Orijinalini görmek için tıklayınız : Degerlı fıkırlerınız..
react1ve
31-01-2012, 17:52
Cok yakınıma arac bakıyoruz fakat kendısı bayan aksesuar uzerıne magaza sahıbı oldugu ıcın dogru aracı tam olarak henuz bulamadık..suanda golf 4 bınıyor onu da belırteyım.sıfır bir arac alacagız ve alacagımız arac hem tıcarı hemde bınek olarak kullanılcak.ticari deyınce akla hemen caddyler doblolar gelmesın o tarz bısey ıstemıyoruz..daha cok qashqai tarzında araclar bakınıyoruz..bugun nıssana baktık aslına bakarsanız qashqai almaya gıttık fakat otomatık vıtesler 2.0 cc den basladıgı ıcın bıraz daha bekleyelım dedık.kısacası bu tarz hem otomatık olacak hemde elınden geldıgınce az yakacak hem ıs hemde saga sola gezmeye gıderken kullabılek qashqai tarzında arac bakıyoruz yorumlarınızı beklıyorum..gozumden kacn bıseyler mutlaka wardır..
bu arada belırteyım 70000 liraya kadar bir arac bakıyoruz..ve aracı ablam kullancak..
doncarlo
31-01-2012, 17:57
minilerin steyşın vagonları var onları düşünmezmisiniz ?
yigitblr
31-01-2012, 17:59
ASX, Captiva,Tiguan ilk aklıma gelenler ve baktığım kadarıyla 64 liraya en dolu ASX alınıyor
bencede mını uygunsa bagaj kapasıtesı dusunun derım
react1ve
31-01-2012, 18:06
minilerin steyşın vagonları var onları düşünmezmisiniz ?
bencede mını uygunsa bagaj kapasıtesı dusunun derım
mını countryler hıc aklıma gelmemıstı gercekten sımdı bakındım bıraz da 62000 liraya guzel bır arac alabılyrz.biraz daha arastırıyrum mını hakkında.
ASX, Captiva,Tiguan ilk aklıma gelenler ve baktığım kadarıyla 64 liraya en dolu ASX alınıyor
bakınıyrm hemen..ıyıkı konuyu acmsım walla asxler falan hıc aklıma gelmemısti..
vw tıguan passat variant bunlard ısını gorur sanırsam secenek var baya arastırırsan
araç hakkında pek fikrim yok ama dıkkat çekmesi açısından kaplanabilir aykırı renklere
react1ve
31-01-2012, 18:11
vw tıguan passat variant bunlard ısını gorur sanırsam secenek var baya arastırırsan
varıant ların fıyatları en dusuk 65 lıradan baslıyor en bosları maalsf.yoksa cok hos duruyor gercekten ve vw..
o zmn megane sport tourer expression bak derım :)
golfcu0101
31-01-2012, 18:17
cuk lar var çok tatlı ve sempatik
doncarlo
31-01-2012, 18:17
@ido
onların iç dizaynı çok kötü gibi,bayanlara da hitab etmiyor sanki.
cagri-35
31-01-2012, 18:19
Bizde aynı sekılde ve aynı amacla arac baktık uzun bir süre tek tek yazayım izlenimlerimi umuyorum işine yarar.
Mitsubishi ASX - Keşke dizel olsaydı dedirtti bana ama benzinlisininde yakıt tüketiminin korkuldugu kadar olmadıgını üstüne basa basa söyledi satan arkadaş. Tanıyorum emin olmasa öyle birşey demez. İddiaya bile girebileceğini söylemişti hatta :) Bilmiyorum. Malzeme kalitesi falan daha iyi quashqai e göre, o civarlara full ünü alırsınız cam tavan. Ama açılmıyor sadece cam :) Motor sesi çok iyiydi iç hacimi yeterliydi. Kısacası gidişi vs. güzel bir araçtı.Dize4li olsa tahminimce baya satardı.
