırdım aracı orta seride dogru direksiyona az bi açı vererek cunku yerler ıslak oldugu için surekli **** bası aynı oynuyo ani tepkilerde.onumdeki aracı gecdıkten sonra vitesi 3 e attım aynı miktarda gaz verdim hafif sol yaparken bi anda sag on tekerım patladı aracın hızı 60-65 arasıydı arac kafadan bi anda sola donmeye megillendi tam sağa kırdım gazı pompaladım toparlamak için bu sefer sağ taraftaki kaldırıma kafadan cıkmak uzereyken ordaki kadını farkettım ama nası farkettım nası bir daha refleksle sola kırıp gaz verdım frene basmadım bilmiyorum Allah kurtardı diyelim sola birdaha kırdım ve soldaki agaca kafadan dumduz bi sekilde girdim.araçta 4 kişiydik allaha şukurler olsun hic bi dostuma baska birine ve baska bi araca bişi olmadı. Arabamı kaybettıgım için cok uzgunum ama kimseyede bişi olmadıgı için çok şanslıyım. Biriyle yarısmıyodum yada yanlamıyodum yada artistlik yapmıyodum kaza esnasında.

hatirladim gecmis olsun. yanlis anlama iyi ki olmus falan demiyorum ama ctesi aksami rx8 pert deyince genelde gazlama akla geliyor. Ama sonuc dedigim gibi olmus arabanin dengesi bozukken yakalanmissin patlak lastige.tekrardan gecmis olsun.

Baran^
29-01-2012, 12:42
Yazmıyım zaten kaza yapılmış moraller bozuk diyorumda dayanamadım.Baba lastiklerim bitik lastik alacağım diyenler zengin piçimi oluyor orasını anlamadım ben gecen memnun değilim lastiklerimden lastik alıcam diyip gidip lastik aldım.Lastik şakaya gelir olay değil cunku.Şimdi zengin piçi oldum sanırım :)

teggy
29-01-2012, 12:44
Facebooktan da dediğim gibi tekrar geçmiş olsun...

Televizyonda gazlayanları haber yapıp arabasını hobi edinen her insana serseri, katil gözüyle bakan habercilere ağzına geleni sayan arkadaşların yine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup şöyledir böyledir demesi de ilginç olmuş artık kendi eleştrilerini yaparlar herhalde...

Bu arada yukarıda hepimiz gazlıyoruz makas atıyoruz diyen arkadaşlar da, yok öyle bir şey. Herkesi aynı kefeye koymayın. kendi adıma 18-19 umda iken bile makas atmamışımdır, diğer araçları sıkıştırıp utanmamak için, herkes apache değil burada...

Acurol
29-01-2012, 12:47
Çok geçmiş olsun bende gördüm kazayı cana birşey gelmemiş olması sevindirici pek duramadım orada trafiğin akması sebebiyle. Tekrar çok geçmiş olsun.

Vtec_2
29-01-2012, 12:56
Geçmiş olsun,Olur böyle şeyler.Cana gelecegıne mala gelsin.

FK.Sub
29-01-2012, 12:57
Hızlı aracın varsa %100 suçlusun bu memlekette suçlu sen olmasan bile hızlı aracın olduğu için sen yaptın veya yaptırdın sanırlar. Geçmiş olsun bu arada araç sahibine ve yanında ki arkadaşlara önemli olan cana gelmemesi.

ukku
29-01-2012, 13:10
Geçmiş olsun. Kimseye bişey olmamış olması sevindirici.

HondatugraL
29-01-2012, 13:13

kaza büyüklüğünü görmedimde çok mu ciddi arabanın durumu ?

fa'R'uk
29-01-2012, 13:32
bu kadar komik yorumlar yapılırmı bilmeden etmeden yapılan yorumlara bak adamı asalım o zaman bu yazanların hangisi yolda emekli memur gibi kullanıyor acaba
kazaya yapan arkadaşa da nasıl ve ne şekilde yaptıysa yaptı geçmiş olsun diyorum

individual
29-01-2012, 13:34
Yazmıyım zaten kaza yapılmış moraller bozuk diyorumda dayanamadım.Baba lastiklerim bitik lastik alacağım diyenler zengin piçimi oluyor orasını anlamadım ben gecen memnun değilim lastiklerimden lastik alıcam diyip gidip lastik aldım.Lastik şakaya gelir olay değil cunku.Şimdi zengin piçi oldum sanırım :)

Öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyorum.Ve baran arkadaşıma katılıyorum.Birde ben şunu anlamıyorum.Baba 4 lastik alıcam diyemem ama RX8 var bir çelişkili.Herkezin parası kendine ama mesela ben benim arabayı 1 senedir yatırıyorum.Bazı bakımlarını yapmam lazım yapamadığım için trafiğe çıkıp rezil olup yada başkasına zarar vermemek için araba yatıyor bence böle olması lazım.

Geçmiş olsun diyelim.

BAŞAR
29-01-2012, 13:37
öncelikle sana geçmiş olsun kimseye birşey olmaması sevindirici.

Kadyr
29-01-2012, 13:55
Baran sen yanlis anlamissin bence senin nasil biri oldugunu bilmiyorumda.arkadas zengin pici olarak ifade ettigi farkli birsey bizde biliyoruz lastik parasi istemekten istemeye fark var.arkadasi savunmuyorum sadece seni az cok burda taniyorum uzerine alin istemedim:))
Arkadasim sanada gecmis olsun tekrardan lastik onemli bende yeni lastik almaya bir hafta kala yani maas almaya kaza yaptik taktiri ilahi derim kimseye bisi olmadi allah daha buyugunu yasatmasin

darkmoon
29-01-2012, 14:23
zengin piçi değilim demişsin arkadaşım burda biraz yanlış laf etmişsin her zengin piçmidir..
ayrıca yazdıklarınla çelişmiyormusun zenginlere piç dediğin için para pul mevzusuna giricem normalde hiç sevmem ama madem zenginlere hakaret ettin bende yazmak isterim caddede oturuyorum diyorsun caddede evler ne kadar ??? altımda rx8 im var diyorsun yaşın 22 benim bildiğim rx8 ikinci elde alsan ortalama temizlerinin fiyatları 45 bin tl den başlıyor.. sen o yaşda babadan yardım almadıysan altındaki arabayı nasıl aldın.. bu durumda sende o hakaret ettiğin sınıfa girmiyormusun.. yanlış anlama sadece yazdıklarında çelişki gördüm ondan yazdım yoksa polemikleri karşılıklı yazışmaları hiç sevmem..

ben o kadar çok senin dediğin zengin çocuğu gördümki zamanında parası olmasına rağmen gittiler araçlarına jant kolon teyp ıvır zıvır almakdan hiç bir zaman kabak lastiklerini değiştirmeye fırsat bulamadılar..
ama o kadar parası olmayan insanlarda gördümki parası az olmasına rağmen ilk gidip 4 lastik alıyordu onu alamıycak güçde olanlar bile durumu iyi 15-20 bin km götürücek diş derinliği 5 cm lik çıkma lastikler alıyordu..

tekrar canı gönülden diyorumki geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin iyi biriymişsinki allah korumuş insana değilde ağaca vurmuşsun çünkü tahminim cadde gece vakdi kaldırım bilhassa epey kalabalıkdır..

hazar
29-01-2012, 14:36
vay arkadaş nasıl bişey bu, adamın kendi sıkıntısı yetmiyor birde burda size laf anlatmaya çalışıyor. geçmiş olsun birader, sıkma canını..

Murcielago
29-01-2012, 14:37
Beyler zengin picinden kastim sorumsuzca laylaylom yasayan kisiliklerden bahsedyrm alkollu arac kullanip aman patlasam nolur bana bisey olmasin diyen bi zihniyet degilim onu kastetmek istedim.cunku kazadan sonra bana gelip kirmizi arabyi gorup haketmissindir sen diyen insanlar var beni bu tarif ettigim kisilik sinifndan saniyolar..yoksa elbette babamdan ve benim biraz kazancimdan ve cok seyden kisarak ben bu araca biniyodum..demek istedgm sey yanlis anlaslms yada dogru yazamamisim kusura bakmayin,vurdumduymaz biri olmadigimi belirtmek istedim sadece

