PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ksm///power leon 1.8t top sport - golf r 2.0 tfsi stage 4

ksmpower
30-01-2012, 20:25
ecu ayarını yapan project01 garage Sami Ramazanoğlu' na, Ecu Montajını yapan ve arabayı çalıştıran Remapstr Ümit Doğan'a, Parçaların tedariğini sağlayan Paşaoğlu Service Savaş Paşaoğlu'na, Bizi kırmayp aracını dostluk çerçevesi içerisinde bizimle deneyen Melih arkadaşımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. KSM///POWER - Kasım GÖÇER

Seat Leon 1.8t Top Sport ( 51 AR 444 ) - Golf R 2.0 TFSI stage 4

ksm///power leon 1.8t - golf r - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ksmpower-leon-18t-golf-r_2368206.htm)

ksm///power leon 1.8t - golf r 2.0 tfsi - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ksmpower-leon-18t-golf-r-20-tfsi_2368207.htm)

ksm///power leon 1.8t top sport - golf r 2.0 tfsi - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ksmpower-leon-18t-top-sport-golf-r-20-tfsi_2368208.htm)

ksm///power leon 1.8t top sport stage 4 - golf r 2.0 tfsi stage 4 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ksmpower-leon-18t-top-sport-stage-4-golf-r-20-tfsi-stage-4_2368209.htm)

onursoytam
30-01-2012, 20:29
leon 900 hp gibi gidiyor yada golf te problem mi var maşallah araçlara

melih arkadaşımızıda az çok biliyoruz siteden aracıda hayvan ötesi ama kendisinin yorumunu merakla bekliyorum

sizide tebrik ediyorum

MKT
30-01-2012, 20:35
Maşallahı var Leonun kasım usta. Senin Ve Sami abinin eline sağlık.Yorum yapılamayacak kadar güzel gidiyor.keşke asfalt okadar soğuk olmasaydıda biraz daha tutunabilseydin

M3CSL
30-01-2012, 20:35
Bu kadar fark olamayacagı cok net degılmıi? stock r olsa ancak bu kadar fark olur zaten..

onursoytam
30-01-2012, 20:36
ne var bu araçta böyle :) maşallah

inanılmaz hızlanıyor NOS vs bi sistemmi mevcut ?

speclerini yazarmısınız ?

Alperen-B
30-01-2012, 20:41
Leonun hizli olma ihtimali yok mu hemen golfe stock r olsa bu kadar fArk olabilir diyorsunuz. masallah suphanallah golfu de leonuda allahim esirgesin ikiside cok hizlilar. Kasim ustanin ve Sami abinin ellerine kollarina saglik. Leon biraz fazla hizli :D

ksmpower
30-01-2012, 20:48
ne var bu araçta böyle :) maşallah

inanılmaz hızlanıyor

speclerini yazarmısınız ?

Full-Race Manifold, GT30R turbo (biraz oynanmış) , Project01 Sami Ramazanoğlu Port Polish, vems Ecu (Project01 Sami Ramazanoğlu tuned), basınç 2.20 bar + ,1000cc enjektor, sem motorsport emme manifoldu, aem methanol kit, tial 44mm wg, vs. vs.

Bruglione
30-01-2012, 20:51
Leona kocaman bi maşallah ;)

onursoytam
30-01-2012, 20:52
Full-Race Manifold, GT30R turbo (biraz oynanmış) , Project01 Sami Ramazanoğlu Port Polish, vems Ecu (Project01 Sami Ramazanoğlu tuned), basınç 2.20 bar + ,1000cc enjektor, sem motorsport emme manifoldu, aem methanol kit, tial 44mm wg, vs. vs.

ustacım harika maşallah aracınız kaç model acaba

aracınız 1.8T Cupra mı
1.8T sport mu

gfb01
30-01-2012, 21:03
ustacım harika maşallah aracınız kaç model acaba

aracınız 1.8T Cupra mı
1.8T sport mu

1.8t sport

typermelih
30-01-2012, 21:17
Leonun hizli olma ihtimali yok mu hemen golfe stock r olsa bu kadar fArk olabilir diyorsunuz. masallah suphanallah golfu de leonuda allahim esirgesin ikiside cok hizlilar. Kasim ustanin ve Sami abinin ellerine kollarina saglik. Leon biraz fazla hizli :D

leon hızlıdır benim araç gitmiyor

ibooo
30-01-2012, 21:18
yok artık ali sami maşllah leon çok iyi

onursoytam
30-01-2012, 21:25

aracınızda problemmi var

_muhaRRem
30-01-2012, 21:26
tamam ben 1.8t geçer diyordum ama bu kadar beklemiyordum.Hızlıdır muhakkak ama golfR arabasında sorun olduğundan bahsediyordu (bencede vardır ) , sorununu düzezltmişti 2.denemeyi daha çok merak ediyorum.

Deneyen araçlara maaşallah 1.8t yi ayrı tebrik ediyorum , yapanları ellerine sağlık

typermelih
30-01-2012, 21:32
leon 900 hp gibi gidiyor yada golf te problem mi var maşallah araçlara

melih arkadaşımızıda az çok biliyoruz siteden aracıda hayvan ötesi ama kendisinin yorumunu merakla bekliyorum

sizide tebrik ediyorum

herşey ortada sadece şunu söylüyorum ve aracım stage 3 iken 100-200 ölçüm 8.46 idi yazılım stage 4 yapıldı bugün 100-200 ölçtük en iyi değer 9.10 sn nasıl iyi değilmi ......................................sebebi ne 5.6. viteste araç gitmiyor basınç 1.1 de gidiyorum...bunu anlamamak için vidyoda bu işi hiç hiç bilmemek lazım,yarışa o gün 50 kişi geldi 30 araba vardı...her basışımda araç kesti bildimiz gitmiyor nedeyim herkesin yaptığı gibi yok basınç kaçırıyorum yok şuram patladı buram üfürdü bunlarımı deseydim yarışmamak için bile bile kalktım...kasım usta bu işlere yıllarını vermiş 3.4. vite herşey ortada 5.6. vites golf r yok nasıl oluyor bu iş sıkıntı değil ya insanlar nederse desin haftaya allah izin verirse tekrar deneyecez...tüm gelen herkesin ayana sağlık kasım ustanın emeğine ellerine sağlık

Alperen-B
30-01-2012, 21:33

Senn arabaya hemen b.k atmalari sacma suan tr nin en hizli golf R i stage 4 lu sayili araclardan orda dio stock golf r anca bu kadar fark yiyebilir filan

metin01
30-01-2012, 21:35
evet melihin araç eskisinden de kötü çıktı süre kesinti yapıyor araba sami abi biraz bakmış

Kekuti*
30-01-2012, 21:41
İki aracada maşallah. Ama R beni üzdü maalesef :(

Melih, bu kadar emek harcanıyor İnşallah çözersiniz, birdaha sıkıntı yaşanmaz İnşallah.. 4 gözle bekliyorum bu aracın düzelmesini

edit : sadece bir fikir olarak soracağım yanlış anlaşılmasın.. Stock DSG sanzıman değil dimi bu aracın üzerindeki ?

typermelih
30-01-2012, 21:42
Senn arabaya hemen b.k atmalari sacma suan tr nin en hizli golf R i stage 4 lu sayili araclardan orda dio stock golf r anca bu kadar fark yiyebilir filan

yazmayım yazmayım diyorum dayanamıyorum sen burda leonun gittini fakat benim aracın sıkıntısız ancak bukadar gittiğiyle alakalı seylere getiriyorsun ben öyle anlıyorum....bugün benim araca samı ramazanoğlu bindi halil çakır bindi özellikle alil çakır senin araca bişeyler olmuş dedi...halil arkadaşımızın yorumunu zaten okursunuz...

onursoytam
30-01-2012, 21:42
herşey ortada sadece şunu söylüyorum ve aracım stage 3 iken 100-200 ölçüm 8.46 idi yazılım stage 4 yapıldı bugün 100-200 ölçtük en iyi değer 9.10 sn nasıl iyi değilmi ......................................sebebi ne 5.6. viteste araç gitmiyor basınç 1.1 de gidiyorum...bunu anlamamak için vidyoda bu işi hiç hiç bilmemek lazım,yarışa o gün 50 kişi geldi 30 araba vardı...her basışımda araç kesti bildimiz gitmiyor nedeyim herkesin yaptığı gibi yok basınç kaçırıyorum yok şuram patladı buram üfürdü bunlarımı deseydim yarışmamak için bile bile kalktım...kasım usta bu işlere yıllarını vermiş 3.4. vite herşey ortada 5.6. vites golf r yok nasıl oluyor bu iş sıkıntı değil ya insanlar nederse desin haftaya allah izin verirse tekrar deneyecez...tüm gelen herkesin ayana sağlık kasım ustanın emeğine ellerine sağlık

sizin aracınızı zaten biliyoruz sıkıntı yok :)zaten bi anda geri kalıyorsunuz sıkıntı olduğu bariz belli inşallah en yakın zaman da sorunuzu çözersiniz

diğer aracıda tebrik ediyorum maşallah

Spook
30-01-2012, 21:43
1.8T çok iyi. Tebrikler. Motor hakkında teknik bilgi verebilir misiniz özel değilse ? Piston,kol sıkıştırma vb ?

Maşallah.

_muhaRRem
30-01-2012, 21:44
yazmayım yazmayım diyorum dayanamıyorum sen burda leonun gittini fakat benim aracın sıkıntısız ancak bukadar gittiğiyle alakalı seylere getiriyorsun ben öyle anlıyorum....bugün benim araca samı ramazanoğlu bindi halil çakır bindi özellikle alil çakır senin araca bişeyler olmuş dedi...halil arkadaşımızın yorumunu zaten okursunuz...

melih bilen adamların yorumları ortada zaten , senin araban şu an k04 kadar bile gitmiyor. RaHAt ol sıkıntı olduğunun herkes farkında.

typermelih
30-01-2012, 21:45
ya aracım 5.6. viteste gitmiyor ki 1.1 bar nasıl iyimi iyi diyen arkadaşlar varsa ok,bunun dsg den olma ihtimali sözkonusu değil yarın sami ramazanoğlu hava iyi olursa tekrar bakacak...düzeldi ama emin olmam lazım

yusufsele
30-01-2012, 21:48
Golf r da sıkıntı var su an ama yinede denendi yine güzel denemeler olacaktır kasım ve Melih ayağınıza saglık dostluk çerçevesinde güzel oldu.en kısa zamanda net bir deneme olur videolar tekrar atılır tekerinize tas değmesin....

onursoytam
30-01-2012, 21:48
ya aracım 5.6. viteste gitmiyor ki 1.1 bar nasıl iyimi iyi diyen arkadaşlar varsa ok,bunun dsg den olma ihtimali sözkonusu değil yarın sami ramazanoğlu hava iyi olursa tekrar bakacak...düzeldi ama emin olmam lazım

bu denemeden sonramı aracınızın sorununu çözebildiniz

derece43
30-01-2012, 21:49
Maşallah araçlara muazzam kopuyorlar.. Sanırım golfteki problem giderilirse başa baş bir mücadele olur.. Tebrikler kazasız belasız..

Alperen-B
30-01-2012, 21:49

Yok abi sen yazdiklarimi yanlis anlamissin ordada belirttim golfte leonda cok hizli diye. Sen hatta bugun birseyden bahsediodun biseyi biyere gondericem die ondan sonra cok iyi olacak haftaya halletmis olurum diyordun. Benim sinirlendigim nokta senn araba icin yok stock R filan yazip durmalari

yusufsele
30-01-2012, 21:50
Ksm power ve sami abinin eline saglik Türkiyeye bu arabayla 1.8tyi tanıttılar bravo.....

typermelih
30-01-2012, 21:52
melih bilen adamların yorumları ortada zaten , senin araban şu an k04 kadar bile gitmiyor. RaHAt ol sıkıntı olduğunun herkes farkında.

aslında sıkıntı nerde biliyormusun böyle bir araçla sen yarışsan bunu bir aracının başarılı olarak görüp vidyoyu koyarmısın...bu bir başarı değilki kasım ustanın aracı beni geçecek zaten inkar etmiyorum ama bu stupta olan bir araç tamponunda gelmesi lazımdı...neyse allah buyuk 51 de burda benim araçta...ya neye üzülüyorum biliyormusun 1.80 gitseydide beni yine böyle geçseydi ozaman derdimki lan olum aracının gideceği bukadar işte işinde gücünde ol der konuyu kapatırdım,ama aracım yemin ediyorum 5.6. viteste k04 belki bundan senin dediğin gibi iyidir...şimdi ben araca stage 4 leyebilmek için 15 bin tl para harcadım ek olarak eee gerizekağlımıyım ben giden arabaya üstüne 15 bin tl ver araç bu hale gelsin...............

