Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka cam rezistans sorunu yardım.
Herkese iyi forumlar.
Aracın arka cam rezistansıyla ilgili sıkıntımız var. rezistans düğmesine bastığımızda çalışıyor, arka cama kadar elektrik gidiyor. Ancak rezistansın tellerinin hiç birinden akım geçmiyor, çalışmıyor.
Görünürde bir kopukluk da yok.
Elektrikçiye gittim," aaabeeey bunun tamiri olmaz arka cam değişecek dedi"
arka camı değiştirmeden bu işin içinden çıkabilir miyiz, ***** kış günü buğulanma olsa yine iyi buzlanma oluyor arka camda :S
opium_robust
02-02-2012, 18:27
daha önce film varmıydı camlarda varsa eger söküldükten sonra olmuş olabilir
bakır boyasıyla cizgileri boya düzelebilir...
bLackModeL
02-02-2012, 18:27
aynı sey benımde basıma geldı camcınızın dedıgı malesef dogru cam degişecek .. :( araç neydi
tellerın baglı oldugu soketler saglammı ?
onları bız tamır edıyoruz
ama egerkı camdakı tellerde kopukluk varsa
Permatex Arka Cam Rezistans Teli Tamir Kiti GittiGidiyor'da 52092054 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/permatex-arka-cam-rezistans-teli-tamir-kiti-52092054)
böyle bır urun ıle tamır yapabılıyorsunuz
daha önce film varmıydı camlarda varsa eger söküldükten sonra olmuş olabilir
bakır boyasıyla cizgileri boya düzelebilir...
cam filmi yoktu hocam.
aynı sey benımde basıma geldı camcınızın dedıgı malesef dogru cam degişecek .. :( araç neydi
99 corolla )=
tellerın baglı oldugu soketler saglammı ?
onları bız tamır edıyoruz
ama egerkı camdakı tellerde kopukluk varsa
Permatex Arka Cam Rezistans Teli Tamir Kiti GittiGidiyor'da 52092054 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/permatex-arka-cam-rezistans-teli-tamir-kiti-52092054)
böyle bır urun ıle tamır yapabılıyorsunuz
hocam tellere baktık, hiç bir yerinde kopuk yok. Rezistans sigortadan elektriği alıyor. Arka kapılarla arka cam arasındaki döşemeleri söktük, altından gelen rezistans kablolarında da elektrik var ama camdaki şeritlerin hiç birine elektrik gelmiyor malesef. Elektrikçi soketlerin de sağlam olduğunu söyledi.
zamanında benımde basıma gelmıstı sırf degıstırmemek adına bır kısı arkayı kor sekılde dolastım sonra kaskodan degıstırdım allah kolaylık versın zor ve ugrastırıcı bı ıs arka rezıstans a kadar gelıyo ama eger calısmıyosa bence arkacam degısımıne gıder ;)
karsiyakaliozi
03-02-2012, 09:13
izmirde soyle bı tamır yontemı var aracıma yaptırdım soketın cama baglı oldugu yer kopuktu tamır oldumu olmadımı anlamadan yıkamacı eleman yıne kopardı ama denenebılır egsozcuların kullandıgı kaynak var guclu bişey tam ısmını bılmıorum onunla kopan parcayı ıyıcı ısıtıp camda soketın yapıstıgı yerıde ıyıce ısıtıp 2 tarafda hafıf sıvı kıvamdayken bırbırıne yapıstırdı eleman fızıksel olarak yapısmısdı gumuşler dediğim gibi kullanamadan yıne koptular yıkamacı sagolsun
Klima varsa aç. Klima havadaki nemi alır, camlar buğu yapmaz.
Varsa buğu gidene kadar iç havalandırmayı da aç.
Klima sıcak hava da da kullanılır (soğutma için), soğuk hava da da (ısıtma için).
ulasoztas1
03-02-2012, 10:09
bende filmi söktürücem sırf bu yüzden bekliyorum ümraniye sanayide biryerle konuştum sorunsuz çıkartırız filmi dediler gittiğimde sonucu yazarım buraya
opium_robust
03-02-2012, 10:41
[QUOTE=ceku;3047548]cam filmi yoktu hocam.
anladım bakır boyasıyla bi dene muhtemelen düzelir
caglargungor
03-02-2012, 10:47
valla aynı sorun bendede var açıyorum çok geç açıyo bazı noktaları
film var tırsıyorum sökünce ice gider diye bi havalar ısınsız ozaman cesaret edebilirim anca
burkaykalyon
03-02-2012, 15:59
gümüş iletken boya işe yarıyor eğer rezistansta kopukluk varsa. ilgilenenler aşağıdaki linkten ulaşabilir. Çalıştığım firmada satıyoruz bundan.
- Sarf Malzemeleri - Electrolube - Endüstriyel Bakım Kimyasalları - SCP Gümüş İletken Boya (http://esmanelektronik.com/tr/urunler/sarf-malzemeleri/electrolube/endustriyel-bakim-kimyasallari/scp-gumus-iletken-boya.html)