Orijinalini görmek için tıklayınız : KAN83 VTI öylesine 1 2
yazdan kalma bir video..zevkine çekmiştik..hava koşullarından dolayı biyere çıkamıyoruz:D pcyi kurcalarken buldum ekliyim dedim..umarım 20 saniyenizi boşa harcamam =))
[url=http://www.streetfire.net/video/kan83-vti_2368019.htm]
Turboğuz54
30-01-2012, 12:33
Maşallah neler var araçta
maşallah viteslerde muazzam
SHOCKİNG
30-01-2012, 12:47
Ses çok ciğerli geliyo Maşallah.. specler nelerdir ?
Selcuk_RoL
30-01-2012, 12:52
vti açmayı unuttuk bee:D:D maşşallah
20 sn degıl 1 dk mı harcandın, 5 keredır izliyorum:D
maşallah allah kaza bela vermesın :)
sağolun arkadaşlar..specler, header komple egzoz filtre war
yoshimura
30-01-2012, 13:05
Maşallah etkileyici :)
kuzen masallah aksiyonlu videolarida yuklesene :)
vti açmayı unuttuk bee:D:D maşşallah
yanlamakda guzeldır kardesım:)
kuzen masallah aksiyonlu videolarida yuklesene :)
tadında bu yeter bea :D
maşallah cok guzel. bnm dolu vtec gıbı gıdıyo:D
halilkarakas
30-01-2012, 13:22
maşallah araç ciğerli....kazasız belasız sürüşler dilerim....aracın specleriniz yazarsanız sevinirim
çok güzel ses laaaa :D
maşallah araç ciğerli....kazasız belasız sürüşler dilerim....aracın specleriniz yazarsanız sevinirim
çok güzel ses laaaa :D
:D:D saol halooom..havalar düzelsin dışardanda çekçem ben bile duymadım dışardan nası ses geliyo :D:D
halilkarakas
30-01-2012, 13:29
:D:D saol halooom..havalar düzelsin dışardanda çekçem ben bile duymadım dışardan nası ses geliyo :D:D
dışardan daha fena ses panpa :icon_tup:
tuner faruk
30-01-2012, 13:31
Mal iyi mal iyi :D
Maşallah Rıdvan :icon_tup:
ercan arseven
30-01-2012, 13:35
maşallah ses ciğerli..
Kankaaa :) sonunda koydun he.
Headers yaramış yaramış Maşallah :)
Erdem K.
30-01-2012, 15:06
maşallah gayet güzel
Ö.öztüRk
30-01-2012, 15:47
maşallah ses harika kazasız belasız kullanırsın inşallah
Kankaaa :) sonunda koydun he.
Headers yaramış yaramış Maşallah :)
uyduruktanda olsa koydum kanka :D araba iki zamana bölündü ya hedır öncesi ve sonrası diye :D
herkeze teşkkürler..Allah herkeze kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..
ses guzel
shıftıng muazzam :icon_tup:
Maşallah maşallah gzl,kazasız belasız
Mal iyi mal iyi :D
Maşallah Rıdvan :icon_tup:
tombulumm sendende bekliyorumm artık..karda yanmı werirsin nabarsın artık bilemicem =)
larrysafak
30-01-2012, 20:39
ses cok guzel masllah
ses guzel gelıor valla headers megan racng mı:)
o gülüş kimin kardeşim maşallah özledik kanı :)
ses guzel gelıor valla headers megan racng mı:)
ewet headers megan racing egzoz hks =)
o gülüş kimin kardeşim maşallah özledik kanı :)
gülüş kimin olabilir..canerin tabikide :D:D bnde özledim valla ferid ne zamandır çıkartamıyorum =)
maşallah kardeşim KAN iyidir :) gülüş ayrı iyiymiş :D
Maşallah ses gerçekten güzel.
maşallah kardeşim KAN iyidir :) gülüş ayrı iyiymiş :D
sağolasın atakanım..senin UZ la kardeşti yaw:D
sağolasın atakanım..senin UZ la kardeşti yaw:D
tabi kanka her daim kardeş :) floryayı inletmiştik biraz iki vtec :D
maşallah ses çok güzel geliyor :)
tuner faruk
30-01-2012, 23:24
tombulumm sendende bekliyorumm artık..karda yanmı werirsin nabarsın artık bilemicem =)
Kanka şansıma satışı aldığım gün kar yağdı :D Havalar düzelsinde ilk işim gidip egzozu taktırmak hala muayene spec garajda yatıyo :DYan verilecek araba Corolla :D
tabi kanka her daim kardeş :) floryayı inletmiştik biraz iki vtec :D
aynen kanka güzeldi bee
Kanka şansıma satışı aldığım gün kar yağdı :D Havalar düzelsinde ilk işim gidip egzozu taktırmak hala muayene spec garajda yatıyo :DYan verilecek araba Corolla :D
bahtsızmışsın kanka :D dinlensin olum işte ağır yüke hazırlansın :D
ses guzel
shıftıng muazzam :icon_tup:
teşkekkürler
Maşallah maşallah gzl,kazasız belasız
Amin sağolun
ses cok guzel masllah
teşkkür ettimm
maşallah ses çok güzel geliyor :)
beğendiğinize sevindim =)
berkayGLRN
31-01-2012, 10:56
maşallah ses cok güzel ..
