Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : subaru wrx gösterge sıkıntısı

metinalan
04-02-2012, 09:22
merhaba günaydın herkese
aracımda bulunan göstergi seti yağ basınç sıcaklık ve egt göstergeleri saçmalamaya başladı.
Göstergelerın ıkı renk secenegi mevcut ve kendi kendine sürekli değişiyor arac kontak kapalı iken bile sürekli cıt cıt bişeyler oluyor.
sinyal verirken çıkan ki ses çıkıyor ve deli ediyor

raptor
04-02-2012, 10:27
Hocam kalibrasyon hatası olabilir mi ?

THUNDER
04-02-2012, 10:42
Sadece göstergelerin aydınlatmasımı gidip geliyor. Araba çalışırken göstergedeki ibrelerde ve göstermeleri gereken değerlerde sorun yoksa. Gösterge lambaları için elektriği nerden aldılarsa orda bir temasssızlık var gibi geldi bana anlattıklarından. Çıt çut sesde geliyorsa sanki şase yapıyor bir yerlere

metinalan
04-02-2012, 10:46
role alıyormuş gibi ses çıkıyor ve renkler kırmızı ıle mavı arasında degısıyor süreklı :D
onun haricinde degerlerde bır sıkıntısı yok dıreksıyon altındadan gelıyor ses elektrik aldıgı yerden

THUNDER
04-02-2012, 10:56
metin aç bak bence, role denmi geliyor. Her seferinde elektriği açıp kapadığından renkleride ondan değişiyor. Bencu şu an yıldız tornavidayı kapmışsındır bile. :)

dirk
04-02-2012, 11:07
Metin abi ses sisteminden kaynaklanıyor olabilir aynı sıkıntı o role sesi bendede oluyor bende teyp kapanıp açılıyor ciddiye almadım pek sanki role sıkıntı çıkarıyor kapasitor çözüm olabilir ses sisteminin elektriğini kes bi

ibooo
04-02-2012, 11:08
Markası nedir göstergelerin?

dirk
04-02-2012, 12:15
prosport metin abidekileri şu dijital olanlardan

metinalan
04-02-2012, 12:24
prosport metin abidekileri şu dijital olanlardan

aynen prosport buarada teyp le ne alakası var :D

dirk
04-02-2012, 12:29
abi emin değilimde bilen biri yazacaktır... :D cok fazla elektirk cekiliyorya aküden amfi ıvır zıvır için oda böyle role problemleri yapıyor.. ben böyle düşünüyorum bi amfiyi söküp denesene :D belki değildir ama benim araçta aynısı bu şekilde yine role sesi teyb gidip geliyordu.

FK.Sub
20-02-2012, 23:23
aynı problem bendede oluyordu tuşlarına basılmış gibi renkleri değişiyordu ama değerlerinde bir problem yoktu arkasındaki soketlerde temassızlıktan dolayı olmuştu soketlerini yerlerine iyice ittirin birde bağlantılarını iyice kontrol edin problemleminiz çözülür :)