Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf MK4 GTI Sorgusu
CasabLanca
02-02-2012, 10:42
İlandaki aracı almayı düşünüyoruz. Sahibi hatasız hasar kaydı yok demesine rağmen tramerinde fiyat olmayan 2 adet hasar gözüküyor. Aramızdan aracı tanıyan eveliyatını bilen var mı? :beuj:
Volkswagen Golf 1.8 GTi 2000 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71771258 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-german-style-golf-4-gti-71771258/detay)
Bayrampaşalı
02-02-2012, 10:50
kazasını falan bılmemde 2 ay falan once cok daha ucuz rakama satılmıstı
63owen63
02-02-2012, 10:52
İlandaki aracı almayı düşünüyoruz. Sahibi hatasız hasar kaydı yok demesine rağmen tramerinde fiyat olmayan 2 adet hasar gözüküyor. Aramızdan aracı tanıyan eveliyatını bilen var mı? :beuj:
Volkswagen Golf 1.8 GTi 2000 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71771258 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-german-style-golf-4-gti-71771258/detay)
Kanka ben bir sordurayım arkadaşlara. Dönerim sana.
CasabLanca
02-02-2012, 11:00
kazasını falan bılmemde 2 ay falan once cok daha ucuz rakama satılmıstı
kaç lira civarında ?
Kanka ben bir sordurayım arkadaşlara. Dönerim sana.
tamam papiçilo :D
alper_pug
02-02-2012, 11:10
Araç hakkında bilgim yok ama koltukları çok beğendim , tertemiz :)
alperkirman
02-02-2012, 11:19
benim aradığım dönemde bu araç için büyük kazası var denmişti hatta başka bi forumdan arkadaş ne kaza yaptığını dökmüştü linki bulursam gönderirim büyük kazası vardı ama.
ve şuanda 1.8t bi aracı özellikle golf gti bu kilometrede bu fiyata kimse ilana koymaz.
CasabLanca
02-02-2012, 11:20
benim aradığım dönemde bu araç için büyük kazası var denmişti hatta başka bi forumdan arkadaş ne kaza yaptığını dökmüştü linki bulursam gönderirim büyük kazası vardı ama.
ve şuanda 1.8t bi aracı özellikle golf gti bu kilometrede bu fiyata kimse ilana koymaz.
linki bulabilirseniz çok iyi olur
Yiğit G.
02-02-2012, 11:23
12-13 senelik orta sınıf spor otomobile hatasız diyen adamdan korkarım aga :)
Geçen sene satılık olan araç ise (ön tamponu farklıydı onun sadece) arkadan büyük kazası var diye bililyorum.
Spook (Alper) Golf mk4 leri baya iyi biliyor. Konuyu görürse gereken bilgiyi verir diye düşünüyorum. Banada bir kaç ilan için yorumda bulunmuştu.
CasabLanca
02-02-2012, 11:36
özel mesajla bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkürler :D
golfcu0101
02-02-2012, 12:27
vallaha araç on numara duruyor ama dediği gibi ise bu gti yi kimse bu fiyata vermez bi kesin
Vag event öncesinde görmüstüm taksimde,yorgun duruyordu canlısı.Fotolarda araba bayağı diri duruyor.Hatta Spook alperin araba sandım ilk başta,o jantlar takılır mı diye küfür etmiştim :D 85k daki golf gti için fiyat düşündürücü bile olmuş:)
bence km oynanmış :D bu km de bi gti kimse o paraya satmaz . o km ye normal 1.6 sina veriyorlar.
flexamin
02-02-2012, 14:58
eray panpa ben passatı almadan önce çok araştırdım bu kasa gti hatta bakıp araçlara bizim özgüre gösteriodum bu nedir diye :) en sonunda onun arabaya nietlendim kısmet olmadı.
bu arabaya baktığımızda önceden kafadan bir kazası var dedi bir kaç kişi aşırı yorgun araç falan dediler.
iyi araştırmak lazım
spook alpere ulaş panpa, tüm gti ları döker sana :D
golfcu0101
02-02-2012, 15:25
spook alpere ulaş panpa, tüm gti ları döker sana :D
aynen geçmişlerini en iyi o bilir tr deki gti lerin:icon_tup:
Yoldayim ewe ulasinca bir kuple yazarim :)
Bu araç eşe dosta, binicisine hastasına uygun bir araç değil.
Diğer araç sorgu konularında konu içinde bilgi veriyorlarmı bilmiyorum o yüzden detaylı yazmak istemedim.
Boşa zaman harcamayın.
golfcu0101
02-02-2012, 17:18
Yoldayim ewe ulasinca bir kuple yazarim :)
gti duayeni alper:icon_tup:
63owen63
02-02-2012, 19:13
Kanka yazmama gerek kaldı mı :)
Kanka yazmama gerek kaldı mı :)
Siz nerden biliyorsunuz aracın geçmişini merak ettim ?
Caglarin eski gtimi bu ?
Yok çağların ki değil, çağların GTI bu kadar derli toplu temiz olsaydı keşke :)
varmı gecmısını bıldıgınız temız , tavsıye edebılecegınız gti...
Zaten çok fazla yok tek kapılardan..Bence şuan piyasada satılık olanlardan elle tutulur bir araç yok malisef.