KMR2-GT
30-01-2012, 21:53
ıkısınede maşallah golf sıkıntısız yurur umarım kazasız belasız.samı abı olmasa napardık bılmıorum :D

_muhaRRem
30-01-2012, 22:04
aslında sıkıntı nerde biliyormusun böyle bir araçla sen yarışsan bunu bir aracının başarılı olarak görüp vidyoyu koyarmısın...bu bir başarı değilki kasım ustanın aracı beni geçecek zaten inkar etmiyorum ama bu stupta olan bir araç tamponunda gelmesi lazımdı...neyse allah buyuk 51 de burda benim araçta...ya neye üzülüyorum biliyormusun 1.80 gitseydide beni yine böyle geçseydi ozaman derdimki lan olum aracının gideceği bukadar işte işinde gücünde ol der konuyu kapatırdım,ama aracım yemin ediyorum 5.6. viteste k04 belki bundan senin dediğin gibi iyidir...şimdi ben araca stage 4 leyebilmek için 15 bin tl para harcadım ek olarak eee gerizekağlımıyım ben giden arabaya üstüne 15 bin tl ver araç bu hale gelsin...............

ben rollingden önce , sorarım arabanız tamammı sorun varmı ? sorun varsa zaten 1-2 denemden sonra denemem , adaletli yarış olmadığı için video koymam , kimse üzerine alınmasın ben kendi düşüncemi söylüyorum .Sorunu anladıktan sonra 1 kereden fazla denedin senin hatan bu

ethm
30-01-2012, 22:08
maşallah araclara

typermelih
30-01-2012, 22:15
ben rollingden önce , sorarım arabanız tamammı sorun varmı ? sorun varsa zaten 1-2 denemden sonra denemem , adaletli yarış olmadığı için video koymam , kimse üzerine alınmasın ben kendi düşüncemi söylüyorum .Sorunu anladıktan sonra 1 kereden fazla denedin senin hatan bu

yaşıma karekterime yakıştıramadım,ortada sürekli yalanlar döndüğü için mesela adamın arabası gitmez yok vtec altı kaldım,yok avans vurur yok arabasında turbo varsa basınç kaçırdı der falan falan uzar gider oduruma düşmek istemedim anlıyormusun.sonuç bu...............

halilcakir
30-01-2012, 22:22
Bugun otobandaydik bu arabayla ve bu sefer 8.4 kostugunun aksine sag koltuk vsde sokuktu.

Pbox baglanana kadar bir gazladi,ya bu araba eskisi gibi gitmiyor kasiyor sanki dedim,Melih de ama denemelerde daha iyi sonuclar aldim dedi.

Sonra ilk olcumde 9.6 cikti ve sonrasinda ne yaptiysak 8.5 altina dusmedi halbuki bu araba bundan once ilk 5 gazlama icinde 8.4 gitmis ve sureklide bu sureyi elde ediyordu hemde koltuk falan varken

Zaten biz sure olcmeye calisirken ya kesiyordu kesmesede hissiyat olarak bir garipti rahat degildi.

Sonra Sami abi gecti arabaya boost controlleri tekrar ayarladi ve kesiklik kalmamis ama full olan methanol bittigi icin o ana kadar sonrasinda tekrar sure alamadik.

Tekrar denendiginde ben yine Leonun gececegini dusunuyorum ama bir anda kopma seklinde olmaz galiba zaten her zaman soyledigim gibi yarisirken her iki aracdada birer kisi olup cekim yapmasi en guzeli ve hatta gunduz denemesi hersey acik ve net

Ben ilk bindigimdede soylemistim yine tekrarliyorum direksiyonu tek elle tut gaza bas araba gitsin gercekten guzel birsey

Bugunki Golf R olcumunun ozeti boyle arkadaslar

mami_makinen
30-01-2012, 22:25
yaşıma karekterime yakıştıramadım,ortada sürekli yalanlar döndüğü için mesela adamın arabası gitmez yok vtec altı kaldım,yok avans vurur yok arabasında turbo varsa basınç kaçırdı der falan falan uzar gider oduruma düşmek istemedim anlıyormusun.sonuç bu...............

. .

TYPERHAKAN
30-01-2012, 22:28
melih belliki sıkıntı var,zaten video dan gözüküyor.problemi çözeceğine inanıyorum ve tekrardan arkadaşca sağlıklı denemeni yaparsın ...

typermelih
30-01-2012, 22:35
melih belliki sıkıntı var,zaten video dan gözüküyor.problemi çözeceğine inanıyorum ve tekrardan arkadaşca sağlıklı denemeni yaparsın ...

bu araba stage 3 ten 280 km surate kadar 8 boy açmazsa ben mutlu olmam hakan abi çunku olması gerekende bu zaten,neyse allah buyuk can sıkıntısından baska bişey değil işte

Eray Yümsel
30-01-2012, 22:39
araçlara maşallah

demın böle bi fotorafa denk geldim face te sana aittir belki ksmpower yazıyo diye buraya atıyom

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429251_261724187229140_174161739318719_599597_8709 17753_n.jpg

metin01
30-01-2012, 22:43
eski foto eray konuyla alakası yok

MKT
30-01-2012, 23:03
şimdi o resimdeki Doğan turboladın. MS ecu yaptık çalıştı araç yakında rodaja başlayacak.Resimdeki Mekan Kasım ustanın Garajı deil.

osman 1.8t
30-01-2012, 23:43
golf de sıkıntığı olduğu kesin o bir tarafa burda 1.8t böyle gidiyor diye bizim cuprayı daha hızlı sanıp kimse roll yapmıycak artık benle :) golf r a üzüldüm çok emek harcanmış o araca inşallah sorunları halledilir emekler boşa gitmez

cetinkaya55
30-01-2012, 23:49
Emeği geçenleri tebrik ederim kasım usta ve sami ramazanoğlu harikalar yaratmış bu kanıya videoları izledikten sonra değil daha önceki izlenimlerden dolayı vardım.Bu videoda merak ettiğim hangi viteste basmaya başlandığı çünkü melih arkadaş 5. ve 6. viteste sıkıntılı olduğunu söylüyor ama bence daha alt viteslerde de problem olabilir çünkü leon hemen ayrılıyor ve 6.viteste yürümüyor ama fark anormal oluyor,derim.Umarım melih arkadaş arabasının problemini çözer ve hava aydınlıkken bir video daha çekilir bizde zevkle video izlemiş oluruz...:icon_tup:

Krank
30-01-2012, 23:54
golf r inanılmış bu kadar para harcanmış bende inanıyorum bütün sıkıntılar sonunda bitecek istenilen güç elde edilecek istenildiği gibi yürüyecek

tolga900
30-01-2012, 23:54
tebrikler ksm usta eline sağlık sami abi.:) daha iyilerine olsun inşallah bütün arabalara maşallah

can0001
31-01-2012, 00:07
maşallah... Umarım sıkıntı giderilir elimizden ne gelirse hazırız melih...

yoshimura
31-01-2012, 00:24

Golf'ün sıkıntısı düzeldiğinde emeklerinizin ve paranızın karşılığını alacağınıza eminim.:icon_tup: Bir sıkıntı olduğu apaçık ortada, 4 ten sonra direk açmaya başlıyor videolarda.. Sıkıntı giderildikten sonraki karşılaşmayı merakla bekliyorum. Kazasız belasız..

douu
31-01-2012, 00:26
Melih ekstra yorumları takmamak gerek. Canını sıkma. Dünya üzerinde en fazla 5 tane olan bir projeye imza attın bu kadar kısıtlı imkanları olan bir memlekette. Aracın gidişi ve duruşu ile Adana'daki herkes tarafından begeni kazandı bunun sende farkındasın. Canını sıkma hallolur sorun. Aracına kocaman bir maşallah. Gözü olanın gözü cıksın.

Kasım abim senin Leon'da dillere destan yürüyor zaten. Söyleyecek fazla birşey yok :) Kocaman bir maşallahta ona :)

HLK
31-01-2012, 02:12
Ben de bi Adanalı olarak gurur duyuyorum aracınla Melih :) aracını da ilgiyle takip ediyorum, bi sorun olduğu gerçek emeğinin karşılığını alırsın inş bi daha ki denemeyi bekliyoruz ;)

typermelih
31-01-2012, 06:37
herkesin yanımdaolması benı çok sevindirdi,hayatımda bukadar üzüldümü hatırlamıyorum,allahtan tek isteğim aracın gitmesi gerektiği gibi gitmesi

AL Tdi
31-01-2012, 07:47
Her iki aracada Maaşallah, Melih inşaallah sıkıntın bir an önce çözülür emeklerin boşa gitmez ki çözülecektirde inanıyorum.
Kasım senin araca zaten diyecek birşey yok artık adı yetiyor (((51 )))
Allah kaza bela vermesin

qency
31-01-2012, 08:22
başta KSM POWER GARAGE sahibi KASIM USTA ve araçta katkısı çok büyük olan,bıkıp usanmadan ilgilenip ayarlayan SAMİ ABİ ye sonsuz teşkler ki bize böyle güzel bi gece yaşattılar.ARAÇLAR her zaman iyi gününde olacak diye bi kaide yok kasımın aracı o gece hakkaten günündeydi ve geçti.başka bi zamanda MELİH kardeşimizin aracı formunda olur o geçer ve bu işlerin zewki de tadı da böyle alınır diye düşünüyorum.2 tarafta gayet centilmence bi yarış çıkarttılar öncesinde ve sonrasında takdire şayan davranışlar sergilediler o da işin güzel olan ayrı bi boyutu. herkese tekrar başarılar diliyorum.

saygılar

RCkid
31-01-2012, 09:21
takip ediyorum da golf R in yapilirken cok bilincli yapildigini dusunmuyorum. romanyda yapilan arabayla yanyana koyunca yapilan islemlerde cok fark var. bu kadar yapilan arabaya hazir yazilim sonra kesti evcyle basinc kis seklinde yurumemesi lazim diye dusunuyorum

leona da masallah o da yazdiklarimin tam aksi olumlu yonde

gurlekyasin
31-01-2012, 09:32
kasım usta ve melih denerlerken 3. şeritte ben vardım camcar olayım dedim,melihin araba 4. viteste kesti,sonraki denemelerdede kesmeye devam etti,açıkcası sağlıklı bir deneme olmadı.kasım ustanın ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık leon çok iyi yürüyor:icon_tup:.melihin arabasıda bu wideolardaki gibi değil çok çok daha iyi umarım biter bu sorunu ve yüzü güler kardeşimizin...

typermelih
31-01-2012, 09:39
benım hayatta en nefret ettığim şey olmayan şeylerin oluyor süsü verip bu durumun arkasına sığınmak,suan sabretmekten başka çarem yok

hdedeoglu
31-01-2012, 10:00
benım hayatta en nefret ettığim şey olmayan şeylerin oluyor süsü verip bu durumun arkasına sığınmak,suan sabretmekten başka çarem yok

takma kafana melih düzelir bukadar sıkıntı yapma seni yıllardır tanırım ben... seni iyi anlıyorum ama düzelir...
her iki aracda maşallah allah nazarlardan saklasın

34GUN34
31-01-2012, 10:13
melih kardeşim takma sen kafana aracında bi sıkıntı var belli bu kadar olmaz fark ben 7 sendir cupraya biniyorum eski cuprayada yeni cuprayada bindik. farkın bu olmaması lazım DİĞER USTANIN VE araç sahibinin emeğine sağlık o ayrı . ona lafım yok. ama senin aracında bu değil kardeşim aklından çıkarma . sen roll den önce sıfır yüzünü ve 100-200 ölç. ona göre değerlendirme yapalım yoksa roll zevklidir ama aldatır insanı. ama hallolmuyacak bi iş yok yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin dert etme GEREKSİZ ADAMLARIN GEREKSİZ yorumlarınada kulak asma herzaman hepimizin karşılaştığı bi olay. insanlar biraz daha yorumlarına dikkat ederse iyi olur karşınızdaki insan emek-para-zaman harcamış ve sizin bedava asıp kesmeye hakkınız yok

mechanic
31-01-2012, 10:18
..... GEREKSİZ ADAMLARIN GEREKSİZ yorumlarınada kulak asma herzaman hepimizin karşılaştığı bi olay. insanlar biraz daha yorumlarına dikkat ederse iyi olur karşınızdaki insan emek-para-zaman harcamış ve sizin bedava asıp kesmeye hakkınız yok :icon_tup:

maşallah diyelim melih adanada TR da tek araban olcak inşallah... darısı bana lan :D

