Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kompenat yardımm

FeVıDun
29-01-2012, 09:49
Merhaba arkadaşlar. 2001 model vtec2 kulanıcıyım. ana ünite olarak jvc kw-avx-836 double dınn kulanmaktayım we aracın içi şıkır şıkır olsun istiyorum acıkcası. 4 adet kompenat alıcagım ama ne almalıyım bana bır kaç marka söylendı ama sizlerınde bılgısını almak ıstedım yardımcı olursanız memnun olurum.

cadence

violence

clarion

Trance-R
29-01-2012, 09:58
cadence iyi gibi...clarion ve violence için bişey diyemem ...

Rec.O
29-01-2012, 10:02
İnfinity veya kicker ks diyorum..kesinlikle

bLackModeL
29-01-2012, 10:26
focal morel infinity kappa series para varsa para ortaysa infinity alt serileri ve kicker ks serisi para yeterı kadarsa violence iyi bunun yanına macustik ve jbl alt seriler olabılır ama senın ıcın dıyorum .. en son saydklarımda anfıye gıreceksen sureklı tweeter yanması sozkonusu olabılır o yuzden sıfır ve garantılı al ..

FeVıDun
29-01-2012, 13:17
focal morel infinity kappa series para varsa para ortaysa infinity alt serileri ve kicker ks serisi para yeterı kadarsa violence iyi bunun yanına macustik ve jbl alt seriler olabılır ama senın ıcın dıyorum .. en son saydklarımda anfıye gıreceksen sureklı tweeter yanması sozkonusu olabılır o yuzden sıfır ve garantılı al ..

violence tawsıye edıyorsunuz yanı dogrumu anladım acaba :)

bLackModeL
29-01-2012, 13:41
tavsıye edıyorum ama gerekce gostermıyorum tweter yanmasını goze alıosan anfıye bagladıgında al hele bıde kapı ıcındeyse sureklı acılıp kapanacak kapı sekmanların kırılacakk :D bence kicker ks al keyfıne bak onlar lamba korumalıı

FeVıDun
29-01-2012, 15:00
tavsıye edıyorum ama gerekce gostermıyorum tweter yanmasını goze alıosan anfıye bagladıgında al hele bıde kapı ıcındeyse sureklı acılıp kapanacak kapı sekmanların kırılacakk :D bence kicker ks al keyfıne bak onlar lamba korumalıı

dogru söyluyorsun aslında. kıcker almakta fayda war :)

bLackModeL
29-01-2012, 15:30
temizz olur bende sadece ks tweter almıstım ks20 serisi ıcınde kocaman ıkı tane lamba varr .. en guclu anfıye gırr yıne tweetera zarar vermıyoo ? resımlerını eklerım ıstersen kafanda fıkır olusmadıysa

ardacngns
29-01-2012, 16:02
Ben hertz hsk 165 kullaniyorum 120 watt cont gucu var yanlis hatirlamiyorsam 2 takimi ayri alicaksaniz ben hertzleri satiyorum bilginiz olsun

FeVıDun
29-01-2012, 17:29
temizz olur bende sadece ks tweter almıstım ks20 serisi ıcınde kocaman ıkı tane lamba varr .. en guclu anfıye gırr yıne tweetera zarar vermıyoo ? resımlerını eklerım ıstersen kafanda fıkır olusmadıysa

wallahı eklersenız memnun olurum. :)

FeVıDun
29-01-2012, 17:34
Ben hertz hsk 165 kullaniyorum 120 watt cont gucu var yanlis hatirlamiyorsam 2 takimi ayri alicaksaniz ben hertzleri satiyorum bilginiz olsun

4 adet almayı düşünüyorum

bLackModeL
29-01-2012, 18:34
http://img802.imageshack.us/img802/4475/dscf0060m.jpg
http://img843.imageshack.us/img843/2939/dscf0061mm.jpg
buyur kardesımm ınsallah yardımım dokunmusturr

FeVıDun
29-01-2012, 18:44
http://img802.imageshack.us/img802/4475/dscf0060m.jpg
http://img843.imageshack.us/img843/2939/dscf0061mm.jpg
buyur kardesımm ınsallah yardımım dokunmusturr

hmm cok teşekkur ederim. kiçker kompenat aldıgımdan bınlar takım halınde içinden mı cıkıyor pekı ?

bLackModeL
29-01-2012, 18:53
:D bunsuz kompenant olmaz kı ? o ses nasıl cıkıyo zannedıyosun bunsuz anfıye gırersen cort olur :D 1 takımda 2 adet mid 2 adet bas 2 adette suzucu cıkar

FeVıDun
29-01-2012, 19:17
:D bunsuz kompenant olmaz kı ? o ses nasıl cıkıyo zannedıyosun bunsuz anfıye gırersen cort olur :D 1 takımda 2 adet mid 2 adet bas 2 adette suzucu cıkar