Nissan Quashqai- Bence piyasaya ilk çıkan crossover(yamuluyorsam düzeltin) olmanın kaymagını güzelce yiyor. Aracın dışı bence çok hoş ama iç mekan kalitesini şahsen begenmedim. Test esnasında gidişi ortalama düzeyde yol sesi vs. tatminkar ama ben malzeme kalitesini çok begenmedım. Buarada benım baktıgım +2 mı +4 mu ne bır modelı var o daha donanımlı ve uzunmus sanırım ondan degıldı. Benım baktıgım donanımı hatırlamıyorum.
Nissan Juke- küçük ama çok şirin. Gidişi quashqai e göre daha iyi , bayansa %90 ının aklı gidiyor istisnasız :) Ama bence parasının arabası değil. Yani o zaman baya niyetlendik 54.000 civarına geliyordu. Ama benim şahsen içime sinmedi olmadıda :D Ayrıca arkaya binmesi çok zor ben 87 kilo 1.77 boy hafif yapılıyım.Binerken ciddi problem yaşadım daha uzun boylu ve ciddi yapılılar arkaya anca yatarak biner :)
Mini Countryman - Bence bu sınıftaki en güzel araç en kalitesi. Ama tabi rakamda ona göre. 70.000e en boşu alınabiliyormuydu bilmiyorum ama biz 2.ci mini indirimi ile ekstra siyah jant ve ufak tefek ıvır zıvır ile euro kurunu tam hatırlamıyorumda TL de 84.700 e kadar kırdırdık. Gidişi güzel, normal mininin yükseltimişi. Bence listedekilere göre daha kaliteli. Sıfır değilde ikinci elde o paralara baya güzel dolu az km de bulunur.
Captiva - Antara - Geçtiğimiz hafta bayiide 76.000 e vardı bir adet(Captiva). Altyapı olarak Antara ile aynı ama Opel kesinlikle malzeme kalitesi vs. olarak çok daha başarılı. Captivanın direksiyon konsol bence hoş değil. Ama aracın dışı güzel daha heybetli diğer saydıklarıma göre. Yakıtının yüksekliğinden şikayet ediliyor ve serviste bbelkide çok satıldıgından olabilir inanılmaz derecede captiva vardı.
Duster- Bütçe düşük olsaydı direk önerirrdim alt yapı olarak quashqai ile aynı, kalite vasat ama full ü gene bir nebze iyi bir ara kampanyalı 39.000 e veriyorlardı. Rakamı çok avantajlı motoru bilinen motor altyapı nissan. Ama bütçe daha yukarıda oldugu için çok detaya girmiyorum.
Tiguan- Bence Mini'den sonra en güzeli. Ama açıkçası iç mekan kalitesi olarak bence Antara yine daha iyi. Ama tercih edicek olsam daha güncel oldugundan ben tiguan tercih edebilirdim. Görünüşü vs. güzel motor teknolojisi güzel. Tsi lar yeterli geliyor.
Ben bunlara tek tek baktım benım edindiğim izlenimler bu şekilde sonuç olarak kararı mini countryman olarak verdik. Sebeplerini yukarıda yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir. Hayırlısı olsun.
react1ve
31-01-2012, 18:19
bagaj hacmı bıraz kısıtlı onların..yoksa gercekten cok sempatık seker duruyor..
Quashqai nin bugün sabah gazetesinde 1.6 otomatik geldi diye ilanı vardı .acaba yanlışmı yazılmıştı
golfcu0101
31-01-2012, 18:25
ozaman kalite takılmak lazım gibi tiguan bizzat binme fırsatım oldu kalite,konfor,bagaj vs bence çok ama çok başarılı
react1ve
31-01-2012, 18:25
#cagrı35
gercekten cok yardımcı oldun kardesım bende sımdı baktım chevrolet sıtesınden cruze hatchbackler de guzel duruyor ona bakma fırsatınız olmusmuydu?
mınıler eet bıraz yuksek fıyatlı ama tabı kı kalıtesıde ortada..
