Orijinalini görmek için tıklayınız : Karda Umuttepe :) (Muhabbet çok keyifli :))
xWWFtxrx7Q8
Ozmo ile kar gezintisi :) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xWWFtxrx7Q8)
Not: Ozmo ev arkadaşım, Ozan :)
5.20'de aydınlanmışsınız abi. :D
Ayrıca senin sesi duyunca hemen televizyonda maç izliyormuş havasına bürünüyorum... :D
hala jandarma mı bakıyo oralara:D?
Evet hala jandarma bölgesi buralar :D
Sesim geçen seneki kar sezonunda Ertem Şener yorumu almıştı epeyce. İzleyicilerimi benden mahrum etmeyeyim dedim :D
Karlı günlerin adamı ukku :)
cok keyifli olmus :)
Edit:bravo'ymus :D
Araç fiat bravo tjet. Cutout eksozu var, çok tehlikeli :D
Olm haber ver bigünde benide götür lan :D
golfcu0101
01-02-2012, 11:49
muhabbet süper arkadaşlar :D
Cliosportve
01-02-2012, 11:59
Kartepe dedin mi sen geliyorsun artık akıllara Ukku
BurakCengizhanoğlu
01-02-2012, 12:02
Allah muhabbetinizi arttırsın utku ve ozmo :D
hehehehe :) Kocaeli üniversitesi yolu dimi ?
63owen63
01-02-2012, 12:18
Eğlenceli olmuş, Utku çok maç izlemiş,seslendirme ciddi başarılı :P
Aslında tam tersi, özellikle Türk futboluna olan ilgim Pascal Nouma'nın kovulmasıyla oldukça azaldı, o zamanlardan beri pek az maç izlerim :D Ama nerden bulaşmış bilemedim :) :)
Kocaeli Üniversitesi - Umuttepe Kampüsü ve biraz ilerledikçe bizim mahalle :)
Ömer; biz hep buralardayız yaw, bekleriz :D
Selçuk; bu kar olayında bi ekol haline geldim, insanlar hava durumunu ilk benimle paylaşıyor :D İstanbul'dan "ah şimdi burda olacaktın" gibi konuşmalar içeren video klipler alıyorum :D
Herkese teşekkürler tabi ki :)
Bayaa eğlenmişsiniz kaçıncı ada orası :D Bi kaç kez okulda gördüm arabanı aynı yere park ediyoruz genelde umut kafenin orda :)
anaam ukku'yla hemşeri çıktık :)
Oturduğumuz yer 13. ada :)
Okulda genelde aynı yerde durur evet. Benim o :)
Buralarda olan varsa her zaman beklerim. Öğrenci evi, sıcak şarap olmasa da çay çorba bişeyler oluyor mutlaka :D
Bende Kent konut 1.etapta oturuyorum bende beklerim mühendis öğrencisi evi, pes var sıcak şarap yok soğuk bira var :)
Bu arada benim arabada kesin gözüne batmıştır siyah megane beyaz jantlı fren diskleri sarı Ağır Apaçi :D (Not: 2 hafta önce gündoğdudan inerken viyadüğün altında perte çıktı araba)
Oy oy çok geçmiş olsun. Görmüş olabilirim, bi megane canlandı kafamda :)
Bölüm ne bu arada? Ben makinadayım. 6 senedir :D
CasabLanca
01-02-2012, 12:49
muhabbet güzel olmuş :D
bu ses tonu bir yerden tanıdık geliyor diyordum ki geçen seneki kar muhabbetindenmiş :D
Çok sağolasın kardeşim. Endüstri mühendisliğindeyim 3. mühendisliğim 4. senem malesef hala 2.sınıfım :D
Makinede normal ama 6 sene. elohab elektrik makine gibi bölümlerde ideali 6 sene. 4 senede bitirsen bişey öğrenmeye zamanın yetmez sindirerek öğrencen :D
Ertem şener gibi ses :)
Valla çok güzel eğlenmişsiniz :)
Painkiller
01-02-2012, 14:45
bol eğlenceli bi video olmuş ayrıyetten bizim buralar olunca daha da bi güzel geldi (eski istanbul yolu asri mezarlık civarındayım bende ) yolu kullanıyosan görmüssündür 25-30 mt. aralıklı 2 tane 106 var biri siyah diğeri mavi
Painkiller
01-02-2012, 14:47
Bende Kent konut 1.etapta oturuyorum bende beklerim mühendis öğrencisi evi, pes var sıcak şarap yok soğuk bira var :)
Bu arada benim arabada kesin gözüne batmıştır siyah megane beyaz jantlı fren diskleri sarı Ağır Apaçi :D (Not: 2 hafta önce gündoğdudan inerken viyadüğün altında perte çıktı araba)
büyük geçmiş olsum umarım bi şeyiniz yoktur en az hasarla kurtulmuşsunuzdur bu arada sizin oralarda gözüne çarpan kiralık daire var mı ? :)
büyük geçmiş olsum umarım bi şeyiniz yoktur en az hasarla kurtulmuşsunuzdur bu arada sizin oralarda gözüne çarpan kiralık daire var mı ? :)
Teşekkür ederim bişeyimiz yok allaha şükür :). Kiralık daire çok sık denk geliyor şuan antalyadayım haftaya kocaeliye dönücem. dönünce ben size kiralık ev sahiplerinin numarasını yönetimden alır yollarım hiç emlakçıylada uğraşmış olmazsınız.
