Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Çiziği
Burak K.
04-02-2012, 18:36
Bizim A4'ün sağ ön camında uzun çizikler var,bu çizikleri gidermenin bi yolu varmıdır ? Sonax Cam Çizik giderici vs. ler var daha önce kullanan var mı işe yarıyor mu ?
mstfcn28
04-02-2012, 18:40
Aynı şey benim 106 da var silecek iz yapmış çıkmıyor.
Burak K.
04-02-2012, 18:42
Aynı şey benim 106 da var silecek iz yapmış çıkmıyor.
Bizim sağ ön camda,camın içine küçük taş parçaları düştü heralde inşaattan camı her indirdiğimde çiziliyor. :D
izmirde yaptıgını iddaa eden biri vardı
mstfcn28
04-02-2012, 18:44
Audiyi inşaatın altınamı çekiyon:D
Benimki iz ya hani ıslak havada silersin iz yaparya öyle oval bi iz var işte takipteyim varsa yolu bitirelim bu işi...
Burak K.
04-02-2012, 18:45
Audiyi inşaatın altınamı çekiyon:D
Benimki iz ya hani ıslak havada silerisn silecekle iz yaparya öyle oval bi iz var işte takipteyim varsa yolu bitirelim bu işi...
Yolun kenarına çekmek yerine inşaatın altına sokuyorum. :D
kickbuttowski
04-02-2012, 18:45
polisaj yaptirirsaniz gecer..
Burak K.
04-02-2012, 18:46
polisaj yaptirirsaniz gecer..
Cama polisaj nasıl yapılıyor ? :soru:
kickbuttowski
04-02-2012, 18:53
Cama polisaj nasıl yapılıyor ? :soru:
arabaya nasil yapiliyorsa oyle yapiliyor temelde ihtiyaciniz olan asindirici kullanarak cizikleri gidermek yani boyali yuzeye yaptigimiz seyin aynisi yalniz cam uzerinde polisaj yapmak biraz daha zor ve zahmetli bir is..
hakan abi konuyu gorurse aciklama yapar zaten isterseniz konuyu detailing bolumune tasittirin
Burak K.
04-02-2012, 18:55
arabaya nasil yapiliyorsa oyle yapiliyor temelde ihtiyaciniz olan asindirici kullanarak cizikleri gidermek yani boyali yuzeye yaptigimiz seyin aynisi yalniz cam uzerinde polisaj yapmak biraz daha zor ve zahmetli bir is..
hakan abi konuyu gorurse aciklama yapar zaten isterseniz konuyu detailing bolumune tasittirin
O zaman benim yapabileceğim bir iş değil sanırım o,yaptıracak birisini bulmak daha mantıklı. :)
Konuyu oraya açacaktım ama tam karar veremedim oraya uygun olur mu diye.
autoking gibi yerler bu işlemi yapabilirmi
Bizede aynısı oldu ineğe çarpmıştık boynuzu camı çizmişti sol ön ve arka camı camı değiştirmişlerdi kaskodan . Sizde öyle yapabilirsiniz isterseniz . Orjinal takıntınız yoksa normal bi cam ile sizde değiştirtebilirsiniz .Fiyat konusunda pek bir bilgim yok fakat en fazla 100 lira tutucağına sanıyorum. Biz ön camı 210 liraya değiştirmiştik .
Burak K.
04-02-2012, 19:41
Bizede aynısı oldu ineğe çarpmıştık boynuzu camı çizmişti sol ön ve arka camı camı değiştirmişlerdi kaskodan . Sizde öyle yapabilirsiniz isterseniz . Orjinal takıntınız yoksa normal bi cam ile sizde değiştirtebilirsiniz .Fiyat konusunda pek bir bilgim yok fakat en fazla 100 lira tutucağına sanıyorum. Biz ön camı 210 liraya değiştirmiştik .
