PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu hepsiburada neden böyle :(

vtec26
01-02-2012, 10:54
vtec2m için sis farı siparş etmiştim ayın 27 sinde 2004-2005 civic için diye geçiyor ,demın geldı açtım 2003 civic veya 2001 accord için diye saçma sapan bi sis farı göndermişler,aradım konuştum gayet rahat br şekilde geri göndermenz için şurda şu form var doldurun diyolar,
-sordum neden yanlış oldu dıye,cvp olarak bazen barkotu aynı olabılıyor dedıler.
arkadaş sende göz nizam bişi yokmu nası aynı olcak . bugun kornamızdan xenonnumuza lipimize kadar herşeyimizi yapıcaktık , alttarafı bırısının ıhmalkarlığı yuzunden ertelıyoruz.
yazarken bi amacım yoktu ama nası bi iş ahlakıdır bu ya?
acayp saydım sövdüm ,
neyse sakinim.

2000HC
01-02-2012, 10:56
İnternetten alışverişte yenisin heralde..

deeperblack
01-02-2012, 10:57
Günde 35 ila 40.000 adet gönderi yapılıyor. Karışıklık olması çok normal. Geçende silecek sipariş ettim. 2 gün sonra kocaman bir koli geldi. Anlam veremedim. Bi baktım içinden silecek çıktı :)

Senin için hayati önem taşıyan şeyler onlar için çok önemsiz olabiliyor...

vtec26
01-02-2012, 10:58
İnternetten alışverişte yenisin heralde..

daha önce de cam vizörü almıştım kırık çıkmıştı , tutanak tutulmadı 70 lira cebe kaçtı.
öğrenciyim be abim valla yeri geldi içmedim para biriktrdim..

Bi1ReD
01-02-2012, 10:59
Boyle şeyler sinirini bozuyorsa Geldim Gördüm Aldım yapacaksın. (GGA) :D

2000HC
01-02-2012, 11:01
daha önce de cam vizörü almıştım kırık çıkmıştı , tutanak tutulmadı 70 lira cebe kaçtı.
öğrenciyim be abim valla yeri geldi içmedim para biriktrdim..

Aynı şeyler benımde başıma geldi kardeşim çok alışveriş yaptım oradan en son üst üste 3 üründe problem cıkınca kestim alışverişi ama paramı geri iade aldım hep peşlerini bırakmadım,küfür falan etme sinirlenip,kargoyu hangi firma getirdiyse gene o kuryeden karşı ödemeli gönderiyorsun, 2 haftaya gönderiyorlar değişen ürününü..

darkmoon
01-02-2012, 11:04
hepsi burada aracı dükkan değil gelen malları açmıyorlar kontrolde etmiyorlar malı tedarik edip kargoya veriyorlar.. bende bir arkadaşıma kapı içi marşpiyel almışdım bildiğin kullanılmış marşpiyel yollamışlar geri yolladım sıfırını yolladılar.. yani ordakiler ne yolladığını bilmez onlar için senin ürünün sadece bir barkod kodu ürün sipariş kodu o kadar..

yalnış yere kızıyorsun yada hesap soruyorsun geri yolla yurtiçi kargo para almıyor zaten anlaşmalı ben vermemişdim geri yollarken kargo parası anlaşmamız var demişlerdi...

Maxi
01-02-2012, 11:05
ayrıca hepsiburada.com civic far stoğu tutmaz

siz sipariş geçersiniz
onlarda x firmadan farı satın alır size gönderir

siz far için 100 tl ödersiniz
hb o farı 80 tl ye almıştır
20 tl hb ye kalır (örnek)

sizin paketten far yerine silecek çıkarsa bu muhtemelen o asıl satıcı firmanın hatasıdır

hepsi çalışanları büyük ihtimalle kutuyu bile açmamış olabilir
hatta hayatında vtec farı bile görmemiştir .

vtec26
01-02-2012, 11:06
para almıyorlar tamam da doğrusunun gelmesi için kaç gün gececek, üstte de yazdığım gibi herşeymizi bugün yapıcaktık :(
neyse artık bidahakine 20 30 fazla demeden elden alıcaz ..

darkmoon
01-02-2012, 11:13
her şey düzelir yenisinide yollarlar paranızda gitmez sadece zamandan zararınız olur..

ama bu şikayetleri yapın belli bir seviyeyi koruyarak çünkü ona göre iş yapdıkları şirketlerle anlaşmalarını gelen şikayete göre tekrardan yapmıyabiliyorlar..
mesela bir şirket çok şikayet almışsa onların ürünlerini bir daha satmıyorlar çünkü hb ninde misyonu memnun sıkıntısız şikayetsiz müşteri portföyü sıkıntı şikayet artarsa hepsiburadadan yana onlarda çok müşteri kaybediceklerini biliyorlar o yüzden iş yapdıkları tedarikçileri titizlikle seçmeleri lazım yoksa kendi ayaklarına sıkarlar..

Numan
01-02-2012, 11:21
ben daha önce hepsiburada.comdan 3-4 kere alışveriş yaptım hep 2-3 gün içinde eksiksiz geldi :)

B.Battal
01-02-2012, 11:28
ayrıca hepsiburada.com civic far stoğu tutmaz

siz sipariş geçersiniz
onlarda x firmadan farı satın alır size gönderir

siz far için 100 tl ödersiniz
hb o farı 80 tl ye almıştır
20 tl hb ye kalır (örnek)

sizin paketten far yerine silecek çıkarsa bu muhtemelen o asıl satıcı firmanın hatasıdır

hepsi çalışanları büyük ihtimalle kutuyu bile açmamış olabilir
hatta hayatında vtec farı bile görmemiştir .

