PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Scirocco 2.0 vs Megane Rs

Cliosportve
01-02-2012, 22:49
Ankaradakilere özenmişler
Meşhur köprü üstü çekimlerinden birisi

specler

Scirocco specs: APR reflash for 98ron gas

Megane RS specs: intake, ecu reflash, turboback exhaust, intercooler

Scirocco 2.0 vs Megane RS - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dClIVKZfBeo&feature=endscreen&NR=1)

dClIVKZfBeo&feature=endscreen&NR=1

Ertug_T.
01-02-2012, 22:53
yunan enkası galiba :D

Tunç
01-02-2012, 22:56
gokhanın megane rs parça pinçik eder bo lolipopu :D

emre erdana
01-02-2012, 23:06
megane rs lerin değeri artıcak kesinlikle millet yeni uyanmaya başlıyor uğraşanlar karşılığını almaya başlayınca tabiki ben stok megane rs imle 1.4 stage 2 rocco nun 1 boy arkasında gidiyorum ve aracı ilk aldığım gündü ilk kullanmamdı şimdi alışma evresini geçirdim deneme şansım olmadı ama kesin kafa kafaya yada 1 boy geçerim gibime geliyor

zafa38
01-02-2012, 23:07
Burası Kıbrıs Rum kesimi onların ünlü rolling yolu köprüden cıkar cıkmaz gazlıyorlar adamlar yıllardır bunu yapıyor yerleri hiç değişmiyor... Bence bizim Türkler bunlara özenmiştir...

ygtkrmdnz
01-02-2012, 23:14
güzel deneme olmuş

bir sorum olacak şu an gerçekten çok merak ediyoruz

revo stage2 , downpipe,egzos,filtre,intercooler lı 1.4 tsi ın arkasından stock megane rs kovalıyorsa

megane rs e şu an downpipe,egzos,filtre,intercooler, ve yazılım yapıyoruz yakında bütün işlemler tamamlanmış olacak inşallah

herşey bittikten sonra o scirocco ile nasıl yürümesi gerek yada bunun haricinde rollde hangi araçlar ile yürüyebiliriz ? stock sti ile sonuç ne olur ? :)

chiefkadir
01-02-2012, 23:18
Burası Kıbrıs Rum kesimi onların ünlü rolling yolu köprüden cıkar cıkmaz gazlıyorlar adamlar yıllardır bunu yapıyor yerleri hiç değişmiyor... Bence bizim Türkler bunlara özenmiştir...Türkler özenmiştir derken ,Ankara Enkadanmı bahsediyosun ?

fatiii
01-02-2012, 23:18
Burası Kıbrıs Rum kesimi onların ünlü rolling yolu köprüden cıkar cıkmaz gazlıyorlar adamlar yıllardır bunu yapıyor yerleri hiç değişmiyor... Bence bizim Türkler bunlara özenmiştir...

evet ankaralılar olarak bigün hepberaber oturup bu yarışı izledik ve dedikki elin rumu bile köprü altında yarışıyor bizim neyimiz eksik.ogün bugündür enka da köprünün altından geçiyoruz...

şaka maka enkada kaç yıldır yarış yapılıyor haberin varmı? :)

chiefkadir
01-02-2012, 23:19
evet ankaralılar olarak bigün hepberaber oturup bu yarışı izledik ve dedikki elin rumu bile köprü altında yarışıyor bizim neyimiz eksik.ogün bugündür enka da köprünün altından geçiyoruz...

şaka maka enkada kaç yıldır yarış yapılıyor haberin varmı? :)Ahahaha ben önce atmışım postu :D

fatiii
01-02-2012, 23:20
Türkler özenmiştir derken ,Ankara Enkadanmı bahsediyosun ?

demekki ısrarla bizi enkaya davet etme amacınız buymuş kadir bey çok özentisiniz

fatiii
01-02-2012, 23:21
Ahahaha ben önce atmışım postu :D

ben uzun yazdım ama sayılmaz :D

ukku
Turuncu ve sunroofsuz Megane RS..
Hmm, bulsam da alsam :D

Dostça deneme olmuş, maşallah. :D

chiefkadir
demekki ısrarla bizi enkaya davet etme amacınız buymuş kadir bey çok özentisinizYıllarca Rumların videoları ile büyüdük ve sonunda Enkayı keşfettik sizide davet ettik Fatii bey :) Laf aramızda sana özeniyorum:hahaha:

Durango
01-02-2012, 23:22
güzel deneme olmuş

revo stage2 , downpipe,egzos,filtre,intercooler lı 1.4 tsi ın arkasından stock megane rs kovalıyorsa

megane rs e şu an downpipe,egzos,filtre,intercooler, ve yazılım yapıyoruz yakında bütün işlemler tamamlanmış olacak inşallah

herşey bittikten sonra o scirocco ile nasıl yürümesi gerek yada bunun haricinde rollde hangi araçlar ile yürüyebiliriz ? stock sti ile sonuç ne olur ? :)

Rocco'ya çok ağır saplar şüphesiz :D

CLIORS
01-02-2012, 23:24
mavi sunroofsuz daha güzel :P

ukku
01-02-2012, 23:25
mavi sunroofsuz daha güzel :P

Sizinki gibi rollinglerde koşmuş bir araç alternatiflerim arasında değil, teklifiniz için teşekkürler :icon_tup:

CLIORS
01-02-2012, 23:26
rolling mi, stones harici tanımam.

emre erdana
01-02-2012, 23:26

kendimizi üstün görmek gibi olmasın ama o kesin ama işte diğer sınıftaki araçlarla nasıl olur acaba onu çok merak ediyoruz

CLIORS
01-02-2012, 23:30
megane rs e ne yazılım düşünüyorsunuz?

emre erdana
01-02-2012, 23:33
megane rs e ne yazılım düşünüyorsunuz?

yazılım olarak tek düşüncem özgün şuanda

BoraRS
01-02-2012, 23:35
rolling mi, stones harici tanımam.

Çok iyiydi be :hehe:

CLIORS
01-02-2012, 23:36
Sizinki gibi rollinglerde koşmuş bir araç alternatiflerim arasında değil, teklifiniz için teşekkürler :icon_tup:

aslan parçası rolliksiz makina istiyorsan KİB RS'e bakacaksın, ilk sahibinden beri yerinden oynamadı makina. Sadece mekana teslim olurken trenden düşürmüşler.

ukku
01-02-2012, 23:39
aslan parçası rolliksiz makina istiyorsan KİB RS'e bakacaksın, ilk sahibinden beri yerinden oynamadı makina. Sadece mekana teslim olurken trenden düşürmüşler.

Ben SOK ile görüştüm, araç çok iyi, bi kere çapa yaparlarken tarlada taşa takmış, salıncak yamultmuş, başka vukuatı yok, ama fiyatta anlaşamadık, şu an kararsızım :o

BoraRS
01-02-2012, 23:40
Ben SOK ile görüştüm, araç çok iyi, bi kere çapa yaparlarken tarlada taşa takmış, salıncak yamultmuş, başka vukuatı yok, ama fiyatta anlaşamadık, şu an kararsızım :o

Utku 3 e 5 e bakma temizse alll :D

ukku
01-02-2012, 23:42
Utku 3 e 5 e bakma temizse alll :D

39400 teklif ettim, 39600'den aşağı bırakmadır :soru:

GokhanRS
01-02-2012, 23:42
hangisini ben kullanırsam o geçilir. :D

Safak
01-02-2012, 23:46
Canlı makina maşallah...
Şirket aracından böyle bir performans, pes doğrusu.

ukku
01-02-2012, 23:50
Canlı makina maşallah...
Şirket aracından böyle bir performans, pes doğrusu.

Dostum aracın DCI olduğuna emin miyiz ben RS gibi okudum ??????????****

Safak
01-02-2012, 23:52

RS i ne oluyor bunların? 1.5 biturbo dizel? Arkadaşın şirkete alacaklar uygunsa fiyati aldirim, mal vuracaklar sırtına. Böle dandik bişi olsun olacaksa.
İyide kaçıo videoya göre, çocuklar çabuk gidip gelsin... İş aksamasın.

GokhanRS

yanlış okumuşsun renodan anca şirket aracı olur. mesela benimkide şirket adınaydı. :D

şirketler fakir insanlar topluluğudur bilirsin.

CLIORS
arka koltukları ruhsata işletmişlerdir o zaman.

