Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru 1.6

AlperMVS
04-02-2012, 18:11
Arkadarşlar Subaru İmpreza 98 model, 1.6 4çeker araç hakkında motor,sürüş bilgisi.
Satmak istesek piyasası,parça sıkıntısı varmıdır.Gidiş olarak tatmin edermi?

Açıkçası genel bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürederim.

atits61
04-02-2012, 19:31
geç satılır.piyassı yok,parça sıkıntısı sanmam bulunur.ama gidişi doğan,şahinden farkı yok.

GC8 GT
04-02-2012, 19:46
Gayet keyifli ve konforlu bi araba. 100 hp gucu var. öyle basayım gazlıyım yarışayım fln yok yani. guc olarak tatmin bekleme. tabii daha once ne tur araclar kullandıgına gore degisir. Jantını, kanadını, stickerini, angelini fln takar, lpg ile beraber şeklini koyarsın az da yakarsın. orjinal parcaları bile cok ucuz. yani 2.0 gt masraflarına göre bana ucuz geliyo

ilkercom
04-02-2012, 19:48
bravo subaruyu da şahin ile aynı kefeye koydunuz.

Araç önden çekişli 1.6 araçlara göre biraz hantal yinede ölü değil.

piyasa olarak eğer normal fiyatını yazarsan satışı biraz uzar ama 3 5 altını yazarsan daha hızlı gider. parça olarak artık 57 model amerikanların bile sebil parçası var. her arabanın bulunur.

yakıtı biraz fazladır. dediğim gibi 1.6 araçlardan hantal.

Ancak neticede subaru nun her modelinde olduğu gibi kendine has sürüşü var.

justy olsun leone olsun en eski modelde bile subaru her zaman subaru dur.

prelude var sanırım. ondan sonra biraz yavaş kalır.

atits61
04-02-2012, 21:10
ilkercim sadece performans olarak söyledim vede çok doğru.

ilkercom
04-02-2012, 21:12
Bi arabaya şahin demek bence direk hakarettir.. Hakaret etmek için yazdıysan bilemem.

RSBurak
04-02-2012, 21:23
geç satılır.piyassı yok,parça sıkıntısı sanmam bulunur.ama gidişi doğan,şahinden farkı yok.

lineadan iyi gider ben 21 yaşında arabayla kaç tane fiat yediğimi hatırlamıyorum artık iplemiyorum bile bide şahin filan bulaşıyor sevinsin diye bilerek geçiliyorum

ilkercom
04-02-2012, 21:28
:D geçen bi arkadaşla çıktık gazlamaya.ışıkta adam geldi getz ile galeyan yapıo :D Çok fena ezdim herifi :D

Bu gün de hanımla kaplıcadan dönüyoruz geldi Golf Mk IV düz 1.6 veya 1.8 sıyırma geçio bekliyor filan. Hanım direk bırak şu eziği ya dedi :D saldım gitti :D

Milletin gözü fena kesiyor.
ilk virajda getz ile uçacak haberi yok.

Subaru olsun 80 model olsun. o viraj dönmesi yeter. arkadaşın 88 89 leonesi vardı hastasıydım :D

ygtkrmdnz
04-02-2012, 23:31
yeni kasa 1.5 kullanıyordu arkadaşım yakıtı fazla ve araç gitmiyordu konforu fena değil

ama gc8 lerin içi zaten kötü ve eski yüzlü o fiyat aralığında daha güzel farklı modeller bakabilirsiniz subaru almanız şart değil ise mantıksız bir seçim olur doğrusu

atits61
05-02-2012, 10:32
Bi arabaya şahin demek bence direk hakarettir.. Hakaret etmek için yazdıysan bilemem.

konuyu gereksiz tartışma ort.çekme ifade ettim sanırım anlamıyorsan senin sorunun

atits61
05-02-2012, 10:33
lineadan iyi gider ben 21 yaşında arabayla kaç tane fiat yediğimi hatırlamıyorum artık iplemiyorum bile bide şahin filan bulaşıyor sevinsin diye bilerek geçiliyorum

.eyvallah ipleme zaten boşver.

AlperMVS
05-02-2012, 11:14
Yorumlarınız için teşekkürler.
93 model 2.0 motor prelude kullanıcısıyım.Gidişiyle duruşuyla dışarıdaki yaşıtlarına göre çok dikkat çeken bir araç bundan memnunum. fiyat olarak 16.500'e başlık altında da söylediğim gibi subaru teklifi geldi.Bana göre tek avantajı benim aracımdan biraz daha modelli olması.Aslında gerçek piyasaları nedir bilmiyorum.Karşıdaki alıcı ile takasa girerken ona göre fiyat değerlendirmesi yapılabilir.Bu konu hakkında fiyat bilgisi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

ilkercom
05-02-2012, 11:16
Bence hiç girme.

Prelude daha kolay satılır.