Aynen öyle oluyor:icon_tup:

Senin telefonda muhatap olduğun şahıs şirketin içinde bile değil outsource şeklinde çalışılan bir call center firmasının çalışanı gayet rahat olması normal :)

yapacağın tek şey dedikleri gibi formu doldurup geri iade etmek ve paranın hediye çeki olarak yada ürün değişimi olarak iadesini takip etmek.

CasabLanca
01-02-2012, 12:10
geçen sene simota filtre kitine bakıyorum piyasanın yarı fiyatını yazmışlar daha sonra başka simota filtre satan bir abime dedim bu şekilde nasıl veriyorlar diye. meğer hepsiburada bizim abiden alıyormuş malları :hehe: ama anlamadıkları için resmen kafalarına göre fiyatlandırma yapmışlar. misal big tube isteyene cold air felan yolluyorlarmış :D

Emre Akçay
01-02-2012, 12:16
Şimdiye kadar 90 a yakın sipariş vermişimdir. En çok xenondan çekmiştim. Biri uzun yapar diğeri yapmaz. Sağ yanar sol yanmaz. Ama hep değişim yaptılar. Bir defa vites çerçevesi istemiştim. Nasıl biyerde tedarik edildiyse toz,çamur içinde geldiydi. Arşivden çıkardılar heralde:D

YsfTzcn
01-02-2012, 12:17
Gönderen insan sis farı nın hangi kasaya uygun olduğunu, kutunun içindeki parçayı bilemez, hoşgörmek lazım ... Barkotu aynıdır göndermişler, günde binlerce gönderim yapıyorlar. Olur karışık durumlar, Hepsi burada bence oldukça kaliteli ve mağdur etmiyor karşı tarafı, birkaç gün geç halledersin işini sorun olmaz. :)

Bacardi
01-02-2012, 12:22
Günde 35 ila 40.000 adet gönderi yapılıyor. Karışıklık olması çok normal. Geçende silecek sipariş ettim. 2 gün sonra kocaman bir koli geldi. Anlam veremedim. Bi baktım içinden silecek çıktı :)

Okurken içinden ne çıkıcak diye çok merak ettim :hahaha:

Baran^
01-02-2012, 13:24
İnternetten özellikle hediye bilmemne hepsi burda sitelerden alışveriş yapmam.Saat satan sitelerin yarısı yanlış saat yolluyor aa yanlışlık yapmışız o model tükenmiş başka model verelim diolar tamamen yalan tabi.Paranızı geri almaya kalksanız ugrastırıyolar.En guzel 2 kuruş fazla verip elle dokunup gözle görüp almak.

vtec26
01-02-2012, 14:41
arkadaşlar anlıyorum sizi elbette yanlış gönderme olabılır, ama bide şu açıdan düşünün benım istediğim ürün elimde değil tekrar göndericem tekrar kargo parası ödencek tekrar istediğim ürünü tedark etmek isticekler , işlemi bi kerede yapsalar bidaha uğraşmak zorunda kalmazlar ...
neyse zaten olan oldu artık , bidaha ders olsun ...

Murat
01-02-2012, 16:07
kurulduğundan bu yana alışveriş yaparım bir sıkıntı yaşamadım.

hatta 1 yıl sonra arızalanan notebook un yenisi yok die para iadesi bile yaptılar.

kargoyu karşı ödemeli yap. alırlar
paa vermene gerek yok.

vtec powe®
01-02-2012, 16:17
bende hepsi buradadan cok alışveriş yaptım. ürünleri geç göndermeleri dısında pek sıkıntı yaşamazdım ama gecenlerde silecek siparişi verirken kartımdan maxıpuanlar cekildi siparişim olusmadı ürünlerim sepette duruyordu.

bu duruma dair 5-6 mail attım, paramı iade etmelerini istedim cağrı merkezini aradım 1 ay oldu hala bir netice cıkmadı.

Ufuk
01-02-2012, 16:22
Veni vidi vici en iyi yöntemdir :)

Low-Rider
01-02-2012, 16:24
ürünü geri gönderip değişim yada para iadesi alabilirsin ama bu işlem 1ayı falan bulur ve saçını başını yolarsın

63owen63
01-02-2012, 16:40
İnsanlık hali olabilir yani, çirkeflik etmediklerine dua et, piyasa çar çakal dolu

vtec26
01-02-2012, 17:48
bugün xenonlarım da geldi, tek ampulu çalışmıyor, baya şanslıyım ....
neyse,hepsi bura dan kargo ile geri göndermemiz için doldurdugun formun onaylanması gerekıyormus, yanı en iyi ihtimalle yarın gonderırım taa birdaha ki pazartesiye istediğim hariç herhangi bir sis farı elimde olur diye düşünüyorum

a.colak
01-02-2012, 18:20
hepsiburada.com genellikle böyle saçma sapan bişey sipariş edersin aynı gün gelir. acil lazım bişey vardır günler haftalar yanlışlıklar bitmez.

vtec26
01-02-2012, 18:22
hepsiburada.com genellikle böyle saçma sapan bişey sipariş edersin aynı gün gelir. acil lazım bişey vardır günler haftalar yanlışlıklar bitmez.

walla doğru dıyosun, arkadasım hedıye ıloveJDM plaalık aldı hıc bı sorun cıkmadan geldi ertesi gün

golfcu0101
01-02-2012, 18:25
allaha şükür buzamana kadar böyle sorunumuz olmadı.ama satıcının yorumları,üyelik tarihi,dükkanın veya şahsın durumu baya kıl bi şekilde bakarım önce varsa ararım,yoksa msj atarım beni tatmin ederse veririm siparişi ama buna rağmende olmıyacağı anlamına gelmiyor