Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW Ipod baglantısı..
BMW Aracında Ipod baglantı kiti kullanan varmı acaba? Orjinalini nerden alabiliriz? Orjinal olmayan ama kullanıp memnun olanlar varsa onlarında fikirlerini alabilirim.. AUX kablosuyla değilde direksiyondan ve tape den degişim yapabilmek istiyorum..
bLackModeL
01-02-2012, 20:46
abi suan hazır kitler var ipod var mi bilmiyorum ama usb ve sd kartan calıyo cd cahnager varsa iptal ediyolar direksıyondan ve teypten konturl edebiliyosun e46 320 abimizin birinin arabasına uygulasmıtık sonuc güzeldi..
ürün burda... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-audio-system-bmw-compact-2001-2006-arasi-usb-sd-aux-aparati-66982922/detay)
ipodda var miş
abi suan hazır kitler var ipod var mi bilmiyorum ama usb ve sd kartan calıyo cd cahnager varsa iptal ediyolar direksıyondan ve teypten konturl edebiliyosun e46 320 abimizin birinin arabasına uygulasmıtık sonuc güzeldi..
cd changer yok professional cd player var aracta.. markasını ve ne kadar oldugunu ogrenebilirsen bir de nerden aldıgını bi arıyıp soriyim nasıl yapabiliriz..
tdipower
01-02-2012, 20:49
galadaki bmw :D
bLackModeL
01-02-2012, 20:54
link verdim abi bi incele istersen