bol eğlenceli bi video olmuş ayrıyetten bizim buralar olunca daha da bi güzel geldi (eski istanbul yolu asri mezarlık civarındayım bende ) yolu kullanıyosan görmüssündür 25-30 mt. aralıklı 2 tane 106 var biri siyah diğeri mavi
Bizim alt tarafta oturuyosunuz galiba bende sürekli üçyolu kullanarak eve çıkıyorum aziz emlak'ın orda mavi yada siyah 106 gti 30 metre ilerisinde gri 106gti vardı fakat sonradan vtec2 park etmeye başlamıştı galiba gti'nın yerine
Senin kar videoları zevkli adaş maşallah iş güç olmasa 1gün uğrardım :)
100'den - 0'a 80 Metre :D
Painkiller
01-02-2012, 16:07
Teşekkür ederim bişeyimiz yok allaha şükür :). Kiralık daire çok sık denk geliyor şuan antalyadayım haftaya kocaeliye dönücem. dönünce ben size kiralık ev sahiplerinin numarasını yönetimden alır yollarım hiç emlakçıylada uğraşmış olmazsınız.
çok makbule geçer kardeşim nisanda düğün var kısmetse yakında tutup evi dizmem lazım oralarda oturmayı düşünüyorum
Painkiller
01-02-2012, 16:11
Bizim alt tarafta oturuyosunuz galiba bende sürekli üçyolu kullanarak eve çıkıyorum aziz emlak'ın orda mavi yada siyah 106 gti 30 metre ilerisinde gri 106gti vardı fakat sonradan vtec2 park etmeye başlamıştı galiba gti'nın yerine
siyah benim araç emlakçının 3-5 ev aşağısındayım araç garajda mavi 2-3 ev üstünde emlakçının o da arkadaşın vtec2 satıldı buralarda bi ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım
morgy_drag
01-02-2012, 16:33
bu nasil istir arkadas ya..
Kac senelik izmitliyim..bole kar gormedim orada..
Baskan siz buralari cekipte izmit die bizemi yutturuorsunuz napiorsunuz:D
neyse..ozmo da gelismeler var belli..artik bi yarim ozellik dahi olsa ekleyebildi kendine:) ayar vermeye verebilin:D
bu nasil istir arkadas ya..
Kac senelik izmitliyim..bole kar gormedim orada..
Baskan siz buralari cekipte izmit die bizemi yutturuorsunuz napiorsunuz:D
neyse..ozmo da gelismeler var belli..artik bi yarim ozellik dahi olsa ekleyebildi kendine:) ayar vermeye verebilin:D
Sen yoksun diye öyle kankacım. Şaşırdın mı yoksa :D
Ozmo yol aldı yaw. Baksana hale :D
Teşekkür ettim herkese :)
çok makbule geçer kardeşim nisanda düğün var kısmetse yakında tutup evi dizmem lazım oralarda oturmayı düşünüyorum
Hayırlı olsun abi :) izmit'e döner dönmez ilk işim olacak size hemen geri dönüşü yaparım ben
HarunToprak
01-02-2012, 18:31
Bizim okulun yolları :) Kırmızı a3 ü görüyorum umutun orda Maşallahı var :)
Painkiller
01-02-2012, 18:58
Hayırlı olsun abi :) izmit'e döner dönmez ilk işim olacak size hemen geri dönüşü yaparım ben
şimdiden çok tşk.ler okuyan öğrenci kardeşlerimize bizimde her zaman katkımız olur elimizden geldiğince :icon_tup:
Yaw okulda o kadar gören varmış, gelip bi selam veren olmadı.
