Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamer Şahin Kimdir ? sitemize üyemi ?
serkan6606
29-01-2012, 15:00
Sadece merakdan soruyorum :D az evel bir belgesel izledim. Gelecegin korsanları Hackerler Adında . ve orada ilk türk hacker olarak tamer sahinden söz edildi röpartaj felan yapıldı arabasında yaptılar roportajı :D s2000 kulannıyordu plakasıda 34 ak 2424 baya iyi seylerden bahsetti . arac dikkatimi cekdi füme s2000 kesin sitemize uyedir. ben pek tanımıyorum yönetimdeki abileri . sitedekileri ama belki moderatör abilerimizden biridir. ? sadece merak . sitesine felan girdim baktımda. sanal alemin turkiyedeki monalisası gibi bir şey. bilmem kaç yıl evel superonlineyi fişlemiş . bizde daha underal de wordpressde vakit öldürek
bi aralar da istorpix diye bi adam vardı, baya ün salmıştı hacker dünyasına.
Siteden birkaç arkadaşımızın yakın dostu.
ama üye değil sanırım. Üyeysede aktif değil.
fatihcakin
29-01-2012, 15:20
Hangi kanalda acaba ? :)
Tamer Şahin / Belgesel / İztv Belgesel Kanalı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uG7d2jRgA_g#)!
serkan6606
29-01-2012, 15:26
Hangi kanalda acaba ? :)
kanal degil internetten izledim. googlede arat yıgınla çıkıyor 38 dakikalık bir belgesel
buda tamer sahinin cıkdıgı bölüm belgeselde
Tamer Şahin / Belgesel / İztv Belgesel Kanalı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=uG7d2jRgA_g)
edit işte belgesel bu
http://www.movshare.net/video/z28iirro144yq
darkmoon
29-01-2012, 15:31
tamer ilk türk hacker değildir ilk yakalanan hackerdır.. sp yi hackledi ve yakalandı..
JumboAli
29-01-2012, 15:31
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc4/62558_437916879150_734704150_5318764_1863643_n.jpg
bu son arabası.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc4/67751_442728774150_734704150_5410493_3517245_n.jpg
en soldakıde kendısı.
On numara bı ınsandır Arabalarada baya meraklıdır.
Siteye Üye Değil Benim Çok Yakınımdır Kendisi
Jumbo ikinci resmi kaldır gözünü seviim kaçakcılar gibiyim :)
darkmoon
29-01-2012, 15:40
Siteye Üye Değil Benim Çok Yakınımdır Kendisi
Jumbo ikinci resmi kaldır gözünü seviim kaçakcılar gibiyim :)
selamımı söyle kurtadam/teksas de hatırlar büyük ihtimal ..
JumboAli
29-01-2012, 15:41
kacakcı degılsın sankı alla alla.
kacakcı degılsın sankı alla alla.
ortalık karıştırma
JumboAli
29-01-2012, 15:44
ortalık karıştırma
kankı su kultablasını uzatsana
Benim bildiğim bu işte efsane olmuş adam ChaO vardı. Adam bizim semtte oturuyormuş eskiden, biz buraya taşınmadan önce evine baskın yapıyorlar. Videosu falan var internette. :)
darkmoon
29-01-2012, 16:04
isimleri bilinmeyen çok var.. benim hatırladığım sessizcin vardı.. amerikadan bir türk çocuk vardı nickini unuttum şimdi sağlamdı.. bunlar hep kurtadam jenerasyonundan gelen alaylı çocuklardı yani öyle ünv de bilgisayar mühendisliği falan okumamış ama kendini eğitmiş kurslara falan gitmiş meraklı güzel bir nesildi tamerde o jenerasyondan 80 li olması lazım.. bu jenerasyon zaten 77-84 jenerasyonu arasıydı güzel günlerdi :)
ne çok videosu vr youtube kitlendim ona :)
esmerserseriler
29-01-2012, 16:15
TRnin amerikadaki cıa modeli için bire bir aradıği adam bana göre ..
