Orijinalini görmek için tıklayınız : Porsche GT3 makas
arabasızadam
30-01-2012, 17:30
Umarım verilmemiştir.
Crazy Driving on Highway / Porsche GT3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dyDR3d-lwiY)
ne makası ya emnıyetten ayrılmamış
63owen63
30-01-2012, 18:07
hızlandırılmış bu yahu
Bişey yaptığı yok bari müzik koymasalardıda sesini dinleseydik arabanın.
doncarlo
30-01-2012, 18:20
Araba biraz tuzlu olunca ona göre aksiyon yapıyor adamlar.İyi bişeyler çıkması için ortaya adamın deli olması lazım.
Makas mı ? Kukaya makas :)
Adamın birşey yaptığı yok, sadece süratli gidiyor anladığım kadarıyla, e altındaki araç gt3, gitsin bi zahmet :)
başarısız :icon_tup:
yoshimura
30-01-2012, 20:39
Ankaradaki tofaşçılar bundan iyi iş çıkarıyor :)
Bruglione
30-01-2012, 21:04
106 gti , ticariler falan bunlara saplar söförmü bunlar .... istanbula gelsinde sofor görsün..
bizim ticariye versek el freniyle çapraz gider
_muhaRRem
30-01-2012, 21:11
bu makasları ara sokaklarda çukurlara atanlar var tr de :)
O araçla alınabılcek riskler bence bunlardır fazlası değil. Böyle kalite arabalar makas attığında surekli 106gtilar ticariler havada uçusuyor bunun soforlukle alakası yok adamın makas attığı suratler o sizin söylediğiniz aracların makas attıgı suratlerın nerdeyse 2 katı. Kendim içinde konusursam bende makası abartırım zaman zaman sokulmıcak denilen giremessin denilen yerlere girerim ancak altımda ole bi arac olduktan sonra niye zorlıyımki top speed olarak iyi bi araç var kafama göre yuksek suratlerde fazla risk almadan giderim. Makasın tamamen aracını riske atmayla ilgisi var ve bir taraftanda makas ego tatminidir kim nederse desin bu adamlarda aracı iyi oldugundan attığı riskli makaslarla değil aracıyla bu tatmini sağlıyor ;)
Oldu , biz kalkalım o zaman.
Oldu , biz kalkalım o zaman.
:Bravoo:
:hehe:
Yahu mok atmak ıstemıyorum ama Muzıgı kısarak ızledınız mı?
Kaymak gıbı yol,cukur yok,emnıyet serıdınde arabaylamı karsılasırım,tas mı bıraktılar yada kavsak baglantısında cokme var mı derdı yok...
Herkes ıp gıderken arasından gecıyor,suprız yapan yok hatta frene basan bıle yok!!
Ne dıyım...
Porsche guzeldır ;)
çok daha başarılıları var ülkemizde...
VtecDream
30-01-2012, 23:50
:) izmirde buca bornova hattı arasında bi minibüse bindirmek lazım bu abiyi
1.8 turbo
31-01-2012, 07:18
vıdeoyu hızlandırmasalar ıyımıs de...
akbaba78
31-01-2012, 07:32
sebep:no:.....
Bone-crusheR
31-01-2012, 07:35
yetersiz baydı yarıda kapattım bizde daha iyi cesaretli şöförler var
hemen 106 ya *** atmış :) bir arkadaş ahuaheau
hemen 106 ya *** atmış :) bir arkadaş ahuaheau
106 pis,kaka bütün 106 cılar deli gibi makas atıyor yolda :)
cascadetr
31-01-2012, 08:23
bu makasları ara sokaklarda çukurlara atanlar var tr de :)
başka söz gerek yok zaten :bravo: :bravo:
bi gün benımde hızlı bı arabam olursa bende yapıcam bunlardan.
Başlığa bakıp yorumları okuyunca Motorlar ile yarışan Porsche videosu geldi aklıma. Haspalara bak hepsi *** atmış güzelim videoya diyecektim kii. Taki videoyu açıp bakana kadar. Çok boktan bir videomuş. :D
Başlığa bakıp yorumları okuyunca Motorlar ile yarışan Porsche videosu geldi aklıma. Haspalara bak hepsi *** atmış güzelim videoya diyecektim kii. Taki videoyu açıp bakana kadar. Çok boktan bir videomuş. :D
hahaha burda cok güldüm :hahaha: