Orijinalini görmek için tıklayınız : Akü Işığı
Sheyhzade
02-01-2008, 09:28
Biraz yol katettikten sonra kısık şekilde akü ışığım yanmaya başlıyor , nedendir acaba ?
Gerekli kontrollü yaptınmı Saf suyu mesela. Fiat Palio larda rampa yukarı çıkarken el freni ışığı yanardı. Servise sorduğumda fren hidroliği bittiğinde uyarı olarak el freni ışığı yandığını söylediler belki öyle bişey olabilir.
Sheyhzade
02-01-2008, 11:33
suyuna falan baktırdım , şarjı da var ama ne hikmetse ses sistemi olmamasına rağmen müziği açınca yanmaya başlıyor özellikle
akü bağlantılarında bir temassızlık olabilir mi acaba?
şarj dınanmon da kollektorunde bır arıza olabılır benım 106 da yapıodu uzellıkle bı baktır sarj dınamosuna bence
şarjdan yakar...önce akü suyun ve aküna baktır...
olmadı şarjına baktır...hallolur
Serencebey
02-01-2008, 12:24
sarj dınamosunun komurune cok ama cok acil baktırmanı tavsiye edıyorum bendede oldu yolda kaldım..
kesınlkle sarj dınamaosundan baska bı yere baktırma bıle
delsolemrah
05-01-2008, 09:21
şarj dinoması büyük ihtimale
ya akü kutup başlarıyla ilgili bir sorun yada bir temeazsızlık söz konusu
ya akü kutup başlarıyla ilgili bir sorun yada bir temeazsızlık söz konusu
başka bi yerinde problem cıkamaz dimi yoksa daha halen ehliyet kursunda ögrettiklerinimi sölüyosun???
kardeşim senin sornun %30 konjektör %60 diyot grubundan yapıyor zayıf yanıyosa kömürden yapmaz egerki kömürden yapsa idi ya hiç yanmazdı kontagı açtıgında yada arabayı calıştırına direk yanardı akünün suyundan fln yapmaz