Orijinalini görmek için tıklayınız : mercedes c200 vs Type-R
HondatugraL
31-01-2012, 19:41
Konu geyiğe alınmasın lutfen ama şuan babamla çok sıkı ıddaya gırdık. Kendısıne type-r gosterıp durdum bı mercedesım olsun yerım dedı. Kendısıne gore antalya kepezın ustunden çubuk belıne kadar bassak c200 le type-r ı 1-2-3 yapar geçerım dedi. Ben geçemez dedim, konu saçma ama babama bır turlu anlatamadım şuraya sonuçların neler olucağını yazabılırmısınız ? virajda merso yaklaşsada duzde kım ayırır ?
nakayama
31-01-2012, 19:44
Sen babana söyle bi c200 ayarlasın bende typerı getireyim bi deneyelim :D
SekoLive
31-01-2012, 19:44
yazıcaklarmızı baban okuyacakmı görkem
HondatugraL
31-01-2012, 19:45
yazıcaklarmızı baban okuyacakmı görkem
okuyacak abi feci iddalaştık :D
Sen babana söyle bi c200 ayarlasın bende typerı getireyim bi deneyelim :D
okadar ıddalıysa ıkısınıde o bulsun dıyo :D
offf klasik baba işte :)
bi tanede 58 model direksiz bizim ewde var :D
Typer siki bi sekilde gecer bey amca:) saygilar
SekoLive
31-01-2012, 19:47
amca valla c200 var typer var ama yani typerın geçmesi lazım bizim videolarda gördüğümüz kadarıyla, turgayda olayı bilimsel çalısma olarak yapalım demiş.
bide idda eğer hangimiz daha uzuna gideriz ise :D benzin depolarının litresini 100km de kaç litre yakıcağı verilerini göz önüne almalyız.
eğer c200le geçerseniz typerı piyasa artar c200 yok satar.
bu arada görkemi şikayet etmek isteyende yazsın babası çeker kulağını :hehe:
amca bırak c200 ü filan bence biran önce bu evlattan kurtul evde baykus fılan bakıcam diyor at sokaga bunu bızde kurtulalım haha :D
amcacım olay şöyle;
aha o type-r varya o mercedesi deler geçer.Uzundada kısadada şansı yok belki virajda azıcık avantaj sağlar mercedes.
Hayırlı akşamlar.
HondatugraL
31-01-2012, 19:51
peder beyın soyledıgıne göre arkadan itiş araç önden çeker araca gore serı olurmus bir yaşıma daha gırdım ya :D bu adam bıze arabaları sevdıren adam arabalardan anlayan adam dedık neler duyuyorum :D
amca bırak c200 ü filan bence biran önce bu evlattan kurtul evde baykus fılan bakıcam diyor at sokaga bunu bızde kurtulalım haha :D
gülmekten karnım ağardı :D:D
Haha bizdede var bitane mercedesin uzunda geçilemez olduguna inanan babadan :D
c200 deılde bı c320 deseydın cekısmelı olurdu ama c200 hantal arac typeR ın yanında ...
HondatugraL
31-01-2012, 19:55
bana hala dıokı para olsa ayana guzel bı lastık sen vırajda vuvuvuv yaparken vuuuuuu dıye geçerım burdura kadar stop lambamı goremezsın dıyo yokkıe trafda tanıdık c200 cuyle type-r cı kapıştırak :D
ALPhan japan
31-01-2012, 20:00
tartışmasız Type-R :)
Osman Bahadır
31-01-2012, 20:04
offf klasik baba işte :)
bi tanede 58 model direksiz bizim ewde var :D
:D :hahaha: yerlerdeyim :hoo::hoo::hoo::hoo:
Baban hiç typera bindimi :)
peder beyın soyledıgıne göre arkadan itiş araç önden çeker araca gore serı olurmus bir yaşıma daha gırdım ya :D bu adam bıze arabaları sevdıren adam arabalardan anlayan adam dedık neler duyuyorum :D
adam haklı ama belli bi güce kadar önden çeker dha sonra en iyisi arkadan fakat ep3 ü c200 değilde c320 falan belki biraz oyalar
hakotech
31-01-2012, 20:11
type-r mercedes'ten evlilik dışı cocuk yapar valla amca..o derece zalim deler :D
Yiğit G.
