Orijinalini görmek için tıklayınız : oz f1 cup 18 megane 2 rs
Daha iyi fotolar yakında :)
golfcu0101
03-02-2012, 20:28
maşallah kardeşim kazasız belasız,devamını isteriz:D
dragstar
03-02-2012, 20:29
çok güzel olmuş, maşallah
5x108 alınabilecek en güzel en hafif jant belki bizim memlekette.
Bende Lagunaya takacaktım bir ara 18''büyük geldiği için malesef takamadım.
Çok yakışmış aracınıza.
yokuşta çektim resmi, yarın daha güzellerini çekerim.
Maşallah alper abim cok yakısmıs güle güle kullan :)
Maşallah çok güzel durmuş yakışmış.Clio'lardan sonra meganeda da güzel duruyormuş.
mavi renk de güzel durdu, iyi dilekler için teşekkürler
ozanbulbul
03-02-2012, 21:06
tam anlamıyla arabayı doldurdu abi çok güzel bir tercih oldu bu jantlar
Sportline
03-02-2012, 21:10
Çok iyi oldu hocam güle güle kullan , güzel fotolar isteriz :)
tam anlamıyla arabayı doldurdu abi çok güzel bir tercih oldu bu jantlar
sağolasın Ozan sayende kavuştuk bu güzellere :)
Çok iyi oldu hocam güle güle kullan , güzel fotolar isteriz :)
yağmurlar dursun hemen.
maşallah abi takılabilcek en güzel jantı takmışsın,güle güle kullan.
arabasızadam
03-02-2012, 21:33
Jantlar çok yakışmış maşallah.
Hocam senelerdir kurtulamadın OZ'dan :)
Maşallah. Çok yüksek olmasına rağmen güzel, bi de 13 14 cm alçalsa tam anlamıyla spor araba olur. Şu an şirket spec duruyor.
m. ali öz
03-02-2012, 21:39
canlı daha da hoş durduruğuna eminim, maşallah.
Hocam senelerdir kurtulamadın OZ'dan :)
Maşallah. Çok yüksek olmasına rağmen güzel, bi de 13 14 cm alçalsa tam anlamıyla spor araba olur. Şu an şirket spec duruyor.
OZ'cuyuz ezelden, bu lafa artık Ozgün beni moderatör yapar sanırım :)
ne yapalım genç dizel olunca yüksek olmasını sorun yapmıyoruz, zaten koltukları daha yeni işletmişim keyfim yerinde.
OZ'cuyuz ezelden, bu lafa artık Ozgün beni moderatör yapar sanırım :)
ne yapalım genç dizel olunca yüksek olmasını sorun yapmıyoruz, zaten koltukları daha yeni işletmişim keyfim yerinde.
1. köprüden geçemez bu. Yoksa kaçırmazdım.. Hem Renault, bişey olsa üzülmem, hem hesaplı...
Renk gerçekten güzel Maşallah
Masallah, cok güzel olmus. Kazasız belasız...
Cliosportve
03-02-2012, 23:29
Bu jantlar clio rs jantı yahu hiç gitmez ki bu megane rs e :D
maşallah
Canlı makina maşallah, daha düşeri var... Böyle leylek gibi binmek ayıp değil mi?
JapanVsGermany
03-02-2012, 23:43
Cok guzel jantlar, arabaya inceden de bir celme takilsa war ya ;)
Maşallah, Abi Kazasız Belasız ..
EmRe_RxT
04-02-2012, 00:08
Oz f1 jantının yeri herzaman ayrıdır :D Maşallah çok güzel görünüyor kazasız belasız yeni fotolar bekliyoruz :)
bora1311
04-02-2012, 00:22
jantlar cok guzel...
masallah :)
Masallah abı sen bu ısı bılıyosun mukemmel olmus :)
SifirinciMurat
04-02-2012, 16:59
vay canına, süper olmuş
ama oldu mu alman arabası olacak :P
MatraX_07
04-02-2012, 17:26
Masallah cok tatlı olmus
iyi dilekleriniz içi sağolun gençler birazdan çıkıp resimler çekerim.
cRc Ramo
04-02-2012, 19:47
alper abi seviyoruz senin f1 tutkunu :)
maşallah, güzel günlerde kırletmek nasıp olsun:icon_tup:
Maşallah hocam cok güzel.
çok güzel olmuş alper.. güle güle kullan..
Engin Sinkiler
04-02-2012, 20:56
maaşallah jantlar çok yakışmış..
ahmetaggun
04-02-2012, 21:04
Maşallah....
Haaah şimdi tamamdır. Maşallah hocam. Oldu bu iş :)
R21TURBO 41
04-02-2012, 23:38
Hay maşallah , fena yakışıklı olmuş... Alper , ağırlık olarak orjinaller ile farkı nasıl ? , bir de senin araba da 2,5 luk yay mı vardı..