Gelin tanışalım birşeyler içelim sohbet edelim :)
Vay bizim buralar, bordo renk olan bravo bu sanırım. Eğer oysa akademinin oralarda çok sık görüyorum aracı.
vinsan ftw biz okurken umuttepeye umutdağı diyorduk:D
Bravo bordo değil, siyah :)
vinsan ftw biz okurken umuttepeye umutdağı diyorduk:D
Sen kaçta bitirmiştin? Bizim vinsanda 3 sene geçti, burda da 3 olmuş şaka maka :D
şimdiden çok tşk.ler okuyan öğrenci kardeşlerimize bizimde her zaman katkımız olur elimizden geldiğince :icon_tup:
Saolasın abicim :)
Yaw okulda o kadar gören varmış, gelip bi selam veren olmadı.
Gelin tanışalım birşeyler içelim sohbet edelim :)
Utku arabanı gördükte seni göremedik hiç kardiş :o Arabada göze batmıcak gibi diil ki mermi mermi :D
Bundan sonra dikkat edeyim, geçen sene 2. dönem mavi E46 vardı bende de, Mekatronik 4. yıl :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/427218_10150621199280979_552765978_11395021_129049 7324_n.jpg
Gören olursa atlasın önüme :D
Arabanın da bi mermiliği yok yaw. İlk a3 hale bak :D eksik olma :)
Dün birisi çevirdi gece, durduktan sonra buyur dedim, yok abi bişey dedi.. O da ilginç :D
Bundan sonra dikkat edeyim, geçen sene 2. dönem mavi E46 vardı bende de, Mekatronik 4. yıl :)
E46 kesin gözüme çarpmıştır :D
Mekatronik'de Selen'i tanıyorum bi, onun da 4 .senesi olması lazım, bizim Yavuz'un kız arkadaşı...
Bir de onların gruptan bikaç kişiyle tanıştım ama isim olarak hatırlamıyorum malesef.. Hatta dün akşam akademinin orda çılgınlar gibi kaydık naylonla :D
http://img209.imageshack.us/img209/4438/img0285v.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/209/img0285v.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img27.imageshack.us/img27/4814/img0293ac.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/27/img0293ac.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Bende koyim rahmetli kızım :) artık abisinin zamanı geldi yine dizel bişeyler bakıyorum sınırı yükselttim meg. 3 cuplar var aklımda
E46 kesin gözüme çarpmıştır :D
Mekatronik'de Selen'i tanıyorum bi, onun da 4 .senesi olması lazım, bizim Yavuz'un kız arkadaşı...
Bir de onların gruptan bikaç kişiyle tanıştım ama isim olarak hatırlamıyorum malesef.. Hatta dün akşam akademinin orda çılgınlar gibi kaydık naylonla :D
Soyadı çiviyse bizim sınıfta, hatta evlerimizde yanyana ama muhabbetimiz yok pek, ben evinde sahibinden.com la yaşayan biri olduğum için :) Yazın pederin pert ettiği maviş E46'ım :)
http://img831.imageshack.us/img831/3120/1003491222.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/831/1003491222.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Bu nasıl oldu yaw? :S Çok geçmiş olsun tekrardan..
Ha evet soyadı Çivi...
Sizin sokakta mavi bir A4 duruyor görmüşsündür belki.. 2.8 Quattro.. Yavuz'un arabası işte :D
E çık gel arada.. Biz arada çıkıyoruz, okulun arkasında kız yurdu var, orda nargile falan içiyoruz.. Katıl bize :)
Sana da geçmiş olsun bu arada.. Güzelmiş BMW...
Sen kaçta bitirmiştin? Bizim vinsanda 3 sene geçti, burda da 3 olmuş şaka maka :D
2009da bitirdim hangi bölümdün:)
2009da bitirdim hangi bölümdün:)
Makina :)
Yavuz'la beraberiz..