31-01-2012, 20:15
Baba eski toprak ona 235 lik evo2 verelim
http://weakycars.free.fr/galeries/x_allemagne/mercedes/190E_25-16_Evo_03.jpg
adam doğru söylemiş,nice senelere :)
amcacım oturun tv'de film dizi falan izleyin yada bu fırlama oğlunuzu boşverin cağırın osmanı el işiyle bişeyler cıkartın ortaya :)
c 200 kompressor'se typer yine öndemi olur yani ?
Alicanrs
31-01-2012, 20:25
c 200 kompressor'se typer yine öndemi olur yani ?
olur olur fark olur :D
amcaya selam söle bunu izlet :D
MB c200 Kompressor vs Civic 1.6 VTi (PART1) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4l6xzlxe1Nk&feature=related)
typer yavrusu dersin 1.6 160 hp diye :D
ceratoniaorg
31-01-2012, 21:24
amcama selamlar. arabaları kapıştırmaya gerek yok sadece bi type r a binsin ciii kuvvetini bi hissetsin zaten vazgeçer iddiadan
typer a gerek yok..k.kırık 106 ile geçerim..babaya saygılar :)
TolgaEsentepe
31-01-2012, 21:49
bizim baba muhattap bile olmuyo bu konularda serserimisin serseri arabasına biniyorsun diye kızıyor :D ama bi kere 106yı vermiştim nasıl yapıştırmıştı köşe olmuştu :) babaya selamlar
typer azcık kalın gelebılır malesef uzgunum :D
Bunu izlet babana..
jqfx3IOnS2Q
İbrahim Erdem
31-01-2012, 22:08
Valla amcacım c200 ün şansı varsa type-r ın arka plakasını okuyabilir. öyle diyeyim :)
HondatugraL
31-01-2012, 22:30
adam doğru söylemiş,nice senelere :)
amcacım oturun tv'de film dizi falan izleyin yada bu fırlama oğlunuzu boşverin cağırın osmanı el işiyle bişeyler cıkartın ortaya :)
osmandan daha becerılıdır benım ellerım hele bı arabamı alayımda sen seyret :D
ProdriveSTI
31-01-2012, 22:45
Kerami bey amcacım..
-efendim
Kerami bey amcacım
-fesüphanallah
Kerami bey amcacım ben bu oğlunuzdan şikayetciyim :D
Süt kardeşler ahuaha :D
C200 komp tam bilmiyorum ama 180 hp olması lazım otomatik vitesli ve 1500 kiloya yakın ağırlığı var. Typer yaklaşık 1250 ve 200 hp ve çok güzel oranlı bi şanzımanı var. Arada ortalama 20 hp, 250 kilo ve çok güzel oranlara sahip bi şanzıman var amcamız hesabını yapar sanırım saygılar amcamıza :)
esmerserseriler
31-01-2012, 22:53
type-r mercedes'ten evlilik dışı cocuk yapar valla amca..o derece zalim deler :D
typer a daha binmek nasip olmadı ama bu tazıyla deve kuşu yarışi gibi olur ....:hahaha:
ne güzel babalar varyaaaa,saygılar amca.
63owen63
31-01-2012, 23:07
Amcaya saygı ve selamlar, type-r affetmez.
