Orijinalini görmek için tıklayınız : citroen saxo 1.5d nasıl bir araç?
serkankıvrak
29-01-2012, 14:31
Herkeze keyifli forumlar araç arıyorum fakat dizel istemem ve 10000 civarı bir bütçem olması sebebiyle saxo'lar dikkatimi çekti merak ettiğim kronik bir problemi sorunu varmıdır motorları nasıldır alırken dikkat etmemiz gereken kısımları nelerdir..Hiç ilgim alakam olmayan bir araç forumdada arattım pek bir bilgiye ulaşamadım konu açmayı uygun buldum..
iyi arabadır ama motoruna iyi baktır kaçak kötü mazot alınmışsa canını yakar
serkankıvrak
29-01-2012, 14:50
iyi arabadır ama motoruna iyi baktır kaçak kötü mazot alınmışsa canını yakar
cevabınız için teşekkürler..
Bizim aile emektarıdır Saxo :) motor,şanzuman gibi kısımlara gelirsek baktır.Ayrıca bakım maliyeti ucuzdur 300-400 tl arası bir bakım maliyeti var.1.5d motora sahip olmasına rağmen gerçekten az yakan araçlardan birisi kasası ufak olduğu için tam bir binek arabadır.Biz bir depo ile bursaya gittik.yokuş aşağı gaz vermeden alacaksanız kesinlikle almanızı öneririm
Erdem K.
30-01-2012, 07:46
az yakan, güzel bir ş.içi aracıdır...
Performans sıfırın altındadır, az yakar ama gitmez, kliması var mı bilmiyorum....
klimalı olan modelleride vardı diye biliyorum araştırmak lazım.Performansı düşüktür 150kmyi zor gördü gücü yetersiz