TDİ-R esef
31-01-2012, 10:18
her iki arabada kendi sınıflarında mükemmel bunu tartışmaya gerek yok bence
golf r sıkıntısız yürüdüğünde gerçek güçler orata çıkacaktır

RCkid
31-01-2012, 10:19
yorum yapan herkes mi GEREKSİZ oluyor? yapılanlar yorumlar harcanan emek-para-zamanın boşa gitmemesi için yapılan yorumlar. ben de araba yaparken birçok sorunla karşılaştım ve hala karşılaşıyorum. aynı şeyler olmasa da benzer şeyleri biz de yaşadık
kimse kusura bakmasın da araba sahibinin yazdıkları çizdikleri, yaşananlar ortada.

qency
31-01-2012, 10:40
yorum yapan herkes mi GEREKSİZ oluyor? yapılanlar yorumlar harcanan emek-para-zamanın boşa gitmemesi için yapılan yorumlar. ben de araba yaparken birçok sorunla karşılaştım ve hala karşılaşıyorum. aynı şeyler olmasa da benzer şeyleri biz de yaşadık
kimse kusura bakmasın da araba sahibinin yazdıkları çizdikleri, yaşananlar ortada.

aynen katılıyorum .bişeyler yazarken önce yazılan postları okumanızı tavsiye ederim, okuduğum kadarıyla burada yapılan eleştiriler genelde yapıcı,araç sahibine yada aracına en ufak ağır söz söylenmemiş aksine motive edenler çoğunlukta.

emir_1308
31-01-2012, 10:49
her iki arabaya maşallah diyelim netice ne olursa olsun dostluk baki'dir KSM///POWER tebrik ediyorum ON numara araç yaptığından dolayı GOLF R tartışmaya gerek bile yok süper bir makina o yüzden çok takılmamak lazım tekrarı olur bu arada aracın kesme olayı bire bir yaşayan biriyim sağlık lı durumlarda seyir zevki dahi iyi olur ...

Burhan Type R
31-01-2012, 10:52
Her iki tarafında eline ayağına sağlık güzel birgündü golf r sıkıntısız yürürse bence çok güzel denemeler olur diye düşünüyorum.Kasım abi sana dicek bişe bulamıyorum:)

Dayı2
31-01-2012, 10:58
her iki aracada maşallah..golfun sorunlar çözülür umarım..yalnız o leon ne öle videoları izlerken kendmi içinde hissettm on numara olmuş:D

berkayGLRN
31-01-2012, 11:00
maşallah araçlara..

douu
31-01-2012, 11:02
Mustafa iyi niyetli yazıyor arkadaslar kötü bir niyeti yok eminim :) yalnız Mustafa araç için standalone beyin yok. O yüzden ilk care revo.. Ama eminim melihin bir b planı vardır ;)

Bu arada Mustafa = rckid :)

typermelih
31-01-2012, 11:10
sadece şunun için üzgünüm burda ben bir yarış göremiyorum giden ve gitmeyen bir araç görüyorum şayet benim yazılımım 500+ hp üstüyse bu araçta beni 4.5.6. viteste bu şekilde geçiyorsa bu araç ya 700+ hp üstü yada benim araç sıkıntılı...bu vidyo konuldu neoldu ben onu anlamadım...neyse yanımda olan herkese teşekkur ediyorum...

XoR
31-01-2012, 11:26
sadece şunun için üzgünüm burda ben bir yarış göremiyorum giden ve gitmeyen bir araç görüyorum şayet benim yazılımım 500+ hp üstüyse bu araçta beni 4.5.6. viteste bu şekilde geçiyorsa bu araç ya 700+ hp üstü yada benim araç sıkıntılı...bu vidyo konuldu neoldu ben onu anlamadım...neyse yanımda olan herkese teşekkur ediyorum...

Kimse burda aaa golf pis kaka demiyor, araçta sorun olduğu belli. Seninde eksikleri görmen açısından iyi olmuş.

Konuyu açanda keza öyle sapladım böyle deldim dememiş bence fazla alıngan davrandın Melih. Arabadaki sorunu giderdikten sonra tekrar denersiniz sende rahat edersin problemin çözülüp çözülmediğini anlarsın.

BMK TypeR
31-01-2012, 11:40
takip ediyorum da golf R in yapilirken cok bilincli yapildigini dusunmuyorum. romanyda yapilan arabayla yanyana koyunca yapilan islemlerde cok fark var. bu kadar yapilan arabaya hazir yazilim sonra kesti evcyle basinc kis seklinde yurumemesi lazim diye dusunuyorum

leona da masallah o da yazdiklarimin tam aksi olumlu yonde

Hazır yazılım dedıgınız revo sonucta revoda custum yazılım şeklı yapılmıştır,bellı harıtası var hepsı 9ar kademe(afr boost avans) yazılım yuklendıkden sonra arabanın durumuna göre afr avansı basıncı yolda ayarlanıyo oyle ıngıltereden geldı bıttı yazılım degıl, ama melıh kardesım ıstanbulda ayar yaptırdı, adanaya gıttı, orda afalladı araba sonucta ıstanbuldan ankaraya gıden arabalarda orda ayarları kontrol edılmese yurumedıgını cok gorduk,bu arada romanyadakı araç stg4den ne kadar guc alıncaksa alınmıstır çok fazla malzeme fazlalıgı var melıhın aracına gore,

Bence golf r stg4 de şanzımanı kuvetlendırmesı ve oem bobınlerde kendıne sıkıntı cıkarcaktır, aynı guclerdekı ıstanbuldakı cupra stg4 her hafta bobın kesıyo oem kurtarmıyo, daha güclü bobın gerekıcektır kesınlıkle.

TYPERHAKAN
31-01-2012, 11:46
melih canım kardeşim çözücez inşaallah sıkma canını azcık sabret.bazen böyle terslikler üstüste gelebiliyor.senin yanlışın arabanın testini yapmadan roll e çıkman oldu sadece bu.araban hazır olunca olması gerektiği gibi olacaktır ben şahsen eminim.

RCkid
31-01-2012, 11:53
Hazır yazılım dedıgınız revo sonucta revoda custum yazılım şeklı yapılmıştır,bellı harıtası var hepsı 9ar kademe(afr boost avans) yazılım yuklendıkden sonra arabanın durumuna göre afr avansı basıncı yolda ayarlanıyo oyle ıngıltereden geldı bıttı yazılım degıl, ama melıh kardesım ıstanbulda ayar yaptırdı, adanaya gıttı, orda afalladı araba sonucta ıstanbuldan ankaraya gıden arabalarda orda ayarları kontrol edılmese yurumedıgını cok gorduk,bu arada romanyadakı araç stg4den ne kadar guc alıncaksa alınmıstır çok fazla malzeme fazlalıgı var melıhın aracına gore,

Bence golf r stg4 de şanzımanı kuvetlendırmesı ve oem bobınlerde kendıne sıkıntı cıkarcaktır, aynı guclerdekı ıstanbuldakı cupra stg4 her hafta bobın kesıyo oem kurtarmıyo, daha güclü bobın gerekıcektır kesınlıkle.

bunun barometric correction'i vs var. bana adanaya geldi enjektor yetmedi evcden kistik dogru basinci bulmak icin mantigi dogru gelmiyor. boyleyse durum eksik birsey vardir. ankaraya giden araba gerekirse orda tekrar ayarlanir problem cozulur. burdaki durum farkli ve cozum icin mudahale daha karmasik yada sonuca ulasmak daha zor.arac ustunde de ayarlananin 3 parametreden ote olmasi lazim bence. belliki romanyada da benzer problemler olmus ama adamlar takmis emmeyi ekstra enjektoru 2.ecuyu problemi cozmus. dsg'nin dayaninmini arttirmis,sadece dsg yazilimiyla limitasyonlari kaldirmaya gitmemis. ben de gayet iyi biliyorum ecu islerinin nasil can skci oldugunu. benim arabama gore de standalone yok ama oyle ya da boyle baglaniyor her arabaya. yurtdisinda ne projeler var kim pnp kullaniyor acaba?
arabanin sahibi abimiz cok bagli arabasina ve benim de hayrannlik duydugum bir arabasi var benim de yapmak isteyecegim seyleri yapiyor ama bu isin de olmasi gerektigi bir yontem var daha cok verim alinabilmesi ve sorunsuz olmasi icin. ben dusuncelerimi soyledim o yuzden sadece

Arif R
31-01-2012, 12:13
herkesin emegine ve ayagına saglık..

BMK TypeR
31-01-2012, 12:17
bunun barometric correction'i vs var. bana adanaya geldi enjektor yetmedi evcden kistik dogru basinci bulmak icin mantigi dogru gelmiyor. boyleyse durum eksik birsey vardir. ankaraya giden araba gerekirse orda tekrar ayarlanir problem cozulur. burdaki durum farkli ve cozum icin mudahale daha karmasik yada sonuca ulasmak daha zor.arac ustunde de ayarlananin 3 parametreden ote olmasi lazim bence. belliki romanyada da benzer problemler olmus ama adamlar takmis emmeyi ekstra enjektoru 2.ecuyu problemi cozmus. dsg'nin dayaninmini arttirmis,sadece dsg yazilimiyla limitasyonlari kaldirmaya gitmemis. ben de gayet iyi biliyorum ecu islerinin nasil can skci oldugunu. benim arabama gore de standalone yok ama oyle ya da boyle baglaniyor her arabaya. yurtdisinda ne projeler var kim pnp kullaniyor acaba?
arabanin sahibi abimiz cok bagli arabasina ve benim de hayrannlik duydugum bir arabasi var benim de yapmak isteyecegim seyleri yapiyor ama bu isin de olmasi gerektigi bir yontem var daha cok verim alinabilmesi ve sorunsuz olmasi icin. ben dusuncelerimi soyledim o yuzden sadece

3 parametre burda ayarlıyorlar zaten harıtası bellı st1 stg2 2+ 3 4 hepsının farklı onun ustunden orda bıldıgın nasıl oem beyın mudahale edılıyosa revo etmıs herseyıne 3 parametreden ıbaret degıl yanı:) bu arada ıstanbuldan adanaya gıden cok stg3 cupra oldu hepsınde gredyy evc var burdakı mısal yuzde 60 da basıcla bastıgı basıncı ordakı bır degıl orda arac daha cok basınc basıyo daha once gıden cupra sahıplerıde bana bunları soyledı, eee halıyle melıhın aracı 1.74 ustunde benzın yetıstıremıyodu ıstanbulda enjektorlerden dolayı, hıgh modu 1.74lımıt sekılde ayarlanmıstır evc ayarı 74yuzde burda 1.74basarken adanada 1.99 basmıs halıyle arac fakıre dusunce korumaya cekmıstır(afr boost egt koruması var 2.0tfsilarda),orda evc ayarı gozden gecırılmıştır anlatılanlara gore olay boyle, bu araçlardakı en buyuk sıkıntı enjektor rs4 harıcı enjektor yok oda 520hpden sonra desteklemıyo kı romanyada yapılan arac emme manıfoldu takılı harıcı 4 rs4 enjektor var , o enjektorlerı takmak ıcın harıcı benzın tankı tankının ıcıne yenı pompa yenı beyın, yenı bı sıstem yapılıyo bunu guzelım arabaya kım yapar onu bılemem suan belkı ılerde herkez yapmaya baslıyıcak onun ıcın bu sekılde egzantrıksız manıfoltsuz enjektorsuz 505 510hplerde kalcaktır, bence melıh oem bobınlerıde degıstırmesı gerekıcek sıkıntı yapıcak cunku,

typermelih
31-01-2012, 12:25
biliyorum reşit zaten ilk sıkıntı oldu bobinlerden....birazsonra sami abiyle bi buluşacaz ayara devmam edeceğiz

