Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : rca kabloda motor sesne cozum

LeKLeK
04-02-2012, 13:03
arkadaslar genelde yasanan bı sorun sanırım konuyu arastıramadım ama varsa sılınebılır sımdı rca kablonuzdan dolayı aracınızın motor sesını duyuyosanız napmalıyız soru bu cevaba gecelım
arkadaslar bunun sebebı 1 rca kablosunun hemen yanından + kablosunun gıtmesıdır genelde eger bole bı sey yoksa cozume gecelım rca kablosunun ucundakı cuk gıbı olan degılde kenarındakı sasesıne bı kabloyu baglıyoruz bagladıgımız kabloyuda - kutubuna baglıyoruz ama amfıdekı eksiye degil en yakındakı bı somuna yada cıvata sabıtlıyoruz sorun cozuluyo şayet cozulmez ise hemen sanayıye gıdıyoruz ve lpg takanların bırıne gırıyoruz ve onların kullandıgı bı bant varsıyah renkte ama kumas gıbı bı yapısı var o banttan alıyoruz ve rca kablomuzu komple bu bant ıle sarıyoruz bu sefer sorununuz cozuldu demektir

Tayfun-E30
04-02-2012, 13:08
yıl 2012 oldu artık herkez biliyordur rca kablosu döşemeyi bence =)

LeKLeK
04-02-2012, 13:39
hala bılmeyenler vardır gıbı bı ızlenıme kapıldım ben :) belkı yenı yenı baslayanlar vardır faydası olur belkı :)

Ali.M.
07-02-2012, 22:57
Hocam o bant dediğiniz şeyi nereden temin edebiliriz? Ben tesisatı kendim yaptım herhangi bir ses sorunu yaşamadım ama yine de o halı gibi olan banttan alıp izole etmek istiyorum.

kv661
24-02-2012, 10:56
kaliteli bir RCA kablosunda hiçbir sıkıntı yasamadım ben ama diğerlerini bilemem

Alican
24-02-2012, 11:19
kaliteli bir RCA kablosunda hiçbir sıkıntı yasamadım ben ama diğerlerini bilemem

Kanka yıl 2012 bende bu gune kadar kullanıdıgım sıstemlerde hiç sıkıntı yaşamadım + kablosu aynı yerden gecdıgı halde ucuz kalitesiz mal kullanmakdan kacınalım :)

LeKLeK
24-02-2012, 11:47
nedense ben rca kablomu kendım yaptım klotz marka kablo neutrik marka rca kullandım arastırabılırsınız dunyanın 1 numarası bu markalar konser sıstemınde kullanıyorum ama yınede dip ses vardı :) bazen tek cozum kalıtelı rca olmuyo amfıden yada teyptende kaynaklanabılıyo