darkmoon
29-01-2012, 14:41
Beyler zengin picinden kastim sorumsuzca laylaylom yasayan kisiliklerden bahsedyrm alkollu arac kullanip aman patlasam nolur bana bisey olmasin diyen bi zihniyet degilim onu kastetmek istedim.cunku kazadan sonra bana gelip kirmizi arabyi gorup haketmissindir sen diyen insanlar var beni bu tarif ettigim kisilik sinifndan saniyolar..yoksa elbette babamdan ve benim biraz kazancimdan ve cok seyden kisarak ben bu araca biniyodum..demek istedgm sey yanlis anlaslms yada dogru yazamamisim kusura bakmayin,vurdumduymaz biri olmadigimi belirtmek istedim sadece

yok değilsin onu ilk mesajından anladım zaten başkası olsa burda eser gürler onu eleştirenlere hakaret falan edebilirdi senin belli çok güzel bir ahlakın edebin var tekrardan çok geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin inşallah rx8 ni aratmıycak daha güzel bir araç alırsın zaten kaskon olduğunu düşünüyorum canada gelmemiş sana kız arkadaşına arabadaki diğer arkadaşlara o yoldaki kadına gerisi önemsiz..

kelalper
29-01-2012, 14:55
bu konuda bisürü adam nerede gazlarken kaza yaptı yazmış,1kişi 1tane rx8in gazladığını görmüş sadece oda cadde de değil? ben göremedim ki kaza yapan kişinin 2 arkadaşı da lastik patlaması sonucu kaza yaptığını belirtmiş.

sakin ol biraz

haci ben sakinimde edilen laflari gormuyor musun at gozlukleri falan.

Kadyr
29-01-2012, 15:07
Demekki gozluk takiyorsun.bu sana ilk tepki degil;)

Arenimo
29-01-2012, 15:10
Ya arkadaslar kime ne lastik almis almamis zebginmis degilmis kasko experi misiniz neyin muhabbeti bu ya ? Yok gazladi yok simardi kalti para onun can onun ister gazlasin girsin ister lastigi patlasin sosyal mesaj vermeyin birine vursa carpsa vebalide cezasida boynuna adam kaza yapmis cani burnnundadir adam iyi sabrediyo kardesim gecmis olsun allah buyugunden esirgesin

mstfcn28
29-01-2012, 15:10
Geçmiş olsun kardeşim.
Herkese ders olur umarım.

taytay
29-01-2012, 15:13
Ya arkadaslar kime ne lastik almis almamis zebginmis degilmis kasko experi misiniz neyin muhabbeti bu ya ? Yok gazladi yok simardi kalti para onun can onun ister gazlasin girsin ister lastigi patlasin sosyal mesaj vermeyin birine vursa carpsa vebalide cezasida boynuna adam kaza yapmis cani burnnundadir adam iyi sabrediyo kardesim gecmis olsun allah buyugunden esirgesin
:icon_tup::icon_tup:

çok gecmiş olsun üzücü bi durum Allah korumus kimseye bişiy olmamış

Alper_
29-01-2012, 15:14
geçmiş olsun..

TC_VTEC
29-01-2012, 15:22
Gecmis olsun allah beterinden esirgesin.

GokhanE.
29-01-2012, 15:31
Cok gecmis olsun,sana kaza yerinde araban yuzunden "haketmissindir sen" diyenlerden farki yok burada olumsuz yazanlarin.Bu tip durumlarda insanlar senin bindigin araci ya alamadiklarindan,alsa isletim maliyetine yetisemiceklerinden,ona da yetisseler alip kullanmayi beceremiceklerinden kiskanip abuk subuk konusabilirler.

Senin hangi harcamani ne zaman yapmayi planladigin kimseyi ilgilendirmez,denilse denilse "keske ihmal etmeseydin" denir,aracindan ayrilmak zorunda kalmissin insallah daha iyileri nasip olur,daha guzel araclara agzinin tadiyla esinle dostunla binersin.

FRTDI
29-01-2012, 15:33
Gecmis olsun Allah beterinden saklasin mal yerine gelir sukur ki kimseye bisey olmamis..

