Orijinalini görmek için tıklayınız : stp ısınma turları :)
Kaç haftadır yağmurun dinmesini bekliyorum.İnceden yerler kuruydu.10 dk tur atabıldım :D
Özlemişim Arnavut Ciğerini :)
'STP' yola yazılırken | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150594911317220&saved#!/photo.php?v=10150594911317220&set=vb.548732219&type=2&theater)
Aman 5.vitese dıkkatlı atın sonra 3 girmesin :)
stp type r candır kazasız belasız.
Aman 5.vitese dıkkatlı atın sonra 3 girmesin :)
stp type r candır kazasız belasız.
Aman Allah korusun :icon_tup:
::ZaFeR::
29-01-2012, 20:26
Maşallah.Çok yırtıcı bir sesi var. :)
özlemişim sesini Allah kaza bela vermesin,3 çektiğinde saran nadir typerlardandır :)
maşallah aracınıza.bilenlerın yaptıgı yorumlardan da anladıgım kadar kazasız sayılı typerlardan inşallahta hep öyle kalır.bi nazar boncugu koyun torpido gozune ;)
Maşaallah kazasız belasız binin.
Masallah dıyelım...
Honda Cup gunlerım aklıma geldı,fena senkromeç yerdı...
maaşallah maaşallah şu görüntüleri gördükçe necar neyok satıp typer almak geçiyo içimden
Maşallah.Vites atışlarıda gayet güzel :)
masaallah
herhalde verilen tum bedeli cok kolay unutturuyor olsa gerek
icim eridi... Allah kaza bela vermesin
bu isin sonu bence type r
na olur turbo olur orasi maddiyat ve tercih :)
tekrar tekrar masallah
alikosar
29-01-2012, 20:44
maşallah çok güzel kullanıyosun aman dikkat vitesleri karıştırma kazasız belasız kullanmak nasip eylesin güzel araç stp
maşallah 2 den 3 e kör beygire hamut geçirir gibi geçirdin makinanın sesi çok yaman allah kaza bela vermesin
yunus_kg
29-01-2012, 20:46
hey maşallah sesine kurban be:)
ondertopcu
29-01-2012, 20:48
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Maşallah kanka :) Allah'ım utandırmasın.
extrem_015
29-01-2012, 20:54
maşallah
ses perfect :icon_tup:
maşallah 2 den 3 e kör beygire hamut geçirir gibi geçirdin makinanın sesi çok yaman allah kaza bela vermesin
buda eski sahibi selcuktayken bır 2-3-4 videosu ;)
STP shıftıng :) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/stp-shftng_2063697.htm)
Makinist
29-01-2012, 21:02
Maşallah. Bu videoyu hemen sık kullanılanlar sekmesine ekliyorum :)
STP shıftıng :) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/stp-shftng_2063697.htm)
STP harbi kısmetli tayyarmış sürücüleri hakkını veriyor,bu arkadaşında bileği çok sağlam;)
STP harbi kısmetli tayyarmış sürücüleri hakkını veriyor,bu arkadaşında bileği çok sağlam;)
şimdiki arkadaşlarımız da alıştıgında hakkını vericeklerdir hiç şüphemin yok ;)
mami_makinen
29-01-2012, 21:07
maasallah sesı gıdısı cok ıyı artık bı rol vıdeosu beklıyoruz..
maşallah kardeşim güzelde vites atıosun artık açsa şu havalarda rolllü günler görsek;)
ömer maşallah kardeşim:):icon_tup:
ErmanArseven
29-01-2012, 21:12
masallah :)
Maşallah kkankacım :)
Selçuk'ta insan gibi vites atmıyordu be :)
fatihcakin
29-01-2012, 21:25
O nasıl bir kornaya basıştı öle :D seri adam
yoshimura
29-01-2012, 21:25
Ehh seni bee okutmuşsun yine tayyareyi :D Bileğine kuvvet kanki:icon_tup: bol R-olllü günler bizi bekliyor...
arabayı yasıyosun walla... :) sakarya da okuyorum bende ınsallah karsılasırz bı gun... 206 cabriom var yeşil renk... karsılasırsak falan bi sıkarsında izleriz :)
Murat Özcan
29-01-2012, 21:32
maşallah çok ıyı
maşallah ömer ciğeri sağlam :)
Masallah gidisine, iyide vites atiyorsun gule gule kullan :)
SerhatA.
29-01-2012, 22:48
maşallah ses sağlam.
YEgemen999
29-01-2012, 23:25
Öme-R Makinen ya :) kardeşimmm sesi duydukça sabırsızlanıyorum. Fazla gazlama sonra kimse gelmiyor Rolle :)
GökhanAk
29-01-2012, 23:33
maşallah ses soluk yerinde arabanın
bLackModeL
29-01-2012, 23:45
tam cigerli allah kaza bela vermesinn massallah
edo typer
30-01-2012, 00:07
buda en eskı sahıbı bendeyken:D:D
ER Type-R Acceleration! - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/er-typer-acceleration_642201.htm)
masallah kazasız belasız ıns...
Turboğuz54
30-01-2012, 00:16
Maşallah rollerde görmek dileğiyle :D
ER Type-R Acceleration! - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/er-typer-acceleration_642201.htm)
Kankam aradım bulamadım eskiden yeniye sıralıycaktım,iyi oldu. :)
hey maşallah güle güle kullanın valla özlemişim sesini gidişini herşeyini :)
Ö.öztüRk
30-01-2012, 10:57
Ömer allah kaza bela vermesin vites geçişlerin harika ses çok güzel kocaman maşallah
selim bayrak
30-01-2012, 11:14
maşallahh kazasız belasızz
wayy selcuk'a bak ne güzel vites atıyor hoşuma gitti :D :D
cok fena yemin ederim ama videoyu izleyemiyorum:D telefondan dolayi yorumlar yetti zaten,ayaginiza saglik ismail ve omer sipahi :)
kanka iyisin :) iyi maşallah
İzledim fena gerçekten maşallah haraketler falan ne ayak ? typeR aldın değiştin sen haa :D
Selcuk_RoL
30-01-2012, 12:55
selçuk yazmış harbiden :icon_tup:
GokHan35
30-01-2012, 13:26
Maasallah kardesim,kazasız belasız nazarsız..Genellikle izlediğim videolarda vites begenme huyum yoktur ama sen bu işte gercekten iyisin,ncizane yorumum ;) tekrardan kazasız belasız :)
imparatoR
30-01-2012, 13:43
bi maşallah ta benden..
bu ses beni benden alıyor resmen kocaman maşallah ya :)
maşallah sesi sluğu tekrar tekrar izletiyo videosunu
selçuk yazmış harbiden :icon_tup:
Seninde yazdıkların roman oldu be kanka :D
Maşallah Bol gazlamalar :)
golfcu0101
30-01-2012, 16:50
hastayım bu sese ya maşallah mermi gibi
emre.ates
30-01-2012, 17:04
maşallah kazasız belasız sürüşler
Maşallah.Çok yırtıcı bir sesi var. :)
sağol zafer sesinin maşallahı var.
özlemişim sesini Allah kaza bela vermesin,3 çektiğinde saran nadir typerlardandır :)
Sağolasın eser.Nadir adam nadir taypara biner :)
maşallah aracınıza.bilenlerın yaptıgı yorumlardan da anladıgım kadar kazasız sayılı typerlardan inşallahta hep öyle kalır.bi nazar boncugu koyun torpido gozune ;)
Allah razı olsun.Nazar boncu hurafe,biz duasız çıkmıyoruz :icon_tup: :)
Maşaallah kazasız belasız binin.
amin teşekkurler..
Masallah dıyelım...
Honda Cup gunlerım aklıma geldı,fena senkromeç yerdı...
çok sağol..
maaşallah maaşallah şu görüntüleri gördükçe necar neyok satıp typer almak geçiyo içimden
hayırlısı type-r başka
Maşallah :)
sağol :)
Maşallah.Vites atışlarıda gayet güzel :)
Eyvallah teşekkürler..
masaallah
herhalde verilen tum bedeli cok kolay unutturuyor olsa gerek
icim eridi... Allah kaza bela vermesin
bu isin sonu bence type r
na olur turbo olur orasi maddiyat ve tercih :)
tekrar tekrar masallah
Bu işin sonunu biz yakalayamayız ama sen inşallah yakalarsın.İnsan Nefsi doyumsuz :)
maşallah çok güzel kullanıyosun aman dikkat vitesleri karıştırma kazasız belasız kullanmak nasip eylesin güzel araç stp
sağolasın inşallah hiç krışmazlar :)
:D :D vidyoda çıkmıyoda o,abım vidyonun basında hakkını ver abisi dedi :rolleyes:
hey maşallah sesine kurban be:)
tesekkurler :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin
amin cumlemize..
Maşallah kanka :) Allah'ım utandırmasın.