react1ve
31-01-2012, 18:26
Quashqai nin bugün sabah gazetesinde 1.6 otomatik geldi diye ilanı vardı .acaba yanlışmı yazılmıştı
bugun servısten soledıklerı suan ıcın otomatık vıtes secenegı 2.0 da var..yoksa almaya gıdılmıstı zaten..
cagri-35
31-01-2012, 18:29
#cagrı35
gercekten cok yardımcı oldun kardesım bende sımdı baktım chevrolet sıtesınden ama cruze hatchbackler de guzel duruyor ona bakma fırsatınız olmusmuydu?
mınıler eet bıraz yuksek fıyatlı ama tabı kı kalıtesıde ortada..
Kardeşim cruze u iyi biliyorum ama hb ini denemedim. Yeni gelen dizelinin çok güçlü oldugunu da biliyorum ama kasası bilemiyorumda bana zorlama geldi :) Yani sedan cruze daha güzel. Altyapı olarak yeni astra ile aynı platgormda zaten konsol vs. çok benziyor. Ve kullanılan parçaların bir kısmı yine opel ile ortak ancak sac kalınlıgı daha zayıf astraya göre. Ben iç mekanda malzeme kalitesine dikkat ederim ondan genelde karşılaştırmalarda bunada değiniyorum cruze astraya göre daha düşük kalitede olsada iç mekan olarak arada öyle dağlar kadar fark yok. Konsolunu ve çizgisini çok begeniyorum. Ancak sanayi de birkaç usta tarafından problemli vs. muhabbeti geçti ama tabi direk inanmamak lazım sonuçta ustalar genelde çok uğraştıran arabaları sevmeyebiliyor yada bir önyargı olabiliyor ***** önceden chevrolet'ler kalos vs. baya cılızdı. Ve kore malı oldugu çok dillendiğinden.
react1ve
31-01-2012, 18:37
Kardeşim cruze u iyi biliyorum ama hb ini denemedim. Yeni gelen dizelinin çok güçlü oldugunu da biliyorum ama kasası bilemiyorumda bana zorlama geldi :) Yani sedan cruze daha güzel. Altyapı olarak yeni astra ile aynı platgormda zaten konsol vs. çok benziyor. Ve kullanılan parçaların bir kısmı yine opel ile ortak ancak sac kalınlıgı daha zayıf astraya göre. Ben iç mekanda malzeme kalitesine dikkat ederim ondan genelde karşılaştırmalarda bunada değiniyorum cruze astraya göre daha düşük kalitede olsada iç mekan olarak arada öyle dağlar kadar fark yok. Konsolunu ve çizgisini çok begeniyorum. Ancak sanayi de birkaç usta tarafından problemli vs. muhabbeti geçti ama tabi direk inanmamak lazım sonuçta ustalar genelde çok uğraştıran arabaları sevmeyebiliyor yada bir önyargı olabiliyor ***** önceden chevrolet'ler kalos vs. baya cılızdı. Ve kore malı oldugu çok dillendiğinden.
valla kasa olarak durusu falan guzel ve daha once sedan olanlarını hem kullanma hemde bınme fırsatı yakalamıstım..hosuma gıttı gercekten fıyat olarak fullunu almaya bıle gucumuz yetıyor cok sukur..sımdı asxlere baktım da sanırım otomatık vıteslerı yok?
ahmetbaha-drs
31-01-2012, 18:45
Skoda YETI bakabilirsiniz,Tiguan'la aynı platformda üretilen bir araç..Hatta bazı yönlerden daha iyi olduğu bile söyleniyor ve vergi avantajı var..
Elegance 1.2 TSI 105 HP DSG Tipt. 62.000liraya en full modelini alabiliyorsunuz.
Yeni Škoda Yeti, Konfor, Grnm, Gvenlik (http://www.yeti.com.tr/gorunum.asp)
react1ve
31-01-2012, 19:10
Skoda YETI bakabilirsiniz,Tiguan'la aynı platformda üretilen bir araç..Hatta bazı yönlerden daha iyi olduğu bile söyleniyor ve vergi avantajı var..
