Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Onur Yar dinleyicileri

oğuz
01-02-2012, 22:45
http://www.resimyukle.com.tr/origview/4884/onuryar17_jpg.jpg

Doğma İstanbul, büyüme Adapazarı, üniversite Eskişehir ve çalışma hayatı için yeniden İstanbul...
Doğum: 11 Mayıs 1977 yılında İstanbul’da doğdum ama doğma büyüme İstanbullu değilim. Doğma İstanbul, büyüme Adapazarı, üniversite Eskişehir ve çalışma hayatı için yeniden İstanbul.

Çocukluk: Çocukluğunu çok hareketli ve yerinde duramayan bir çocuk olarak geçiren Onur Yar, annesinin devamlı olarak “yapma oğlum” ikazlarıyla büyümüştür. İçindeki bitmek tükenmez enerjiyle istese de yerinde duramayan Onur, çabukluğu sayesinde de, her seferinde annesinin terliklerinden kurtulmayı başarmıştır.

İlk Gençlik: Ergenlik çağları, sesin kalınlaşması, kendini çirkin bulmalar, ilk aşklar derken, aslında utangaçlık ve kendine güvensizlikle geçen yıllar denebilir. Bugün o yılların intikamını mı alıyorum?

İkinci Gençlik: Üniversite öncesi televizyon programları, üniversite yıllarında radyo programları el ele verince Onur’daki utangaçlık ve kendine güvensizlik büyük bir darbe yer. İçindeki potansiyel, güzel güzel açığa çıkmaya başlar. İstanbul: 2001 yılında, 6 aylıkken ayrıldığım İstanbul’a yeniden geldim. Bebekken ayrıldığım için olsa gerek, ikinci gelişimde beni kimse tanımadı. Ama bugün geldiğimiz noktaya bakınca… Yoksa yine mi intikam? Yok yok, değil…
Şimdi: Radyo programı, dublaj, oyunculuk yapıyorum. Çok da keyif alıyorum.

ONUR YAR’LA SON DURAK
2010 yılı bahar aylarında Pal Fm’de başlayan gece şovumuzun adıdır. Haftada beş gece deli gibi eğleniyoruz. Programı nasıl anlatabilirim bilemiyorum, çok spesifik tanımlar yapamam. O yüzden gerçekten anlatılmaz, yaşanır. Ama uyarayım, bir gece bu deneyimi yaşarsanız, bırakmak zor oluyor!
Yayın günleri ve saatleri: Pazartesi’den Perşembeye: 23.00–02.00

UNISEX
Her Pazar, partnerim Melis Türünz’le beraber kadın-erkek meseleleri üzerine sohbet ediyoruz. Ama sadece biz değil, siz de katılıyorsunuz. Hatta uzmanlar ve ünlüler de katılıyor. Kısacası hepberaber hem kadınları hem erkekleri çekiştiriyoruz. Kadınlar ve erkeklerin üzerinde uzlaştığı tek şey Unisex her Pazar Pal Fm’de.
Yayın günleri ve saatleri: Pazar: 21.00-24.00

ONUR YAR’LA SABAH DANSI
Cumartesi sabahları nasıl uyanıyorsunuz? Güne nasıl başlıyorsunuz? Benimle mi yoksa bensiz mi? Arada ne fark mı var? O zaman bu Cumartesi beklerim.
Yayın günleri ve saatleri: Cumartesi: 08.00–11.00

Son Durak programı baya iyi oluyor geceleri büyük eğlence ve sohbet gerçekten iyi.

Bilmeyenler,daha tanışmamış olanlar için; pal fm

Program hakkında sizin yorumlarınız ne yönde ?

fasterhan
01-02-2012, 23:29
sabahları degilde gece olan son durak programını dinliyorum sürekli....Çok bomba program yapıyor tesadüfen dinlemiştim sonra baya baya hergece dinler oldum.... Fon müzik secimleri vs baya hosuma gidiyor....yani dinlenir geceleri :D :D

oğuz
02-02-2012, 00:12
aynen geceleri olan çok sarıyor şuan ki gibi,bende tesadüfen denk gelmiştim öyle normal müzik dinlerken programı dınlemeye başlamıştım :D öyle işte hâla dinliyorum :D

aliozel
02-02-2012, 00:42
Son durak iyidir ya :) Şu anda dinliyorum.Bomba bi adam :D

OmeR-FE
02-02-2012, 00:44
son durak programini mumkun oldugu kadar dinlemeye calisiyorum. Normalde radyo programi dinlemem cok, ama onur yar dinlettiriyor kendini. Programa baglanan dinleyicilerde enteresan oluyor cogu zaman, baya guluyorum diyaloglara.

oğuz
02-02-2012, 00:45
sağdan kalp li adam iyiydi :)
-abi hemde boksörüm
- ağır darbe alınca organ yer değiştirmiş olabilir mi ? :D
- ???? :D

CasabLanca
02-02-2012, 10:44
epeydir dinlemiyorum. en son dinlediğimde gece son durak programında kızın teki telefonda çok sağlam kaymıştı onura :hehe:
murat soneri dinlemek daha keyifli

darkmann
02-02-2012, 16:47
bende 3-4 ay her akşam dinlerdim bi süre sonra baydı niye baydı derseniz bazen bağlananlar çok saçma sapan muhabbette giriyor programın akışını bozuyolar bu ara tekrardan dinlemeye başlıyıcam