Sağol kanka..Amin inşallah :)
maşallah
ses perfect :icon_tup:
:icon_tup::icon_tup:
Selçuğunda maşallahı var.
Maşallah. Bu videoyu hemen sık kullanılanlar sekmesine ekliyorum :)
saolasın,adamsın :)
teşekkürler elimizden geldiğince.
maasallah sesı gıdısı cok ıyı artık bı rol vıdeosu beklıyoruz..
sağol abi çağırmıyorsunki roll videosu olsun.burda kalkcak adam yok :) bende dağa taşa toprağa doğru sıkıyom :)
maşallah kardeşim güzelde vites atıosun artık açsa şu havalarda rolllü günler görsek;)
sağolasın kardeşim havalar bi açsaaaa :)
ömer maşallah kardeşim:):icon_tup:
bana değil sana maşallah..suat sana bi soru bir insan hem arnavut hem akıllı olabilirmi ? :D
masallah :)
sağol.
maşallah :)
teşekkürler.
Maşallah kkankacım :)
Selçuk'ta insan gibi vites atmıyordu be :)
sağol kanka doğrudur benim bi iddaam yok zaten :)
O nasıl bir kornaya basıştı öle :D seri adam
minibüsçülükten gelme :) gimaaaa saloooonn terminaal hastaane bu arabaaa :)
Ehh seni bee okutmuşsun yine tayyareyi :D Bileğine kuvvet kanki:icon_tup: bol R-olllü günler bizi bekliyor...
sağol kanka sıktık 3 5 bişi..
arabayı yasıyosun walla... :) sakarya da okuyorum bende ınsallah karsılasırz bı gun... 206 cabriom var yeşil renk... karsılasırsak falan bi sıkarsında izleriz :)
hehh aynen öyle yaşıyorum valla.tabi karşılasırsak sıkarız :)
maşallah çok ıyı
Teşekkürler
maşallah ömer ciğeri sağlam :)
Herzamanki gibi alper :) DD'den sonra böyle bişey giderdi,Allah nasib etti..
Masallah gidisine, iyide vites atiyorsun gule gule kullan :)
Allah razı olsun..Teşekkurler ,eglencesine :icon_tup:
maşallah ses sağlam.
Sağolasın tatmin ediyor bizi :)
Öme-R Makinen ya :) kardeşimmm sesi duydukça sabırsızlanıyorum. Fazla gazlama sonra kimse gelmiyor Rolle :)
Kaaarrdeeeşiim Roll var dediler,Geldik ... :)
maşallah ses soluk yerinde arabanın
Teşekkurler,idmansız bırakmıyoruz :)
tam cigerli allah kaza bela vermesinn massallah
Arnavut ciğeri :)
maşallah sesi gidişi on numara..selçuk abideyken bizzat şahit olmuştum.
Eyvalah sağol
Maşallah rollerde görmek dileğiyle :D
Sakaryada zor :)
hey maşallah güle güle kullanın valla özlemişim sesini gidişini herşeyini :)
Teşekkürler
Ömer allah kaza bela vermesin vites geçişlerin harika ses çok güzel kocaman maşallah
Sağol adaşım :) amin cümlemize
maşallahh kazasız belasızz
wayy selcuk'a bak ne güzel vites atıyor hoşuma gitti :D :D
Teşekkurler..
cok fena yemin ederim ama videoyu izleyemiyorum:D telefondan dolayi yorumlar yetti zaten,ayaginiza saglik ismail ve omer sipahi :)
Boş gezmiyoruz yaşar abi tabanca altımızda :) :)
kanka iyisin :) iyi maşallah
Sağol kanka o snin bakış açın :)
Maşallah ...
Teşekkürler :icon_tup:
İzledim fena gerçekten maşallah haraketler falan ne ayak ? typeR aldın değiştin sen haa :D
:) :) abi bi görsen g*tüm bi kalktı bi kalktıı kımseyle muhaatab olmuyorum :D
şaka bi yana bu araba beni Tribe sokuyor :D
Maasallah kardesim,kazasız belasız nazarsız..Genellikle izlediğim videolarda vites begenme huyum yoktur ama sen bu işte gercekten iyisin,ncizane yorumum ;) tekrardan kazasız belasız :)
Gökhan agzından bal damlıyo :) sağolasın..
bi maşallah ta benden..
Teşekkur de benden :)
bu ses beni benden alıyor resmen kocaman maşallah ya :)
Beni benden alırsan seni sana bırakmam :D eyvallah kanka çok sağol :)
maşallah sesi sluğu tekrar tekrar izletiyo videosunu
Teşekkurler tekrar tekrar..
maşAllah gırtlak
sağolasın ..
Maşallah Bol gazlamalar :)
sağolasın sanada :)
Maşallahhh..
Eyvallah sağol ..
hastayım bu sese ya maşallah mermi gibi
teşekkürler hastasıyız dede :)
maşallah kazasız belasız sürüşler
amin cümlemize.
maşallah sesi gidişi on numara..selçuk abideyken bizzat şahit olmuştum.
Allah razı olsun.
arnavut cigerimi ? bir adam hem arnavut, hem akilli olamaz omer , sen cigerleri tavaya koy hafta sonu yemege geliyoruz:)
B.cihangir
30-01-2012, 20:29
oooo the Saplayıcı öme-R seni böyle görmek benimutlu ediyor makinada zaten konuşuyor kazasız belasız.ama önce yürüyecekadam bulmak önemli olan ;)
arnavut cigerimi ? bir adam hem arnavut, hem akilli olamaz omer , sen cigerleri tavaya koy hafta sonu yemege geliyoruz:)
Suat abi sen yeterki iste ben kendi ciğerimi çıkartır pişiririm senin için :) :)
oooo the Saplayıcı öme-R seni böyle görmek benimutlu ediyor makinada zaten konuşuyor kazasız belasız.ama önce yürüyecekadam bulmak önemli olan ;)
Sağol teyzeoğlu....o konuda sıkıntı yasıyoruz :)
Maşallah STP'ye.Allah kaza bela göstermesin
Suat abi sen yeterki iste ben kendi ciğerimi çıkartır pişiririm senin için :) :)
Kanka ben senin cigerini degil kuzu cigeri yemek istiyorum.. :D
Maşallah STP'ye.Allah kaza bela göstermesin
Sagolasin..cumlemize insallah
Kanka ben senin cigerini degil kuzu cigeri yemek istiyorum.. :D
Yeriz abicim ayipsinn :) abi harbiden gelcenmi
maşallah güzel vıdeo
Eyvallah sagolasin.
şizofren
31-01-2012, 00:25
Ömer ve İsmail öncelikle stp ye kocaman maşallah bunu kalpten ve samimi söylüyorum kalbimde kötülük olmadan kendimi bozmadan ALLAH kazasız belasız kullanmayı gazlamayı nasip etsin....yazılan 3 5 mesajdan üstüme alınarak bi kaç cümle yazmak istiyorum...hep söylediğimiz laflardan birini söyleyecem 'TENEKE PARCALARI İÇİN BİRBİRİMİZİ KIRMAYA GEREK YOK' ben sana ilk deneyelim dediğim zamandan beri kac kere söyledim deneyelim diye bana dedinki araba 5 e gecmiyor falan filan dedin bende eyvallah dedim .sonrasında arabayı 1 hafta 10 gün bakıma gönderdin.yaptırdın eksiklerini geldin... ben dükkanınıza geldim havalar acsın deneyelim abi dedin ok dedim... bizde sonucta arabamızı gazlamak için aldık... ertesi aksam beni aradın abi deneyelim edelim sana dedim ki ömer hemen değil havalar tam acsın benım de işlerim var sonrasında deneriz dedim... sen de ardından cok nahoş bir tavırla ses tonunu değiştirerek 'BU AKSAM DENEYECEKSEK DENEYELİM YOKSA Bİ DAHA DENEMEM' dedin... bunun neresınde arkadaslık neresinde dostluk dostuz arkadasız ya o bakımdan.. metal parçası için kendimizi BOZMAYA gerek yok ...ben sana deneyelim dedim sen eksiğim var dedin de benim işlerim var veya eksiğim var dediğimdemi kötü olduk.... Sen bi kere duydun mu emin stp ye öyle saplayacakmıs böyle yapacakmış diye demişsem kendimi keserim... hem şunuda unutma ben denemiycem demedim hayal ürünü olmuş biraz ama son telefon konusmasından sonra zaten denemem...olgun insanlar olduğumuzu düşünüyorum ama böyle hani KÜÇÜK ken yapardık ya küstüm oynamıyorum muhabbetleri de yakışmıyor... tekrardan maşallah inşallah kendine deneyecek hızlı araçlar bulursun gazlarsın sen denersin sonra ben senin denediğin arkadaslarla denerim.... tekrar dan kazasız belasız sürüşler....