ykavcioglu
31-01-2012, 23:09
geçen sene denemiştik e320 mercedes ile ufak typer:P
E320 & Honda Civic VTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kaoT7ssxPAs)
kerem baban type r a binsin bi kere sonra zaten gerekeni söyler kendisi diye düşünüyorum ama yoook illaki denenir diyosa turgayın type r denemede hazır :D
stock ep3 ile clk 320 denedim 200e kadar camurluk boyu öndeydım
ahauhauha yıllar önce typer alıcam dedıgımde babam napıcan lan onu kocaman araba demişti bir gece bir arkadasın typerı ıle geldım bana gel bır tur atalım dedım :D bır hadımköye kadar gazladık otobandan :D dönüşte ver ben kullanıcam dedı :D ben hayatım da böle hızlısına bınmedım demişti :D f/h/e li type_R a :D
Emir_b16a
31-01-2012, 23:42
type r geçer :D
AMA
bozuk yola sokarsa sni o zmn görürüm :D
anında yersin cwbı teneke lan o die :D
bizim evde de var 1 tane mercedes delisi 200 üstü hızda mercedes 300 den vtı la yol isteyince ertesi sabah arabamı çalıp şileye gitti geldi :D sonra hep bnden erken uyanmaya çalışıp arabanın boşunu kovaladı :D
babana söyle şok yaşamasın yapmasın öyle bişi sonra bnmki gibi gelir mosselmanın sitesine girsene bi der yanar başın benzın pahalı olmasa 560 ını alıp turbolucaktı az kaldı :D
Ö.öztüRk
31-01-2012, 23:47
bey amca devir değişti bas gaza otomatik atsın yok eller konuşuyor artık serileşti aletler typer' üzer anlican:)
HondatugraL
01-02-2012, 00:04
cevaplar babaya yeterlı geldı sustu kaldı :D ahahahaha
Emir_b16a
01-02-2012, 00:06
cevaplar babaya yeterlı geldı sustu kaldı :D ahahahaha
babayı kızdırma ama gider w124 bi 500 alır sonra turbo peşinde koşturur sni diyelim
mercedesin kalbi kırılmasın :D
Böyle muhabbetlerin hiç gereği yok. Çünkü işin sonu, babanın "olum biri Mercedes, biri Honda... arada kalite farkı var." demesi ile bitiyor. :D
VTec_king
01-02-2012, 00:28
benim babama sorsalar iki aracıda kullanmış biri olarak tabiki type r der :)
typer siki bi sekilde gecer bey amca:) saygilar
+++++19055555555
babaya söyle 63 amg alması lazım :D
HondatugraL
01-02-2012, 03:02
Böyle muhabbetlerin hiç gereği yok. Çünkü işin sonu, babanın "olum biri Mercedes, biri Honda... arada kalite farkı var." demesi ile bitiyor. :D
heç sorma moralı bozulunca oyle dedı gıttı uyudu haahhaha :D
ProdriveSTI
01-02-2012, 03:04
heç sorma moralı bozulunca oyle dedı gıttı uyudu haahhaha :D
olm babanı hondayla filan kandırma Suby al bak keyfine baba de :D :hahaha:
HondatugraL
01-02-2012, 03:07
olm babanı hondayla filan kandırma Suby al bak keyfine baba de :D :hahaha:
babam sevmıo subaru evoyuda sevmıyo adam ağzının tadını bılıyo gosterdım baya araba hangısını alırdın bu gosterdıklerımden dedım brabusu seçtı en pahalısı :D:D:D
ProdriveSTI
01-02-2012, 03:08
onu herkes sever olm :D
HondatugraL
01-02-2012, 03:09
onu herkes sever olm :D
sen ne bılcen brabusu subaru teknıkci :D
Bunu izlet babana..
jqfx3IOnS2Q
şu videoya o kadar çok inanmayan , daha doğrusu inanmak istemeyen insan var ki...
Mercedes özellikle babaların amcaların kafalarında inanılmaz bir yer etmiş uzun yol performansında yenilmez sanıyorlar :)
HondatugraL
01-02-2012, 03:18
o videoyu gosterdım gosterırken içimden dedımkı mercedes basmıo dıcek. Bunu dusndukten 1 sn sonra yokk sanım mercedes bassa hondada neymiş dedi :D:D:D
o videoyu gosterdım gosterırken içimden dedımkı mercedes basmıo dıcek. Bunu dusndukten 1 sn sonra yokk sanım mercedes bassa hondada neymiş dedi :D:D:D
babaları iyi tanırım :D
HondatugraL
01-02-2012, 03:20
babaları iyi tanırım :D
eskı toprak ya eskıden bı bmw mercedes bıde şavrole vardı başka araba bılmıyolar :D:D
şu videoya o kadar çok inanmayan , daha doğrusu inanmak istemeyen insan var ki...
