Orijinalini görmek için tıklayınız : Sosyal tesis şikayet?
Arkadaşlar kaldığımız bir tesisin sosyal alanlarının vede havuz kür merkezi gibi yerlerinin insan sağlığına uygun olmadıgı için şikayet etmem lazım.bildiğiniz bir mail yada web adresi varmıdır acaba
Thracian
29-01-2012, 15:20
Hansi site yada yönetim, kiptaş-toki konut yönetimleri İBB tarafından yönetiliyor.
Hansi site yada yönetim, kiptaş-toki konut yönetimleri İBB tarafından yönetiliyor.
gittiğim bir yer vardı tatil köyü.onun sağlıksız sosyal tesisleri hakkında devletın bır kurumuna sıkayet te bulunmak istiyorum..
cagri-35
29-01-2012, 16:45
Valla tam bilemiyorumda Turizm Bakanlığı yardımcı olabilir. Çünkü bu tarz yerlerin genelde artık sözleşme yada ilanlarında bile Turizm Bakanlığının vs.vs. onayı ....31231 gibi numaralı ürünüdür gibi birşeyler oluyordu sonunu tam hatırlayamadımda sayı olayı vardı. Herhalde o rakamla yada direk tesis adı ile şikayet edilebiliyordur.
lnd_samet
29-01-2012, 16:54
hani şehirdeyse valiliğini ara,direk inceleme başlatsınlar:)
Osman Bahadır
29-01-2012, 17:21
Otel, tesis vs.nin denetimini kim yapıyor veya hangi konularda kim denetliyor bilmiyorum ama arkadaşın da belirttiği gibi bulunduğu yerin mülki amirliğine şikayette bulunursan onlar gerekli yerlere şikayetini iletir, inceleme yaparlar.
turizm bakanlıgına yarın sıkayet edıcem herhalde. ayrıca valılıgede bılıdırıcem.beledıyeye bıldırdım bugun
Savciligada sikayet edebilirsin 2 sene once bu sekilde bir tediste hastalik kapan arkadasim davayi kazandi
SekoLive
29-01-2012, 17:57
teche yazsan bakanlıga bulundugun sıkayetten etkılı olur neresi bu mekan bızde gtmeyelm
63owen63
29-01-2012, 17:58
dilekçe yazın valilige direk inceleme başlatırlar. belediye ve turizm bakanlıgınıda es geçmeyin, bireysel dilekçe ile başvurun mail telefon vs degil.
hayırdır abı sıkıntı ne?
acurada anlatırım konuşuruz :D uhauhaha
başbakanlık iletişim merkezi (bimer) e yazabilirsiniz.ilgileneceklerinden emin olabilirsiniz
http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx
react1ve
29-01-2012, 20:38
Arkadaşlar kaldığımız bir tesisin sosyal alanlarının vede havuz kür merkezi gibi yerlerinin insan sağlığına uygun olmadıgı için şikayet etmem lazım.bildiğiniz bir mail yada web adresi varmıdır acaba
direk ben yardımcı olayım sana zubeyır?
direk ben yardımcı olayım sana zubeyır?
ne gibi yardım mesela :)
acurada anlatırım konuşuruz :D uhauhaha
:D:D:D ok :D