PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne Yapmaliyim? (Genpa Tamir Sonrasi Olanlar)

Germanci
01-02-2012, 19:47
Benim kiz daha 2 aylik ipad i calliou izlerken dusurdu ve cami kirildi. Disarida bir tamirciye gosterdim 160tl ye degistiririz ama garantiden cikar dedi birde yetkili servise sorayim dedim degmezse garantinin bozulmasina bir bakalim dedim ve Genp yetkili servise gittim. 365tl dediler dedim cokda fark yok e cihazda yeni garantisi bozulmasin degistirin dedim. Bugun mesaj geldi tamam gelin alin diye gittim cihazin hicbiryerinde cizik yoktu goturdugumde zaten teslim ederkende dikkatli inceliyor elemanlar hatta ufak bi cizik var demisti bende hani nerde goster dedigimde kivirtmisti yok iste ekran kirik ya felan diye dedim ben onu saymam zaten orasi tamam ama baska yerinde cizik yok diye neyse almaya gittim cihaz geldi degismisler ekrani iyi guzel arkasina bi baktim ufak tefek cizikler dedim bune ben boylemi verdim aldi kiz sildi felan cikmadi cok sorun degil asiri belli olmuyo ama ben oyle vermedim sonucta dikkat etseydi servis elemani dedim ve ben bunu teslim almam dedim. Kiz bi dakka dedi gitti 5 dk sonra geldi arkasi degismiyor oyuzden cihaz degisimi yapcaa dedi iyi olsun bakalim dedim 15 dk sonra sifir bi cihaz kapti geldi baktim onun arkasindada cok kucuk bi leke ile ciziik karisimi bisi dedim bune dediki iste efendim bu kutudan yeni ciktida boyle geldide zart zurt valla dedim bu sifirsa ozaman defolu urun ben bunu almam. İyi dedi baska cihaz yok yarin teslim edelim dediler iyi dedim ciktim geldim. Geleyim size danisacagim mevzuya simdi kendi hatalarindan cihazi degisiyolar bendende tamir ucretini istiyolar 365tl yi ama ortada degisen bi ekran yok ben bunlara bunu odemelimiyim yoksa ortada bi islem olmadigi icin odememelimiyim cok kafam karisti bi el atin konuyo saygilarimla :) ....

tdipower
01-02-2012, 19:49
o para ödenir ve sıfır cihaz alınır bence :)

Göki,ZD
01-02-2012, 19:50
o kadar da değil ya :D tamir ücretini ödersiniz sıfır ürünü alır önceki ipad in garanti süresinden de devam eder..

Germanci
01-02-2012, 19:50
Oyle yada boyle sifir cihazi veriyolar zaten mesele ben degismeyen ekrana parayi vermelimiyim?

yigitblr
01-02-2012, 19:51
ben olsam hem ödemem parayı hemde alırım sıfır ipadi

_AS_
01-02-2012, 19:58
Sonuç olarak çalışanın dengesizliği sonucu cihazı cizmişler ama 365tl lik bir masraf yapmışlar camı değiştirmişler o masrafta ellerinde patlamış.
Kanunen ödenmeyebilir belki ama etik değil bence ben öderim sıfır cihazıda alır çıkarım.

CRUEL
01-02-2012, 19:59

ne kadar akıllısınız:) sıfır cihaz verildiğine dua edin bence.servis ücreti ödenir yeni cihazı alınır gidilir abartmaya gerek yok:)

Low-Rider
01-02-2012, 20:00
Sonuçta sen ekran değişimi ve sonucunda 365tl ödemeyi kabul ederek bıraktın oraya.

Cihazın ekranı değişti ama kendi hatalarından dolayı oluşan çizik nedeniyle ürün değişimi yapıcaklar k, çamura yatmayıp bunu söylemeleri güzel.

Bence hem parça değişimi hemde işçilik ücretini alırlar.

MiaMi
01-02-2012, 20:00
Şöyle düşünün cihaz garanti kapsamından çıkan bir durumdan dolayı serviste ve tamir edilmiş siz temiz bıraktığınız ürünü çizik olarak geri almak istemediğinizden dolayı ve arka kapağınıda değiştiremiyorlar burda müşteri memnuniyeti giriyor işin içine ve sıfır ürün veriyorlar,

ST
01-02-2012, 20:01

Allah akıl fikir versin.