Safak
01-02-2012, 23:55
Ohooo

Arka camsız mı çıkıyor bunlar birde, kestir cam açtır... İş çok ya. Kırsalıda basarlar depoya kaçak. Temiz

ukku
01-02-2012, 23:58
RS i ne oluyor bunların? 1.5 biturbo dizel? Arkadaşın şirkete alacaklar uygunsa fiyati aldirim, mal vuracaklar sırtına. Böle dandik bişi olsun olacaksa.
İyide kaçıo videoya göre, çocuklar çabuk gidip gelsin... İş aksamasın.

Motorun detayını bilmiyorum ama çok serii yokuşta falan sıkıntı olmaz. Bi de 4 çeker diye biliyorum, karda falan sevkiyat aksamaz.

yanlış okumuşsun renodan anca şirket aracı olur. mesela benimkide şirket adınaydı. :D

şirketler fakir insanlar topluluğudur bilirsin.

Biliyorum, biz accenti kırdırıp 3 tane megane rs almıştık. Memnun kalmadık, trophy sipariş geçeceğiz, Dieppe ile yazışmalar sürüyor.

arka koltukları ruhsata işletmişlerdir o zaman.

1. Köprüden geçemez yine de. Bilginiz olsun hocam.

Cliosportve
02-02-2012, 00:00
Kartepeye bile çıkarken ayıplanır bu araç :D

Safak
02-02-2012, 00:01
Biliyorum, biz accenti kırdırıp 3 tane megane rs almıştık. Memnun kalmadık, trophy sipariş geçeceğiz, Dieppe ile yazışmalar sürüyor.

Canım JTD Doblo'yu verip terapimi alacaksınız? Yazık etmeyin yaf. Doblo'ya bir motor yapsak, 3 terapiyi eskitir.

zafa38
02-02-2012, 00:04
Türkler özenmiştir derken ,Ankara Enkadanmı bahsediyosun ?
Enkada koprumu varmis Allahallah?

zafa38
02-02-2012, 00:06
Yıllarca Rumların videoları ile büyüdük ve sonunda Enkayı keşfettik sizide davet ettik Fatii bey :) Laf aramızda sana özeniyorum:hahaha:

Ah su Turkleeer;-)

kelalper
02-02-2012, 08:26
Videoya bakıyorum da ya Megane da bişeyler eksik ya da Rocco da bişeyler fazla yazılanlara göre. Bi de ne intake i merak ettim.

Kekuti*
02-02-2012, 08:35
güzel deneme olmuş

FEH'li Tayyar, minilerin alayı :D atmosferik s2k

:D :icon_tup:

chiefkadir
02-02-2012, 08:37
Enkada koprumu varmis Allahallah?Eee demekki varmış ve ilk postu atan arkadaş bi şeyi referans alarak yazmış dimi;)

EEE
02-02-2012, 08:44

ilginç bir arkadas ve yorum

flexamin
02-02-2012, 08:50
kayseride köprü altında deneme yapmadıkları için heryeri aynı zannedior ve bizim özendiğimizi zannedior arkadaş ahahau garip valla. Enka'da kaç yılından beri yarışılıyor bilmior galiba arkadaş

zafa38
02-02-2012, 08:52
Yuru be Ankara! belki bi schumaer cikar kopru altindan auahahuahau

flexamin
02-02-2012, 09:04
Yuru be Ankara! belki bi schumaer cikar kopru altindan auahahuahau

ankara'dan çıkar mı bilmem ama kayseriden çıkmayacağı belli.

zafa38
02-02-2012, 09:14
ankara'dan çıkar mı bilmem ama kayseriden çıkmayacağı belli.