RCkid
31-01-2012, 12:29
3 parametre burda ayarlıyorlar zaten harıtası bellı st1 stg2 2+ 3 4 hepsının farklı onun ustunden orda bıldıgın nasıl oem beyın mudahale edılıyosa revo etmıs herseyıne 3 parametreden ıbaret degıl yanı:) bu arada ıstanbuldan adanaya gıden cok stg3 cupra oldu hepsınde gredyy evc var burdakı mısal yuzde 60 da basıcla bastıgı basıncı ordakı bır degıl orda arac daha cok basınc basıyo daha once gıden cupra sahıplerıde bana bunları soyledı, eee halıyle melıhın aracı 1.74 ustunde benzın yetıstıremıyodu ıstanbulda enjektorlerden dolayı, hıgh modu 1.74lımıt sekılde ayarlanmıstır evc ayarı 74yuzde burda 1.74basarken adanada 1.99 basmıs halıyle arac fakıre dusunce korumaya cekmıstır(afr boost egt koruması var 2.0tfsilarda),orda evc ayarı gozden gecırılmıştır anlatılanlara gore olay boyle, bu araçlardakı en buyuk sıkıntı enjektor rs4 harıcı enjektor yok oda 520hpden sonra desteklemıyo kı romanyada yapılan arac emme manıfoldu takılı harıcı 4 rs4 enjektor var , o enjektorlerı takmak ıcın harıcı benzın tankı tankının ıcıne yenı pompa yenı beyın, yenı bı sıstem yapılıyo bunu guzelım arabaya kım yapar onu bılemem suan belkı ılerde herkez yapmaya baslıyıcak onun ıcın bu sekılde egzantrıksız manıfoltsuz enjektorsuz 505 510hplerde kalcaktır, bence melıh oem bobınlerıde degıstırmesı gerekıcek sıkıntı yapıcak cunku,

tamam yazilim geliyor stageine gore de arabaya ozel olarak 3 parametre olayina takildim ben. biliyorum tabii ki maplerin setuplara gore oldugunu da ama bu 3 parametre olayi bu setup icin ne kadar yeterlidir bilemeyecegim.olaya peak degerler olarak da bakmamak lazim, belki spool ederken de sacmaliycak afr,egt. benzin nem hava sicakligi atm basinci vs istanbul adana illaki cok fark vardir. bunlarin hepsini dikkate alip bunlara uyum saglama bu management sistemiyle optimum mu yine soru isareti.
ben de biraz bakmistim 1-2 firma enjektor isini cozduk diye yazmislar nette ama rs4ten baska kullanan gormemistim. bence bu kadar emek verildikten sonra sanziman sanziman emmeyse emme pompaysa pompa ne gerekliyse yapilmali. ya da stage4 olunmamali. yoksa bu sekilde bu kadar emege bu skntiya ne benim ne bu islerle ugrasan kimsenin gonlu razi olmaz

typermelih
31-01-2012, 12:44
şuanda aracın sıkıntısı stage 3 stup ından daha kötü gitmesi dsg miş emme manıfoltu enjektor falan bunları düşünecek durumda değilim bir basınç bukadar saçmalayamaz onu düzeltmem lazım,ayrıca şanzuman işi yazılımla alakalı yazılım olmazsa neyapım apr,hpa var ama sadece apr nin bayiliği var turkıyede oda nezaman gelir bilmiyorum revonunda dsg yazılım çıkacak oda 6 ay sonra sanırım,enjektorler olmazsa zaten basınç açamıcaz bu enjektorler olmazsa zaten kımse su saatten sonra stage 4 yapmasın bence stage 3 lü bir cuprayı kaç boy geçecem geçebilecemmi muallakta,ben bunların olacağını bilseydim açıkçası yaptırmazdım,çunkü benden istenen neyse ben onları harfıyen yaptım hiçbişeye yok yapmayalım demedım,belki bunları söylemek için çok erken ama ben açıkçası ısterdımkı ortada bir sorun varsa yada olma ıhtımalı goz önunde bulundurularak ona göre bir yol izlenmeliydi istanbulda 5. 6. vitesi deneyemedık hava şartları musaıt değildi.ben dedimki 2.3.4. böyleyse 5.6. da böyle gider sedim çıktım geldim,kimsede bana evc ayarını orda düzeltmen lazım burayla ora farklı olacak demedi...şuan kendimi salak gibi hissediyorum,güveniyorsunuz işte aslında içimde güvensizlik bitmiş değil beklicem bakalım gerekli merciler neyapacak yanlızmı kalacam bu yolda

BMK TypeR
31-01-2012, 12:45
tamam yazilim geliyor stageine gore de arabaya ozel olarak 3 parametre olayina takildim ben. biliyorum tabii ki maplerin setuplara gore oldugunu da ama bu 3 parametre olayi bu setup icin ne kadar yeterlidir bilemeyecegim.olaya peak degerler olarak da bakmamak lazim, belki spool ederken de sacmaliycak afr,egt. benzin nem hava sicakligi atm basinci vs istanbul adana illaki cok fark vardir. bunlarin hepsini dikkate alip bunlara uyum saglama bu management sistemiyle optimum mu yine soru isareti.
ben de biraz bakmistim 1-2 firma enjektor isini cozduk diye yazmislar nette ama rs4ten baska kullanan gormemistim. bence bu kadar emek verildikten sonra sanziman sanziman emmeyse emme pompaysa pompa ne gerekliyse yapilmali. ya da stage4 olunmamali. yoksa bu sekilde bu kadar emege bu skntiya ne benim ne bu islerle ugrasan kimsenin gonlu razi olmaz

bıldıgın bayagı bı parametre var gordum hepsı harf olarak kodlamıslar:) çalınmasın dıye sanırım, dedıgım stg4 yazılım atıldı atıldıktan sonra 9boost kademesı 9 avans kademesı 9 afr kademesı var yolda cıkıyosun bunları arabanın parca durumu arabanın durumuna gore max mın ayarlıyabılıyosun, halıyle sadece onlar degısmıyo ana harıtadakı parametlerde degısıyo onlarla bırlıkte:)
stg4 s3 revo 0-400 10.2 koşmuş 550-590hplerde yeterlı bence gt30r la:) demek desteklıyo bayagı:)

douu
31-01-2012, 12:46
mustafa son mesajının içinden kesinlikle katıldıgım bir nokta var. Tr şartlarında henüz stage 4 için erken bana göre de. Yani emme egzantrik bobin beyin vs. derken yapılması gereken cok şey var hala ve bunlar için Tr hala geride kalıyor dünyaya göre. Ama hallolmayacak diye de bir şey yok tabi. Melih şu anda aldıgı güçle aracını stabil olarak yürüttükten sonra daha da ileri götürebilmek için elinden geleni yapacaktır bana göre :)

BMK TypeR
31-01-2012, 12:53
Melih burda ah cupra debrıyaj kırmadan once cıddı ıyı gıdıyodu, stg3 lede denedık 200kadar 4-5boy ondeydı ve zaten 280 cıkılsa fark dahada artıcaktı, senın dsg ılgılı sorunların varsa iş dahada cıddı, bence basıncı dsg cozene kadar bıraz kıs bakalım ne olcak 1.5 1.4barda sorun olcakmı bakalım merak ettım,

typermelih
31-01-2012, 13:06
Melih burda ah cupra debrıyaj kırmadan once cıddı ıyı gıdıyodu, stg3 lede denedık 200kadar 4-5boy ondeydı ve zaten 280 cıkılsa fark dahada artıcaktı, senın dsg ılgılı sorunların varsa iş dahada cıddı, bence basıncı dsg cozene kadar bıraz kıs bakalım ne olcak 1.5 1.4barda sorun olcakmı bakalım merak ettım,

kardeş aracımbu yarışta 4.5.6. viteste ozellıkle 5.6. viteste 1.1 i gecemiyorki 1.5 den bahsedıyorsun sıkıntının dsg den olma ıhtımali mumkun değil evc ayarı yapıldı dün düzelir gibi oldu bugun birazdan cıkıp tekrar denıcez

gurlekyasin
31-01-2012, 13:10
Yagmur yagdi yagacak melih,haberini bekliyorum,yol sakin olursa hem dener farka bakarız..

Ozgr
31-01-2012, 13:13
golf R en yakın zamanda sahibinin gönlünü alacaktır buna inanıyorum videolarda dikkat ettiğim şey adanamızın makinaları toplanmış seat cup gibi olmuş :)

BMK TypeR
31-01-2012, 13:34
kardeş aracımbu yarışta 4.5.6. viteste ozellıkle 5.6. viteste 1.1 i gecemiyorki 1.5 den bahsedıyorsun sıkıntının dsg den olma ıhtımali mumkun değil evc ayarı yapıldı dün düzelir gibi oldu bugun birazdan cıkıp tekrar denıcez

melih sen yazdın dsg denmış dıye daha oncekı postunda, ondan yazdım, belkı tork sorun oluyodur dıye dsg ıcın basınc mı kısıyo dedım ıcımden dsg de sorun yoksa baska bısyedır, evcden olma ıhtımalıde soyledır egerkı 1.8ustune basıyosan sıkıntı olur yoksa sıkıntı olmaz evcde, yoksa dun kıstıysanız 1.7lere her vıtes basması lazım 1.7bar

mechanic
31-01-2012, 13:53
golf R en yakın zamanda sahibinin gönlünü alacaktır buna inanıyorum videolarda dikkat ettiğim şey adanamızın makinaları toplanmış seat cup gibi olmuş :)
bir resim var o geceden
http://img515.imageshack.us/img515/1818/73652104.jpg

hakan_akin
31-01-2012, 14:06
melih abi emeğinin ve paranın karşılığını alamaman çok üzücü cidden ayrıca benim hatırladığım daha önce senin arabanda bir sorun daha olduğu, ufakta olsa bişeyler unutuluyor olabilirmi ne biliyim bi parça yada başka birşey?

CLIORS
31-01-2012, 14:11
Verilen paraların karşılığı inşallah alınsın. Mutlaka çok emek ve para dökülüyor araçlara da.

Şu kış günü 30 m rakımlı İstanbul ile 23 m rakımlı Adana arasında, yazılımlar uyumsuz demenin mantıklı açıklması nedir, birisi izah etse de anlasak.

Hani Ankara İstanbul anlaşılır.

M3CSL
31-01-2012, 14:18
Bu işler boyledir, bir yere kadar paranın karsılıgını çok güzel alırsın, devamında para/performans egrisi cok düşer, herşeyini tamamlamak gerekir çünkü..
Neyse daha iyi olacağına eminim bu işler başlarda hep böyle oluyor yıllardır, deneme yanılma yoluyla ilerleniyor çok ciddi arge yapılmazsa...

inan mpower
31-01-2012, 14:55
melih kardeşim sıkma canını bende aynı sorunu yaşadım ne olduğu senle bende çok iyi anlarız anlamayan bilmez araba bi bakıyosun 1,75 basmış bi anda 0,9 / 1,0 bara düşüyo ve araba kapatıyo gitmiyo bu denemeler sağlıklı ve normal diil bırak o bi yana araba korumaya aldığı için sen sanki stoc golf r gibi gitmişsin bu bariz belli ve net ortada bu açılan konu etikmi böle bi video konulmalımı tartışılır tabiki ben olsam tabikide koymam ama sizin düşünceniz tabiki bişey diymem ama emin ol sorun çok büyük bir sorun diil en kısa zamanda çözüceğine ve aracın gideceğine eminim sende tlf var bnm bişey olur sorarız bir birimize bunu hep beraber çözeriz mesal şöle bir örnek verim bende daha önce 5 avansta 2,4 bar basıyodum ve kesme küsme gibi bir sıkıntım yoktu şimdi bir takım değişiklik yaptım turbomu gtx3076 yaptım şimdi ise 1,5 açabiliyorum 1,6 bar bile şuan basamıyorum bnm aracım setga3 bakalım bnde 4 geçicem herşeyim hazır havalar açsın denemelerimi yapıcam ve inş bnde geçicem setage 4 e

MKVGTI
31-01-2012, 16:03
selam Melıh aracın gerçekten çok güzel ama
bazı aksilikler oluyor inşallah çözersin sorunlarını keyifle sürersin.

kelalper
31-01-2012, 16:45
Melih bırak en büyük derdin bu olsun fazla takma kafana. Arkadaşlar bunu deneme olarak koymuşlar ama ortada deneme falan yok. Video konurken keşke senin arabanda problem olduğu yazılsaymış. Bunlar ince ama önemli detaylar.

