Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru wrc Sorgu..
Merhaba beyler bu aracı ay sonu gelmeden almayı düşünüyorum varmı tanıyan bilen aracı sahibi temiz diye belirtti ancak yinede sormak istedim baktırmadan..
Subaru Impreza 2.0 WRX 2004 Model 38.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63772728 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-orjinal-73000-km-de-63772728/detay/)
ah yanlış yazmışım :) kusura bakmayın beyler
wrx olduğunu öğrendin mesela 4 dkda. :) ilerleyen sürelerde daha detaylı bilgi gelir . araç dıştan güzel görünüyor aslıda
ProdriveSTI
30-01-2012, 20:52
35 bin'e 2002 sti vardı,illa wrx mi istiyorsun ?
Güncelleme yapmayin bilen var ise yazar .
35 bin'e 2002 sti vardı,illa wrx mi istiyorsun ?
Bu makyaj ve yaşı sebebiyle en az 2004 olmalı o yüzden temizde duruyo
35 bine sti al sonra sanayii köşelerinde süründe sürün
konuyu bölmek olmasında wrx le sti arasında ne fark var ?
kısaca wrx daha yumuşak ve sakin huylu sti daha sert ve agresif dıştan aynı gibi görünselerde yayları şanzımanları motorları farklıdır.sti ralli ruhuyla yapılmış son derece sert konforsuz performanslı bir araç wrx biraz daha cadde kullanımına uygun.
özet sti daha ciğerli daha dayanıklı suspansiyonu daha sert günlük kullanıma pek gelmez wrx ise sti göre daha yumuşak hem performansı iyidir hem günlük daha rahat kullanılır 300 hp geçmesse sorun da çıkarmaz* kısaca* böyledir
STI & WRX (http://www.subaruclubtr.com/365/sti-wrx/)
bunuda tartışmıştık detaylı bilgiler var bu başlıkta :)
Kisaca nokta olarak
STİ candır
Subaru_STI
30-01-2012, 23:31
ne alırsan al en ucuzunu falan alma. ben bir zamanlar en ucuz sti alarak çok büyük bir hata yaptım hala pişmanım. illaki sıkıntısı sorunu çıkıyor sonra.
Fiyat olarak bu kasa için uygun geldi.tabi indirmeye çalış yine de. Motor modifiyesi bulunmuyorsa alınabilir. temiz duruyor.
Sti Wrx farkına gelirsek. STI'da blok,süspansiyon,frenler, pistonlar, enjektörler,turbo, araç içinden kontrollü diferansiyel vb gibi bayağı extra özellik var. daha rafine bir araç wrx'e göre. günlük kullanımda yakıtından konforuna dezavantajda. bakım ve arıza tamir maliyetleri daha yüksek.
WRX ise daha fazla günlük kullanıma hitap ediyor. sti'a oranla konforlu. motoru fazla yüklü olmadığı için problem çıkarma olasılığı az. yakıtı makul. bakım ve tamir masrafları az. yerden biraz daha yüksek. sis farları var vs.
Kısacası STI alıyorsa insan piste çıkan biri olmalı. alt yapısı ona müsait. Ama sokakta ve günlük kullanımda bir araç istiyorum diyen birisi WRX'den farklı bir seçenek yapmamalı.
çok yerinde faydalı bilgiler impreza düşünen arkadaşlar bu bilgilerle hareket ederse sonuç faydalı olacaktır,** temiz yeni yıkanmış** araçları değil *orj* tercih edin pişman olmayın*
hazır konu açılmışken hem konuyu açan arkadaşda bilgi edinmesi açısından.
Bende wrx araştırıyorum bu aralar. Cevremizde de daha çok hondacı olduğu için pek bilgim yok.
Bu BLOBEYE kasa wrx ler nedir ne değildir arkadaşlar, parçaları, modifiyesi pahalımıdır?
Birde en önemlisi bu; kime sorsam wrx aldın mı bi 5-6 binTL daha olcak 100binkm de motoru tekrar toplaya bilirsin diyorlar.
varmı böğle birşey? Ki bu forumda GC8 sahibi bir arkadaş, GC8 alacak olanın , kenerda bir GC8 parası daha olması gerekir diye yazmıştı. Bu wrx ler içindemi geçerli.