Makina :)
Yavuz'la beraberiz..
bende makinedeydim özgür var asistan uzun olan şimdi enine de gidiyor bildiğim kadarıyla selamımı söyleyin görürseniz semih aklını alıcakmış senin diyin :D
nasıl durum biticekmi
bende makinedeydim özgür var asistan uzun olan şimdi enine de gidiyor bildiğim kadarıyla selamımı söyleyin görürseniz semih aklını alıcakmış senin diyin :D
nasıl durum biticekmi
Özgür'le aramız iyi yaw.
Süleyman hocayla bi türlü ısınamasak da, panpası Özgür'le iyi anlaşıyoruz :D
Aynen iletiyorum :D
Seneye bi bitirme kalsın diye uğraşıyorum, belki bikaç bişey daha kalabilir 7'ye.. Durum vahim yani :)
2 ve 3. seneleri çok boş geçtik, sonra böyle olduk. Söylüyorlardı, inanmıyordum :D
Bu nasıl oldu yaw? :S Çok geçmiş olsun tekrardan..
Ha evet soyadı Çivi...
Sizin sokakta mavi bir A4 duruyor görmüşsündür belki.. 2.8 Quattro.. Yavuz'un arabası işte :D
E çık gel arada.. Biz arada çıkıyoruz, okulun arkasında kız yurdu var, orda nargile falan içiyoruz.. Katıl bize :)
Sana da geçmiş olsun bu arada.. Güzelmiş BMW...
Evet b5 kasa güzel bir a4 görüyorum ara sıra :) Görüşelim tabi, bu ara yoğunuz ***** bütler :) Okulun arkasında derken hangi okulun arkasında hangi yurt çıkaramadım ?
TYPERHAKAN
01-02-2012, 19:37
Utku senin şu kar maceralarına bayılıyorum.
Özgür'le aramız iyi yaw.
Süleyman hocayla bi türlü ısınamasak da, panpası Özgür'le iyi anlaşıyoruz :D
Aynen iletiyorum :D
Seneye bi bitirme kalsın diye uğraşıyorum, belki bikaç bişey daha kalabilir 7'ye.. Durum vahim yani :)
2 ve 3. seneleri çok boş geçtik, sonra böyle olduk. Söylüyorlardı, inanmıyordum :D
ahuahu bende pek anlaşamazdım:) panpası Özgür ahuahua:D ben Hasan hocayı çok severim süper adamdır her yönüyle
ısıcısın dimi sende, 2de 3te çok takıntın olmazsa 4 senede bitirirsin 2de 4er 4er bırakmıştım alttan 3te temizliyim derken ikinci dönem 8 ders bırakmıştım:D makine elemanları vicdan azabım gibiydi 4 sefermi ne aldım ama bitti 4 senede:D
Evet b5 kasa güzel bir a4 görüyorum ara sıra :) Görüşelim tabi, bu ara yoğunuz ***** bütler :) Okulun arkasında derken hangi okulun arkasında hangi yurt çıkaramadım ?
Umuttepe'den hastane tarafından çık.. Sağda bikaç eczane, fotokopi ve bi yurt var.. Kocaman bina, plaza gibi :)
Hemen onun altında yemek de yeniyor, nargile de içiliyor :)
Utku senin şu kar maceralarına bayılıyorum.
Eksik olma Hakan abi :) Eğlencemizi paylaşıyoruz işte :)
ahuahu bende pek anlaşamazdım:) panpası Özgür ahuahua:D ben Hasan hocayı çok severim süper adamdır her yönüyle
ısıcısın dimi sende, 2de 3te çok takıntın olmazsa 4 senede bitirirsin 2de 4er 4er bırakmıştım alttan 3te temizliyim derken ikinci dönem 8 ders bırakmıştım:D makine elemanları vicdan azabım gibiydi 4 sefermi ne aldım ama bitti 4 senede:D
Senin iyiymiş ya. Tebrikler :D
4 sene benim için hayal bile değildi. Ufkum o kadar geniş değil yani :D
Isıcıyım ben de..