:p ozaman kıcker almakta fayda war :) pekı fıyatı pıyasası nedır acaba ? :icon_tup:

bLackModeL
29-01-2012, 19:46
google amcaya sor hemen cıkartır fıyatlarıı

extrem_015
29-01-2012, 20:10
violence de tweeter yanma problemi varsa crosover ile yada tweeterın önüne seri şekilde direnç benzeri bişey bağlanarak sorun halledilebilir.yalnız en iyisi kicker yada orijinal jbl gibi markalara yönelmektir.hatta çok güzel bir tane gördüm harika bişey tabi size uygunmu bilemem JBL 600GTİ - Kolon Paketleri ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 71930037 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-jbl-600gti-71930037/detay)

white light
29-01-2012, 20:24
kicker yada pionner ust serılerden alabılırsın ozellıkle pıonner TS-C171PRS onerebılırım

FeVıDun
30-01-2012, 12:49
kıcker ks resi dedıgınız kompenat bumudur arkadaşlar ?

TERTEMİZ SIFIR KS SERİSİ KICKERRR - Araç Kolonu ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 50793002 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-tertemiz-sifir-ks-serisi-kickerrr-50793002/detay)

dark
30-01-2012, 13:36
Eğer anfi kullanmıyorsanız ve kullanmayı düşünmüyorsanız compenat takımı almak yerine coax serilere yönlenmeniz daha iyi olucaktır. Anfisiz çaldırmazsınız bu malzemeleri. İlerde anfi alıcağım derseniz tabiki compenat almanız daha mantıklıdır. Alıcağınız yerden kendiniz dinleyip alırsanız daha sağlıklı olur Her malzemenin kendine göre tonlaması vardır Bana güzel gelen size sert çalıyor gelebilir :) Ne tür müzik dinlediğiniz ön plana çıkıyor burda.

darkmoon
30-01-2012, 13:48
öncelik nasıl bir kulak zevkin olduğudur sonra bu kulak zevkine göre component takım seçilir.. her componentın derinliği altlardaki sesi verişi farklıdır.. mesela kendine kaliteli müzik dinlerim öyle bam tıs bam tıs millet dinlemesin ama ben arabanın içinde müzikal kulak ziyafeti çekiyim diyorsan infinity focal morel dls bunlar çok iyi ben aktif millete de dinleticem müziği sert gümbür gümbür ses versin diyorsan kicker hertz hsk serisi bunlardan şaşma bende compenant alıcağım için araştırmadayım uzun süredir ve compenant seçiminde kulak zevkinin çok önemi olduğunu fark ettim..

mesela arkadaşın aracında soundmagus dinledim onun hoşuna gidiyor ama benim kulağım ağrıdı bir noktadan sonra çok sert vuruyordu.. yani kulak meselesi çok önemlidir..

FeVıDun
31-01-2012, 12:05
öncelik nasıl bir kulak zevkin olduğudur sonra bu kulak zevkine göre component takım seçilir.. her componentın derinliği altlardaki sesi verişi farklıdır.. mesela kendine kaliteli müzik dinlerim öyle bam tıs bam tıs millet dinlemesin ama ben arabanın içinde müzikal kulak ziyafeti çekiyim diyorsan infinity focal morel dls bunlar çok iyi ben aktif millete de dinleticem müziği sert gümbür gümbür ses versin diyorsan kicker hertz hsk serisi bunlardan şaşma bende compenant alıcağım için araştırmadayım uzun süredir ve compenant seçiminde kulak zevkinin çok önemi olduğunu fark ettim..

mesela arkadaşın aracında soundmagus dinledim onun hoşuna gidiyor ama benim kulağım ağrıdı bir noktadan sonra çok sert vuruyordu.. yani kulak meselesi çok önemlidir..

dedıgınız gibi aracın içinde kendımne müzik ziyafeti cekmek istiyorum :)

evo
13-02-2012, 21:53
kicker alabilirsen zevkine doyamassın. ama yazdıklarından cadence iyi marka :))

dirk
13-02-2012, 23:46
şimdi hacı ürünlerin markalarından cok modelleri Clarion ve cadense in sağlam üst serileri war ama ben seni hertz 165 c önereyim =) bangır bangır calıyor :D

bütçeyi yaz ... bu dark anlar tesisat işinden biraz... :D bende az bucuk görmüş geçirmişliğim var :D

FeVıDun
14-02-2012, 21:47
şimdi hacı ürünlerin markalarından cok modelleri Clarion ve cadense in sağlam üst serileri war ama ben seni hertz 165 c önereyim =) bangır bangır calıyor :D

bütçeyi yaz ... bu dark anlar tesisat işinden biraz... :D bende az bucuk görmüş geçirmişliğim var :D

butce süreklı degişiyor :)

olcay91
15-02-2012, 18:14
Çok üst seri bi comp takımı düşünmüyorsan hertz esk serisi fiyat performans kalite bakımından fazlasıyla işinizi görür.