35 bine sti al sonra sanayii köşelerinde süründe sürün
o aracın kasası cok cok guzel sol allatan almıstı bıldıgım kadarıyla darbeyı 38 000 tl lık bı hasar kaydı olusmus şanzıman difransıyel flan sprunluydu sıkıntısız bı sekılde toplandı z.burnunda işe gidilip gelındı o aracla sonra satıldı. gc8 parasına ruhu STI olan bı arac sonucta ;)
ılandakı wrx ıcınde arac guzel duruyor sahıbı ıdddalı umarım dedıgı gıbıdır. hayırlısı olsun.
Bende wrx araştırıyorum bu aralar. Cevremizde de daha çok hondacı olduğu için pek bilgim yok.
Bu BLOBEYE kasa wrx ler nedir ne değildir arkadaşlar, parçaları, modifiyesi pahalımıdır?
Birde en önemlisi bu; kime sorsam wrx aldın mı bi 5-6 binTL daha olcak 100binkm de motoru tekrar toplaya bilirsin diyorlar.
varmı böğle birşey? Ki bu forumda GC8 sahibi bir arkadaş, GC8 alacak olanın , kenerda bir GC8 parası daha olması gerekir diye yazmıştı. Bu wrx ler içindemi geçerli.
Bir Gc8 parası derken motor ve şanzuman kırmaktan bahsediyor ki doğrudur. Alacağınız araç mutlaka bilinen Subaru garajlarından birinden referanslı olmalı.
Malesef artık insanlar o kadar karaktersiz oldu ki adam stok ve bitik durumda olan motor içine forged'tir xxx garajda toplanmıştır gibi ifadelerle ilan açabiliyor.
Bu durum Wrx'ler içinde geçerli zira model yılı itibariyle çoğu Wrx artık 100k km civarında. Eğer araç bilinçsiz kullanıcılar tarafından kullanıldıysa motor şanzıman konusunda sıkıntı çıkartabilir.
Sti burada size sadece Şanzuman ile avantaj sağlayabilir ve motor içi Oem olarak Gc8 ve Wr'den daha üstündür ama oda kırılmaz değildir.
metinalan
31-01-2012, 08:46
Bir Gc8 parası derken motor ve şanzuman kırmaktan bahsediyor ki doğrudur. Alacağınız araç mutlaka bilinen Subaru garajlarından birinden referanslı olmalı.
Malesef artık insanlar o kadar karaktersiz oldu ki adam stok ve bitik durumda olan motor içine forged'tir xxx garajda toplanmıştır gibi ifadelerle ilan açabiliyor.
Bu durum Wrx'ler içinde geçerli zira model yılı itibariyle çoğu Wrx artık 100k km civarında. Eğer araç bilinçsiz kullanıcılar tarafından kullanıldıysa motor şanzıman konusunda sıkıntı çıkartabilir.
Sti burada size sadece Şanzuman ile avantaj sağlayabilir ve motor içi Oem olarak Gc8 ve Wr'den daha üstündür ama oda kırılmaz değildir.
bilinçsiz derken abi mesela , bakımlarını vs. düzgün yaptırmadıgın danmı yoksa yanlış kullanım gibimi
bilinçsiz derken abi mesela , bakımlarını vs. düzgün yaptırmadıgın danmı yoksa yanlış kullanım gibimi
Evet Subaruyu tanımayan ona özen göstermeyen kişilerden bahsediyorum. Bahsedilen kırılma durumları %50 kullanıcı karakteri %50 bakım durumundan bence.
metinalan
31-01-2012, 08:51
Karıncayı mikicen ama bellini incetmeden , :)
Araca alışmak tanımak bıraz zaman alıyor eğer subaruya yabancı isen haklısın abi
Wrx aldın diye 5-6 bin tl lik olacaksın diye veya 100bin de motor yaptıcaksın diye bir genelleme yoktur. Tamami ile önceki kullanıcılarına ve sana bağlı bir durum.
Karıncayı mikicen ama bellini incetmeden , :)
Araca alışmak tanımak bıraz zaman alıyor eğer subaruya yabancı isen haklısın abi
Wrx aldın diye 5-6 bin tl lik olacaksın diye veya 100bin de motor yaptıcaksın diye bir genelleme yoktur. Tamami ile önceki kullanıcılarına ve sana bağlı bir durum.