Taklit edesim geldi , çok yakışıklı olmuş :)
SekoLive
04-02-2012, 23:43
ya ilk fotolarla güncellenen foto aynı sanrım diyorm bunun neresine leylek yazmslar :D
maşallah cok güzel olmus
ozanbulbul
04-02-2012, 23:44
bu fotolar daha net olmuş abi izmire gelince görcez artık canlısını
bu gün 6. sanayide gördüm maşallah :)
Arkadaşlara göre az daha basılası var sanırım :)
SAğolasın iyi dileklerin için.
ya ilk fotolarla güncellenen foto aynı sanrım diyorm bunun neresine leylek yazmslar :D
maşallah cok güzel olmus
maşallah cok güzel olmus
Yazan ya benim ya da Şafak ya. İşimiz gücümüz geyik. :D
SekoLive
04-02-2012, 23:46
lagunaya böyle jant harbi iyi olurmus bu arada yaw :D :D gözümün önüne geldide :D
şafak başkana saygılar :D
lagunaya böyle jant harbi iyi olurmus bu arada yaw :D :D gözümün önüne geldide :D
Dip basmazsan seni desteklemiyoz. BTCC'de yarışıyoruz ya hepimiz, süspansiyon setuplarımız çok hassas. Ayrıca hepimizin alçaklıktan ötürü oluşabilecek hasarları (ön takım, aks kafaları vs. vs.) hatta karteri vursak yatak sarma ihtimalini bile fabrika takımı üstlendiği ve karşıladığı için, hepimiz dip basmalıyız. Üstelik yol koşullarında ne kadar iyi yol tuttuğunu da anlatsam inanmazsınız. Aynı arabanın standardı gelir geçer, ne olduğunu anlamayız :D
bu fotolar daha net olmuş abi izmire gelince görcez artık canlısını
inşallah bekliyorum.
Hay maşallah , fena yakışıklı olmuş... Alper , ağırlık olarak orjinaller ile farkı nasıl ? , bir de senin araba da 2,5 luk yay mı vardı..
Taklit edesim geldi , çok yakışıklı olmuş :)
hr var araçta. 17 ile aynı ağırlık.
SekoLive
04-02-2012, 23:53
Dip basmazsan seni desteklemiyoz. BTCC'de yarışıyoruz ya hepimiz, süspansiyon setuplarımız çok hassas. Ayrıca hepimizin alçaklıktan ötürü oluşabilecek hasarları (ön takım, aks kafaları vs. vs.) hatta karteri vursak yatak sarma ihtimalini bile fabrika takımı üstlendiği ve karşıladığı için, hepimiz dip basmalıyız. Üstelik yol koşullarında ne kadar iyi yol tuttuğunu da anlatsam inanmazsınız. Aynı arabanın standardı gelir geçer, ne olduğunu anlamayız :D
bu durum bizde olsa bile evde yaşlımız var babannemden destek göremem :D araba cok zıplıyo dese bizim için ölümdür :D
ama keşke hayat böyle eğlenceli olsa basma indirme kaldırma sonrasındaki service olaylarında :D
Arkalar 225 45 17 de bile sürtüyor 18 denedim direk sürttü :D Olmuyor kısacası :Deli::Deli:
SekoLive
04-02-2012, 23:55
Arkalar 225 45 17 de bile sürtüyor 18 denedim direk sürttü :D Olmuyor kısacası :Deli::Deli:
225 mi :D baran 195 takarız hem sürtmez hem germaningen olur :D alkıs alırız :D
üzüldm olmamasına. biyandanda sevindim yoksa boş yere stres yapacakdık ha bulduk ha aldık ha takdık derken.
bu gün 6. sanayide gördüm maşallah :)
evet banyosunu orada yapıyor megane :)
bu durum bizde olsa bile evde yaşlımız var babannemden destek göremem :D araba cok zıplıyo dese bizim için ölümdür :D
ama keşke hayat böyle eğlenceli olsa basma indirme kaldırma sonrasındaki service olaylarında :D
Ya inan bedava desen yine basmam.
Sidik yarışına döndü mevzu, benimki daha basık benimki daha basık.
Türk milleti herşeyi abarttığı gibi bunu da abarttı :D
Milletimiz bir anlasa o yabancı kaynaklı fotoğrafların pek çoğu air-ride ile gezdiğini, fotoğrafta alçak, gezerken yüksek olduğunu.. :)
Avrupalı o asfaltta bile basık gezmiyor, bizimki liseli suratı gibi asfaltta yere lip değdirmeyi marifet biliyor :D
yol şartları memlekette ***** zaten
SekoLive
05-02-2012, 00:02
ukku hasiple nasip filmi vardı zeki alasya ile metin akpınarın izlemiştirsin illaki o hesap adamlar ömürleri boynca yarısıyolar ya :D okuldan askerlikden cocukdan sünnete kadar :D :D
burası türkiye gardaş bizde rambo cok :icon_wack en temizini anıl yaptı airride :)
son olarak maşallah rs e bu renk rs sanırım nadir?
Ya inan bedava desen yine basmam.
Sidik yarışına döndü mevzu, benimki daha basık benimki daha basık.
Türk milleti herşeyi abarttığı gibi bunu da abarttı :D
Milletimiz bir anlasa o yabancı kaynaklı fotoğrafların pek çoğu air-ride ile gezdiğini, fotoğrafta alçak, gezerken yüksek olduğunu.. :)
Avrupalı o asfaltta bile basık gezmiyor, bizimki liseli suratı gibi asfaltta yere lip değdirmeyi marifet biliyor :D
+1 Ağzına sağlık abi katılmamak elde değil :icon_tup:
PPR engineering
05-02-2012, 11:58
süper durmuş bir jant bu kadar güzel durur tamamlamış arabayı ben aşırı beğendim maşALLAH..
mustafa3067
05-02-2012, 13:55
maşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
maşallah Alper abi çok güzel oldu. Canlısı bir başka görünüyor.
Ö.öztüRk
06-02-2012, 09:51
maşallah boncuk gibi duruyor allah kaza bela vermesin