ümitech
31-01-2012, 19:49
herneyse daha fazla uzatmaya gerek yok melih kardesim sorunlarını halleder zaten her zaman yanyana gelen arabalar bidaha denenir fark nedir görülür..iki aractada ciddi emekler var sorunsuz denenince çok keyifli bi roll olacak eminim...Allah emegini boşa çıkartmaz inşallah melih.

AL Tdi
01-02-2012, 07:29

Katılıyorum ADANANIN MAKİNALARI toplanmaya gerçekten başlamış Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz inşaallah :icon_tup:

ksmpower
01-02-2012, 09:50
Kimse burda aaa golf pis kaka demiyor, araçta sorun olduğu belli. Seninde eksikleri görmen açısından iyi olmuş.

Konuyu açanda keza öyle sapladım böyle deldim dememiş bence fazla alıngan davrandın Melih. Arabadaki sorunu giderdikten sonra tekrar denersiniz sende rahat edersin problemin çözülüp çözülmediğini anlarsın.

konu özet olarak ancak bu kadar anlatılabilirdi.şimdiye kadar yorum yapmak istemedim ama bazı konularda bana da söz hakkı doğdu sanırım ve burada hoşgörünüze sığınarak bazı şeyleri netleştirmek istiyorum.
şimdi arkadaşlar videolarda görmüş olduğunuz aracı ben yaptım.aracıma da güveniyorum ki benle denemek isteyen herkesle denedim ve bundan sonra da denerim çünkii bu aracı market arabası olarak yapmadım.ikincisi melihi tanırım sewerim kendisiyle aramda hiç problem bulunmamakla beraber istanbulda aracı stage 4 yapıp getirdiğinde deneme kararı aldık ve denedik.
kendisi bana aracında herhangi bi problem olduğunu söylemedi yanlışsam düzeltebilir.hatta kendisi 8-10 denemeden sonra bile tekrar denememizi istedi ki bu denmelerin çoğunda ben 6. vitese attım fakat bitirmedim ki bitirseydim fark ne olurdu az çok tahmin edersiniz.
şimdi videoları atma konusuna gelince arkadaşlar ben bu işten ekmek yiyorum ve bu araç ta bnm referansımdır.ayrıca yaptığım aracın nasıl gittiğini görmek ve varsa eksikliklerini düzeltmek adına çıktım,yarıştım çewremden ve şehir dışından(aracın sahibi de niğdeli bu arada) gelen baskılara dayanamayarak 3 gün sonra (ki art niyetim olsa akşamına koyardım) videoyu attım.
buradan melihe bnmle denediği için tekrar teşk ediyorum ve ne zaman isterse kendisiyle denemeye hazır olduğumu belirtmek istiyorum.bu konuda kendisin de hassaslaştığının farkındayım zira çok emek ve para harcadı.emeğine saygı duyuyor ve inşallah aracının gönlüne göre olmasını diliyorum.
bu arada bıkıp usanmadan TUNE ayarlarımızı yapan değerli dostum,abim SAMİ RAMAZANOĞLU' NA SONSUZ TEŞKLER...................
NOT: Klavye modifiyecileri haricinde CUPRACILAR STAGE 2-3-4-5-6-7..Denemek isteyen varsa ben denemeye hazırım.ben bu arabayı bunun için yaptım.

KSM///POWER

saygılar

emir_1308
01-02-2012, 10:40
tebrikler kasım eline emegine sağlık çok net bir aciklamalar teksin (KSM///POWER)

Gökşin KILINÇ
01-02-2012, 12:13
Abicim en güzelini söylemişin.kim denemek istiyorsa deneriz sıkıntı yok.ama herkez sunu iyi bilsin ki bizim aracımızada cok emek ve para harcandı.emekleriniz için abicim sana ve sami abime cok teşekkür ediyorum..

cetinkaya55
01-02-2012, 12:32
konu özet olarak ancak bu kadar anlatılabilirdi.şimdiye kadar yorum yapmak istemedim ama bazı konularda bana da söz hakkı doğdu sanırım ve burada hoşgörünüze sığınarak bazı şeyleri netleştirmek istiyorum.
şimdi arkadaşlar videolarda görmüş olduğunuz aracı ben yaptım.aracıma da güveniyorum ki benle denemek isteyen herkesle denedim ve bundan sonra da denerim çünkii bu aracı market arabası olarak yapmadım.ikincisi melihi tanırım sewerim kendisiyle aramda hiç problem bulunmamakla beraber istanbulda aracı stage 4 yapıp getirdiğinde deneme kararı aldık ve denedik.
kendisi bana aracında herhangi bi problem olduğunu söylemedi yanlışsam düzeltebilir.hatta kendisi 8-10 denemeden sonra bile tekrar denememizi istedi ki bu denmelerin çoğunda ben 6. vitese attım fakat bitirmedim ki bitirseydim fark ne olurdu az çok tahmin edersiniz.
şimdi videoları atma konusuna gelince arkadaşlar ben bu işten ekmek yiyorum ve bu araç ta bnm referansımdır.ayrıca yaptığım aracın nasıl gittiğini görmek ve varsa eksikliklerini düzeltmek adına çıktım,yarıştım çewremden ve şehir dışından(aracın sahibi de niğdeli bu arada) gelen baskılara dayanamayarak 3 gün sonra (ki art niyetim olsa akşamına koyardım) videoyu attım.
buradan melihe bnmle denediği için tekrar teşk ediyorum ve ne zaman isterse kendisiyle denemeye hazır olduğumu belirtmek istiyorum.bu konuda kendisin de hassaslaştığının farkındayım zira çok emek ve para harcadı.emeğine saygı duyuyor ve inşallah aracının gönlüne göre olmasını diliyorum.
bu arada bıkıp usanmadan TUNE ayarlarımızı yapan değerli dostum,abim SAMİ RAMAZANOĞLU' NA SONSUZ TEŞKLER...................
NOT: Klavye modifiyecileri haricinde CUPRACILAR STAGE 2-3-4-5-6-7..Denemek isteyen varsa ben denemeye hazırım.ben bu arabayı bunun için yaptım.

KSM///POWER

saygılar

Diline,yüreğine sağlık Kasım usta,güzel özetlemişsin....

ozan cpr
01-02-2012, 13:55
herkesin ayagına saglık kasım usta emegine saglık başarılar melih kardeşimde sorunun çözülmesi umuduyla ayrıca aynı yazlımdan bendede var melıh arkadasımız benım aşmış oldugum sıkıntıyı yasıo suan aracının gaz kelebegi çatlak bunu degıstırsın kesme hakkındada kendıne yardımcı olunucaktır allah kımsenın emegını parasını bu işe gönül verenler olarak boşa cıkartmasın...

typermelih
01-02-2012, 17:06
herkesin ayagına saglık kasım usta emegine saglık başarılar melih kardeşimde sorunun çözülmesi umuduyla ayrıca aynı yazlımdan bendede var melıh arkadasımız benım aşmış oldugum sıkıntıyı yasıo suan aracının gaz kelebegi çatlak bunu degıstırsın kesme hakkındada kendıne yardımcı olunucaktır allah kımsenın emegını parasını bu işe gönül verenler olarak boşa cıkartmasın...

aynen abi beklemekten baska bi çarem yok beklerkende boş boş beklemicem b planı c planı var işte aklımda bişeyler....aracım dünyada 2. en iyi doldurulan golf r stage 4 işi biraz fazla nazlı böyle yazılım yuklensın gidim zıhnıyetı yok

ozan cpr
01-02-2012, 18:09
aynen abi beklemekten baska bi çarem yok beklerkende boş boş beklemicem b planı c planı var işte aklımda bişeyler....aracım dünyada 2. en iyi doldurulan golf r stage 4 işi biraz fazla nazlı böyle yazılım yuklensın gidim zıhnıyetı yok

bu işler sabır ister olmıcak hiç bişi yoktur zaman herseyın ılacı die boş yere dememişler...allah büyük sıkma cnn ...

TYPERHAKAN
01-02-2012, 19:26

KSM///POWER

saygılar

kasım usta eline emeğine sağlık arabanı güzel hazırlamışın maşaallah.seninle kader birliğimiz var sen orda stage 2-3-4-5-6-7- cupra arıyosun,ben burda gt30 lu-gt35 li 1.8 t fr,top sport,cupra arıyorum . saygılar HAKAN USTA

typermelih
01-02-2012, 19:41
kasım usta eline emeğine sağlık arabanı güzel hazırlamışın maşaallah.seninle kader birliğimiz var sen orda stage 2-3-4-5-6-7- cupra arıyosun,ben burda gt30 lu-gt35 li 1.8 t fr,top sport,cupra arıyorum . saygılar HAKAN USTA

burda kasım ustanın ne maksatlı yazdınıda anlamadım ama neyse hakan abi ben sizlerin sayesınde desteğyle bu 1 ayı geçirecem,saolsun dün istanbuldan gerek hacı gerek reşit konuştuk tlf la...ben yine diyorum bu araca olması gereken herşeyı yapacam canım çıkacak öleceğimi bilim yine yapacam varsın 10 bin tl lik daha olim esirgemedim esirgemicem dünyadada tek olmazsam benimde adım melih değil,bukadar buyuk konuşuyorum...bunuda başkaları için değil kendi iç huzurum için yapacam,araç benim için hobi tek zevkim buralarakadar getirdim son adımlarım

_muhaRRem
01-02-2012, 20:38
burda kasım ustanın ne maksatlı yazdınıda anlamadım ama neyse hakan abi ben sizlerin sayesınde desteğyle bu 1 ayı geçirecem,saolsun dün istanbuldan gerek hacı gerek reşit konuştuk tlf la...ben yine diyorum bu araca olması gereken herşeyı yapacam canım çıkacak öleceğimi bilim yine yapacam varsın 10 bin tl lik daha olim esirgemedim esirgemicem dünyadada tek olmazsam benimde adım melih değil,bukadar buyuk konuşuyorum...bunuda başkaları için değil kendi iç huzurum için yapacam,araç benim için hobi tek zevkim buralarakadar getirdim son adımlarım

Büyük konuşmadan önce inşallah de , elimizde hiçbirşey yok. Çıkarsın yola bi anda öyle saçma birşey oluverirki ne alaka der kalırsın.Büyük konuşma, bilenme.Allahın izniyle daha iyisni yapıcam de çekil kenara ne yapıcaksan yap ama büyük konuşma.

cheers
01-02-2012, 20:46
Muharrem'in söyledikleri gayet dogru Melih.

Hırs yapmadan zamanla ve tecrübeyle gelir başarı.Eğer hırsa dönüşürse hüsranla da sonuçlanabilir ve bunu da hiçkimse istemez.

Aracın çok güzel maşallah ama biraz da zamana bırak herşey daha güzel olacak emin ol bence...

typermelih
01-02-2012, 20:48
Büyük konuşmadan önce inşallah de , elimizde hiçbirşey yok. Çıkarsın yola bi anda öyle saçma birşey oluverirki ne alaka der kalırsın.Büyük konuşma, bilenme.Allahın izniyle daha iyisni yapıcam de çekil kenara ne yapıcaksan yap ama büyük konuşma.

Ben allaha inanci olan biriyim.burda sikintilar olabilir olacakta illaki .bilendigimden dolayi bunlari yapmicam yapincada cık hadi hodrimeydan dicek kadarda degilim kendime yakistiramam.icimde istedigim bir golf r var onu yapacam alacam ne eksikse olusa olur issallah olmazsa hayatin sonu degil stoga cevirir satarim.olursada binerim 3 5 yıl

typermelih
01-02-2012, 20:51
Muharrem'in söyledikleri gayet dogru Melih.

Hırs yapmadan zamanla ve tecrübeyle gelir başarı.Eğer hırsa dönüşürse hüsranla da sonuçlanabilir ve bunu da hiçkimse istemez.

Aracın çok güzel maşallah ama biraz da zamana bırak herşey daha güzel olacak emin ol bence...