Jam da Joker
29-01-2012, 16:17
Vay be 13 sene geçmiş..
Hatırlıyorum Superonline ı hacklediği dönemi ve o fotoğrafı superonline'ın sitesine koyduğu zamanı.
Yalnız yanlış hatırlamıyorsam Superonline'ın güvenliğinden sorumlu firmayı arayıp veya faks çekip Superonlinedan aradığını ve şifreyi değiştirmek istediğini söyleyerek hacklemişti..
Biraz reklamcı bir arkadaş galiba:)
o onun bi açığını bulur hackler diğeri öbürünün tersosunu bulur hackler vs karışık bi camia:)
zamanında tamerşahinde hacklenmişti;
mirror: www.tamersahin.com hacked by NetDevilz (http://zone-h.org/mirror/id/10325697)
Yalnız yanlış hatırlamıyorsam Superonline'ın güvenliğinden sorumlu firmayı arayıp veya faks çekip Superonlinedan aradığını ve şifreyi değiştirmek istediğini söyleyerek hacklemişti..
:)) bu işler zaten hep böle çakallıklarla oluyor yoksa öle sandığınız gibi cia fbi bilmemne teknolojisi yok ortada:)
darkmoon
29-01-2012, 16:54
tabiki amerikan filmlerindeki gibi öyle bir bilgisayar başından işler yürümüyor mitnickin hayatını izlerseniz mitnicki mitnick yapan roscoe dur ona gerekli tüm bilgileri ve bağlantıları sağlayan roscoe dur.. hatta ilk susanda vardır roscoe nun eski kız arkadaşı orda santralde çalışıyor sonra roscoe başka kızla nişanlanınca susan roscoe nun çalışdığı şirketin bilgisayarlarına giriyor suçuda roscoe ya atıyor adamı işden kovuyorlar falan esas mitnicki mitnick yapan onun görünmez gölgesi olan roscoedur.. roscoue işin eğlence tarafında tabi adamın öyle sistemleri hackleyelim derdi yok hatun avı için kullanıyor zaten sonradan hatun avlama kılavuzu diye bir kitapda yazdı :D
kevin mitnick roscoe pasicif belli hacklemeye karar verdiler amerikanın en büyük telefon şirketi pasific bellin kullandığı sistem cosmosedu bu sistemi yapan şirkette digital equipments adında bir firmaydı kevin ile rosco üşenmedi adamlar haftalarca digital equipmentsın çöplerini karıştırdılar bilgiler şifreler için sonrada kendilerine çalışan süsü verdiler sahte çalışan kartlarıyla falan içeri girdiler çalışan gibi sızdı falan sonra yakalandı falan hapse atıldı 90 günlüğüne falan o ilk girişiydi zaten :D yani öyle bu işler oturduğun yerden olmuyor zor işler..
Bu camia inanılmaz büyüktür. İlk zamanlarında adını duyuran duyurdu... Cruel'in dediği gibi herkez illaki en az bir defa hacklenmiştir. Biz en iyisiyiz diyenler bile...
"Knowledge is power" :)
darkmoon
29-01-2012, 17:06
zamanında güzeldi kural yokdu denetleme yokdu bu devirde şimdi bu işler çok zor neden zor çünkü artık her şeyin bir sistematik kontrol altında kuralı var denetleme mekanizmaları var internet yasaları var internet polisi var şikayet hatları var v.b bir sürü şeyleri var eskiden bunların hiç biri yokdu bir internet vardı.. şimdi artık sistemler oturdu olması gerekdiği gibi..
alperkirman
29-01-2012, 18:54
belgeselde s2000 tanıtımı gibi olmuş
bazı sözleri kevin mitnick den esinlenmiş :)
urfalıdır kendısı bostanlıda adını cok duymustum s2k vardı
GörkemT.
29-01-2012, 21:54
cekim yapılan yerlerde altınyol ve turan :)