CasabLanca
03-02-2012, 00:13
araç turşu çıktı alıp kilere koyacak halimiz yok :hehe:
eli yüzü düzgün gti veya highline önerisi olan varsa değerlendiririm
Geç kaldın :) Geçtiğimiz yaz ortası satma kararı almıştım.Şimdi evlilik hazırlıkları durumuna göre bakıcam artık :)
Volkswagen Golf 1.8 GTi 2001 Model 26.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 72597222 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yurduseven-otomotiv-den-2001-yol-isteyen-tek-efsane-1-8-gti-72597222/detay)
Bu aracın düzgün olduğunu duydum. Dana önce İstanbuldaydı. Yolda bir kaç kez gördüm düzgün ve diri duruyordu. Satan galeri biraz iddalı açıklama yapmış (YOL RAKİBİNİ DÜŞÜNMEDEN ARIYOR) gibi. Bütçeniz ne durumda bilmiyorum ama yardımcı olmak istedim.
akarags1905
03-02-2012, 21:23
Volkswagen Golf 1.8 GTi 2001 Model 26.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 72597222 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yurduseven-otomotiv-den-2001-yol-isteyen-tek-efsane-1-8-gti-72597222/detay)
Bu aracın düzgün olduğunu duydum. Dana önce İstanbuldaydı. Yolda bir kaç kez gördüm düzgün ve diri duruyordu. Satan galeri biraz iddalı açıklama yapmış (YOL RAKİBİNİ DÜŞÜNMEDEN ARIYOR) gibi. Bütçeniz ne durumda bilmiyorum ama yardımcı olmak istedim.
mecit abi seni kopyalamış galiba, senin jantlarda böyle değil miydi:)
Eskileri ile aynısı yani 17" Enkei RS+M kardeşim. Baktım kopyalanmış hemen orjinal 18" BBS lere geçiş yaptım. Facebook tan bak bi ara :)
akarags1905
03-02-2012, 22:23
Eskileri ile aynısı yani 17" Enkei RS+M kardeşim. Baktım kopyalanmış hemen orjinal 18" BBS lere geçiş yaptım. Facebook tan bak bi ara :)
face kullanmıyorum abi, sen paylaşırsan bir yerlerde görürüz artık:)
turbo&quattro
03-02-2012, 22:25
Meco sat gti ni benim quattroyu al :)
face kullanmıyorum abi, sen paylaşırsan bir yerlerde görürüz artık:)
Vardır eşte dost face bakarsın bi ara. Biliyosun öyle resim video paylaşmıyorum. İlk taktığımız gün çektik bir iki tane. Tadımlık oldu yani.
Meco sat gti ni benim quattroyu al :)
Kardeş gti satmadanda alırız senin quattroyu, ama neden ? hani ne oldu bizim hayellere. Yükleyip yanlıycaktık t q ile :D
turbo&quattro
03-02-2012, 22:34
Gecti artik bizden :D
Özgür abideyken 10 numaraydı. Sonra hoşaf oldu bu araçta. Özgür abi Antalyadan ilk sahibinden almıştı. Çok kısa süre içinde çok el değiştirdi..Şimdide galeriye düşmüş.
Handi ordan sende. TR ye gelince görürüm geçmişmi geçmemişmi :)
Özgür abideyken 10 numaraydı. Sonra hoşaf oldu bu araçta. Özgür abi Antalyadan ilk sahibinden almıştı. Çok kısa süre içinde çok el değiştirdi..Şimdide galeriye düşmüş.
İstanbulda gördüğümda çok diriydi. Sonrasını bilmiyorum artık.
Çok iyiydi ewt Özgür abideyken. Tek kapı olsa alacağım araç oydu yani okadar net :)
Para var çare var ;)
Güle güle kullan kardeşim.10 üzerinden 11 numara olmuş
Para var çare var ;)
Güle güle kullan kardeşim.10 üzerinden 11 numara olmuş
Saolasın kardeşim. Rabbim daha güzellerini size nasip eylesin. Bide havalar düzelse keyfimiz yerine tam gelecek :D
bi benmi görmedim arkadaş resimleri :D
63owen63
03-02-2012, 22:56
Dont do that big bro !
Kardeş ilk taktığımız gün bir iki resim çekip face ye atmıştık başkada resmi yok zaten. Müsait olduğunda bakarsın artık.
Gazlamaya çıktığınızda görürsün artık :D
Abi face neyim yok bende.. kullanmıyorum. Güzel prof çekim yapalım bir ara ;)
Ben ufak gelirim Meco ya 30 lu bişiler lazım ona :D
turbo&quattro
03-02-2012, 23:00
Alper aga zahmet edipte cikarsan disari bir gece gorursun :)
Üstad ikimizde az kullanan tipleriz zaten. Bir araya gelmek imkansız gibi bişey bence.
Abi face neyim yok bende.. kullanmıyorum. Güzel prof çekim yapalım bir ara ;)
Olur kardeş bulalım prof makine ayarlıyalım bigün toplanalım.
Ben ufak gelirim Meco ya 30 lu bişiler lazım ona :D
İddam yok bilirsin beni, kısarım basıncı beraber gideriz kardeş kardeş :)
Kardeş sözleşmeden kararlaştırmadan olmuyor bu işler.
Alper şu prof foto işi aklıma yattı yapalım harbidende. Anıl ı da çağırırız. Güzel bir WAG ahengi olur :D
Zor be ..... :D
Bende gerekli makina ve ekipmanlar var.. Hava az toplasın çekelim güzel bir mekanda.
Bende gerekli makina ve ekipmanlar var.. Hava az toplasın çekelim güzel bir mekanda.
Yakın bir arkadaşımdada var prof makine. Müsait olursa bende onu çağırırım. Anıl dada vardı ufaktan bişeyler. İdare ederiz işte :)
turbo&quattro
03-02-2012, 23:21
Butun GTI lar toplandik toplandik :D
Butun GTI lar toplandik toplandik :D
Kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın :D:D:D
EE plaka zender bodykitli araba sanırım bu, temiz duruyodu eskiden, sahibide baya iyi rakamlar istiyodu, şuan ne durumda bilmiyorum tabi