Orijinalini görmek için tıklayınız : 14 Şubat (Kara Gün - Sevgililer Günü)
Bundan 4. ay önce doğum günü vardı. Daha hediye almadım. 14 şubatla birlikte alacağım.
Kimileri durmadan hediye al der. Kimisi de hediye aldığın zaman mahcupluğunu gizleyemez hale gelir.
ErayCerit
02-02-2017, 18:47
bu sene de kârdayım allaha şükür :D
dj ugurcan
02-02-2017, 19:00
sevgilinize şu videoyu izletin :D :D :D
Cubbeli Ahmet Hoca'dan sevgililer gunu mesajı - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=MJI7bvVkX2s)
sevgilinize şu videoyu izletin :D :D :D
Cubbeli Ahmet Hoca'dan sevgililer gunu mesajı - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=MJI7bvVkX2s)
Sövdü bana :)
Ankara'dan sağa sola gitmeye ve gittiğimize değecek öneriler var mı ? Gezip , tozup , anı olarak güzel de bir gün geçirebileceğimiz bir şehir dışı ilçe-kasaba vs. Safranboluyu düşündüm bazı arkadaşlarım akçakoca falan dediler , aşağı yukarı hepsi 250-300 km arası. Ankara da pek bir alternatif yok , Sıla konseri var elle tutulur ondada güzel bir yer istiyorsanız kişi başı 200-250 tl den başlıyor daha bunun yemeği vs derken çok gereksiz. En azından adımız bir yerlere götürdü olur hem kendim de gezerim diye düşündüm :D
Ankara'dan sağa sola gitmeye ve gittiğimize değecek öneriler var mı ? Gezip , tozup , anı olarak güzel de bir gün geçirebileceğimiz bir şehir dışı ilçe-kasaba vs. Safranboluyu düşündüm bazı arkadaşlarım akçakoca falan dediler , aşağı yukarı hepsi 250-300 km arası. Ankara da pek bir alternatif yok , Sıla konseri var elle tutulur ondada güzel bir yer istiyorsanız kişi başı 200-250 tl den başlıyor daha bunun yemeği vs derken çok gereksiz. En azından adımız bir yerlere götürdü olur hem kendim de gezerim diye düşündüm :D
Yazmayı unutmuşum , Bolu-Abant vs hariç.
ghibli06
02-02-2017, 19:40
Abi benim eski meslek kuyumcu olduğundan, hatuna alırken dünya para veriyoruz ama satarken pırlanta bi moka yaramıyor. Ne olur ne olmaz ilerde bişi olur satarsak bari dötümüze kaçmasın diyorum. Oda Allah var hiç ısrar etmedi :)
yahu pırlantaları altına çevirelim demiştim, ağzıma tükürdü, şimdi nerdeyse ikiye katlamıştık valla ama hatunlarda hiç yatırım kafası yok ki!
Kartal3urak
02-02-2017, 22:14
Ankara'nın Sağlam Çiçekçi Dükkanlarından Birinin Sahibiydim Darbe Gecesine Kadar Şu An Maalesef Kapatmak Zorunda Kaldım Dükkanı.. Her Sene 10 - 14 Şubat Arasında Yoğun Olduğumdan 15 Şubatta bi Hediyeyle Geçiştiriyodum :D Bu sene Öyle Bi Şansım Olmadığından Toptan Çiçek Alıp Devasa Bi Buketle Olayı Bitirmeyi Düşünüyorum :)
Çok Darda Olup Bi El At Diyen Olursa Büyük Kıyak Yaparım :D
Ben hayatım boyunca hiç 14 şubat kutlamadım prensip olarak. Size kolay gelsin arkadaşlar :)
phoenixs
02-02-2017, 23:21
Akm de fuar olacakmış bende gidip orayı gezeyim diyorum
Bi hatun var sevgili miyiz değil miyiz belli değil ne olduğumuz. 2 hafta daha bekleseydim keşke diyorum yakınlaşmak için. :D
Şimdi sağımız solumuz belli olmadığı için hediye alcam mı almicam mı. Yakınız ama adını komadık. Adını koymadan yakın olunca ne alınır ne alınmaz.
Hadi diyelim adını koyduk, bu sefer ne alıncak.
Amaaan ne zor işmiş ya. Yazılanları vs de okudum da. Bu güne kadar hiçbiri 14 şubata denk gelmemişti. Bu sefer hazırlıksız yakalandım.
Ben hayatım boyunca hiç 14 şubat kutlamadım prensip olarak. Size kolay gelsin arkadaşlar :)
+1 diyerek hiçbir özel gün kutlamıyorum kolay gelsin :)
Amasra ilacın olur. Safranboluyu gezip amasraya geçebilirsin.
Yiğit G.
03-02-2017, 11:14
Bizde 2 yıldır 14 şubat kutlamıyoruz böyle bir karar aldık.Çıkmıyoruz dışarı.Ben yine ufak tefek hediye alıyorum ama çıkmama kararı aldık.En temizi.
Muharrem C.80
03-02-2017, 13:14
Bi hatun var sevgili miyiz değil miyiz belli değil ne olduğumuz. 2 hafta daha bekleseydim keşke diyorum yakınlaşmak için. :D
Şimdi sağımız solumuz belli olmadığı için hediye alcam mı almicam mı. Yakınız ama adını komadık. Adını koymadan yakın olunca ne alınır ne alınmaz.
Hadi diyelim adını koyduk, bu sefer ne alıncak.
Amaaan ne zor işmiş ya. Yazılanları vs de okudum da. Bu güne kadar hiçbiri 14 şubata denk gelmemişti. Bu sefer hazırlıksız yakalandım.
Böyle günler değerlidir bu tür şeyler için adını koyacağın bir hediye al sonrada hayırlı olsun :)
Sercan AKCAN
03-02-2017, 13:16
beyler parfüm ve makyaj malzemesi ihtiyaclarınızı hallederiz :D
İstanbul içi güzel paket yemek fasıl vs. tarzı bir şeyler var mı bildiğiniz, gözünüze çarpan :D
Böyle günler değerlidir bu tür şeyler için adını koyacağın bir hediye al sonrada hayırlı olsun :)
Neyse hem yıldönümünü denk getirmiş oluruz fırsattan istifade. Yapacak bir şey yok. :D
Önerileriniz nedir :)
Yine mücevherat & yemek ikilisi yolu görünüyor gibi de 19 şubat ta doğum günü bizimkinin, ikisini bir çıkarmam gerekli :)
Trance-R
07-02-2017, 10:21
Geçen sene ben hediye aldım. Hatun almadı, bu sene de ben almayacam bakalım ne olacak :)
-Murat Özcan-
08-02-2017, 22:31
Geçen sene altın kolye hediye aldım 2 gün sonra ayrıldık.
Elimde çiçeksepeti %15 indirim var.Sevdiğini eşini sevindirmek mutlu etmek isteyene verebilirim
-Murat Özcan-
20-01-2018, 14:17
Güncel çekelim 14 şubat yaklaşıyor.
Şöyle farklı bir hediye tavsiyesi olan var mı ?
barakuda26
20-01-2018, 15:05
Direk 13 şubattan 15 şubata atlamaya devam :D
Küresel dünyanın tüketim çılgınlığını arttırmak için uydurduğu günler bunlar, bence gereksiz :)
Grimlord
20-01-2018, 17:26
Eğer gerçekten seviyorsan senin için bir gün değil, hergün özeldir........
Dış mihrakları sevindirmeyelim arkadaşlar....
Özetle param yok :D
BaybuRtlu69
21-01-2018, 15:25
Bu seneki hedefim, tek bir çiçekle bugünü atlatmak :)
-Murat Özcan-
21-01-2018, 18:00
Ben ne yapacağımı bilemedim açıkçası
14 şubat arada kaynasin diye nisan tarihini 11 şubat yaptim. Arada nisan kargaşası nisan hediyesi falan kaynar bu sene inşallah :)
BaybuRtlu69
08-02-2021, 17:50
evet arkadaşlar yeniden merhaba.
buralar bi canlansın :)
emresener
08-02-2021, 19:17
heç hatırlatmayaydın iyiydi. hem pazartesi hem zaman daralıyor. hem karantina. yaratıcılık şart şu dönemde :(
.::EmrE::.
08-02-2021, 19:46
Hadi bakalım pamuk eller cebe :D
imprezaWRC
08-02-2021, 20:02
Hayatım seni bugün manzaralı bir yerde yemeğe götürecektim ama ***** hem pandemi, hem yasaklar neyse artık seneye :D :D
AliGizda
09-02-2021, 07:47
Pandora' da 3 al 2 öde kampanyası var, hatun haftalar öncesinden sinyali vermişti zaten. Gider 3 charm alırız bitti gitti :)
çiçek fiyatları olmuş çeyrek altın. Çeyrek alıp kenara koysak iyiydi. 1 hafta sonra solcak.
Geçen hafta benim hanım ufak bir kaza yaptı.Küçük kızım (6 yaşında)
''baba sevgililer gününde anneme farla tampon alırız biter gider'' diyor:)
imprezaWRC
09-02-2021, 16:30
Geçen hafta benim hanım ufak bir kaza yaptı.Küçük kızım (6 yaşında)
''baba sevgililer gününde anneme farla tampon alırız biter gider'' diyor:)
Geçmiş olsun, ikisinin kılına zarar gelmediyse tampon ve far için koy cüzdana gitsin :)
Eyvallah.Çok teşekkür ederim.
Çok şükür ufak bir temas herkes iyi.
Arabada 98 corsa çıkma far ve el işçiliği ile ölüyü dirilttik:)
bu sene de başka manitaya buji hediye edelim masraftan kaçmayalım iridyum alalım :DD
Allah yardımcımız olsun, bu sene her seneden daha zor :)
Pandora' da 3 al 2 öde kampanyası var, hatun haftalar öncesinden sinyali vermişti zaten. Gider 3 charm alırız bitti gitti :)
Ben de baya bir süre pandora takıldım da bilekliklerde yer kalmadı artık, farklı bişeyler bulmak lazım :)