Hasan hoca ile bu dönem proje yaptık.. Şeker gibi adam.. Ama puan konusunda sıkıntıları var :D
Benden dersiniz varsa hallederiz dedi.. Ben yine de çalıştım, finalde 60 lık kağıt verdim.. 1 vermiş :D
Senin iyiymiş ya. Tebrikler :D
4 sene benim için hayal bile değildi. Ufkum o kadar geniş değil yani :D
Isıcıyım ben de..
Hasan hoca ile bu dönem proje yaptık.. Şeker gibi adam.. Ama puan konusunda sıkıntıları var :D
Benden dersiniz varsa hallederiz dedi.. Ben yine de çalıştım, finalde 60 lık kağıt verdim.. 1 vermiş :D
artık belki biliyorsundur ama o adamda pek ara not olmaz ya 1 falan alırsın yada 100 alırsın:D bir yerde mantık hatası yapmışsındır silmiştir bize de yapardı sağolsun:D
artık belki biliyorsundur ama o adamda pek ara not olmaz ya 1 falan alırsın yada 100 alırsın:D bir yerde mantık hatası yapmışsındır silmiştir bize de yapardı sağolsun:D
Aynen aynen...
Tıpkı Ferda... Adamın kendisi mantık hatası zaten.. :D
Tek soru çözüp 85 alanlar, 3 soru çözüp 7 alanlar falan.. :D
Aynen aynen...
Tıpkı Ferda... Adamın kendisi mantık hatası zaten.. :D
Tek soru çözüp 85 alanlar, 3 soru çözüp 7 alanlar falan.. :D
ehuehue kendim yapmasam efsane derim:D
dinamiğin finalindeyim kitap açmadan gitmişim sınava önümde arkadaş oturuyor 5. kağıdı falan aldı ben yarım sayfaya soruları çizdim yeniden kendimden utandım sövüyorum kendime bak çalışmış adam yapıyor vs diye, adam 13 aldı ben 65 aldım anlamadım nolduğunu:D
ehuehue kendim yapmasam efsane derim:D
dinamiğin finalindeyim kitap açmadan gitmişim sınava önümde arkadaş oturuyor 5. kağıdı falan aldı ben yarım sayfaya soruları çizdim yeniden kendimden utandım sövüyorum kendime bak çalışmış adam yapıyor vs diye, adam 13 aldı ben 65 aldım anlamadım nolduğunu:D
:D :D :D
Ses etme, iyidir :D
Bizim de bi dönem bi malzeme finalinde herkes döküldü, bi arkadaş sınava girmedi büte çalışırım diye, finalden geçti :D
Çok acayip bi yer burası :D
statikte vizede 100 finalde 10 bütte 1 alıoduk:D
statikte vizede 100 finalde 10 bütte 1 alıoduk:D
Ya bıraksana, bitirmişsin gitmiş, hala gelmiş adını anıyosun :D
Boşver, unut gitsin :D
Statikte fiks vize notu 57 dir bu arada. Eğer 100 değilse, 56 ya da 57 alırsın. 4 sene aldım ordan biliyorum :D
birden bi içim kıpırdadı:D
bende karamurseldenım ukku slmlar ;D allah zıhın acıklıgı versın :Pp
bugratemel
01-02-2012, 23:16
geçen videodaki gibi mezdeke şarkısı olmadan :D olmuyo fona koyum izledim :D maşlhh kazasız belasızz
Bu sefer dialoglar keyifli oldu, o yüzden müzik koyup hiç etmek istemedik :D
Senle oturup muhabbet etmek lazim :)
7 senedir su okuldayim ilk kez bu hafta bi ogrenci evim olsaydi diyorum. Sali geldim en son gunduz, butun yollar acikti memur memur gittim geldim. Gece orda olmak lazim da simdi kim kalkip Istanbuldan 100 km gelicek :)
Senle oturup muhabbet etmek lazim :)
7 senedir su okuldayim ilk kez bu hafta bi ogrenci evim olsaydi diyorum. Sali geldim en son gunduz, butun yollar acikti memur memur gittim geldim. Gece orda olmak lazim da simdi kim kalkip Istanbuldan 100 km gelicek :)
Gel buyur ne zaman istersen, evimiz var :)
Başka büt yok mu?
Sali sabahi var, insallah egitim ogretim hayatimin son sinavi olcak :) Sonra 22 subat tek ders.