berkayGLRN
31-01-2012, 11:08
maşallah cok ıyı
Maşallah çok güzel gerçekten vites atışlarda güzel yalnız selçuk abi bildiğin yakmış geçmiş :))
Ömer ve İsmail öncelikle stp ye kocaman maşallah bunu kalpten ve samimi söylüyorum kalbimde kötülük olmadan kendimi bozmadan ALLAH kazasız belasız kullanmayı gazlamayı nasip etsin....yazılan 3 5 mesajdan üstüme alınarak bi kaç cümle yazmak istiyorum...hep söylediğimiz laflardan birini söyleyecem 'TENEKE PARCALARI İÇİN BİRBİRİMİZİ KIRMAYA GEREK YOK' ben sana ilk deneyelim dediğim zamandan beri kac kere söyledim deneyelim diye bana dedinki araba 5 e gecmiyor falan filan dedin bende eyvallah dedim .sonrasında arabayı 1 hafta 10 gün bakıma gönderdin.yaptırdın eksiklerini geldin... ben dükkanınıza geldim havalar acsın deneyelim abi dedin ok dedim... bizde sonucta arabamızı gazlamak için aldık... ertesi aksam beni aradın abi deneyelim edelim sana dedim ki ömer hemen değil havalar tam acsın benım de işlerim var sonrasında deneriz dedim... sen de ardından cok nahoş bir tavırla ses tonunu değiştirerek 'BU AKSAM DENEYECEKSEK DENEYELİM YOKSA Bİ DAHA DENEMEM' dedin... bunun neresınde arkadaslık neresinde dostluk dostuz arkadasız ya o bakımdan.. metal parçası için kendimizi BOZMAYA gerek yok ...ben sana deneyelim dedim sen eksiğim var dedin de benim işlerim var veya eksiğim var dediğimdemi kötü olduk.... Sen bi kere duydun mu emin stp ye öyle saplayacakmıs böyle yapacakmış diye demişsem kendimi keserim... hem şunuda unutma ben denemiycem demedim hayal ürünü olmuş biraz ama son telefon konusmasından sonra zaten denemem...olgun insanlar olduğumuzu düşünüyorum ama böyle hani KÜÇÜK ken yapardık ya küstüm oynamıyorum muhabbetleri de yakışmıyor... tekrardan maşallah inşallah kendine deneyecek hızlı araçlar bulursun gazlarsın sen denersin sonra ben senin denediğin arkadaslarla denerim.... tekrar dan kazasız belasız sürüşler....
Öncelikle sağolasın.. Benim yaşım 25 abi diyorum sana SAYGImdan.Bende sana söylemek istediklerimi sıralayım istersen.İlk başta buraya sadece maşallah diyip geçicektin hiç senin adın arabanın plakası geçmedi.Buraada hiç uzun uzun yazmana gerek yoktu.EGer burda seni rahatsız eden bısey varsa bızı arıcaktın veya yanımıza gelcektın cayımızı ıcıcektın.BURAYA YAZILMAZ.Biz telefondada yuzyuze veya ticarette görüşen insanlarız.Bizim özelimizin burada bilinmesne gerek yoktu.Ama sen açmışsın bende bir iki kelam edeyim hayırlısıyla..Başta aramızdaki farkı belirtmek istiyorum.Siz hazır araba alıp sıkarsınız ,biz kendimiz toplarız.DD yi hatırlasınız hiçbiriniz geçemediniz.Ben yanıp tutuşurken sakaryada kimse tutunamıyodu DD'ye.EU 106yıda bilirrsiniz..e5 te sametlerin mekandan cıkmıstık sende gri hb vti vardı burak akkayada mavi 106 ,apoda siyah AR 106 vardı bide DK 106 .Hiçbiriniz geçemedniz bizi.Bide CC jantlarım vardı arkada.sen vtecle mavi 106yla yururken ben arkanızdan bastım gçtim sizi.Biz hiçbiryerde çıkıp anlattıkmı? vidyo gördünmü biyerde? yapmadık aramızdaki arkadaslıktn hos sohbetten.EU yu sattık beyaz DD yi aldık.O zamanlar bakımsızdı yürümüyodu.her aksam eve giderken görüyordum ön plakası yamuktu onu bile duzeltmediniz.Aldık bakımını yaptık CİĞER yaptık.! geçebildinizmi? hayır.Vİdyo ve konusma yine yok bizde.PEtrole gldik agzımızdan tek laf cıktımı? cıkmadı.NIye cunku ADAMIZ da ondan.Sonra sen beyaz 106 yanı BAH'ı aldın.Herkeze atar gider yaptın.yanlışmıyım? Çok isterdim DD dursaydıda sıksaydık bah'la.Bakalım evdeki hesabın çarşıya uycakmıydı :) Ayrıca ben istanbul kovalarken sakaryadan yanımda kım vardı? kimse..Bİşey söyleyimmi yiiğidi öldürcen ama hakkını yemicen ;) biz bu işleri kovalıyoruz.Bize içten içe biilenceğine bizi tebrık edip bizle aynı safta olcaktın.ŞUandaki etrafındaki herkezden ABİMLE tanışıklığınız daha once daha eskı.sen eski arkadasın ve kardeşiyle ne alıp veremediğin olcak.Bah'ı egemenın GSI la yurutmek ıstıyodun 100 kere aradın egemenı o gun.TAbi sonuc bellı zaten geçıceksın.çakarı aldığında dukkanda konustugumuzda yarın aksam cıkacaz dedık sonra sen ınkar ettın .ılk aradım yengeyle buluscam dedın bıdaha aradım arabaya daha yapcaklarım var dedın..Gırtlak arabanın daha neyını yuklıceksın? aydan filiz yapmıs yapıcagını. hadi ben yani ömer yalancıyım.Yanımızda ismail abim egemen ve kerem vardı.el insaf onlardamı yalancı? hepsi duydu kıçkıçaydık.Yarın cıkcaz dedık yerler kuruydu zaten havalar daha duzelsın demedı kımse yemin ederim.sonra gelmedin.dediğimizi inkar ettiğin (kulagımla duydugumu) için bende ayar oldum cıkmam dedim bidaha.normal bi tavır ya valla :) burda 5 kısı laf konustuk sonra degısık oldu.bu nasıl iş ya? zaten egemenle yuruturken DA 106yı bizede arkaya kamera koydunuz.Ama tutmadı :cool: abim soruncada sana kamera baska cama tutmuyo dıyosun.o ne alaka yaa hepsı cam ıste? o aksam ıkı kere geçtım videosu var ıkısınde sen arabadan ındıgınde kabul ettın sonra yok araba arızalandı yokonune araba atladı..DA bitek 2 nın sonunda kafa atıyo.o zaman 2 vıtes basıp 2nın sonunda bıtırelım DA106 o zman bızı geçmiş olur :) Ayrıca dukkanda ve nısa tunıngın orda ıstanbuldakı bulusmaya bırlıkte gıdıcez dıye anlastık.sonra gitmicez dedık bırlıkte.sen gıttın aramadın bıle bızı :) ayıp degılmı? Bir anda karar verdıysen bır anda da bızı arayabılırdın.roll yapmak ıstedıgın zaman 50 kere arıyosunya.Ben tukurdugumu yalıyorum ve lafımı yutuyorum.İlk fırsatta havalar actıgında snınle yurumek ıstıyorum.gecersen tek lafım var HELAL OLSUN MAŞALLAH..Speclerim: headers,filtre,duzboru egsoz,yay şapka don kilot,K-pro.Bekliyorum aramanıı...bana cevabın veya ekliyeceğin birşey varsa buraya yazma beni ara..bizim muhabbetimiz yüzyüze.buraya sen yazdıgın için ben bunları yazdım.Allah'a emanet.