vti candır maşallah kazasız belasız
vti candır maşallah kazasız belasız
canım ciğerim o bnm =))
turgay.ozgur
31-01-2012, 22:24
kanka arabanin maasallahi var harbi cigerli makine nadirlerden bahar gelsin bol bol video :)
vti aşkım kabardı hb hiç sevmememe rağmen. maşallah çok iyi geliyor ses.
ykavcioglu
31-01-2012, 22:42
hb kullanması daha tatlı kanka ya, alalım 2 dene hb:D
yok oğlum ya sedan olmadı diye 306gti aldım ben :D şükür çok doğru bir tercih yapmışım, ama vti askerden sonra olur benim sedan o da.
ama km vti olmaz alıcaklarımın arasında hauhauhau fotoğrafın çekildiği yerleri görüyorum beynime kan sıçrıyor:D
ykavcioglu
31-01-2012, 22:50
yok oğlum ya sedan olmadı diye 306gti aldım ben :D şükür çok doğru bir tercih yapmışım, ama vti askerden sonra olur benim sedan o da.
ama kd vti olmaz alıcaklarımın arasında hauhauhau fotoğrafın çekildiği yerleri görüyorum beynime kan sıçrıyor:D
banada ara sıra esiyorda yakıtı hatırlayınca vazgeçiyrum, evlensem en temizlerinden birine kıyar, romano'yu çakarım:D:D
kd kalacak kanka uzun yıllar inş:D
Maşallah ses ve vites geçişi iyimiş :) varsa roll videolarınıda görmek isteriz.
kanka arabanin maasallahi var harbi cigerli makine nadirlerden bahar gelsin bol bol video :)
olm hep böyle diyoz ne vidyo çekiyoz ne resim adam gibi:D yalana bağlıyo hep
teşekkürler beğendiğine sevindim..
Maşallah ses ve vites geçişi iyimiş :) varsa roll videolarınıda görmek isteriz.
roll var ama vidyo yok =)
turgay.ozgur
04-02-2012, 14:43
olm hep böyle diyoz ne vidyo çekiyoz ne resim adam gibi:D yalana bağlıyo hep
kameraların alayı bozuldu bahara kadar tamir ettirmek lazım yoksa harbi yalan olucak caner kardeşimiz destek çıkıcak kamera konusunda bize artık :D
kameraların alayı bozuldu bahara kadar tamir ettirmek lazım yoksa harbi yalan olucak caner kardeşimiz destek çıkıcak kamera konusunda bize artık :D
finans sorumlumuz, sponsorumuz caner kardeşimiz bi kıyak yapar artık...ki yapsın.....
( moruk ben kuma düşürmedim ) :D:D
finans sorumlumuz, sponsorumuz caner kardeşimiz bi kıyak yapar artık...ki yapsın.....
( moruk ben kuma düşürmedim ) :D:D
:D:D:D ben geldimm , amma kamerayı derd ettiniz be olm çaybırşat var , olmadı helalimden go pro alcam o olcak :P millet video istiyo video yok, her rolleriniz olay oluyo, bu arada makine cigerli yoruma gerek yok gülüşüm her şeyi anlatıyo ;)
turgay.ozgur
10-02-2012, 11:47
kanka sen go pro al kol çıkarana kadar gazlıycaz daha ne diyim :D rexe 70-200 videosu çekelim ben sürüyom ama bi ben göremedim ne kadar hızlandığını :D
neyse konu makaraya bağlamasın Rıdvanım aracın harbiden ayarları kusursuz kondisyonu fabrika çıkışı vari yerinde... bunu aynı specli diğer vteclerle olan rollerden anlayabiliyoruz ;)
:D:D:D ben geldimm , amma kamerayı derd ettiniz be olm çaybırşat var , olmadı helalimden go pro alcam o olcak :P millet video istiyo video yok, her rolleriniz olay oluyo, bu arada makine cigerli yoruma gerek yok gülüşüm her şeyi anlatıyo ;)
olm biz go pro alsak yapıştırırz düşer oda kırılır..var bi durum ama bizde du bakalım :D
kanka sen go pro al kol çıkarana kadar gazlıycaz daha ne diyim :D rexe 70-200 videosu çekelim ben sürüyom ama bi ben göremedim ne kadar hızlandığını :D
neyse konu makaraya bağlamasın Rıdvanım aracın harbiden ayarları kusursuz kondisyonu fabrika çıkışı vari yerinde... bunu aynı specli diğer vteclerle olan rollerden anlayabiliyoruz ;)
wafın önünde redline şovunu unutma olm sen bırak onu bunu :D
turgay.ozgur
11-02-2012, 04:49
bahar gelsin bakarız :) şimdi yavrucağzım havayı sevmiyo :D