Dayı daha iyi açıklamış aslında. Sizden önceki kullanıcı çok önemli ve dediğim gibi arabanın motor içi yapılıysa mutlaka referanslı ve güvenilir bir garajdan çıkmış olmalı.
o zaman bu durumda referans olunabilecek subarulara bakmak lazım.
hafta sonu torkgaraja gideceğim
zaten değerinin altında satılıyor 20bine gc8 alıp sorunsuz binme gibi bi düşüncem olmaz sorunsuz istiyorsanız 27-30 bin arası güzel gc8lerde bulunur :)
JapanVsGermany
31-01-2012, 10:19
Referanssız impreza almak biraz macera olur.
metinalan'a sattığımız WRX'i afyonun dinar ilçesinden aldık, ahmetKadir afyondan impreza mı alınır yapmayın etmeyin demişti hiç unutmam, dinardaki sahibi arabanın referansı istanbuldan DOĞAN USTAdır, komple o topladı motoru dedi, Doğan Ustayla görüşüp, olurunu aldıktan sonra aldık aracı, 1 sene kullandı uğur, şimdi de metinalan'da bu wrx. Biz aldığımızda katalizöründen orjinal filtresine kadar stock ötesi idi we lifte kaldırıp baktığımızda ne bir yağ kaçırma ne bir terleme ws. ws. yoktu, çok şükür halen daha da yok.
Referanssız impreza almamak lazım, Referans olacak usta/Garaj'ın da prestijini göz önünde tutmak lazım.
Sen bana ulaş cenk ben sana yardımcı olurum her türlü :D
valla reşat başkan zaten ne zmandır görüşemiyoruz buluşmalarada gelemiyorum.
Hafta sonu alo diyecem sanada :)
metinalan
31-01-2012, 10:23
Referanssız impreza almak biraz macera olur.
metinalan'a sattığımız WRX'i afyonun dinar ilçesinden aldık, ahmetKadir afyondan impreza mı alınır yapmayın etmeyin demişti hiç unutmam, dinardaki sahibi arabanın referansı istanbuldan DOĞAN USTAdır, komple o topladı motoru dedi, Doğan Ustayla görüşüp, olurunu aldıktan sonra aldık aracı, 1 sene kullandı uğur, şimdi de metinalan'da bu wrx. Biz aldığımızda katalizöründen orjinal filtresine kadar stock ötesi idi we lifte kaldırıp baktığımızda ne bir yağ kaçırma ne bir terleme ws. ws. yoktu, çok şükür halen daha da yok.
Referanssız impreza almamak lazım, Referans olacak usta/Garaj'ın da prestijini göz önünde tutmak lazım.
Sen bana ulaş cenk ben sana yardımcı olurum her türlü :D
lan benım arabnın moturu nezaman yapıldı hıc haberım yok :D
metinim reşat sana arabayı sattıktan sonra söylüyor bak hele :D
bu arada temiz çiçek spec wrx aranmakta bana ve konuyu açan arkadaşa :)
JapanVsGermany
31-01-2012, 10:32
metianalan, sabah sabah alkışlıyorum seni :)
Daha yeni trigeri değiştirdiğinde uğur ne demişti sana hatırlamıyor musun?
Hey allahım ya rabbim :D Biz afyondan arabayı tombala çekip almadık, referansını aldık, doğan ustayla görüşüp aldık, bizden önce triger baskı ws. hepsi istanbulda yenilenmişti sewgili kardeşim, sen daha yeni arabanın trigerini değişince baya güldük de neyse :)
Cenk bu arada ben şimdi metinalan ile beraber tork garaja geçiyorum, fizibilite yaparım senin için :)
vala süper olur reşat saolasın
Subaru_STI
31-01-2012, 22:44
bende referanslı wrx arıyorum bulursanız bana da söyleyin :)
UĞUR YUMAK
06-02-2012, 18:41
Bu aracın şanzumanı kırık şu anda , ilgilenenlerin bilgisi olsun.
besyoali
06-02-2012, 18:52
STI & WRX (http://www.subaruclubtr.com/365/sti-wrx/)
bunuda tartışmıştık detaylı bilgiler var bu başlıkta :)
NOKTA.....:D
Paylaşım için Teşekkürler....
bende referanslı wrx arıyorum bulursanız bana da söyleyin :)
(#71458276) shbnden.
Burak-Akın
06-02-2012, 22:39
kaçmicak bi araca benziyo şimdiden hayırlı olsun
güzel arabalarda bide coupe yada 3 kapı hatchback olsa tadından yenmicek :D