Teklifine sagol kalmis kadar oldum. Kar erimedigi surece Atasehirle idare edicez artik, is guc malesef :)
Sali sabahi var, insallah egitim ogretim hayatimin son sinavi olcak :) Sonra 22 subat tek ders.
Teklifine sagol kalmis kadar oldum. Kar erimedigi surece Atasehirle idare edicez artik, is guc malesef :)
Ooo süpermiş.. Hayırlı uğurlu olsun.. Darısı başımıza inşallah :)
Pazartesi akşamı gelmeyi düşünürsen çık gel direkt.. Salı burdan gidersin..
Şu an burası -4 derece. Kar abartmış durumda. Neyse ki kar canavarı (Ozmo) bizi soğuktan koruyor :D
Insallah o degisik yerden hepimiz kurtulalim artik, fabrikam olsa izmite ugramam bi daha :) nasi sikti canimi belli degil - 93 lulerle ayni sinava girdim sali gunu!
Pazartesi is cikisi Kocaeliye gelmem cok zor ihtimal :) sali okuldaysan denk gelirsek tanisiriz. Finallerde en son mavi A4 le tampon tampona duruyodunuz :)
Eh, ben de yaşıyorum o ufaklıklarla birlikte olmayı.
Geçen boş bir sınıftan çıkarken bir tanesi hocam diye seslendi hatta. Hoca? dedim, a abi öğrenci miydin dedi, ne diyeceğini şaşırdı garibim :D
Salı okuldayım, denk gelirsek tanışalım madem.
Mavi a4 Yavuz :) forumdan o da :)
A4 lu arkadasi tahmin ettim :)
93 falan ama hatun baya iyiydi, yeni nesil fena :D
Hatun.. Hmm.. Ben okulda hiç öyle şeyler göremediğim için kafamda canlandırmakta epey zorlandım.. Makina *****.. Kızlar bıyıklarını almayı dahi bırakıyor 2. senede..
İyiymiş.. Çok şanslısın :D
Ben IIBF deyim. Bence muhendislik binasini tam bizim karsimiza bilerek yaptilar, kampus ***** kasaba gibi, mesafe olmasin arada cocuklar kolay ulassin hesabi :)
Genelde servisle istanbuldan gelen tayfa biyiksiz. Ona da dikkat etmen lazim minibus yolu servislerini kovaliycan, sozum meclisten disari pendik-kurtkoy arabalarindan cikanlarin genelde tovbestafurullah favorileri var :)
Sali detayli konusuruz :D
Ben servis hiç kullanmadım, o yüzden böyle oldum galiba.. (Ne olduysam, sanki geriye dönük bi evrim sürecindeyim :D)
servis iyi ya, 1,5 saat arabanin icindesin en aklinin ucundan gecmicek insanla bile her turlu kaynasiliyo :D butun sene cekilmez ama 2-3 ay yeter :)
yavuz364
02-02-2012, 12:39
Hatun derken ? :D yanımda gördüğün biri mi ?
Ben de okuldayım ama artık çok gelmicem, bu dönem 2 tane dersim var :)
Güzel video teşekkürler. Çok keyifli..
Ahh Umuttepe ilk açıldığı yıllar aklıma geldi. Yollar böyle değildi. Tek şerit gelişli ve gidişli. Eski Şile yolu gibiydi. Güzel günlerdi be. Videom olmasa da benim de eğlenceli anılarım vardır o yollarda :D
Hatta dünya bankası ve yahyakaptan evlerinde :D
Hatun derken ? :D yanımda gördüğün biri mi ?
Ben de okuldayım ama artık çok gelmicem, bu dönem 2 tane dersim var :)
Yok yok, sinavda muhattap oldugum 93 luden bahsettim :)
Aslinda yolun eski hali tehlikeli ama araba kullanmak icin cok cok daha iyiydi :) sali arabali gelirsem biraz devam edicem kampusten sonrasina. Sanirim tek serit gene oralar. Hic gitmedim :)
Şimdi gördüm mesajı..
Kampüsten sonrasına ben haftada 2-3 kere gidiyorum :D
Çok keyifli yol.. Yolun uzun bir kısmında refüj yok ve uçurumun köşelerini yan dönmek yolcuları beter ediyor :D