Maşallah çok güzel gerçekten vites atışlarda güzel yalnız selçuk abi bildiğin yakmış geçmiş :))
Selçuğa maşallahta konu vites mevzusuna dönüştü.bu bizim öylesine sıktığımız video.havalar açınca bende değişik el şekillerimle vidyolarımı koyarım. :D
AhmetDncr
31-01-2012, 15:03
maşallah kazasız belasız :)
burock54
31-01-2012, 15:12
ben burak 106gti mavi...biz ogün vti le kalktıgımızda biz 2 deyken sen arkadan hızını alıp 4 e takmış gelmiyomuydun???ben hatta bunu bikac yerde duydum lafı gecmiş onlar yarışıyodu ben aldım gittim falan diye sonra emine sordum sen kendin demişsin abi yok yaa ben arkanızdan basmış geliyodum zaten diye.şimdi bu muabbet neden böyle deişti peki???
ben burak 106gti
Aleyküm Selam :D
burock54
31-01-2012, 15:17
Aleyküm Selam :D
eksik göndermişim düzelttim de yinede eyvallah:)
şizofren
31-01-2012, 15:31
Benim yazdığım seylerle alakalı 1 yada 2 kelimeni yakaladım ömer benim diyeceğim şu sakarya da adam yok lafına takıldım neyse dediğin gibi uzatmaya gerek yok deniz in 106 da sorun oldugunu nasil buldugumuzu soyledim ama sen anlamak istememissin herneyse. Abinin herkezden eski tanidigi emin adam yerine koyulmuyor onceki yorumlarda deniyecek araba kalmadiya adâpazar da. Ya aslinda ne dicem ömer ben buraya cevap yazarken utaniyorum millet bizim icin ne der diye arkadasligimiz icin sen sakaryada adam yok derken aramizdaki samimiyeti dusunmedin mi. İnsallah basmak için adam bulursunuz. Bu arada k-pro da. Hayirli olsun yok demistin de simdi kutlayim istedim:)
Ada yaaaaa pöffff Islama köfte istedi canım :D
stp ye maşallah tekrar :) cok asılma vıtese kardeş çatal buyuk problem:D
Ada yaaaaa pöffff Islama köfte istedi canım :D
koray anca yıon yaa :D
düğünüm 14 nısanda yemek yok ona gore ye de gel :D
ben burak 106gti mavi...biz ogün vti le kalktıgımızda biz 2 deyken sen arkadan hızını alıp 4 e takmış gelmiyomuydun???ben hatta bunu bikac yerde duydum lafı gecmiş onlar yarışıyodu ben aldım gittim falan diye sonra emine sordum sen kendin demişsin abi yok yaa ben arkanızdan basmış geliyodum zaten diye.şimdi bu muabbet neden böyle deişti peki???
Burak anlıyorum senı hani arkadasını savunmak ıstıyosun.sen dert etme.ben onu senden eskı tanıyorum.o kocaman yazıda buna takılmısın ya ,şöyle dıyım sen benı geçtin.uzatmaya gerek yok o kısmı.konu o degıl.
Benim yazdığım seylerle alakalı 1 yada 2 kelimeni yakaladım ömer benim diyeceğim şu sakarya da adam yok lafına takıldım neyse dediğin gibi uzatmaya gerek yok deniz in 106 da sorun oldugunu nasil buldugumuzu soyledim ama sen anlamak istememissin herneyse. Abinin herkezden eski tanidigi emin adam yerine koyulmuyor onceki yorumlarda deniyecek araba kalmadiya adâpazar da. Ya aslinda ne dicem ömer ben buraya cevap yazarken utaniyorum millet bizim icin ne der diye arkadasligimiz icin sen sakaryada adam yok derken aramizdaki samimiyeti dusunmedin mi. İnsallah basmak için adam bulursunuz. Bu arada k-pro da. Hayirli olsun yok demistin de simdi kutlayim istedim:)
Arabaya kpro yapıcagımızı soylemıstık sana.Benzin alırkende söyleyimmi abi benzin aldım diye.neyse artık ben bişey yazmıyorum.haksız oldugunu bılıyosun.Biz senn adamlığına bısey yazmadık.nıye uzerıne alınıyon? sen orda burda typer la benle yurumuyo gelmıyo kımse derken ben uzerıme alınmıyodum ama.?? bılıyoduk bızı ayrı tutcagını sende bılmelıydın ayrı tutuldugunu.Buraya yazarak ılk ayıbı sen yaptın.
by serçe
31-01-2012, 15:57
maşallah kazasız belasız
ömer arabana maşallah kazasız belasız kullan senın DD ile denedik beni gectiniz 206 rc ile denerken araba da bir sıkıntı yoktu ama 206 ile en son denememde araba arıza lambası yaktı ve koyu bir duman attı bende sağa çektim stop edip bir daha calıstırdım ...lamba söndü dedim adamlar taaa izmitten geldi denemeden olmaz herkezle denedim akabinde beni sen geçtin hikmet geçti ardından 2 hafta sonra motor yedim :)demişsin ki abimle herkezden eski tanısıyor emin le ben 12 senedir tanısıyorum :D samimiyet dersen son 2 yıldır falan sizinle taaa YU vts FH 106 zamanından bi sıkıntı vardı saolsun cihan aramızı buldu bende sizinle gayet samimi saf dürüst bir şekilde arkadaslık kurdum... ama burdan sunu cıkarıyorum siz bana veya bizim cevremizdeki arkadaslara bilenmişsiniz... hayırlısı olsun önemli değil gecen DA 106 YE GSİ videosunda da biz dostluktan bahsederken ne dostlugu biz geçtik yazmışsın ama sizin dükkanda istanbula gidelim öyle saplayalım böyle saplayalım diyordun ama dilin böyle söylüyor kalbin başka türlü demek ki ziyanı yok .... ben suan konusamıyorum çünkü hali hazırda denemeye arabam yok ...geçerim geçilirim demiyorum ama k pro lu type R arkasında bile tutunsam benım için çok iyi bi sonuç :D ben emin in en yakınıyım ben emin in azından atar gider duymadım ona saplarım buna saplarım diye sadece stp ile neden denemiyorsunuz dediklerinde 'teklif ettim ama arabanın eksikleri oldugunu söylediler ' dediğini duydum.... eğer saplarım ederim dediği kimse varsa yüzleşsinler....gecen corsa 106 denemesinde 2 kere denediniz ilkinde eyvallah 2 3 boy neyse gectin zaten sıkıntı yok.....ama 2 ci deneme saglıklı diyosan eyvallah hem bir de bi kere deniyonuz böyle mi baz alıyosunuz bu işi sanayi ye girdiniz ben yoktum sen deneyelim demişsin ismail gerek yok demiş araba baskı koktu öyle oldu böyle oldu neyse siz çetin le denerken bile kac kere denemişsiniz... bunu söyleyen çetin dir.. hem birde sizden sonra biz cetinle denedik 106 yı sorun oldugunu oradan anladık çetin de egzos varken 2 3 boy geçtiğimiz opc yi orjinal egzosunu takmış çetin o halde kafa burun gidildi :Dçetin de arabasından ınerek aracınızda sorun var kanka dedi bizde buradan baz aldık o yüzden 106 sorunlu diyoruz...neyse arkadaslar tekrardan masallah stp ye ben eksiklerimi halledeyim denerım sıkıntı yok ben takılmıyorum geçme geçilme muhabbetine......
siz adamı burda foruma kaçan göçen adam olarak şikayet ettin adam size laf söyleyince nie aramızdaki samimiyet oldu öncesinde siz yazarken yokmuydu sonradan mı ulaştı ?
bu arada stp gerçekten güzel araç bindim bir kaç defa hep hayalimdi typr ile gazlamak saolsun selçuk abim bir kere aldı çoşturmanın ötesinde gezdik sağ koltuktan kayarak indim aşağı :D
bir çok denemeye gitmişimdir görmüşümdür ama stp gerçkten farklı bir typr bana gelen öleydi yada. k-pro aldıysanız hayırlı olsun kaderi değişmiştir . allah kaza bela vermesin hayırlı olsun tekrardan
şizofren
31-01-2012, 16:02
Ömer laf cambazlığına gerek yok benzin alirkende haber vereyim mi falan kalkalim dediginde k-pro yok ilerde takcaz dediniz bunuda inkar edersen sana diyecek lafım yok arabamin seni bu kadar tedirgin etmesine sevindim. K-pro suz yuruduk sekli :)
burock54
31-01-2012, 16:05
Burak anlıyorum senı hani arkadasını savunmak ıstıyosun.sen dert etme.ben onu senden eskı tanıyorum.o kocaman yazıda buna takılmısın ya ,şöyle dıyım sen benı geçtin.uzatmaya gerek yok o kısmı.konu o degıl.
ben kimseyi savunmadım kardeşim...sadece alakasız yere benim arabamıda işin içine soktuğun için konuya dahil oldum...gecme gecilme muabbeti deil asla biyerdede ben eu yu gectim gibi bişey söylemedim.burda asıl sorun ne biliyomusun??? cok nacizane bi şekilde yanına gelip kardeşim maşallah nasıl yürüyo bu alet böyle dendiğinde yeminler ederek vallahi sadece egzos filtre var demek deil.bizde az cok biliyoruz sade egzos filtre o arabanın okadar yürümiyceğini.allah daha cok versin benden iyileri sende olsun gözümüz yok ama attırdığın bi chiphin bile sırrını tutucaksan kaputunu acmaya çekiniceksen herkeste emin ol zamanla senin hakkında böyle bu şekilde düşünür.varsa vardır abi anlamıyorum neyi-niye-kimden saklıyosunuz???konuya dahil olma sebebim budur.emini yada bi başkasını savunmak değil.
