Orijinalini görmek için tıklayınız : Mike Phillips and pj Aass Introduce the Dodo Juice Home Brew Kit
imprezaWRC
04-02-2012, 12:02
Dodo Juice'in evde katı cila hazırlamanızı sağlayan cila kiti ile ilgili bilgileri içeriyor.
LQPAxKwGMjY
By_HaNNibaLL
04-02-2012, 14:22
Aracin rengine göre cila hazirlamayi mi anlatiyo izledim ama sonunda cila oldu sürdüklerini göstermeden makinayla daldilar arabaya ve farklilikta görünmedi pek :D
Makine ile kati wax nasil surdu onu da anlamadim zaten
mert0640
04-02-2012, 14:55
bazı katı wax lar dual action makina ile uygulanabiliyor...
imprezaWRC
04-02-2012, 16:52
Aracin rengine göre cila hazirlamayi mi anlatiyo izledim ama sonunda cila oldu sürdüklerini göstermeden makinayla daldilar arabaya ve farklilikta görünmedi pek :D
Bu araç rengine göre bir cila değil, bende evde katı wax yaparım diyenlere bir kit yapmışlar, talimatlara göre karışımı yapıyorsun ve katı cilan oluyor.
Bu araç rengine göre bir cila değil, bende evde katı wax yaparım diyenlere bir kit yapmışlar, talimatlara göre karışımı yapıyorsun ve katı cilan oluyor.
evde sahlep yapmak gıbı bısey .zaten gereklı ekıpman hazır erıtıp karıstırıyosun :D gereksız olmus. -15 yaş :D
imprezaWRC
05-02-2012, 15:36
evde sahlep yapmak gıbı bısey .zaten gereklı ekıpman hazır erıtıp karıstırıyosun :D gereksız olmus. -15 yaş :D
Canı sıkılanlar için birebir :D
By_HaNNibaLL
06-02-2012, 00:16
Aynisini yazacaktimda eleştiri alirim diye demedim rudvan başganim :D