Orijinalini görmek için tıklayınız : PS2 Gran Turismo 4 Hakkında..
UmutBuran
03-02-2012, 13:55
5 Gündür bu Gran Turismo ya sarmış durumdayım. Sitede araştırdım bir kaç konu var ama eski bilgiler olduğundan güncel yapalım dedim. Eminim ki forumda çoğu kişi oynuyodur veya oynamıştır onun için güncel bilgiler olsun :) Oynayan kişilerde kafasına takılan falan bir soru veya bir bilgi olursa paylaşmasını isterim :D
* Oyunda biraz para kazanıp modifiye etmek zor bunun bir kolay yolu var mı?
* Oyunda bir kaç resim çektim usbyi takıp atmaya çalışıyorum hata veriyo ?
* Bir de 2.elde Honda Civic EK aldım '98 araçı modifiye ettim turbo stage 3 falan dolu. Ancak araba 4 vites sarıyo drag da deniyince istenilen süreyi vermiyo bununda bir çaresi var mı?
ProdriveSTI
03-02-2012, 14:07
yıllarca oynadım ama şuan gt5 oynuyorum artık...
-Oyunda para kazanmak istiyorsun öncelikle lisansları bitirip yarışlara girip geçmen gerekiyor özellikle rally yarışları var menünün Sol altında ismini hatırlamıyorum oradan çok para kazanabilirsin.Hangi yarış olduğunu unuttum ama Toyotanın concept suv modelini veriyo onu sattığında 268 bin krediye gidiyo o yarışı sürekli geç biriktirsin para.
-Foto modunu unuttum şahsen 2 yıl oldu nerdeyse oynamayalı
-gt5'te bile sarıyorken gt4'te sarması normal ama en aza indirmek istiyorsan yarış yumuşak lastikleri al yani R3 olması lazımdı. GTVault - (http://www.gtvault.com) bu siteden gt4 ayarları var benimde paylaştığım ayarlarda mevcut öneririm...
UmutBuran
03-02-2012, 14:16
yıllarca oynadım ama şuan gt5 oynuyorum artık...
-Oyunda para kazanmak istiyorsun öncelikle lisansları bitirip yarışlara girip geçmen gerekiyor özellikle rally yarışları var menünün Sol altında ismini hatırlamıyorum oradan çok para kazanabilirsin.Hangi yarış olduğunu unuttum ama Toyotanın concept suv modelini veriyo onu sattığında 268 bin krediye gidiyo o yarışı sürekli geç biriktirsin para.
-Foto modunu unuttum şahsen 2 yıl oldu nerdeyse oynamayalı
-gt5'te bile sarıyorken gt4'te sarması normal ama en aza indirmek istiyorsan yarış yumuşak lastikleri al yani R3 olması lazımdı. GTVault - (http://www.gtvault.com) bu siteden gt4 ayarları var benimde paylaştığım ayarlarda mevcut öneririm...
Sağol abi teşekkürler söylediklerinizi uygulayacağım tek kafada kalan soru işareti fotoğraf modu oldu?
gt5 playstation2'de çalışırmı :)
UmutBuran
03-02-2012, 14:18
çalışmaz sadece gt4 çalışır.
ProdriveSTI
03-02-2012, 14:19
Sağol abi teşekkürler söylediklerinizi uygulayacağım tek kafada kalan soru işareti fotoğraf modu oldu?
Onu unuttum inan ki :cool:
UmutBuran
03-02-2012, 14:20
Onu unuttum inan ki :cool:
neyse hatırlayan birileri vardır illaki :)
çalışmaz sadece gt4 çalışır.
olsun oda güzel oyun ama :D