Eyup Duygun
29-01-2012, 15:39
Cok gecmıs olsun , Allah beterinden saklasın.Kazadan 10dk sonra sanırım gördüm bende.Araç kötü haldeydi.Soran arkadaşlar olmuş cadde de gezen kırmızı makyajlı kasa basık olan rx mi diye bu araç o rx degil.

Mutu
29-01-2012, 16:11
haci ben sakinimde edilen laflari gormuyor musun at gozlukleri falan.

Vay be çok ağır konuşmuşum harbiden.

Yiğit G.
30-01-2012, 13:33
bir aracın pert olması için 100-150 km hızla gitmesine gerek yok.. 60 km sabit hızla vurdunmu iç organların oynar yerinden , araçda pert..

60km

yBmZF0pUv9c

hatta civig Eg pert ötesi oluyor 60km de..

5Y4yIjT83kA

Arkadaşım geçmiş olsun , boşver kulak verme sen konuşulanlara.

ErenErdem
30-01-2012, 13:49
geçmiş olsun Murcielago size birşey olmaması sevindirici...

Bad-Fast
30-01-2012, 14:22
geçmiş olsun , eg çok fena oluyormuş .

poseidon
30-01-2012, 15:10
Geçmiş olsun kaza bu sanırım.
Bağdat Caddesi (http://www.anadoluyakasi.net/ilcelerimiz/kadikoy/2012/01/30/bagdat-caddesi%E2%80%99nde-yine-kaza/)

Ö.öztüRk
30-01-2012, 15:41
çok geçmiş olsuun kafana takma diyen der yazan yazar kimseye bişey olmaması sevindiri allah korumuş tekrardan çok geçmiş olsun

onur_S
30-01-2012, 15:50

bende aynısını aklımdan geçirdim,bana babam lastik aldı,arabamı da o aldı,zengin picimi oluyoruz yoksa bana + olarak,
akıl 3 karıs havada
nerede nasıl gösteriş yapsam para harcasam
valeye 50 vereyimde beni saysınlar tarzı olsam,genel olarak bi boka faydam olmasa,hayatımda bi basarım olmasa okulumun da hakkından gelmezsem mi zengin pici olurum?
arkadas niye kullandı bilmiyorum da bunlar biraz karsındaki adamı hıc tanımadan yorum yapıldıgı zaman hazımsızlıga giriyor.iyi arabaya binen genc birisi her zaman zengin pici olmuyor,fesatlıga lüzum yok.tanırsın pic dersin ayrı mesele..
sonuc olarak gecmıs olsun cana bişey gelmemıs koyarım gecerım rx8 ıne.gönül ister arbaayada bişey olmasın ama olan olmus cana bişey gelmediyse rx8 dert değil..tekrar gecmısler olsun..

nokian
30-01-2012, 16:23

o gazlarken benim sevdiğimin canına zarar gelirse gazlayana çok pis gazlarım !!kusura bakma arkadaşım .sosyal mesaj biryere kadar ama haklılık payı da yok değil arkadaşlarımızın .

kardeşimizin yaşı daha çok genç,kötü de olsa tecrübe tecrübedir.Bu kazadan bir ders çıkardığını düşünüyorum .Tekrarının olmaması dileğimle.

meh66
30-01-2012, 16:37
gecmıs olsun

Yiğit G.
30-01-2012, 16:52
o gazlarken benim sevdiğimin canına zarar gelirse gazlayana çok pis gazlarım !!kusura bakma arkadaşım .sosyal mesaj biryere kadar ama haklılık payı da yok değil arkadaşlarımızın .

kardeşimizin yaşı daha çok genç,kötü de olsa tecrübe tecrübedir.Bu kazadan bir ders çıkardığını düşünüyorum .Tekrarının olmaması dileğimle.

adam gazlamamıs hala gazlama diyorsunuz.

nokian
30-01-2012, 16:56
adam gazlamamıs hala gazlama diyorsunuz.
kaza yapan arkadaşa değil benim tepkim alıntı yaptığım yorum için yazılmış bir mesajdır bu.