hee bu arada ben değil sen beni geçtin gizli tuttuğun chipinle.ama chip olduğunu bilseydimde hiç çekinmeden yine kalkardım ben sıkıntı yok
Mevzu uzar gider bu işler böyledir,hiç uzatmaya gerek yok herkezin aracı kendine hızlıdır kimse yoğurdum ekşi demez ayrıca deneme mevzusunu bende duydum hatda paşayı aradım neden denemiyorlar diye sonra paşada emin i aramış arabanın bir kaç eksigi var onları halledip deneyeceğim demiş hayırlısı arabalarda eksik bitmez :)
Herkez hızlı kardeşim kimse yavaş değilki :D
uzatmaya gerek yok ;)
Hafta sonu hava güzel olursa ordayız ona göre ıslama köfteler hazır olsun :D Xor sende gel len :D :D
şizofren
31-01-2012, 16:11
Mevzu uzar gider bu işler böyledir,hiç uzatmaya gerek yok herkezin aracı kendine hızlıdır kimse yoğurdum ekşi demez ayrıca deneme mevzusunu bende duydum hatda paşayı aradım neden denemiyorlar diye sonra paşada emin i aramış arabanın bir kaç eksigi var onları halledip deneyeceğim demiş hayırlısı arabalarda eksik bitmez :)
uzatmaya gerek yok ;)
Hafta sonu hava güzel olursa ordayız ona göre ıslama köfteler hazır olsun :D Xor sende gel len :D :D
Eksikler bitmez derken yasar abi
uzatmaya gerek yok ;)
Abi yemek için fizana giderim biliyosun ama ADA'nın yeri benim için ayrı :)
Eksikler bitmez derken yasar abi
Eksik hiç bitmez bugün senin aracında sıkıntı vardır yarın onun geçen seviniri geçilenin sıkıntısı vardır o manada ;) Hep böyle olmuştur hep olmaya devam eder seninle yada ömer ile alakalı değil genelde böyledir .
Abi yemek için fizana giderim biliyosun ama ADA'nın yeri benim için ayrı :)
Gidelim işte olmazmı ?
Arabanla evden al beni götür adaya ıslak köfteleri yiyeylim gelelim :D
şizofren
31-01-2012, 16:30
Bizde ne varsa o abi biz yalan soylemeyi beceremeyiz. Geçene geçti deriz
ben kimseyi savunmadım kardeşim...sadece alakasız yere benim arabamıda işin içine soktuğun için konuya dahil oldum...gecme gecilme muabbeti deil asla biyerdede ben eu yu gectim gibi bişey söylemedim.burda asıl sorun ne biliyomusun??? cok nacizane bi şekilde yanına gelip kardeşim maşallah nasıl yürüyo bu alet böyle dendiğinde yeminler ederek vallahi sadece egzos filtre var demek deil.bizde az cok biliyoruz sade egzos filtre o arabanın okadar yürümiyceğini.allah daha cok versin benden iyileri sende olsun gözümüz yok ama attırdığın bi chiphin bile sırrını tutucaksan kaputunu acmaya çekiniceksen herkeste emin ol zamanla senin hakkında böyle bu şekilde düşünür.varsa vardır abi anlamıyorum neyi-niye-kimden saklıyosunuz???konuya dahil olma sebebim budur.emini yada bi başkasını savunmak değil.
hee bu arada ben değil sen beni geçtin gizli tuttuğun chipinle.ama chip olduğunu bilseydimde hiç çekinmeden yine kalkardım ben sıkıntı yok
Burak burdan geçerken durdurcam seni.Konuşalım bakalım.Ne çipiymiş.sen bizi yalancı yapıyon he?
ömer arabana maşallah kazasız belasız kullan senın DD ile denedik beni gectiniz 206 rc ile denerken araba da bir sıkıntı yoktu ama 206 ile en son denememde araba arıza lambası yaktı ve koyu bir duman attı bende sağa çektim stop edip bir daha calıstırdım ...lamba söndü dedim adamlar taaa izmitten geldi denemeden olmaz herkezle denedim akabinde beni sen geçtin hikmet geçti ardından 2 hafta sonra motor yedim :)demişsin ki abimle herkezden eski tanısıyor emin le ben 12 senedir tanısıyorum :D samimiyet dersen son 2 yıldır falan sizinle taaa YU vts FH 106 zamanından bi sıkıntı vardı saolsun cihan aramızı buldu bende sizinle gayet samimi saf dürüst bir şekilde arkadaslık kurdum... ama burdan sunu cıkarıyorum siz bana veya bizim cevremizdeki arkadaslara bilenmişsiniz... hayırlısı olsun önemli değil gecen DA 106 YE GSİ videosunda da biz dostluktan bahsederken ne dostlugu biz geçtik yazmışsın ama sizin dükkanda istanbula gidelim öyle saplayalım böyle saplayalım diyordun ama dilin böyle söylüyor kalbin başka türlü demek ki ziyanı yok .... ben suan konusamıyorum çünkü hali hazırda denemeye arabam yok ...geçerim geçilirim demiyorum ama k pro lu type R arkasında bile tutunsam benım için çok iyi bi sonuç :D ben emin in en yakınıyım ben emin in azından atar gider duymadım ona saplarım buna saplarım diye sadece stp ile neden denemiyorsunuz dediklerinde 'teklif ettim ama arabanın eksikleri oldugunu söylediler ' dediğini duydum.... eğer saplarım ederim dediği kimse varsa yüzleşsinler....gecen corsa 106 denemesinde 2 kere denediniz ilkinde eyvallah 2 3 boy neyse gectin zaten sıkıntı yok.....ama 2 ci deneme saglıklı diyosan eyvallah hem bir de bi kere deniyonuz böyle mi baz alıyosunuz bu işi sanayi ye girdiniz ben yoktum sen deneyelim demişsin ismail gerek yok demiş araba baskı koktu öyle oldu böyle oldu neyse siz çetin le denerken bile kac kere denemişsiniz... bunu söyleyen çetin dir.. hem birde sizden sonra biz cetinle denedik 106 yı sorun oldugunu oradan anladık çetin de egzos varken 2 3 boy geçtiğimiz opc yi orjinal egzosunu takmış çetin o halde kafa burun gidildi :Dçetin de arabasından ınerek aracınızda sorun var kanka dedi bizde buradan baz aldık o yüzden 106 sorunlu diyoruz...neyse arkadaslar tekrardan masallah stp ye ben eksiklerimi halledeyim denerım sıkıntı yok ben takılmıyorum geçme geçilme muhabbetine......
Bizde ne varsa o abi biz yalan soylemeyi beceremeyiz. Geçene geçti deriz
Samet 3'nüz burda bana yükleniyonuz he.Size helal olsun.Ben burda kendi kendime video koymusum.Siz maşallah diyeceğinize baya bi döktünüz içinizi.O deneyeceğimiz zaman kpro yoktu.Yaptırcaz dedık yaptırdık.Sen bunun altında nasıl bi çakallık arıyon.yaalan söylmeyi beceeremiyonuzya hani; SAMET SANA DA 106 YI SORDUGUMUZDA FİLTRE EGSOZ DEDİN BANA SÖYLEMEDİN HESAPTA ARKADASIZYA OYLE DIYON YUZUME BAKA BAKA YALAN ATTIN.BURAYA VIDYO KOYDUN BURAYA YAZMISIN SAMET EGZANTRIK VE YAZILIM VARMIS.BANA SOYLEMEDIN BURDA MILLETE YAZDIN.BUNA NE DICEN YA SOYLESENE NASIL BI CEVAP VERICEN.ben arayın konusalım dıyorum telde halledelim sız buraya yazıyonuz? hadi karı gibi klavyeden tartısmaya devam edelim o zman
şizofren
31-01-2012, 17:14
Ömer sakin ol ya ne bu stres sen yazcan biz okuyacaz öyle olmuyor bu işler bizde cevap veriyoruz yüklenme yok sen cevap larini nereye gidecegini dusunmeden yazmissin cevaplarin gittigi yerler cevapliyor simdi de yalan konusuna gelince de sen bana kimseye soyleme dedigin seyi ben baskasina soylermiyim denizde soylemeyelim dedi olay bu
Ömer sakin ol ya ne bu stres sen yazcan biz okuyacaz öyle olmuyor bu işler bizde cevap veriyoruz yüklenme yok sen cevap larini nereye gidecegini dusunmeden yazmissin cevaplarin gittigi yerler cevapliyor simdi de yalan konusuna gelince de sen bana kimseye soyleme dedigin seyi ben baskasina soylermiyim denizde soylemeyelim dedi olay bu
tamam siz haklısınız..
Bi insan hem arnavut hem akıllı olamaz :D :D MaşAllah STP ye :):):9
Hayırlı uğurlu olsun
Teşekurler sağol.
canavar canavar
sağolasın :)
Bi insan hem arnavut hem akıllı olamaz :D :D MaşAllah STP ye :):):9
olamazzz bu bır atasozu artık :) tesekkrler sağol.
