PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sehir Bisikleti (Gazelle) YARDIM

FunnyCorpse
04-02-2012, 15:12
Merhaba iyi forumlar

Masallah Forum da cok bilgili kulturli arkadaslarimiz buyuklerimiz kardeslerimiz var ;) danismak istedim

Gazelle alirken nelere dikkat etmeliyiz.... Sparta Batavus gibi alternatif markalar var ama nedennnnse gazelle istiyorum
Gazelle Paris almak istedigim bisiklet klasik modellerden istiyorum aslinda ama Adana da Gazelle satan bir yer var ve elinde 3 adet bulunmakta

Ben klasik alttan cati istiyorum fiyat 700 euro gibi fiyatlarla basliyor daha uyguna bulma sansimiz var mi?
Yada bildiginiz guvendiginiz temiz 2.el de alabilirim

Ogrenciyim para biriktirdim calisiyorumda yaklasik 2 ay icersinde kesin alicagim

Onerebileceginiz kisiler baska marka bisikletler vs. YARDIMCI OLURSANZ SEVINIRIM

(Tel.dan yazdigim icin yazim hatalari yapmis olabilirim pardon)

d.berkay
04-02-2012, 15:42
Gazelle şehir bisikletleri konusunda çok başarılıdır. Fiyatı da normal bence. Alıp bir ömür kullanabilirsiniz.. Göbekten vites ve fren olduğundan bakım ihtiyacı çok daha azdır. Ancak yedek parça konusunu tam bilemiyorum. Olası bir sorunda yedek parçası rahat bulunabilir mi satıcıya mutlaka danışın.

FunnyCorpse
04-02-2012, 15:54
Konya da butun parcalari temin eden hatta deposunda bulunduran 1 2 kisi var bildigim...

Konya , Karaman dan 2.el almak istemiyorum G.antep de de sifiri var ama o tarafa da guvenemiyorum sahteleri varmis.

Konya , Karaman ,Hatay , Eskisehir , Antalya ve Mersin de baya kullanici var bildigim kadariyla biraz takip etme arastirma sansim oldu 2007-08 yillarinda enistemin Gazelles ini kullanma sansim oldu 2 yil yaklasik ;) cok guzel...

FunnyCorpse
05-02-2012, 12:22
Sanırım pek ılgılenen arkadaslarımız yok ... ;)