Elegance 1.2 TSI 105 HP DSG Tipt. 62.000liraya en full modelini alabiliyorsunuz.
Yeni Škoda Yeti, Konfor, Grnm, Gvenlik (http://www.yeti.com.tr/gorunum.asp)
kasa olarak hıc hosuma gıtmedı ozellık olarak bısey dıyemem tabı kı..saolun bu arada yardımcı oldgunz ıcın
ahmetbaha-drs
31-01-2012, 19:28
Ee tabi Yeti biraz değişik bir araç zevk meselesi yani. Seat Altea XL 1.6 TDI DSG 105hp 59.700tl civarı.
SEAT Altea XL (http://seat.com.tr/seat/modeller/alteaxl/baslangic.aspx?menu=baslangic)
Kia Soul X-Terra 1.6 128hp Dizel Otomatik 62.600tl
KIA - Soul (http://www.kia.com.tr/soul/)
cagri-35
31-01-2012, 19:35
Altea XL amcamda var kullandım bindim. Ondaki full ü gerçi tsi çok çok memnun keyifle kullanıyor. Bak onuda önerebilirim ama diğerlerine göre 2nci eli daha zayıf kalır bence. Bu arada asx in otomatıgı hakkında bır fıkrım yok cunku bız zaten manuel bakıyorduk :D
react1ve
31-01-2012, 19:39
altea xl hc aklıma gelmemıstı valla..cok hosuma gıttı ozellıklerı donanımları falan..bakınıp duruyorum devamlı olarak aralarından bırısını sececegz artık bu haftaıcınde..yıne de sız bos gecmeyın aklınıza bısyler gelırse yıne paylasın..
golfcu0101
31-01-2012, 19:40
altea xl değilde diğerinin düz alteanın kasası tatlı doğrusu ama kasası büyük aracın bayan için
react1ve
31-01-2012, 19:43
altea xl değilde diğerinin düz alteanın kasası tatlı doğrusu ama kasası büyük aracın bayan için
bayan dedıgıme bakma fena kullanıyor =) hele bır kaza kurtrdı yanımda hala gecelerı bazen ruyama gırer =)
golfcu0101
31-01-2012, 19:45
aman kardeşim dur nazar değecen bende senin gibi bi ara böyle dedim hanım geri geri direğe vurmuştu golfü:D:D:D
fastchild
31-01-2012, 19:45
70.000 ortalama 30.000euro etse güzel countryman bulunabilir
react1ve
31-01-2012, 19:59
aman kardeşim dur nazar değecen bende senin gibi bi ara böyle dedim hanım geri geri direğe vurmuştu golfü:D:D:D
aman nazar degmesın o zaman =)
fastchild
31-01-2012, 20:15
sahibindene baktım şimdi iki tane araç var sizin bütçeye uygun bii beyaz 7500km'de diğeri füme 3500 km'de çok güzel arabalar
yigitblr
31-01-2012, 20:29
0 km 5008 olabilir,C4 Picasso olabilir ve favorimMazda 5 2.0 2011 Model 49.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 71448102 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2011-mazda-5-grade-2-0-l-7-koltuklu-ct-cobanoglu-71448102/detay)
react1ve
31-01-2012, 21:05
sıfır alınack arac maalsf ıkıncı el degıl.picasso daha once kullandım ama pek hosuma gıtmedı ve geregınden fazla buyuk ve hantal.
Erdem K.
01-02-2012, 07:50
komik gelebilir ama navara öneririm. 2.5dci otomatik vites, 4x4 olursa tadından yenmez :)
i-vtec07
01-02-2012, 10:43
mercedes b serisi nede bakabilirsiniz.
peugeot 3008 de güzeldir. dizel, otomatik. anneme aldık ilk çıktığında, gayet memnunuz, ki peugeot'ya çok önyargılıydım ben bu aracı görene kadar.