Orijinalini görmek için tıklayınız : Mk2 cupralara standalone beyin ne zaman çıkacak ??? ?
Arkadaslar mk2 leon cupralara ne zaman beyin cikicak ??? Bu konuda bilgi sahibi cupracilar veya bilgisi olanlar yardimci olurlarsa sevinirim..dunyada kullananlar var biz nasil kullanmioruz veya TR de neden satilmiyor anlamis degilim..lutfen birisi bu konuya aciklik getirsin..Tesekkur ederim
Motec in beyin uretme asamasinda oldugunu ve henuz %80 oraninda basariya ulastiklarini %100 icin bi sure daha surecegini duydum , ne kadar dogruluk payi var onu bilmiyorum ...
ben taktım burda deneme amaçlı bir araca ama inan bana çok pahalı suan alınabilicek giibi değil
birazda buglar var malesef
Marka olarak ne kullandın
can özgün motec kullandı sanırım bi golf r da
Bende cevabi sizden bekliyordum oz' tesekkurler,
Eyup Duygun
29-01-2012, 23:40
Standalone ecuya tam olarak neden ıhtıyac duyuluyor ?
Kullanıcı olarak daha cok tecrübenız vardır arac hakkında hani bi yapılcak bırsey varda stock ecu yetmedigi yermı oldu merak ettim dogrusu.
Cunku insanoglu yetinemiyor iste :) su anda Tatminkar derecede yuruyor fakat standalone ecu ya gecildiginde daha fazla gucler alinacak ondan arastirma yapmak istedim ...
kardeşim daha dur mk1 cupralar 1.8t ler yeni yeni geçti TR DE bizim geçmemiz vve yazılabilir olması bi kaç seneyi alır . yoksa ben mk1 cupramı satmayacaktım ÖZGÜN yapıcaz demişti ama ben bekleyemedim o kadar. bu beyni yazarsada ÖZGÜN yazar inş. da sağla solla uğraşıp durmayız. ilk SIRAYA BENİ yaz ÖZGÜN :):) 3076 2 .20 bar açmak istiyorum :)