Maşallah ömer iyi yürüyo...
Aydan filiz ben ordayken aradı,stp dükkanda crm deyken arabada neler var arabayı almayı düşünüyoruz demişti onu söylemeyi unutmuşum :D
Aydan filiz neden stp yi arasın sorsun araba ilanda değil arabanın orda olduğunu nerden duymuş ? neden araştırıyor? hayırmı demiştim kendi kendime sonra jeton düştü benim :D
Anladınmı ömer'im :D :D
ygtkrmdnz
01-02-2012, 12:43
maşallah hem görüntü hem gidişi ile efsane
şizofren
01-02-2012, 13:14
Aydan filiz ben ordayken aradı,stp dükkanda crm deyken arabada neler var arabayı almayı düşünüyoruz demişti onu söylemeyi unutmuşum :D
Aydan filiz neden stp yi arasın sorsun araba ilanda değil arabanın orda olduğunu nerden duymuş ? neden araştırıyor? hayırmı demiştim kendi kendime sonra jeton düştü benim :D
Anladınmı ömer'im :D :D
Yaşar abi konu uzadıkça uzar yapmayın diyorsun konuyu uzatıyorsun sen neyin peşindesin abi bizi patlatmanın peşindeysen söleyim k- pro suz araba k- pro lu çıktı falan filann .
he şunu da söleyim ben kalkıcağım arabayı neden araştırmayım sadece crm ile sınırlı kalmadı bunu da bil çok kişiye sordum sen sormuyormusun o sormuyormu bu sormuyormu ortalığı karıştırmak niyetin belki ama şu konu da da rahat ol bizim burda ömer le ismail ile tartışmamız aramızın bozulduğunun göstergesi değildir benim açımdan
maşallah biz istanbuldan gördüğümüz arabalardan sonra araştırma yapıyoruz dolu arabalar maşallah nerdeyse orjinal denilcek :D:D:D:D
burock54
01-02-2012, 13:57
Burak burdan geçerken durdurcam seni.Konuşalım bakalım.Ne çipiymiş.sen bizi yalancı yapıyon he?
durdurmana gerek yok kacmıyoruz biyere bizde geliriz senide mekanımıza bekleriz yerimiz yurdumuz belli.kimseyi yalancı konumuna düşürdüğüm falan yok.madem konu böyle uzuyo bende olandan bitenden bahsettim.demekki herkes cigerini saklıyomuş bizde öyle takılalım bu saatten sonra
Yaşar abi konu uzadıkça uzar yapmayın diyorsun konuyu uzatıyorsun sen neyin peşindesin abi bizi patlatmanın peşindeysen söleyim k- pro suz araba k- pro lu çıktı falan filann .
he şunu da söleyim ben kalkıcağım arabayı neden araştırmayım sadece crm ile sınırlı kalmadı bunu da bil çok kişiye sordum sen sormuyormusun o sormuyormu bu sormuyormu ortalığı karıştırmak niyetin belki ama şu konu da da rahat ol bizim burda ömer le ismail ile tartışmamız aramızın bozulduğunun göstergesi değildir benim açımdan
maşallah biz istanbuldan gördüğümüz arabalardan sonra araştırma yapıyoruz dolu arabalar maşallah nerdeyse orjinal denilcek :D:D:D:D
Ben birşey uzatmıyorum kardeşim,sen diyordunya benim eksiklerim var diyordun onun için kalkmıyorum dedi, lakin sen stp yi araştırıyormuşsun onun için kalkmadığını düşünüyorum ;) Senin sordugunda yada aydan filiz in sorduğunda yoktu k pro,olsaydı yine söylerdik aydan filiz'e :icon_tup: siz ue ile denemek istiyorsunuz değilmi ? havalar düzelsin şu anda suat ın orda yapılan beyaz 2000 model var onunla denersiniz 106 görmüş olursunuz ;) ben birşeylerle ugraşmıyorum ama arada böyle alicengiz olunca bildiklerimi söylerim,sen olursun başkası olur fark etmez benim için ;)
Sen denememekle haklısın stp ile denersen arada çok fark olur :icon_tup:
Paşa seni aradığında arabamda eksikler var demiştin bence eksik yok fazlan var senin,denemek için ugraşmayın gsi ile ondan ue ile denemeye gerek yok siz typeR ile deneyin anlayın sonucu,bu rolling işleri böyledir sinir olmaz ama stres olur biraz :) Ayrıca denemek isteyenler hep dostdur bir sıkıntı olmaz bunları yazdım diye düşman olacaksank biz nasıl arkadaşız ? kızmak yok darılmak yok işin keyfini çıkaralım kimse kimsenin haysiyetine gururuna bir laf etmiyor heleki size karşı böyle birşey diyen yok,burda sadeece hızlı olmak isteyen biraz atışır o kadar mevzuyu ters yönlere çekmeye gerek yok :icon_tup:
Saygılar SAKARYA :)
Ayrıca ömer sen enes BA typeR ile dene en güzeli bu olur typeR kardeşliği .
En iyisi en hızlısı ;)
EMİN ben İSMAİL bak kardeşim ömer dün sametle yarım saat telefonda konusmuş,halletmişler konuyu.ömer dün en son buraya tamam siz haklısınız da yazmış.siz benm kardeşimi sahipsizmi sandınız olum?hayırdır emin cocuk altan almış hala uzatıyosun. kprosununda arabasınında a.koyarım yeter be olum.kendine gel.
durdurmana gerek yok kacmıyoruz biyere bizde geliriz senide mekanımıza bekleriz yerimiz yurdumuz belli.kimseyi yalancı konumuna düşürdüğüm falan yok.madem konu böyle uzuyo bende olandan bitenden bahsettim.demekki herkes cigerini saklıyomuş bizde öyle takılalım bu saatten sonra
burak amcaoğlu ben ismail.bi kaç kere yanıma geldin hatırlarsın beni.bak sana şimdi sölüyom.bu konu samet ömer emin 3lüsü arasında dönüyor,onlar dün akşam halletmiş sana noluyo?senle yüzyüze konuscas.varsa kafanda soru işareti hemen gel neyi uzatıyosun.alttan alıyo diye kardeşimin üstünemi cıkcağınız kardeş.
Ayrıca ömer sen enes BA typeR ile dene en güzeli bu olur typeR kardeşliği .
En iyisi en hızlısı ;)
yaşar abi deneriz inşallah havalar bi açsında.
tekrar söylüyorum kimsenin şahsına bir lafımız sözümüz olmadı,arabada neler olduğunu bize sorsaydınız biz zaten söylerdik alengile gerek yok o manada yazdım,paşa bilir bizim bu konularda yalan söylemeyeceğimizi,paşa'yada güvenmiyorsanız daha ne diyeyimki :(
Havalar kurusun ıslak köfteye gelecem daha detaylı görüşüz hızlı gençlik :)
burock54
01-02-2012, 15:00
İsmail kardesine bi sor ozaman neden olayla hic alakasi yokken benim arabamdan bahsediyo???yırtık dondan firlar gibi msj yazmadik biz buraya.adam alenen bizim arabamizdan bahsetmis bizde cıktık konusuyoruz sıkıntı nerde bunda?
şizofren
01-02-2012, 15:00
[QUOTE=sipahi;3042894]EMİN ben İSMAİL bak kardeşim ömer dün sametle yarım saat telefonda konusmuş,halletmişler konuyu.ömer dün en son buraya tamam siz haklısınız da yazmış.siz benm kardeşimi sahipsizmi sandınız olum?hayırdır emin cocuk altan almış hala uzatıyosun. kprosununda arabasınında a.koyarım yeter be olum.kendine gel.[QUOTE]
İsmail sen kardeşinin daha önceki yazılarını görmedın galıba soylenenlere cevap vermicez mi siz konuscaksınız bız okuyacaz olemı yanı ayrıyetten sametle omer konusmuslar halletmısler alttan da almıs eyvallah ama yasar abı neden ortalıgı karıstırırcasına laf atıyor o zaman sen yasar abıye yuklen abı konu kapandı neden hala uzatıyorsun de bence yasar abının soyledıgını neden sen veya omer soylemıyor yaşar abi söyluyor. kardeşimi sahipsiz mi sandınız kelimesi de çok basit bi klavye saçmalığı olmuş senin kardeşin bizim kardeşimiz senin abin bizim abimiz atarlanmaya giderlenme ye gerek yok diye düşünüyorum ismail konu kapanmısken yaşar abi uzattı sen bize yükleniyorsun. hakıketen kapatalım konuyu yüzyüze bakan insanlarız sonuçta
İsmail kardesine bi sor ozaman neden olayla hic alakasi yokken benim arabamdan bahsediyo???yırtık dondan firlar gibi msj yazmadik biz buraya.adam alenen bizim arabamizdan bahsetmis bizde cıktık konusuyoruz sıkıntı nerde bunda?
