Orijinalini görmek için tıklayınız : Kan ihtiyacı
Değerli arkadaşlar; Çok yakın bir arkadaşımın bir yakınının 8 yaşında ki kızı yarın ameliyat olacakmış.. Beni aradı kan vermem için ama maalesef benim kan grubum tutmuyor :( Buraya da konu açarak yardımcı olabileceğimi düşündüm.
Aranan kan: AB rh + ( başka kanla değişim olmuyor maalesef )
İhtiyaç olan miktar: 4 ünite
Hastane: Baltalimanı Kemik Hastanesi
Hasta adı: Fatmanur OTUR
Yakını: Cemal OTUR ( babası )
Telefon: 0535 721 50 46 Cemal OTUR
Babası beni tanımaz.Arayan arkadaşlar,kan ihtiyacından OKTAY ÇEVİK bahsetti derlerse yeterli.. Duyarlı tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim..Allah razı olsun.
Güncel AB rh+ varmı beyler ???*
ne zaman verilmesi gerekiyor dostum bugün mü yarın mı ben geleyim
Melih serdaroğlu 0505 428 18 75 i arayıp tüm bilgileri iletirseniz facedeki gruplarında duyuru yapıyorlar
Güncel AB rh+ varmı beyler ???*
Evet lütfen arkadaşlar
ne zaman verilmesi gerekiyor dostum bugün mü yarın mı ben geleyim
mustu çok teşekkürler.ufaklık yarın ameliyat olacakmış,yarın öğlene kadar verilmesi gerekiyormuş..
Melih serdaroğlu 0505 428 18 75 i arayıp tüm bilgileri iletirseniz facedeki gruplarında duyuru yapıyorlar
Arıyorum hemen çok teşekkürler.
güncel olsun arkadaşlar bu arada ALLAH acil şifalar versin benim grubum uysaydı bende verirdim ama malesef A RH +
white light
01-02-2012, 00:46
bende vermek ısterım kanım uyuyor ama nasıl gelebılırım yada bırı alırsa seve seve gelır kan verebılırım
Utku Özer 0542 328 00 35
Boost Up
01-02-2012, 00:49
bende vermek ısterım kanım uyuyor ama nasıl gelebılırım yada bırı alırsa seve seve gelır kan verebılırım
Utku Özer 0542 328 00 35
2. kopruden anadoludan avrupaya geçin. ilk sapaktan sağa dönün. yol sizi biraz döndürecek. sonraki sapaktan sola(birnevi düz) girin aşağıya indirecek. aşağıdaki göbektende sağa dönün hastanedesiniz. yada ilk sapaktan sonra baltalimanı tabelalarını takip edin en iyisi:)
Kan ihtiyacı halen var mı ? Ben ihtiyaç var ise İzmirden veriyim Kızılaya sistemden görüp İstanbuldan size kanı versinler..