darkmoon
30-01-2012, 17:03
zaten araç sahibi arkadaş çok yumuşak huylu güzel bir insan ortalğı velveleye verip gaza getirmeye çalışanlar derdi başka..

araç sahibi arkadaş bir şey dememiş gayet yumuşak güzel açıklayıcı bir üslupla yazmış her şeyi cevaplamış tüm soruları ama aralara birileri giriyor vay efendim şöyle böyle deyip ortalığı gaza getirmeye çalışıyorlar anlamıyorum zaten bu tür insanların amacı ne..

oğuz
30-01-2012, 17:17
gereksiz polemiğe girenler olmuş,zengin piçi lafı yanlış vurgulanmış.kaldırımdaki kadından kurtarmanız büyük şans Allah beterinden korusun geçmiş olsun

SLH
30-01-2012, 17:29
Geçmiş olsun.

Samet_vti
30-01-2012, 19:06
geçmiş olsun

pirasa
30-01-2012, 21:35
usta geçmiş olsun.

berkred
30-01-2012, 21:50
geçmiş olsun

1lker
30-01-2012, 22:04

iyi kötü çoğu kişinin kazası vardır ufak yada büyük sana,arkadaşlarına veya herhangi bir şahısa birşey olmadıysa canını hiç sıkma arkadaşım herşey zamanla yerine koyulur geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin inşallah

TFSI
30-01-2012, 22:19

Herkes bana yüklenmiş ama benim kimsenin canında malında gözüm yok öncelikle geçmiş olsun arkadaşa. Şahsen kaza yapınca mutlu olmadım emin olun.

- Gazlarım kimseye de hesap vermem diyen arkadaşlar buyrun tem sizin istediğiniz gibi gazlayın gece yol boşken ama gelipte bana ctesi o trafikte de gazlarım demeyin orda size veya yakınınıza da çarpabilirdi.
Biraz empati.

Samet_vti
30-01-2012, 22:21

kaza yaparsın arabanda biraz spor bi modelse nasıl yaptığın önemli değildir.
hak etmişsindir ,insanların gözünde ,belki tamamen olası bi kazadır senin başına geldiği gibi lastik patlamıştır. Ama sen bunu kimseye anlatamazsın kesin sürat vardır ve hatalısındır. Biz nasıl bi toplum olduk nerde kaldı insanlık bilmiyorum
ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm söylenenlere fazla kulak asma bence azı olan konuşuyo

TFSI
30-01-2012, 22:28
Birader ben caddede oturuyorum. kazayı pendik yolunda yapsam ne değişecek ? cadde yolu boşken 60-70 km suratlere cıkılacak bi yoldur zaten aksamları cogu arac bu hızlarda seyreder. Umarım herkes hakettiğini yaşar bir gun...

Eleştirim biraz fazla olmuş ama senle akşam caddeye çıkalım rx8 , s2000 sahipleri nasıl kullanıyor görelim. Yazdığın postlardan edepli biri olduğunu anladım zaten haklı durumda kaza yapmışsın olabilir sinirlisindir ya da alınmışsındır , ama ben sürekli başıma geleni söylüyorum. Her köşe başında yanlıyorlar tabi siz ve sizin gibi kullananları tenzii ediyorum . Şimdi S2000 ve ya RX8 sahipleri saldırıcak ama büyük bir çoğunluk böyle kullanıyor arabayı .

Olaya gelince geçmiş olsun. Umarım en az hasarla çıkarsın. Pendik yolunda yapman daha sakin , boş bir yolsa eğer makul karşılanırdı olay bu sadece.

Son cümlende beddua ise canın sağolsun , eğer yolda giderken biri vurur pert ederse arabamı burdan gelir özür diler vebalimi öderim.

sinan-s
30-01-2012, 22:28
Geçmiş olsunn

VTec_king
30-01-2012, 22:42
geçmiş olsun arkadaşım kırmızı yere basık egzozlu olanmıydı araç..
güzel duruyordu cana geleceğine mala gelsin..