İsmail sen kardeşinin daha önceki yazılarını görmedın galıba soylenenlere cevap vermicez mi siz konuscaksınız bız okuyacaz olemı yanı ayrıyetten sametle omer konusmuslar halletmısler alttan da almıs eyvallah ama yasar abı neden ortalıgı karıstırırcasına laf atıyor o zaman sen yasar abıye yuklen abı konu kapandı neden hala uzatıyorsun de bence yasar abının soyledıgını neden sen veya omer soylemıyor yaşar abi söyluyor. kardeşimi sahipsiz mi sandınız kelimesi de çok basit bi klavye saçmalığı olmuş senin kardeşin bizim kardeşimiz senin abin bizim abimiz atarlanmaya giderlenme ye gerek yok diye düşünüyorum ismail konu kapanmısken yaşar abi uzattı sen bize yükleniyorsun. hakıketen kapatalım konuyu yüzyüze bakan insanlarız sonuçta[/QUOTE]
Uzatalammı yoksa yetermi ?
Ona göre bir kaç kelime yazacağım .
[QUOTE=sipahi;3042894]EMİN ben İSMAİL bak kardeşim ömer dün sametle yarım saat telefonda konusmuş,halletmişler konuyu.ömer dün en son buraya tamam siz haklısınız da yazmış.siz benm kardeşimi sahipsizmi sandınız olum?hayırdır emin cocuk altan almış hala uzatıyosun. kprosununda arabasınında a.koyarım yeter be olum.kendine gel.[QUOTE]
İsmail sen kardeşinin daha önceki yazılarını görmedın galıba soylenenlere cevap vermicez mi siz konuscaksınız bız okuyacaz olemı yanı ayrıyetten sametle omer konusmuslar halletmısler alttan da almıs eyvallah ama yasar abı neden ortalıgı karıstırırcasına laf atıyor o zaman sen yasar abıye yuklen abı konu kapandı neden hala uzatıyorsun de bence yasar abının soyledıgını neden sen veya omer soylemıyor yaşar abi söyluyor. kardeşimi sahipsiz mi sandınız kelimesi de çok basit bi klavye saçmalığı olmuş senin kardeşin bizim kardeşimiz senin abin bizim abimiz atarlanmaya giderlenme ye gerek yok diye düşünüyorum ismail konu kapanmısken yaşar abi uzattı sen bize yükleniyorsun. hakıketen kapatalım konuyu yüzyüze bakan insanlarız sonuçta
Cevap bekliyorum ?
şizofren
01-02-2012, 15:08
Ben birşey uzatmıyorum kardeşim,sen diyordunya benim eksiklerim var diyordun onun için kalkmıyorum dedi, lakin sen stp yi araştırıyormuşsun onun için kalkmadığını düşünüyorum ;) Senin sordugunda yada aydan filiz in sorduğunda yoktu k pro,olsaydı yine söylerdik aydan filiz'e :icon_tup: siz ue ile denemek istiyorsunuz değilmi ? havalar düzelsin şu anda suat ın orda yapılan beyaz 2000 model var onunla denersiniz 106 görmüş olursunuz ;) ben birşeylerle ugraşmıyorum ama arada böyle alicengiz olunca bildiklerimi söylerim,sen olursun başkası olur fark etmez benim için ;)
Sen denememekle haklısın stp ile denersen arada çok fark olur :icon_tup:
Paşa seni aradığında arabamda eksikler var demiştin bence eksik yok fazlan var senin,denemek için ugraşmayın gsi ile ondan ue ile denemeye gerek yok siz typeR ile deneyin anlayın sonucu,bu rolling işleri böyledir sinir olmaz ama stres olur biraz :) Ayrıca denemek isteyenler hep dostdur bir sıkıntı olmaz bunları yazdım diye düşman olacaksank biz nasıl arkadaşız ? kızmak yok darılmak yok işin keyfini çıkaralım kimse kimsenin haysiyetine gururuna bir laf etmiyor heleki size karşı böyle birşey diyen yok,burda sadeece hızlı olmak isteyen biraz atışır o kadar mevzuyu ters yönlere çekmeye gerek yok :icon_tup:
Saygılar SAKARYA :)
yaşar abi ue er te fu ıf kd sl oı kj lo jf jd BLA BLA BLA BLAA BLAAAkiminle kalkıcağımı kiminle kalkmıyacağımı biliyoruz çok şükür tavsiyen için yine de sağol
Uzatıyoruz öylemi ? e peki siz bilirsiniz o zaman .
Siz arabayı alıp geldiniz millete demedinizmi kim varsa deneyeceğiz o zamanlar DD ye bilenip gittiniz araba aldınız geldiniz DD nin yerinde typer duruyorsiz arabanın durumunu bildiginiz halde denemek istiyordunuz araba crm ye geldi işleri bitti hadi buydun dediler siz denemediniz,sizde sorun vardı arabayaı yaptıracaktınız değilmi ?ama öyle olmadı ne hikmetse aydan filiz arabayı arayıp sordu nerden esti aydan filiz crm deki stp yi biliyrdu ?kaldıki siz denemek istiyordunuz denemediniz ben bile paşayı aradım denesinler dedim paşada seni aradı kıl tüy dediniz değilmi ? İzmirde araba yaptırdınız size göre çok iyi gidiyor olabilir lakin stoc opc veya gsi denemesi ile olmuyor o işler ayrıca arabanızda boya yok diyordunuz arabada baya bir boya çıktı ben öyle biliyorum halende öyle biliyorum referanslar sağlam şükür olsun bu camia bize dar geliyor başka statüye geçmemiz gerekiyor ama bırakamıyorum:) Samet ile görüştüm size karşı en ufak bir yanlışımız varsa samet çıkar söyler zaten,sen içindekileri yalan yanlış kusmuşsun sonrada yaşar abi uzatıyor diyorsun ben uzatmam al 2 ye 4000 devire kısadan halledelim diyorum sen yanaşmıyorsun,bu arada şunuda söyleyim benim bugüne kadar aynı adama 2 defa geçildiğim olmadı tarih yazmaz,bu konularda malesef duygusal olamıyorum ben kalp kırılmasın diye yazıyorum siz farklı şeyler yazıyorsunuz ,uzatan sizsiniz ilk mesajı yazdığınızda olayın buralara geleceğinş biliyordunuz,kişilerin yüzüne söyleyemediklerinizi burdan yazıyorsunuz sonra bize kabahat buluyorsun,bak bu işin kısa yolu şu sen arabanın eksiklerini bitir typeR ile dene zaten önemsiz bu işden keyif alıyorsunuz yada alıyoruz en azından anla ne demek istedigimi,yok olmaz dersen dediğim gibi 1 haftaya yada en geç 2 haftaya 2000 model beyaz türkiye yollarına açılıyor onunla deneriz olur biter...
Burası istanbul ne izmire nede angaraya benzer ...
Dost falan hikaye kısacası herkez saplamanın peşinde geçilmiş bir aracım olacagına geçen pert bir arabam olsun sevdası,eğer böyle olmasaydı mevzu buralara gelmezdi . . .
Ben paydos ediyorum eve yürüyerek gidecegim erken çıkmak zorundayım sağlıcakla kalın ...
şizofren
01-02-2012, 15:44
Uzatıyoruz öylemi ? e peki siz bilirsiniz o zaman .
Siz arabayı alıp geldiniz millete demedinizmi kim varsa deneyeceğiz o zamanlar DD ye bilenip gittiniz araba aldınız geldiniz DD nin yerinde typer duruyorsiz arabanın durumunu bildiginiz halde denemek istiyordunuz araba crm ye geldi işleri bitti hadi buydun dediler siz denemediniz,sizde sorun vardı arabayaı yaptıracaktınız değilmi ?ama öyle olmadı ne hikmetse aydan filiz arabayı arayıp sordu nerden esti aydan filiz crm deki stp yi biliyrdu ?kaldıki siz denemek istiyordunuz denemediniz ben bile paşayı aradım denesinler dedim paşada seni aradı kıl tüy dediniz değilmi ? İzmirde araba yaptırdınız size göre çok iyi gidiyor olabilir lakin stoc opc veya gsi denemesi ile olmuyor o işler ayrıca arabanızda boya yok diyordunuz arabada baya bir boya çıktı ben öyle biliyorum halende öyle biliyorum referanslar sağlam şükür olsun bu camia bize dar geliyor başka statüye geçmemiz gerekiyor ama bırakamıyorum:) Samet ile görüştüm size karşı en ufak bir yanlışımız varsa samet çıkar söyler zaten,sen içindekileri yalan yanlış kusmuşsun sonrada yaşar abi uzatıyor diyorsun ben uzatmam al 2 ye 4000 devire kısadan halledelim diyorum sen yanaşmıyorsun,bu arada şunuda söyleyim benim bugüne kadar aynı adama 2 defa geçildiğim olmadı tarih yazmaz,bu konularda malesef duygusal olamıyorum ben kalp kırılmasın diye yazıyorum siz farklı şeyler yazıyorsunuz ,uzatan sizsiniz ilk mesajı yazdığınızda olayın buralara geleceğinş biliyordunuz,kişilerin yüzüne söyleyemediklerinizi burdan yazıyorsunuz sonra bize kabahat buluyorsun,bak bu işin kısa yolu şu sen arabanın eksiklerini bitir typeR ile dene zaten önemsiz bu işden keyif alıyorsunuz yada alıyoruz en azından anla ne demek istedigimi,yok olmaz dersen dediğim gibi 1 haftaya yada en geç 2 haftaya 2000 model beyaz türkiye yollarına açılıyor onunla deneriz olur biter...