Tamam Ankaradan cikarsa haber et bana... Birde ben turkler ozenmistir dedim Ankaralilar ozenmis demedim neden Ankaralilar hemen alevendi onu anlamadim Sanki TR de. tek kopru alti yarisi Ankarada oluyo...
Bukadar serzeniste bulundugu icin demekki Ankaranin bi kuyruk acisi oldunu dusunmeye basladim bu konuda....

flexamin
02-02-2012, 09:15
itinayla haber ederim. kayserili KARDEŞİM. yada gel ankara ya misafirimiz ol da bir köprü altı yapak

zafa38
02-02-2012, 10:13
itinayla haber ederim. kayserili KARDEŞİM. yada gel ankara ya misafirimiz ol da bir köprü altı yapak

Saol kardeşim havalar düzelsin gelicem çok eş dost tanıdık var orda bi köprü altı yapalım :)

EEE
02-02-2012, 10:28
Saol kardeşim havalar düzelsin gelicem çok eş dost tanıdık var orda bi köprü altı yapalım :)

gel gel güzel turbolar var burdada

zafa38
02-02-2012, 11:07
gel gel güzel turbolar var burdada

Big turbolar var ise bana çok gelir bana fındık turbolar lazım :)

flexamin
02-02-2012, 11:12
fındık kadar turbolu rover war :) focus turbo war :) dişine göre

Fatih_
02-02-2012, 11:22
Bukadar serzeniste bulundugu icin demekki Ankaranin bi kuyruk acisi oldunu dusunmeye basladim bu konuda....

Bu ne saçma bir cümle.
Ne alaka yani :D
Komik

yoshimura
02-02-2012, 11:49
Rs uzunda doğrar onu :)

EEE
02-02-2012, 12:04
fındık kadar turbolu rover war :) focus turbo war :) dişine göre

fındıkta varmıs gel
bu elamana mudahele eden bır mod yokmu mal mal muhabbet cevırıyor forumda

flexamin
02-02-2012, 12:36
adam kayseriyi bitirdi ankaraya laf ediyor ahaha en az 10 senedir enka var adam yarıldım yaaa. neyse daha birşey sölemiyorum söyleyince ankaranın kuyruk acısı varmış diyor arkadaş. gelsinde kuyruk yağından ona güzel acılı bir kebap yedirelim kendine gelsin

iynn-RS
02-02-2012, 13:20
vıdeodakı mekan enka ve yuva nın birleşimi gibi bi yer olmuş:D

TYPERHAKAN
02-02-2012, 19:59
megancı erken basmış:)

alp1903
02-02-2012, 20:27

Özenmek derken?

alp1903
02-02-2012, 20:31
Tamam Ankaradan cikarsa haber et bana... Birde ben turkler ozenmistir dedim Ankaralilar ozenmis demedim neden Ankaralilar hemen alevendi onu anlamadim Sanki TR de. tek kopru alti yarisi Ankarada oluyo...

neyini özendik anlamadım bi örnek ver o zaman bu kadar biliyosun madem kim özenmiş hangi yerde özenti gördün? Enkaya geldin mi hiç? Rumda kaç zamandır bu yarışlar yapılıyo? Bi bilgin varmı yada ?

flexamin
02-02-2012, 20:48
la baha kayseriyide bilioz sen merak etme.

chiefkadir
02-02-2012, 21:42
la baha kayseriyide bilioz sen merak etme.Combo konunun Kayseri ile alakası yok.. Arkadaşın Lokasyonda Kayseri yazıyo diye konuyu Ankara-Kayseri vs. noktasına çekmeyelim:icon_tup:
Arkadaşımız Ankaradaki deneme yapılan mekanı bilmiyo bence rastgele yazmış konunun bu boyuta geleceğini bilse asla yazmazdı

flexamin
02-02-2012, 22:08
Combo konunun Kayseri ile alakası yok.. Arkadaşın Lokasyonda Kayseri yazıyo diye konuyu Ankara-Kayseri vs. noktasına çekmeyelim:icon_tup:
Arkadaşımız Ankaradaki deneme yapılan mekanı bilmiyo bence rastgele yazmış konunun bu boyuta geleceğini bilse asla yazmazdı

yok abi çekmiom kayseri ankara konusuna... ama dewam edip durdu saçmalamaya. yok kuyruk acısı yok bilmem ne. kaç senedir enkada yarışlar olduğunu yazdık anlamadı devam etti. yok ankaradan schumacher çıksın yok bilmem ne.

neyse bu son postum zaten bu konuya

chiefkadir
02-02-2012, 22:16
yok abi çekmiom kayseri ankara konusuna... ama dewam edip durdu saçmalamaya. yok kuyruk acısı yok bilmem ne. kaç senedir enkada yarışlar olduğunu yazdık anlamadı devam etti. yok ankaradan schumacher çıksın yok bilmem ne.