Mercedes özellikle babaların amcaların kafalarında inanılmaz bir yer etmiş uzun yol performansında yenilmez sanıyorlar :)
inanmayabilir insanlar resmi bir kuruluş tarafından mı çekilmiş adam gerçekten bastımı adamın aracında herhangi bir sorun olmuş olabilirmi teknik verileri var her iki aracında typer stock kabl ediyorm az çok kim kimi geçer tahmin edebiliyor insan farklı bir çok youtube da videolar mevcut
inanmayabilir insanlar resmi bir kuruluş tarafından mı çekilmiş adam gerçekten bastımı adamın aracında herhangi bir sorun olmuş olabilirmi teknik verileri var her iki aracında typer stock kabl ediyorm az çok kim kimi geçer tahmin edebiliyor insan farklı bir çok youtube da videolar mevcut
Tabi ki resmi bir kuruluş değiliz ama hayatımızda ilk defa araba karşılaştıran rolling yapan insanlarda değiliz :)
bu videonun konusu var oturduk tartıştık daha önce..kiloya beygir güçlerine bakılınca sonuç normal gelmişti basmama veya arıza gibi bir durum söz konusu değil.
İkisinin yanindan corvette'in zaartt diye gecmesi bence konuya anlam katabilir baba ogul arasi acilmaz ikiside yenilmis sayilir :D
derece43
01-02-2012, 10:17
Daha dün VTS ile c200k yı peşimden koşturdum Typır diz çöktürür kısaca...
yıldızı yeter, varsın type r a geçilsin,
hayallerini, anılarını yıktınız yerle bir ettiniz, değermiydi yani :)
amcaya selamlar :)
çok doğru :D yaşadım biliyorum
havada karada denizde virajda yokuşta düzde kısaca herzaman ve heryerde typer geçer amca
Amcacım CLK 200 Komp vardı. 1.8 163 hp'lik.. :)
şöyle söyliim Adam aramıza Bostancı Kartal Dolmuş Hattı koydu :D
hayır o değilde babamda vtec motorlu crx falan kullandı, ne mersosuki şimdi bu :D
typer gecse nolur gecmese nolur ,varsın gıtsın baban dogru soylemıs c200 gecer :)
arkadan itiş daha iyidir evet kalkısta önden cekişe göre.daha az sarar oturur gider.
bır baba olarak diyorum ki!!!
BABALAR HER ZAMAN HAKLIDIR
:D :D
bizim peder typer la gazlıyo geliyo nasıl diyom bomba turbo yapalım bunu diyo:))
ne derse desin babalar her zmn haklıdır:)))
c 200 tayyara hiç bir şekilde yetişemez, kaldıki e 200 186 lık kompressor bile tayyarın tozunu bile yutamıyor... yani ara o kadar açılıyorki tarif edilemez...
stok tayyarla 186 komp top speed cekısmelı olur bence ?? tahmini olarak :)
Adam bence iplememiş gibi direk yol veriyor :)
HondatugraL
01-02-2012, 17:34
hayır o değilde babamda vtec motorlu crx falan kullandı, ne mersosuki şimdi bu :D
ustunden uzun yıllar geçtı unuttu ozamanları abi :D
babam bugun ep3 type-r ı gorunce bunu demıyom ben bızımkının tayparını dıyorum dedı yani karşılaştırdığı iki araç
http://www.allvehicles.co.uk/civic_fd2_type_r_101.jpg
VS
http://www.carztune.com/wp-content/uploads/2009/07/mercedes-c200-cdi-by-mcchip.jpg
anlatamadım sabahtan beri bugunde kavga gurultu konustuk arabayı servıse gotururken. Antalyadan korkutelıne kadar yarışcaz vırajda füüüüyuuut dıye geçerım yanından dedı. Dedim o senı duzde ayırıp gıdıcek ufacık vırajda nereya kapatıyon farkı dedım. C200 kullanıcısı yazabılırmı lutfen yada bırı nolur c200 le kapışsın etsın bı c200 versınde sussun ya :D:D
Trance-R
01-02-2012, 17:40
c200 komp. mu ?
düz mü ?
HondatugraL
01-02-2012, 17:46
babam için mercedes olması yeterli :D
şuanda diyokı ah ulan mercedesım olcaktıkı typa-r ı olan bırını arıyorum dıcektım dıyor haaala uçuyo havalarda 4 sayfa yazı 70 tane post ınadı ınat geçeçek :D
Emir_b16a
01-02-2012, 17:57
çarpıp perte çıkarmasın ? şüphelendim deneme bnce :D
Adam bence iplememiş gibi direk yol veriyor :)
Baya uzun kmler birlikte gittik birbirimize yol vererek o iplemediğinden değil arkadan geldiğimi gördüğü için nezaketen yol veriyor.