Yok kardes ben hırsımdan neyapacagimi bilmeyen saga sola saldiran lardan degilim.yasim olmus 33 sadece eksiklerimi eksiksiz tamamlicam en kisa surede....

cheers
01-02-2012, 20:54
Yok kardes ben hırsımdan neyapacagimi bilmeyen saga sola saldiran lardan degilim.yasim olmus 33 sadece eksiklerimi eksiksiz tamamlicam en kisa surede....

Ben sana o anlamda söylemedım zaten.En büyük zevkim araba dedin o yüzden de bu zevki hırsa çevirmeye gerek olmadıgından bahsetmek istemiştim.

cetinkaya55
01-02-2012, 20:58

KSM///POWER

saygılar

Kasım usta,rover 220 turbo var deneyelim mi?:D:D

zafa38
01-02-2012, 21:30
Melih abi Golf bizide üzdü yaşadıgın problemlerin küçük bir kısmını bende yaşamıştım...
Aracın tunerdan uzak olması hakkaten büyük sıkıntı oluyor. Yapılanlar baska yerde tutmuyor bir garip durum...
Gelişmelerini bekliyoruz Golf R ın yüzünü güldüreceğine eminim senin gibi hiç bişi esirgemeyen ilgili alakalı biri oldukca problemleri Allahında yardımıyla çözeceğine inanıyorum... Kolay gelsin...

yılmaz7
02-02-2012, 00:55
golf r duruşu yeterli bence :) maşalah iki aracada

umut onatoglu
02-02-2012, 01:29

KSM///POWER

saygılar
Kasım pavır aracim stage3.5 civari bi ara deneyelim aracimin nasil gittigini merak ediyorum :cool::cool:

ksmpower
02-02-2012, 11:31

hakan usta aradıgına cok sevindim ankarada buluşalım ozaman arabaya yaptıgımson degişikligi test etmişolurum
ksm///power

AL Tdi
02-02-2012, 11:41
Ankara yolumu gözüküyor acaba

ksmpower
02-02-2012, 11:43
Kasım usta,rover 220 turbo var deneyelim mi?:D:D

dükkan senin abi ne dersen o olsun

cetinkaya55
02-02-2012, 11:44
hakan usta aradıgına cok sevindim ankarada buluşalım ozaman arabaya yaptıgımson degişikligi test etmişolurum
ksm///power

römork,benden usta..:D:D
Ankara yolu daşdan,ben söyledim başdan...:):D

cetinkaya55
02-02-2012, 11:45
dükkan senin abi ne dersen o olsun

Sağol Dostum,biliyorum...:icon_tup:

ksmpower
02-02-2012, 11:46
römork,benden usta..:D:D
Ankara yolu daşdan,ben söyledim başdan...:):D

reisss büyüksün:)

emir_1308
02-02-2012, 12:31
Kasım usta yeni setup ne merak ediyoruz İstanbul yolculugumuz ne zaman

qency
02-02-2012, 12:37
ksm///power

ksm power işin zewkinde bakıyorum:icon_tup:.gider gezer gelirim geçer yada geçilirim modunda,gayet nazik bi teklif olmuş.bakalım nolacak:soru:

AL Tdi
02-02-2012, 13:00

hadi bakalımm:heyoo::heyoo::heyoo:

inan mpower
02-02-2012, 13:26
ksm///power

istanbula bende sizi davet edim ozaman kasım usta dostça bi yemek yeriz güsel sohbet ve akşamına güzel bir gece yaparız bende varım bnde denerim geçmek geçilmek çok sorun diil önemli olan sohbetimiz olsun dostça olsun

TYPERHAKAN
02-02-2012, 15:48
ksm///power

kasım usta burdaki 1.8 t ler yürümüyor maşaallah seninki çok güzel gidiyor,fakat ankara olayı biraz zor ,ama istanbul a yolun düşerse başım gözüm üstüne hem burda benden hariç 5 tane daha stage3 tfsi var çok güzel bir tanışma olur hemde gazlarız ..geçme geçilme önemli değil hepimiz bu işe gönül vermişiz.

ecz_murat
02-02-2012, 15:51
kasım usta burdaki 1.8 t ler yürümüyor maşaallah seninki çok güzel gidiyor,fakat ankara olayı biraz zor ,ama istanbul a yolun düşerse başım gözüm üstüne hem burda benden hariç 5 tane daha stage3 tfsi var çok güzel bir tanışma olur hemde gazlarız ..geçme geçilme önemli değil hepimiz bu işe gönül vermişiz.

3071 stage 4 s3 de iş görürse katılırım
murat usta...saygılar:D

ksmpower
02-02-2012, 15:57

1..2.. kalem bişi kenarda unutulmuş 30.40 vardı

ksmpower
02-02-2012, 16:16

havalar düzelsin mutlaka gelecem bi kac araba geliriz

TYPERHAKAN
02-02-2012, 16:25
havalar düzelsin mutlaka gelecem bi kac araba geliriz

inşaallah,rabbim nasip ederse bekleriz,burada hiç canınız sıkılmaz o kadar çok deneyecek araba varki sizi bekleyen alman grubu olsun,japon grubu arkadaşlarımız olsun sizi hiç boş bırakmaz yani bir kaç gün misafirimiz olursunuz.

BMK TypeR
02-02-2012, 16:54
Kasım usta maşallah araçınız cıddı hızlı, Benim eskı BKR cupram orda k04 halıyle denemıştınız,yeni sahıplerını tanımıyorum ama Yasine satmıştım yasin organıze eder sanırım, stg4 yapıldı 3076 Onla deneyın ıstersenız 1.8bar basıyo egzantık ve emme manıfoldu yok sızın araçınıza göre basıncıda daha az, istanbula yorulmamış olursunuz zevklı denemeler olcagına ınanıyorum,

ksmpower
02-02-2012, 17:12
Kasım usta maşallah araçınız cıddı hızlı, Benim eskı BKR cupram orda k04 halıyle denemıştınız,yeni sahıplerını tanımıyorum ama Yasine satmıştım yasin organıze eder sanırım, stg4 yapıldı 3076 Onla deneyın ıstersenız 1.8bar basıyo egzantık ve emme manıfoldu yok sızın araçınıza göre basıncıda daha az, istanbula yorulmamış olursunuz zevklı denemeler olcagına ınanıyorum,

evt abi aradım 2 kez teklif ettim yarışmıyorlar neden yarışmıyorlar onuda alamıyorum okadar emek var keza prada harcanıyor sonunda yarışmıyorlarda

BMK TypeR
02-02-2012, 17:21
evt abi aradım 2 kez teklif ettim yarışmıyorlar neden yarışmıyorlar onuda alamıyorum okadar emek var keza prada harcanıyor sonunda yarışmıyorlarda
Ben tanımıyorum yeni sahıplerını ama yarışmıyolarsa bişey dıyemeyız, istanbula gelırsenız stg3, 4 cupralarımız var denerız artık,

TYPERHAKAN
02-02-2012, 18:27

kasım usta dediğim gibi bak,konuyu gören arkadaşlarımız hepsi deneriz diyor dikkat ediyormusun hepsi ardı ardına mesaj yazmışlar ,çünki bu arabalar bu iş için yapıldı sıkıntı yok yani geçersin,geçilirsin ne olur ki.

MKVGTI
02-02-2012, 22:23
Merhaba Kasım usta istanbula gelirseniz benim aracımda tfsı gt30 stg 3
golf v gtı sizinle denemek isterim ve benim gibi bir çok araçda sizle denemek ister,

Gökşin KILINÇ
02-02-2012, 22:41
kasım usta dediğim gibi bak,konuyu gören arkadaşlarımız hepsi deneriz diyor dikkat ediyormusun hepsi ardı ardına mesaj yazmışlar ,çünki bu arabalar bu iş için yapıldı sıkıntı yok yani geçersin,geçilirsin ne olur ki.

hakan usta ben 51'in sahibiyim.inş en yakın zamanda istanbula gelecegiz.stage 3,4 denemek isteyen ne kadar cupra varsa deneriz dostluk cercevesinde sıkıntı yok.bizim aracımızda bu iş için yapıldı.saygılar

cetinkaya55
02-02-2012, 22:56
Ankarada deneyecek araba yok mu? bea,bence denemeler Ankarada olursa herşey çok güzel olur ve denemeler bir hafta sürer:D:D

typermelih
03-02-2012, 07:19
şimdi burda şöyle bir durum söz konusu bizim araçlar 600cc enjektorlerle yuruyor yanlız 1.8 sport eksi bir teknolojı olduğu için bu otomobillere hakim olmak çok basit nasıl basit beyin alabiliyorsun 1000cc enjektor takabiliyorsun vs vs ben inanıyorumki bu stage 3 ler 4 ler için enjektorler gelse beyin gelse neler olur ... tabi zaman zaman zaman .... bu tfsi motorlar çıkalı 4 yıl oldu bi 2 yıl daha geçse sanırım olabilecek herşey çıkar ayrıca şunuda unutmamak lazım bugun temiz bir top sportu sanırım 27 ile 30 bin tl arasında alırsınız ben sanmıyorumki aracına bu stup a çıkarabilmek için 2. bir 45 bin tl çıkaran olsun tabi aklı fikri rolıngse yeni çıkan kasalara binmek kendisi için önem arzetmiyorsa ozaman zevkiyle gider gidebildiği kadar bu araçla...ben şuan aracımı satsam typer alsam içini sonuna kadar doldursam ne olur...gerek yok herkesin olduğu gibi aracımı seviyorum güzel bir makinaya bindime inanıyorum,tabi herkesin aracı kendısıne özeldir...kimsenin aracına çamur attığım yok tüm adana olsun istanbul araçları olsun dolu dolu ve güzel güzel gidiyor...

34GUN34
03-02-2012, 08:18
KASIM usta istanbula gelince bekleriz biz misafir perveriz ama iş rolinge gelince pek öyle değiliz:) deneyecek çok araba var sizin istanbula gelmeniz iyi olur büyük keyif alacağına emin olabilirsin.ben insanlar cupranın C SİNİ bilmezken türkiyede cupra r a biniyoduk çok şükür. 1.8t nin nasıl gittiğini iyi bilirim ama senin aracın gayet başarılı maşallah. şunada emin olabilirsin HAKAN USTANIN CUPRASI da diğerlerinden farklı istanbuldaki 30 lu stage 2.3.4.5.6.7.8 li cupralarda adanadakilerden farklı olduğuna emin olabilirsin denemek keyifli olur geçmek geçilmek sıkıntı değil hiçbizaman . hayırlı işler

gurlekyasin
03-02-2012, 08:43
istanbuldaki 30 lu stage 2.3.4.5.6.7.8 li cupralarda adanadakilerden farklı olduğuna emin olabilirsin denemek keyifli olur geçmek geçilmek sıkıntı değil hiçbizaman . hayırlı işler

aradaki farkları yazabilirmisin:D:D

b16a2
03-02-2012, 08:55

senin cuprada onlardan biri die düşünüyorum yasin sen hiç denedinmi kasımla veya denesen sonuç ne olur..

yusufsele
03-02-2012, 08:57

bende çok merak ettim ne gibi farklar var bize biraz bilgi verinde bizde bilgi sahibi olalım.......

gurlekyasin
03-02-2012, 08:58
senin cuprada onlardan biri die düşünüyorum yasin sen hiç denedinmi kasımla veya denesen sonuç ne olur..

evet denedik bayada fark atıyor,geçiyor yani anlayacağın :D:D

b16a2
03-02-2012, 09:03
[QUOTE=gurlekyasin;3049458]evet denedik bayada fark atıyor,geçiyor yani anlayacağın :D:D[/QUOTE

ozaman helal olsun demekten başka bişey kalmıyo senin arcıda az çok bilen vardır;)
arkadaşlar ona göre tahmin ederler kasım ustama ayrıca tebrikler..

TYPERHAKAN
03-02-2012, 09:34
bende çok merak ettim ne gibi farklar var bize biraz bilgi verinde bizde bilgi sahibi olalım.......

yusuf renginden başka ne fark olabilirki,hepsi aynı güçte aralarında hiçbir fark olmaz tahmin ediyorum,hacı kardeşimiz latife yapmış ,daha burda 1.6 bar ı geçen stage 3 cupra yokki inşaallah bazı şeyleri beraber aşıcaz yeni bişey bulduğumuzda hepberaber paylaşıcaz tabiiki.