Para ödenir,garantisi ilk aldığınız cihazın garantisi üzerinden devam eder,0 ipad'iniz olur miss :)

JapanVsGermany
01-02-2012, 20:02
kefenin cebi yok abartma ;)

onurars
01-02-2012, 20:06
helal olsun adamlara herkes yapmaz bunu.

kelalper
01-02-2012, 20:07
evet bence de b. çıkarmayın. Sonuçta aleti kırıosunuz ve tamire bırakıosunuz çiziksiz. Diolarki şu kadar ok. Daha sonra çiziliyor ve diolar ki tamam sorun bizden kaynaklı değiştirelim. Siz şimdi diosunuz ki bana 0 makina verecekler camı değiştirmediler benden neden cam parası istiolar. E siz kırmayıp servise bırakmayacaktınız adamlarda sizin ipad inizi çizmeyeceklerdi. Yani arada bir neden sonuç var.

gökberk
01-02-2012, 20:09
Kafanın karışmasına yol açan bir durum yok bence...
365 Lirayı ödersin...Çiziksiz yeni cihazını alırsın...Bakarsın çorbana :)

gsi_club
01-02-2012, 20:10
tamir ücreti verilir sifir cihaz alinir.tamir parasini ödememek hiç etik bir davranis degil.sonuçta sizin makinanizda çizik olmasi idi zaten o parayi verip kendi ipadinizi alacaktiniz.egerki sifirini size veriyorlarsa hiç düsünmeyin verin paranizi sifir mali alin.

neye dayanarak bunu yazdin

yigitblr
01-02-2012, 20:11
benim demek istediğim bu müşteri memnuniyetini etkiler yani onların o parayı istemeleri bile bi hata olur demek istedim. İşin etik kısmı başka tabiki önemli fakat onların yaptığı bi hata :)biraz düşündükten sonra biraz saçma bi yorum yaptığımı anladım zaten:)

onursumer
01-02-2012, 20:14
Oyle yada boyle sifir cihazi veriyolar zaten mesele ben degismeyen ekrana parayi vermelimiyim?

ılk bıraktığnız urune ekran takıldı sonuçta bir parça çıkışı mevcut

ona yapılan hasardan size yenisini verebilirler ama ücret odememe gibi bir şansınız soz konusu olamaz

ücreti odemeden ne yeni cihazı nede eskisini teslim alabilirsiniz
:)

CmrHun
01-02-2012, 20:14
Dikkatsiz ama fazlasıyla anlayışlı davranmışlar. Onarım ücretini verip yeni cihazı almanız uygun olacaktır. Cam değişimi için anlaştığınız meblağı vermeyip üstüne bir de sıfır alete çöreklenmek olmaz.

deeperblack
01-02-2012, 20:15
Sonuçta ortada tarafınızca kırılmış bir ekran var. Tamiri esnasında yapılan hatada onlar tarafından telafi ediliyor. Sıfırı ile değiştirmeleri kesinlikle süper...

individual
01-02-2012, 20:23
açıkcası ödenmesi normal.ödenmes gerekir.kendi hatalarını kabul edip sıfır ürün veriyolar.ilk cihazı siz götürdüğünüzde garanti dışı bir işlem yapılacaktı.ücret ödemeyi kabul ettiniz.tabi karar sizin bence ödemeyi yapıp sıfır cihaz ı almış olmanız daha karlı ve etik bir iş olucak...

Germanci
01-02-2012, 20:27
Anlasildi elimi vicdanima koyup ve sonra cebime sokup ucreti odeyip yeni cihazi alizam yarin belli oldu.

JapanVsGermany
01-02-2012, 20:31
Anlasildi elimi vicdanima koyup ve sonra cebime sokup ucreti odeyip yeni cihazi alizam yarin belli oldu.

En isabetli kararı werdin hacım tebrik ederim, gider 1 dk. da alır, çıkar geliriz :D

Time-R
01-02-2012, 20:37
Odenmeyebilirdi fakat olumsuzluklar uzerine olumsuzluklar eklenince yapacak birsey yok, odeyip kurtulmali bu isten

Germanci
01-02-2012, 20:37
En isabetli kararı werdin hacım tebrik ederim, gider 1 dk. da alır, çıkar geliriz :D

Kanka biliyosun beni ince eler sık dokurum :) inşAllah yarın ordayız...

Frid
01-02-2012, 21:00
ödememek gibi bir şans yok zaten onu bir unutun bence :D

Erdem K.
02-02-2012, 07:27
tamir ücreti ödenip, sıfır cihaz alınmalı...

Day Walker
02-02-2012, 07:35

liseli detected.

a.colak
02-02-2012, 07:40
o çizikle değişim talep etmeleri bile büyük şans bence şaşırdım valla ben kvk ya cihaz değiştirene kadar hayattan soğumuştum. servis ücreti eski cihazın ekranı değiştiği gibi ödenir. değşim farklı bi konu zaten

multispace
02-02-2012, 20:03
size yeni cihaz veriyorlarsa buraya konu acmanız hata :) verin parasını alın sıfır cihazi :)

Germanci
02-02-2012, 20:18
Bugun ekran degisim ucretini odeyip sifirini aldim cihazin.....