Ayrıca yanından geçerken kafasını öne eğmiş direksiyona sıkıca sarılmış yüzünde buruk bir tebessümle hırs ifadesi vardı mercedes sürücüsünün , o sahneyi kafanızda canlandırabilirseniz anlayacaksınız ne demek istediğimi :D
HondatugraL
01-02-2012, 18:32
çarpıp perte çıkarmasın ? şüphelendim deneme bnce :D
valla bak aklıma geldi şimdi type-r ayırmaya başlayınca arkadan çamurluğa dokunmasın :D:D
Baya uzun kmler birlikte gittik birbirimize yol vererek o iplemediğinden değil arkadan geldiğimi gördüğü için nezaketen yol veriyor.
Ayrıca yanından geçerken kafasını öne eğmiş direksiyona sıkıca sarılmış yüzünde buruk bir tebessümle hırs ifadesi vardı mercedes sürücüsünün , o sahneyi kafanızda canlandırabilirseniz anlayacaksınız ne demek istediğimi :D
Allah Allah o zaman amg bosuna amg :)
Allah Allah o zaman amg bosuna amg :)
amg değil o muhtemelen cl500 dür arkadaki stickerlara bakmayın alamancıda olsa türk türktür güçsüz arabaya güçlü motor stickeri yazmayı seviyor halkımız nedense
cl600 twin turbo falan uzar gider :D
HondatugraL
01-02-2012, 20:42
amg değil o muhtemelen cl500 dür arkadaki stickerlara bakmayın alamancıda olsa türk türktür güçsüz arabaya güçlü motor stickeri yazmayı seviyor halkımız nedense
turbo dıyon bırakda uzasın :)
Bir eski kasa CL500 muhtemelen, 300 küsür beygir olmasi lazim. Kaldi ki cidden CL55 AMG olsa Type R'la oyuncak gibi oynar hayallere dalmaya gerek yok.
Benim 3.20d de 3.35d yazior pampa alamancilar gibim :D
Benim 3.20d de 3.35d yazior pampa alamancilar gibim :D
Alamancidan ziyade 62 den tavşancı diyoruz biz buna :D
Alamancidan ziyade 62 den tavşancı diyoruz biz buna :D
Ahauahushu 3.35d daha pahalı ya ondan :D
cl 500 306 hp cl 55 amg 360 hp ,kilolar 1800 lü rakamlar olduk tan sonra pek birşey değişmez bence :hahaha:
Aynen abi şu duyguyu yaşamak çok kötü ya. :D
Aynen abi şu duyguyu yaşamak çok kötü ya. :D
Bizi leyleklerin getirmediğini anlamak gibi birşey bu :hehe:
sıkı şoför ile bence c200 yabana atılacak araba değil.
cl 500 306 hp cl 55 amg 360 hp ,kilolar 1800 lü rakamlar olduk tan sonra pek birşey değişmez bence :hahaha:
Hacı cl600 2000 kg ama 500 beygir desem aynı şeyleri söylermisin amg ye benzemez :D
2002 Mercedes-Benz CL 600 Coupé C 215 Technical specifications (http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=108834)
Hacı cl600 2000 kg ama 500 beygir desem aynı şeyleri söylermisin amg ye benzemez :D
2002 Mercedes-Benz CL 600 Coupé C 215 Technical specifications (http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=108834)
sen bide amg yi bulsana :D güçsüz bi amg var bu kasada bulun onu :mad:
HondatugraL
02-02-2012, 00:00
gozlerıyle gormeden ınanmaycaaak bu baba :D:D
coolvtec
02-02-2012, 09:57
böyle kafa dengi bir baban olduğu için çok şanslısın. alah muhabbettinizi bozmasın. babaya kazasız belasız uzun ömürler diliyorum. saygılar.
cl55 360 olduguna eminmisiniz ? 490hp diye biliorum ben 2003 ve sonrasında :)
edit : önceleri 99-03 arasında 355 hp, makyajdan sonra 490 HP Supercharged !
eskileri dediğiniz gibiymiş..