TYPERHAKAN
03-02-2012, 09:41

yasin 1-rengi 2-tamponları 3-döşemeleri başka ne fark var aşk olsun hepimiz aynı güçlerdeyiz .kasım usta biraz kinayeli yazdığı için stage 2345678 diye ,hacı kardeşimiz de o na istinaen öyle bir cümle kurmuş yanlış anlama olmasın kardeşim.

gurlekyasin
03-02-2012, 09:45
yasin 1-rengi 2-tamponları 3-döşemeleri başka ne fark var aşk olsun hepimiz aynı güçlerdeyiz .kasım usta biraz kinayeli yazdığı için stage 2345678 diye ,hacı kardeşimiz de o na istinaen öyle bir cümle kurmuş yanlış anlama olmasın kardeşim.

estafurullah,aynı şeyleri sen yazsan anlardım abi ama arkadaşı tanımadığım için biraz garibime gitti ve o yuzden sorayım dedim.

AL Tdi
03-02-2012, 10:30

Valla şimdi bende merak ettim deyişik :hahaha: Stage 3 ler görmek güzel olur

BU®AK
03-02-2012, 10:31
Maşallah kazasız belasız.Aracınızı project Cars bölümünde detaylar ve resimlerle görmek istiyoruz :)

AL Tdi
03-02-2012, 10:34
yusuf renginden başka ne fark olabilirki,hepsi aynı güçte aralarında hiçbir fark olmaz tahmin ediyorum,hacı kardeşimiz latife yapmış ,daha burda 1.6 bar ı geçen stage 3 cupra yokki inşaallah bazı şeyleri beraber aşıcaz yeni bişey bulduğumuzda hepberaber paylaşıcaz tabiiki.

katılıyorum :icon_tup:

gurlekyasin
03-02-2012, 10:36

aynen katılıyorum abi :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

yusufsele
03-02-2012, 10:37

tabiki bir fark yok hakan abi ama arkadaş bilmiyor galiba araçlari tanimiyor gibi geldi bana hepimizin ki ayni farkimiz sadece dedigin gibi renklerimiz abi :icon_tup::icon_tup:

Almanci Tane-R
03-02-2012, 11:21
melih kardesim insallah istedigin sonucu yakinda alirsin. o kadar emek harcadin bu araca fn2 den sonra. sakin moralini huzurunu bozma. bu isler keyif ve hobby isi. az sabir az zamandan sonra bence mükemmel yüreyecek golf r. her zaman arkandayiz ve seni destekliyoruz kardesim.

MKT
03-02-2012, 11:37

adanada bizim cupralar kullanmıyor ama aldığım bir duyum ile (doğru olduğuna %99,9 eminim) ordaki birçok cupra benzin+methanol değil benzin depolarına karıştırdıkları toluen ile daha fazla avans açıp daha fazla güçler elde edebiliyorlar.Belki onların aracıda sizinkiler gibi aynı basınçlarda kesiyordur ama koydukları katkı ile avans değerini yükselterek daha agrasif oluyor araçları böylece hızlanıyorlar. bu gibi farklılıklar olabilir tabi

TigeR
03-02-2012, 12:07
maşallah kasım usta o nasıl hızlanıştır öyle emeğine sağlık :)

Gökşin KILINÇ
03-02-2012, 12:29
şimdi burda şöyle bir durum söz konusu bizim araçlar 600cc enjektorlerle yuruyor yanlız 1.8 sport eksi bir teknolojı olduğu için bu otomobillere hakim olmak çok basit nasıl basit beyin alabiliyorsun 1000cc enjektor takabiliyorsun vs vs ben inanıyorumki bu stage 3 ler 4 ler için enjektorler gelse beyin gelse neler olur ... Tabi zaman zaman zaman .... Bu tfsi motorlar çıkalı 4 yıl oldu bi 2 yıl daha geçse sanırım olabilecek herşey çıkar ayrıca şunuda unutmamak lazım bugun temiz bir top sportu sanırım 27 ile 30 bin tl arasında alırsınız ben sanmıyorumki aracına bu stup a çıkarabilmek için 2. Bir 45 bin tl çıkaran olsun tabi aklı fikri rolıngse yeni çıkan kasalara binmek kendisi için önem arzetmiyorsa ozaman zevkiyle gider gidebildiği kadar bu araçla...ben şuan aracımı satsam typer alsam içini sonuna kadar doldursam ne olur...gerek yok herkesin olduğu gibi aracımı seviyorum güzel bir makinaya bindime inanıyorum,tabi herkesin aracı kendısıne özeldir...kimsenin aracına çamur attığım yok tüm adana olsun istanbul araçları olsun dolu dolu ve güzel güzel gidiyor...

melih abi öncelikle sunu belirtmek isterim.burda araba fiyatlarından degil nasıl gittiklerinden bahsediyoruz.eet 1.8 t 27 30 bin tl olabilir.bnm için fiyatının degil nasıl gittiginin önemi var.tfsi lere bugün için enjektör ve beyin takılamamasından dert yanmışın ve 2 yıl içinde buda hallolur demişin.bnm 2 yıl bekleyecek sabrım yoktu ve 30 tllik bir 1.8 t aldım ve saolsun ustamda yaptı.dedigin gibi 45 bin tl harcadım ve hiçte pişman degilim.hatta 1 ay sonrasına yeni bir setup için 10000 $ daha ayırdım.helali hoş olsun çünki aslanım karsılıgını fazlasıyla veriyor bana.type r konusuna gelince eet alıp yükleyecek kadar bnmde gücüm var hamdolsun.parayla imanın kimde oldugunu allahtan başka kimse bilmezmiş.saygılar...

typermelih
03-02-2012, 12:40
melih abi öncelikle sunu belirtmek isterim.burda araba fiyatlarından degil nasıl gittiklerinden bahsediyoruz.eet 1.8 t 27 30 bin tl olabilir.bnm için fiyatının degil nasıl gittiginin önemi var.tfsi lere bugün için enjektör ve beyin takılamamasından dert yanmışın ve 2 yıl içinde buda hallolur demişin.bnm 2 yıl bekleyecek sabrım yoktu ve 30 tllik bir 1.8 t aldım ve saolsun ustamda yaptı.dedigin gibi 45 bin tl harcadım ve hiçte pişman degilim.hatta 1 ay sonrasına yeni bir setup için 10000 $ daha ayırdım.helali hoş olsun çünki aslanım karsılıgını fazlasıyla veriyor bana.type r konusuna gelince eet alıp yükleyecek kadar bnmde gücüm var hamdolsun.parayla imanın kimde oldugunu allahtan başka kimse bilmezmiş.saygılar...

sende para olabilir burda paraları kıyaslamıyoruz senın aracını baska biri alsa o parayı harcasa o araçta aynı olur yani ortada senın aracını olmasından dolayı bir sihir yok okuma üfleme yok anladınmı canım kardeşim,keşke birazdaha sakin okusaydın yazdıklarımı biraz heycan yapmışsın,benim derdim hayatım rolıngden ıbaret değil öyle olsa golf r ra binmezdım yaptırırdım senin gibi bir top sport,ayır tabiki 10 bin dolar yap daha iyileri olsun ferrarıyle kaldır,bende sen 10 bin dolar ayırdın diye bende 20 bin dolay ayıracak değilim...başka ınsanlarla sidik yarıştıracak yası geçtim yaşım olmuş 33 onun için bazı şeyleri yazarken kime yazdına dikkat etmeni önenirim,sana sadece abi değil arkadaş tavsiyesidir,işşaalah aracın daha iyi yerlere gelir.benim tek sıkıntım kendı içi huzurum sağlıklı gitsin 5 boy geriden gitsin

arfy
03-02-2012, 12:46
eski konulardan birinde vardı hatta bi ara bayağı makarası geçmişti ; saatimi satsam arabanı alırım , jantımı satsam arabanı alırım gibi .. bakalım kim söyleyecek :)

Gökşin KILINÇ
03-02-2012, 13:05
sende para olabilir burda paraları kıyaslamıyoruz senın aracını baska biri alsa o parayı harcasa o araçta aynı olur yani ortada senın aracını olmasından dolayı bir sihir yok okuma üfleme yok anladınmı canım kardeşim,keşke birazdaha sakin okusaydın yazdıklarımı biraz heycan yapmışsın,benim derdim hayatım rolıngden ıbaret değil öyle olsa golf r ra binmezdım yaptırırdım senin gibi bir top sport,ayır tabiki 10 bin dolar yap daha iyileri olsun ferrarıyle kaldır,bende sen 10 bin dolar ayırdın diye bende 20 bin dolay ayıracak değilim...başka ınsanlarla sidik yarıştıracak yası geçtim yaşım olmuş 33 onun için bazı şeyleri yazarken kime yazdına dikkat etmeni önenirim,sana sadece abi değil arkadaş tavsiyesidir,işşaalah aracın daha iyi yerlere gelir.benim tek sıkıntım kendı içi huzurum sağlıklı gitsin 5 boy geriden gitsin

ben kime ne yazdıgımın gayet farkındayım abi benimde yaşım 28 bende sidik yarıştıracak degilim para konusuna gelince ben deil sen bahsetmişin abi sanırım bu konu böyle uzayıp gidecek saygımdan dolayı yinede bir hatam varsa özür dilerim herkesin aracı kendine güzeldir.allahım kimsenin tekerine taş degirmesin.

cetinkaya55
03-02-2012, 14:20

Bence hırs ve veya kompleks yapmanızı gerektricek bir durum yok,sakin olmalısınız netice ciddi emekle ve maddiyatla bir şeyler yapmaya çalışmışsınız ve halen daha çalışacağınız belli aracınızda kuvvetle muhtemel çok güzel yürüyecek.Ve ancak baştada söylediğim gibi kopleks veya hırslarla konuyu ekonomik boyutlara taşımak hiçde doğru değil eminim ki bu forumda osursa insanları paraya boğacak saymayacağınız kadar adam vardır ve yine tekrar diyorum ki sakin olmak iyidir....:icon_tup:

mechanic
03-02-2012, 15:33
bu böle 5 sayfa gider sonra konu kitlenir... bir de bakmışsın yarım saat sonra herkes unutmuş gitmiş...

ozan cpr
03-02-2012, 15:51
estafurullah,aynı şeyleri sen yazsan anlardım abi ama arkadaşı tanımadığım için biraz garibime gitti ve o yuzden sorayım dedim.

yasınım hacı aslan gibidir kardeşım hakan abi nasılsa hacıda aynı ...ist adana denemesi güzel olucak sanırım...:)

ozan cpr
03-02-2012, 16:02
ben kime ne yazdıgımın gayet farkındayım abi benimde yaşım 28 bende sidik yarıştıracak degilim para konusuna gelince ben deil sen bahsetmişin abi sanırım bu konu böyle uzayıp gidecek saygımdan dolayı yinede bir hatam varsa özür dilerim herkesin aracı kendine güzeldir.allahım kimsenin tekerine taş degirmesin.

gökşin kardeşim gerek yok bunlara biraz relax hep yüzyüze bakıoruz..melıh sende bıraz daha sag duyulu yaklaşırsan sevınırım herkese saygılar kandiliniz mübarek olsun..

