Orijinalini görmek için tıklayınız : 30.01.12 F20 118i Kar Eğlencesi
Yazlık lastikler olduğu için ancak bu kadar oldu maalesef.. Video kalitesi de pek iyi olmadı ama bi çıtırlı eğlendik işte paylaşayım dedim..
MVI_0457.MOV - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mPKOL2BWkSk&feature=plcp&context=C3fe686eUDOEgsToPDskKJOl2rhKjwpDMRyFD_dw7X )
mPKOL2BWkSk
Maşallah, sesi güzelmiş.. :)
m. ali öz
02-02-2012, 18:41
maşallah sesi benimde hoşuma gitti .
konuyla alakasız ama, km de kaç kuruş yakıyorsunuz karışık kullanımda ?
Maşallah, sesi güzelmiş.. :)
Eyw abi daha tam alisamadim kar lastigimizde yokki cikalim bos yollarda yanlayalim fukara eglencesi bizimkisi :):)
maşallah sesi benimde hoşuma gitti .
konuyla alakasız ama, km de kaç kuruş yakıyorsunuz karışık kullanımda ?
Sagolun ortalama 0,40 kr civari arac 1800 km de hani belki biraz daha dusebilir diye soyluyorum..
FaruKsvs
05-02-2012, 01:48
Sivasa gelsene abi sen. Yanlız başına sıkılırsın orda :) Burda tüm şehir karla kaplı. Düz gidebilmek için uğraşıyoruz :D
Sivasa gelsene abi sen. Yanlız başına sıkılırsın orda :) Burda tüm şehir karla kaplı. Düz gidebilmek için uğraşıyoruz :D
Karlar erisinde oyle geleyim baskan -18 -20 derecelerden bahsediyolar. :):) Biraz isinsinda oyle insallah..
Gerek yok böyle tehlikeli şeylere maşallah çok güzel
ozkanfaruk
05-02-2012, 10:55
Bende güzel bi video çekip koyucam buraya :)
Erdem K.
05-02-2012, 15:22
güzel araç güzel video ...
mPKOL2BWkSk
Mesajımı alıntı yapma tuşuna tıklayıp hemen üstteki kodu kopyalayın.
Gerek yok böyle tehlikeli şeylere maşallah çok güzel
Tesekkurler ama alan trafige kapalı olunca ve ortalama hız 10km olunca sorun olmuyo :D:D:D
Bende güzel bi video çekip koyucam buraya :)
Bekleriz..
güzel araç güzel video ...
Tesekkurler.. Kendi capımızda ufak bi eglence yapalım dedik..
mPKOL2BWkSk
Mesajımı alıntı yapma tuşuna tıklayıp hemen üstteki kodu kopyalayın.
Eyw tesekkur ederim..