Orjinal olması önemli ya bi de şimdi cam değişecek sonra diğer camın filmi sökülüp 2'si tekrar yapılacak falan çok zahmetli olur. Bir de bu içeri giren taş parçalarını çıkarmam lazım ama nasıl ? :D
fatihcakin
04-02-2012, 20:12
Benımde camda çizik var polisajı biraz daha açarsak sevinirim.
Blackbird
04-02-2012, 22:10
Cam çizikleri derin değilse kılcal çizikleri almak için cerium oksit (seryum oksit) içerikli ürün kullanabilirsiniz benim bildiğim kullanıma hazır sadece Sonax ın bir ürünü var, kaportaya polisaj yapar gibi camda uyguluyorsunuz bu ürünü ama iyi bir sonuç almak için bayağa bir uğraşmak gerekiyor.
Derin tırnağa takılan çizik varsa bu ürünlerle sonuç alamazsınız.
Normal kalın pasta ile ancak silecek izini alabilirsiniz cam çok sert olduğu için çizik alamaz .
Burak K.
05-02-2012, 01:31
Cam çizikleri derin değilse kılcal çizikleri almak için cerium oksit (seryum oksit) içerikli ürün kullanabilirsiniz benim bildiğim kullanıma hazır sadece Sonax ın bir ürünü var, kaportaya polisaj yapar gibi camda uyguluyorsunuz bu ürünü ama iyi bir sonuç almak için bayağa bir uğraşmak gerekiyor.
Derin tırnağa takılan çizik varsa bu ürünlerle sonuç alamazsınız.
Normal kalın pasta ile ancak silecek izini alabilirsiniz cam çok sert olduğu için çizik alamaz .
Çizik tırnağa takılıyo gibi takılmayanıda var. Peki bu şekilde kullansak n'olur,cam durduk yere kırılır mı çok sallandığında falan ?
pesimist206
05-02-2012, 01:33
bı gun bır arkdsm mumu zımpara olarak kullan ıyıce yedır demıstı ınce kısa cızıklerım kaybolmustu ama uzun cızıklerde ıe yarar mı bılmem :)
Burak K.
05-02-2012, 01:34
bı gun bır arkdsm mumu zımpara olarak kullan ıyıce yedır demıstı ınce kısa cızıklerım kaybolmustu ama uzun cızıklerde ıe yarar mı bılmem :)
Mumu zımpara olarak kullanmak derken o kısmı anlamadım :)
pesimist206
05-02-2012, 01:35
yanı mumu ucundan tutarak cama yedırmek :)
Burak K.
05-02-2012, 01:36
yanı mumu ucundan tutarak cama yedırmek :)
Anladım şimdi,teşekkür ederim. :) Yarın bi deniyeyim başka bişey yapmama gerek var mı yoksa dediğin gibi yapıp bırakayım mı ?
pesimist206
05-02-2012, 01:39
Anladım şimdi,teşekkür ederim. :) Yarın bi deniyeyim başka bişey yapmama gerek var mı yoksa dediğin gibi yapıp bırakayım mı ?
2008 yılında abımın 206 sının kelebek camındakı 3 adey cızıgı boyle gıdermıstm hıcbır ılave ısleme gerek yok bır deneyın malıyetı yok denecek kdr az denemekten zarar cıkmaz :)
Burak K.
05-02-2012, 01:41
2008 yılında abımın 206 sının kelebek camındakı 3 adey cızıgı boyle gıdermıstm hıcbır ılave ısleme gerek yok bır deneyın malıyetı yok denecek kdr az denemekten zarar cıkmaz :)
Yarın sabah denicem şimdi gece gece pek bişey göremem. :) İşe yarar inşallah. :)
pesimist206
05-02-2012, 01:42
Yarın sabah denicem şimdi gece gece pek bişey göremem. :) İşe yarar inşallah. :)
ınsallah :)
mstfcn28
05-02-2012, 17:20
Dene de sonucu buraya yaz bende ki sadece iz belki bende geçiririm öyle.