BMK TypeR
03-02-2012, 16:02

Ben sürersem biraz fark olur:D:D:hahaha:

Gökşin KILINÇ
03-02-2012, 16:12
gökşin kardeşim gerek yok bunlara biraz relax hep yüzyüze bakıoruz..melıh sende bıraz daha sag duyulu yaklaşırsan sevınırım herkese saygılar kandiliniz mübarek olsun..

ozan kardeşim zaten ben art niyetle bişey dedigim yok.ben gayet relaxım eet her zaman yüz yüze bakıyoruz.senin ve tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.

ksmpower
03-02-2012, 16:20
şimdi burda şöyle bir durum söz konusu bizim araçlar 600cc enjektorlerle yuruyor yanlız 1.8 sport eksi bir teknolojı olduğu için bu otomobillere hakim olmak çok basit nasıl basit beyin alabiliyorsun 1000cc enjektor takabiliyorsun vs vs ben inanıyorumki bu stage 3 ler 4 ler için enjektorler gelse beyin gelse neler olur ... tabi zaman zaman zaman .... bu tfsi motorlar çıkalı 4 yıl oldu bi 2 yıl daha geçse sanırım olabilecek herşey çıkar ayrıca şunuda unutmamak lazım bugun temiz bir top sportu sanırım 27 ile 30 bin tl arasında alırsınız ben sanmıyorumki aracına bu stup a çıkarabilmek için 2. bir 45 bin tl çıkaran olsun tabi aklı fikri rolıngse yeni çıkan kasalara binmek kendisi için önem arzetmiyorsa ozaman zevkiyle gider gidebildiği kadar bu araçla...ben şuan aracımı satsam typer alsam içini sonuna kadar doldursam ne olur...gerek yok herkesin olduğu gibi aracımı seviyorum güzel bir makinaya bindime inanıyorum,tabi herkesin aracı kendısıne özeldir...kimsenin aracına çamur attığım yok tüm adana olsun istanbul araçları olsun dolu dolu ve güzel güzel gidiyor...
öncelikle şunu söylemeliyimki melih şu an kendinle çelişen bi haldesin daha geçenki postunda ben sadece gazlamayı bliiyorum keşke sami abi gibi araştırmacı ve bilgili olsaydım diye kendine kahrederken ne olduda şimdi forumda 2 dakikada beyinden girdin enjektörden çıktında 1000 hp 1.8 T yaptın ne kadar basit dimi.işte sen bundan dolayı kaybediyorsun melih karşındakini hafife almayacaksın bu bir,EMEĞE KARŞI BİRAZCIK DA OLSA SAYGIN OLACAK bu iki.biz şimdiye kadar ne senn ne de bir başkasının aracı hakkında basit v.s gibi kelimeler kullanmadık çünkü hiç birşeye olmazsa o arabadaki emeğe karşı saygımız olur.
madem bu arabayı yapmakbu kadar basitti neden piyasada göremiyoruz 51 gibi 1.8 T ilginç dimi.bu konuda biraz hassaslaştığının farkındayım ama işin özü artık bazı şeyleri hazmetmen ve kabul etmen gerektiğini düşünüyorum. biz kimsenin aracını basit görmüyoruz ve kim isterse istesin denemeye hazırız.. SAYGILAR

KSM///POWER

typermelih
03-02-2012, 16:25
Bence hırs ve veya kompleks yapmanızı gerektricek bir durum yok,sakin olmalısınız netice ciddi emekle ve maddiyatla bir şeyler yapmaya çalışmışsınız ve halen daha çalışacağınız belli aracınızda kuvvetle muhtemel çok güzel yürüyecek.Ve ancak baştada söylediğim gibi kopleks veya hırslarla konuyu ekonomik boyutlara taşımak hiçde doğru değil eminim ki bu forumda osursa insanları paraya boğacak saymayacağınız kadar adam vardır ve yine tekrar diyorum ki sakin olmak iyidir....:icon_tup:

kompleks türkçede kendine güvevi olmayan kişilere denir özgüven başka şeylerin arkasına sığınan ..................

Gökşin KILINÇ
03-02-2012, 16:25
öncelikle şunu söylemeliyimki melih şu an kendinle çelişen bi haldesin daha geçenki postunda ben sadece gazlamayı bliiyorum keşke sami abi gibi araştırmacı ve bilgili olsaydım diye kendine kahrederken ne olduda şimdi forumda 2 dakikada beyinden girdin enjektörden çıktında 1000 hp 1.8 T yaptın ne kadar basit dimi.işte sen bundan dolayı kaybediyorsun melih karşındakini hafife almayacaksın bu bir,EMEĞE KARŞI BİRAZCIK DA OLSA SAYGIN OLACAK bu iki.biz şimdiye kadar ne senn ne de bir başkasının aracı hakkında basit v.s gibi kelimeler kullanmadık çünkü hiç birşeye olmazsa o arabadaki emeğe karşı saygımız olur.
madem bu arabayı yapmakbu kadar basitti neden piyasada göremiyoruz 51 gibi 1.8 T ilginç dimi.bu konuda biraz hassaslaştığının farkındayım ama işin özü artık bazı şeyleri hazmetmen ve kabul etmen gerektiğini düşünüyorum. biz kimsenin aracını basit görmüyoruz ve kim isterse istesin denemeye hazırız.. SAYGILAR

KSM///POWER

:icon_tup:

ksmpower
03-02-2012, 16:29
KASIM usta istanbula gelince bekleriz biz misafir perveriz ama iş rolinge gelince pek öyle değiliz:) deneyecek çok araba var sizin istanbula gelmeniz iyi olur büyük keyif alacağına emin olabilirsin.ben insanlar cupranın C SİNİ bilmezken türkiyede cupra r a biniyoduk çok şükür. 1.8t nin nasıl gittiğini iyi bilirim ama senin aracın gayet başarılı maşallah. şunada emin olabilirsin HAKAN USTANIN CUPRASI da diğerlerinden farklı istanbuldaki 30 lu stage 2.3.4.5.6.7.8 li cupralarda adanadakilerden farklı olduğuna emin olabilirsin denemek keyifli olur geçmek geçilmek sıkıntı değil hiçbizaman . hayırlı işler

saygı duyarım değerli arkadaşım,gelirsem mutlaka rahatsız ederim yer,içer,fikir alış verişinde bulunuruz aynı zamanda aslolan dostluğumuzdur araçlar sadece teneke parçası ve sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışmak için bir vesiledir:icon_tup: saygılar

shele
03-02-2012, 16:40
saygı duyarım değerli arkadaşım,gelirsem mutlaka rahatsız ederim yer,içer,fikir alış verişinde bulunuruz aynı zamanda aslolan dostluğumuzdur araçlar sadece teneke parçası ve sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışmak için bir vesiledir:icon_tup: saygılar

tebrikler.....:icon_tup:

typermelih
03-02-2012, 16:43

KSM///POWER

öncelikle kasımcım ben sadece gazlamayı bilirmden kastım sami abiyle kendi bilgimi kıyasladığımda çıkan farktan bahsetmiştim çok şukur araç bilgim yeterınce var...bunu tum toyota camiası bilir şunuda söyleyim kimse senin yaptığın araca *** atmıyor ama şuan bu motora hakım olabilmek çok zor değil mağzemeyı alırsın takarsın ben nasıl mağzemeyi aldım yetlılı bayıde taktırdım ve sıkınrtı olmadı buda böyle bişey,şuandaki aracımın sıkıntısı yuksek basınçtan dolayı doğan gaz kelebeği kapatma durumu.ayrıca ortada 51 plakalı araç tabikide olmayayacak neden bunu hiç düşündünmü ??????!!!!!bu araca nekadar harcandı kasım usta 45 bin tl değilmi,işte senin sorunun cevabı burda....ayrıca neden kahrolim hayatta senin aracın benim aracı geçtiği için üzülmedim ne üzülecem,aracımın sıkıntınsından dolayı üzüldüm,ama sıkıntı çözülür çözülmeyecek hiçbişey yoktur.bu arada sanada saygılar

gurlekyasin
03-02-2012, 16:52
Ben sürersem biraz fark olur:D:D:hahaha:

:D:D abi senin nasıl kullandığını istanbulda herkez biliyor..teksin abicim :icon_tup::icon_tup:

mechanic
03-02-2012, 18:02
tebrikler.....:icon_tup:

oooo kimleri görüyoruz :D sana çöküyorum momo benim makine 940 hp çıktı dynoda!

_muhaRRem
03-02-2012, 18:05
:D:D abi senin nasıl kullandığını istanbulda herkez biliyor..teksin abicim :icon_tup::icon_tup:

arka cebinde herzmaan sıfır şanzıman segmanı bulunduruyor :D

34GUN34
03-02-2012, 18:39

yasin kardeşim REŞİT ABİNE sorabilirsin beni. veya bu camiada kimi tanıyosan aradaki fark birisi 34 diğeri 01 plaka :) her araba birbirinden farklı gidiyo adanada kendi setup ında diğer araçlarla denediysen kafakafaya gitmemiştir muhtemelen . aradaki farkıda görmek için denemek gerekiyor. o zaman fark ortaya çıkıyo kardeşim . selamlar

34GUN34
03-02-2012, 18:41
arka cebinde herzmaan sıfır şanzıman segmanı bulunduruyor :D

:D aynen muharrem adam vites atarken arabanın bi kere kafası aşşağıya düşmezmi yaaa:)

34GUN34
03-02-2012, 18:43

saygı bizden amacımızda budur . ki emeğe saygı ayrı dediğim gibi bu şekilde yürüyen 1.8t yok olmadıda. maşallah. herzaman bekleriz zaten adana istanbul kardeş şehir oldu resmen sanki aynı ortamda herkes:)

gurlekyasin
03-02-2012, 21:04
yasin kardeşim REŞİT ABİNE sorabilirsin beni. veya bu camiada kimi tanıyosan aradaki fark birisi 34 diğeri 01 plaka :) her araba birbirinden farklı gidiyo adanada kendi setup ında diğer araçlarla denediysen kafakafaya gitmemiştir muhtemelen . aradaki farkıda görmek için denemek gerekiyor. o zaman fark ortaya çıkıyo kardeşim . selamlar

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Krank
03-02-2012, 23:17
Bence yer zaman ortak kararlarla alınıp bir adana - istanbul seat buluşması düzenlenmeli :) herkese hayırlı kandiller..

zafa38
04-02-2012, 00:53
Bence yer zaman ortak kararlarla alınıp bir adana - istanbul seat buluşması düzenlenmeli :) herkese hayırlı kandiller..

Tamamen katiliyorum bu isi gerceklestirmek gerek...

douu
04-02-2012, 01:18
Adana&İstanbul Vag Wars :D Ortak nokta belirlenmeli kesinlikle :) dizeller tfsi'lar hepsi denemeli :D

cheers
04-02-2012, 07:23
Ankara güzel orta nokta olur :D

AL Tdi
04-02-2012, 08:14
ya şimdi Buluşuluyormu? buluşulmuyormu?
Güzel denemeler olur aradaki farkları merak ettim ben yavvv

AL Tdi
04-02-2012, 08:17
Adana&İstanbul Vag Wars :D Ortak nokta belirlenmeli kesinlikle :) dizeller tfsi'lar hepsi denemeli :D

Hemen dizellere pay çıkar ha eksik kalmasın:hahaha:

mechanic
04-02-2012, 09:45
Ankara güzel orta nokta olur :D

:icon_tup: evet olur.
ama erken sanki daha gış gelmedi bile...

ümitech
04-02-2012, 10:43
yeter artık bi ankara çıkarması olsun hem istanbullular hemde adanalılar için :) dehşet bi gece olur valla :D

zafa38
04-02-2012, 12:37
Ankara mantıklı biyer Orta nokta organizasyon yapılsın...

douu
04-02-2012, 12:39
Ankara'da yapılacak bir Seat organizasyonu TR'yi sallar :D

Mansur abi dizelcilere atar gider çok geliyor. Denemek lazım :D:D

AL Tdi
04-02-2012, 12:57

Tabii bu aralar dizeller kayıplardamı ne ?:soru:

BMK TypeR
04-02-2012, 13:04

Arabaları Ankarada baglatıp işten güçten olmayalım:)

douu
04-02-2012, 13:05
ankarada 2 gün gazı döşemeye vidaladım reşit abi polis molis yok :D

Krank
04-02-2012, 14:05
Gündüz büyük bir alanda toplantı olur, tanışma, muhabbet vs hemde kimin kimle kalkacağı planlanır gecesine rolle çıkılır böylece gece otobanda kargaşada olmaz :) adana + istanbul + ankara ayrıca böyle bir organizasyonu duyan diğer şehirdeki seatçılarda gelecektir emin olun TR'nin en büyük buluşması bile olur yani.

AL Tdi
05-02-2012, 11:37
Bu organizasyon bence sAdece yazıda kalmasın buluşma ayarlansin derim sağlam bir buluşma olur

cetinkaya55
13-02-2012, 21:43
Kasım Usta sonradan eklediğin videoları yeni farkettim,gerçekten ürkütücü gidiyor bu 1.8t tekrar maşallah diyorum,ankara'ya ne zaman? gidiyoruz buzlar çözülüyormuş:D:D

osman 1.8t
14-02-2012, 20:02
hade bakalım ankara buluşmasına bende geliyorum nezaman gidiyoruz :)