Burası istanbul ne izmire nede angaraya benzer ...
Dost falan hikaye kısacası herkez saplamanın peşinde geçilmiş bir aracım olacagına geçen pert bir arabam olsun sevdası,eğer böyle olmasaydı mevzu buralara gelmezdi . . .
Ben paydos ediyorum eve yürüyerek gidecegim erken çıkmak zorundayım sağlıcakla kalın ...
yok dd ye bilenip araba aldınız falan filan konuşmalırına dikkat et yaşar abi biz millete bilenip araba almayız almak istedim aldım parasını da verdim keyfim gelirse basıyorum gelmesse basmıyorum bana göre de en iyi 106 benim kral da benim pasişah da benim yok istanbula benzemez falan bende kımseye benzemem üstü kapalı kardeşlik muhabbeti içinde laf çakıyorsun anlamıyoruz sanma yok problemım yok sizle falan da filan da yaşın 33 abi diyoruz saygı kazan saygını bitirme
yok dd ye bilenip araba aldınız falan filan konuşmalırına dikkat et yaşar abi biz millete bilenip araba almayız almak istedim aldım parasını da verdim keyfim gelirse basıyorum gelmesse basmıyorum bana göre de en iyi 106 benim kral da benim pasişah da benim yok istanbula benzemez falan bende kımseye benzemem üstü kapalı kardeşlik muhabbeti içinde laf çakıyorsun anlamıyoruz sanma yok problemım yok sizle falan da filan da yaşın 33 abi diyoruz saygı kazan saygını bitirme
Biz rahat adamız,sıkıntı yaptıgımız bi durum yok ortada.Sorunu sen kendin çıkarttın.Siz bize egzantrik ve yazılımı söylemiyorken birşey olmuyorda,Biz olmayan kproyu söylemeyince nasıl böyle saçmalıklar meydana geliyor? birde açıklıyoruz durumu anlatıyoruz adam gibi.Benin size söylediiğim bir yalanı delikanlı gibi yazsanıza şuraya ya beeklıyorum.Yaşar abiye gelince adam objektif ne görup biliyosa onu yyazmış.Gerdi seni sanırım.Tanımadıgın adam hakkında daha duzgun konus.Adam senin aleyhıne bırsey yazmamıs bıldıklerını söylemiş.Biz sizin gibi arkanızdan iş cevirmiyoruz aydan filizi arayıp bu arabayı alcaz bunda ne var diyomuyuz dedikmi? dahha o konuuyu acmadım bıle hıc farketmıssındır.Ayıbını cıkartmak ıstemedim daha fazla.Ama bak biz ne düşünürken siz neler yapıyonuz.Ayıp değilmi ya söylsene ayıp değilmi su soruma cvp ver benım.Bizedemi böyle?Bizden bişey istediğinde işini çözen adammlarız yalanmı? koşturmuyozmu? abim bu yazdıklarını görmedi daha .sen onla hesaplaşırsın.
dragon07
01-02-2012, 16:01
sonuç olarak denicekmisiniz denemicekmisiniz ? :D
şizofren
01-02-2012, 16:08
Biz rahat adamız,sıkıntı yaptıgımız bi durum yok ortada.Sorunu sen kendin çıkarttın.Siz bize egzantrik ve yazılımı söylemiyorken birşey olmuyorda,Biz olmayan kproyu söylemeyince nasıl böyle saçmalıklar meydana geliyor? birde açıklıyoruz durumu anlatıyoruz adam gibi.Benin size söylediiğim bir yalanı delikanlı gibi yazsanıza şuraya ya beeklıyorum.Yaşar abiye gelince adam objektif ne görup biliyosa onu yyazmış.Gerdi seni sanırım.Tanımadıgın adam hakkında daha duzgun konus.Adam senin aleyhıne bırsey yazmamıs bıldıklerını söylemiş.Biz sizin gibi arkanızdan iş cevirmiyoruz aydan filizi arayıp bu arabayı alcaz bunda ne var diyomuyuz dedikmi? dahha o konuuyu acmadım bıle hıc farketmıssındır.Ayıbını cıkartmak ıstemedim daha fazla.Ama bak biz ne düşünürken siz neler yapıyonuz.Ayıp değilmi ya söylsene ayıp değilmi su soruma cvp ver benım.Bizedemi böyle?Bizden bişey istediğinde işini çözen adammlarız yalanmı? koşturmuyozmu? abim bu yazdıklarını görmedi daha .sen onla hesaplaşırsın.
hala bana egzantrik ten ondan bundan bahsedıyorsun ömer ya ben sana dukkan da da soyledım sen hala her kelımen de onu soyluyorsun bırak artık sunu benım arabam degıl denizin arabası burda konuyu okuyanlarda benımle alakalı sanıcak herneyse şunu da belirtiyim benim burda konuşulanlar sizinle aramı bozmaz diyorum sen ne diyorsun
ayrıyetten de kiminle nasıl konuşup konuşmayacağımı da ben bilirim size karşı bi eksik varsa sen cevap ver yaşar abi ye yazılanı o cevap versin
şizofren
01-02-2012, 16:27
Ömer konuşuldu konuştuk anlatıldı anlattık heyecanlandık gerildik öyle oldu böyle oldu olmaması daha iyiydi ama hepimiz böyleyiz ne yapalım ateşleniyoruz ben payıma düşeni yapayım hakkınızı helal edin kusura bakmayın. Çay söyliceksende geleyim dükkana
bir type r konusunda gerginlik olmasa olmuyor yeminle:D dağlara taşlara doğru koşacam artık:D
boşuna üzmeyin birbirinizi aynı ildesiniz buluşun yüz yüze konuşun yapmayın böyle:)
şizofren
01-02-2012, 16:32
bir type r konusunda gerginlik olmasa olmuyor yeminle:D dağlara taşlara doğru koşacam artık:D
boşuna üzmeyin birbirinizi aynı ildesiniz buluşun yüz yüze konuşun yapmayın böyle:)
güzelin dedikodusu çok olur adamın arabası güzel :):icon_tup:
_muhaRRem
01-02-2012, 16:32
valla typeR çok atarlı araba ya vtı ların tahtını alacak bu gidişle :D :D
beyler burda bukadar atar tutar gerekyok birbirinizi kırmayada gerek yok böle şeyler sizlere yakışmaz.kimin kimİn arabasıyla derdi varsa cıkın yolda deneyin kim kimi gecerse bizde ona MAŞALLAH diyelim gecelim BU KONUYUDA BUKADAR UZATMAYA GEREK YOK..:icon_tup:
şizofren
01-02-2012, 16:41
Valla abi biz adım attık da arkadaş pek oralı olmadı sanırım :)
atar kardedim atar:icon_tup::icon_tup:
Ömer konuşuldu konuştuk anlatıldı anlattık heyecanlandık gerildik öyle oldu böyle oldu olmaması daha iyiydi ama hepimiz böyleyiz ne yapalım ateşleniyoruz ben payıma düşeni yapayım hakkınızı helal edin kusura bakmayın. Çay söyliceksende geleyim dükkana
emin ben ismail burağıda al gel.
beyler burda bukadar atar tutar gerekyok birbirinizi kırmayada gerek yok böle şeyler sizlere yakışmaz.kimin kimİn arabasıyla derdi varsa cıkın yolda deneyin kim kimi gecerse bizde ona MAŞALLAH diyelim gecelim BU KONUYUDA BUKADAR UZATMAYA GEREK YOK..:icon_tup:
suat abi sorun yok :icon_tup: çay içcez.
YunusAydn
02-02-2012, 01:37
koca maşallah :)
Moralim bozuldu :( MaşALLAH Kardeşim kazasız belasız inş :):)
koca maşallah :)
saolasın.
Moralim bozuldu :( MaşALLAH Kardeşim kazasız belasız inş :):)
sağol kardeşim eksik olma.moral bozduysak sevinebilirz. :)
sağol ke-Rem.tayya-R bi başka :)