Cry
30-01-2012, 22:50
Geçmiş olsun aman cana gelmesinde gerisi önemli değil.

wolrath
30-01-2012, 23:11
murcı gecmıs olsun.
bırısıne-kendıne zarar vermemıssın.kaskodan da paranı alırsın.maddı-manevı fazla surmez atlatman ;)

*toplumsal mesajları da bosver.
aynı haltı yerler ama ders vermeye bayılırlar.

rebel
30-01-2012, 23:16
yav bura ağlama duvarına dönmüş. herkes bişeylerden alınmış. ben kaza yapsam ne buraya açıklama yapmak nede kötü eleştirileri almak zorundayım. ateş düştüğü yeri yakar . sosyal msjları bırakın. sosyal msj verenler techte değil donanım haber ve muadillerinde takılsın. geçmiş olsun kardeşim sana önerebilceğim git başının gözünün sadakasını dağıt. beterin beteri var allah korumuş iyi geceler .
dipnot: bırak burdaki ve etrafındaki insanları,sen kendi dalgana bak. haberi gördüm ben bile sinirlendim yahu. o gazeticileri şişeye oturtmak lazım durumdan haberleri yok her haberde kopyala yağıştır yapıyolar

VSO
30-01-2012, 23:17
kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun kimseye birşey olmamış şükür..20li yaşlarda RX-8 almak çok mu zor çok mu imkansız ? Okumuş mesleğini yapan, askerliğini yapmış işini de iyi yapan adam iyi de maaş alır, RX-8 de alır 9 da 10 da şaşkoloz gibi bakarsın. Alınteriyse kimseye laf etmek düşmez değilse sanane ulan? Bilip bilmeden birileri piç miç demiş..Ayıp değil mi oğlum? Herkes baba parasıyla mı alıyor ulan? Biraz insan olsak biraz düşünüp konuşsak.. Yine birilerinin malı birilerinin diline dolanmış...

fdl
30-01-2012, 23:25
büyük geçmiş olsun kardeşim allahtan size bişey olmamış..ben onu bunu bilmem şu sebeple bu sebeple farketmez büyük yada küçük kaza hepsi zor allah kimsenin başına vermesin..kardeşime kırmızı ışıkta geçen biri çarptığında olan durumumu düşündüm de gerçekten zor heleki arabada başka canlar varsa..tekrar söylüyorum allahtan bişey olmamış...büyük geçmiş olsun..

Murcielago
31-01-2012, 00:34
Eleştirim biraz fazla olmuş ama senle akşam caddeye çıkalım rx8 , s2000 sahipleri nasıl kullanıyor görelim. Yazdığın postlardan edepli biri olduğunu anladım zaten haklı durumda kaza yapmışsın olabilir sinirlisindir ya da alınmışsındır , ama ben sürekli başıma geleni söylüyorum. Her köşe başında yanlıyorlar tabi siz ve sizin gibi kullananları tenzii ediyorum . Şimdi S2000 ve ya RX8 sahipleri saldırıcak ama büyük bir çoğunluk böyle kullanıyor arabayı .

Olaya gelince geçmiş olsun. Umarım en az hasarla çıkarsın. Pendik yolunda yapman daha sakin , boş bir yolsa eğer makul karşılanırdı olay bu sadece.

Son cümlende beddua ise canın sağolsun , eğer yolda giderken biri vurur pert ederse arabamı burdan gelir özür diler vebalimi öderim.
Beddua olsun diye solemedim onu, sinirimden yazdigim bisey durumumu anlamayanlara hakettigimi dusunenlere, kisisel olarak algilama, allah seni kazadan beladan korusun, herkeside...

Murcielago
31-01-2012, 00:41
Herkese tek tek tesekkur ederim arkadaslar, cok sagolun... Insallah benim yasadigimi baska hic bi arkadas yasamaz, hepinize zevkli ve guvenli surusler dilerim.

dirk
31-01-2012, 01:26
Gecmis olsun kardesim.. Yanlarkende olsa makas atarkende olsa artık yapacak bisey yok Allah korumuş gecmis olsun !! Herkese güvenli sürüşler.

CinAli_06
31-01-2012, 03:39
Büyük geçmiş olsun kardeşim. Cana gelmemiş, mal elbet yerine gelir canın sağolsun yeter.