Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada Balıkçı
Onurkk06
31-01-2012, 13:41
tavsiye edebileceğiniz lüx ama sadece görüntü olan yerler değilde böyle daha çok lezzeti bol fiyatı normal olanlardan önerebileceğiniz balıkçı varmı :)
mogan parka doğru giderken solda hemen parkın yanında köşk var tavsiye ederim ama sanırım fiyatları hakkatten pahalı:)
hakan_akin
31-01-2012, 13:47
mogan park girişinde tekne var bitane restoran şeklinde çok ucuz ama çok lezzetli gelirsen ağırlarımda ;) köşke sakın gitme adama göre muamele orda araba durumu yandaki arkadaşlar durumu değerlendirip fiyatı ona göre çıkarıolar :D
kervanoglu
31-01-2012, 13:51
Atlı spor kulubünün karşısında bi balıkçı var adı Hamsi yanlış hatırlamıyosam tavsiye ederim. Yada Fevzi Hoca'yı deneyebilirsiniz TOBB üni taraflarında, başbakanın tavsiyesiyle Ankarada yer açmıştır kendisi.
mogan park girişinde tekne var bitane restoran şeklinde çok ucuz ama çok lezzetli gelirsen ağırlarımda ;) köşke sakın gitme adama göre muamele orda araba durumu yandaki arkadaşlar durumu değerlendirip fiyatı ona göre çıkarıolar :D
o mevkide bi yerdemi çalışıyorsunuz? bizde 3 senedir mogan parkın içindeki köfteciyi işletiyoruz :)
mgnPower
31-01-2012, 14:01
mogana gelip gidiyoruz bosa hesap veriyormusuz desenize :) hafta sonu oglen kofte aksam balik yemeye geliyoruz o zaman :)))
Onurkk06
31-01-2012, 14:01
ikitelli de vergi dairesini geçince solda sanayi var onun içinde bi balıkçı var bilen vardır belki istanbullulardan normalde balık sevmem ama şimdi balık manyağı oldum orası yüzünden :) tavsiyelerinize uğrayacam yakın zamanda :) köşk hariç :D
mogana gelip gidiyoruz bosa hesap veriyormusuz desenize :) hafta sonu oglen kofte aksam balik yemeye geliyoruz o zaman :)))
bu sezon devrettik hocam keşke vaktinde gelseydiniz aslında tekrar anlaşabilirsek ortağımızla ben forumun hepsini davet etmek istiyorum ama bakalım kısmet :)
çayyolundan balıkçıköy var,dışarıdan ınanılmaz guzel gorunuyor,henuz gıtmedım bu hafta sonu gıdıcem yazarım tekrar...
kesinlikle kolyoz restaurant (arjantin -attar sokak)
hakan_akin
31-01-2012, 14:08
gölbaşına gelmek isteyen olursa beklerim bu arada çalışmıyorum öğrenci, hazır yiyici spec :D
Akdeniz Akdeniz iyidir. Canlı müzikte var.
Bende Fevzi Ustayı tavsiye ederim.
fevzi usta iyidir de benim için en iyi yer trilyedir.
İncekte Elvan restorant... Kesinlikle mükemmel bir yer... Eski diplomatın ustasının yeri... Biz çok memnunuz içerde soba yanar kestatnenizi götürün yapsınlar :)... Özellikle somon pastırma, balık köfte ve tuzda balığını mutlaka deneyin.
Burak Mehmet
31-01-2012, 15:20
kesinlikle kolyoz restaurant (arjantin -attar sokak)
Balık yemem ama çevrem çok tavsiye ediyor,
Türkeş'in mezarının karşısında ki Hamsi en iyisidir başla yere bakmaya gerek bile duymayın derim.Akçakocada da denemistim ayni lezzetti
Sakarya'da kumsal var. O da iyidir. Kumsal Restoran (http://www.mekanist.net/ankara/restoran/kumsal-restoran)
Martı lezzet ve fiyat konusunda iyidir. Çukurambar'da.
http://www.martibalikevi.com.tr/index.php
iran caddesinde yosun balık evi var akrabamın restorantıdır gayet güzel keyifli dir ... :D tavsiye ederim
mgnPower
31-01-2012, 15:42
Akdeniz Akdeniz iyidir. Canlı müzikte var.
bizim lokalin alt kati. gercektende guzel yerdir. otoparki olmasi arti :D
para olarak sıkıntı yok ise trilyeye git ama bir süre yastıksız oturamayabilirsin....
Yakamoz Niyazi'nin yeri de iyidir.
Hesaplı çift kişilik fix menüsü vardır.
Kuğulu Park kenarın dan, bulvara çıkan yaya yolunda...
bizim lokalin alt kati. gercektende guzel yerdir. otoparki olmasi arti :D
Siz kimsiniz :)
lnd_samet
31-01-2012, 16:51
hımm..
on numarabir mekan söylüyeyim.
filistin caddesi sonu arjantin başlangıcı;)balıkçıköy.güzel mekan
lnd_samet
31-01-2012, 16:52
iran caddesinde yosun balık evi var akrabamın restorantıdır gayet güzel keyifli dir ... :D tavsiye ederim
yosunada +1
güzeldir
KingoAtmo
31-01-2012, 19:34
kalbur iyidir
tünay ın dediği doğru. belki en iyi yerdir trilye ama cidden pahalıdır. zaten ne zaman gitsem bütün meclis orada.
TolgaEsentepe
31-01-2012, 20:18
hamsi ye gitmiştim gayet güzeldi. Birde gitmedim ama önünden geçerken gördüğüm dışardan hoş duran bi yer var adını hatırlamıyorum hacettepe girişten sağa dönünce sağda kalıyor villa şeklinde
CasabLanca
31-01-2012, 22:27
o mevkide bi yerdemi çalışıyorsunuz? bizde 3 senedir mogan parkın içindeki köfteciyi işletiyoruz :)
bizim okulda gölbaşında günün 25 saatini orda geçiriyoruz :D hangi köfteciydi
ALPhan japan
31-01-2012, 22:54
adem doruk :)
ogunozcan
31-01-2012, 23:01
ihtiyar balıkçı.ıyıdır oda olmadı golbasında şövalye rest.da gıdıp dil şiş veya soslu somon var oranın sahıbı kendı yapıo ozel cok ta lezzetlı ozellıle dıl sıs ve somon yemeye oraya gıderım harıkadır.
ama balıkcıkoy falan fılan artık bıraz ısım yapmıs yerler ve bence gelen hesaplar cok abartı.