neyse bu son postum zaten bu konuyaYok kaçma hemen :D

flexamin
02-02-2012, 22:22
Yok kaçma hemen :D

hayırdır abi ?

kaçmıom da cevap yazmam artık saçma sapan söylenenlere :)

zafa38
03-02-2012, 12:06
Şimdi ben burda herkese cevap veririm bu konu bayagı uzar giderde BAN lanmak istemediğimden konuşmak istemiyorum cevap yazmıyorum Özellikle olayı Kayseri noktasına getirecek arkadasa cok sözüm varda neyse.....

flexamin
03-02-2012, 14:27
Şimdi ben burda herkese cevap veririm bu konu bayagı uzar giderde BAN lanmak istemediğimden konuşmak istemiyorum cevap yazmıyorum Özellikle olayı Kayseri noktasına getirecek arkadasa cok sözüm varda neyse.....

kayseri noktasına mı getirmişim. burdan yazamıorsan pm at bakalım..

Sen burda ankaralılar özenmiş vs vs dersen burda bu şekilde konuşulur. enka'nın nezmndır var olduğunu ve nezmndır orda yarışıldığını bilip bilmeden konuşuyorsun ondan sonra gelmiş burda bişe sölerdim ya neyse..

biz 10 yıl önce izledik çok özendik köprü üstü çekim yapalım dedik ve ankaralılar olarak artık hep özendiğimiz gibi köprü üstü çekioruz. Sana giren çıkan mı varda burda yok öyle yok böyle konuşuyorsun.

kayseri olayına gelince kayseride de nerelerde roll yapıldığını biliyoruz ama diomuyuz kayserililer ankaralılara özenmiş vs vs ? bence birdaha yazma. Kayseri - Ankara olayına çekme amacım yoktu zaten.

EEE
03-02-2012, 16:03

arkadas kayserıde bızım ankarada ıstanbulda sen sorunlumusun garıp garıp muhabbet yapıyorsun
su fındık turbonu al gelde gazlayalım bosver gerısını

Ozgr
03-02-2012, 16:27
arkadas kayserıde bızım ankarada ıstanbulda sen sorunlumusun garıp garıp muhabbet yapıyorsun

adanayı neden saymıyorsun bizi beğenmiyormusun :):D:D

zafa38
03-02-2012, 18:46

Garip konusmak derken nedir garip olan konuyu açan arkadas özenmişler vs vs demiş bende görüşümü söledim bumu garip?
Sorunu halledelim gelip gazlaması kolay kardeşim Türkiyede benim vede sorunluyum senlede sorunlu olalım istersen bastan beri hakarete giden postlarına bişey yazmıyorum başka bir arzun varmı?

zafa38
03-02-2012, 18:50
kayseri noktasına mı getirmişim. burdan yazamıorsan pm at bakalım..

Sen burda ankaralılar özenmiş vs vs dersen burda bu şekilde konuşulur. enka'nın nezmndır var olduğunu ve nezmndır orda yarışıldığını bilip bilmeden konuşuyorsun ondan sonra gelmiş burda bişe sölerdim ya neyse..

biz 10 yıl önce izledik çok özendik köprü üstü çekim yapalım dedik ve ankaralılar olarak artık hep özendiğimiz gibi köprü üstü çekioruz. Sana giren çıkan mı varda burda yok öyle yok böyle konuşuyorsun.

kayseri olayına gelince kayseride de nerelerde roll yapıldığını biliyoruz ama diomuyuz kayserililer ankaralılara özenmiş vs vs ? bence birdaha yazma. Kayseri - Ankara olayına çekme amacım yoktu zaten.

Kayseride nerelerde Roll yapılıyomuş sölermisin Allahaşkına bide neden kıyaslamaya giriyorsun birtürlü anlamış değilim neyin sidik yarısı bu onu anlamadım?

cem06
03-02-2012, 18:52
Arkadasim amac ne niye insanlarin sabrini zorluyorsun

zafa38
03-02-2012, 18:58
Arkadasim amac ne niye insanlarin sabrini zorluyorsun

Herkesin sabrı zorlanıyorda Konu neden Kayseriyi aşşagılama hakarete geldi onu öğrenmeye calısıorum