Orijinalini görmek için tıklayınız : GSI hakkında
Arkadaslar bı kac zamandır kendıme ufak caplı bı arac bakıyorum gecen gun bı 106 ya baktım sıteden bı arkadasın o aklımda bı de bugun bı corsa GSİ aklıma gırdı arabada gorunen bı sıkıntı yok gayet duzgun 97 model 125.000 de ufak tefek boya hataları kabulum dur ama acaba buyuk kazası varmı nerden ogrenebılırım 5664 e plaka ve sase numarasını yolladıgımda bana 2003 ten sonra herhangı bı kayıt bulunmamaktadır cevabı geldı acaba bana daha fazla yardımcı olabılecek varmı aranızda ? isteyene sase no yu Pm leyebılırım veya plakayı :beuj:
lnd_samet
04-02-2012, 18:57
kaç lira?
beklentin nedir?
götür adam gibi bi servise neyi varsa söylerler.
kaç lira?
beklentin nedir?
götür adam gibi bi servise neyi varsa söylerler.
12.750 yazmıs fıyata
Beklentım: Duzgun bı araba almak..
bıde sanırım buyk ıhtımalle servıse goturucem zaten ama bı yardım olabılır dıye dusundum ;)
12.750 yazmıs fıyata
Beklentım: Duzgun bı araba almak..
bıde sanırım buyk ıhtımalle servıse goturucem zaten ama bı yardım olabılır dıye dusundum ;)
97 modelllerde Sunroof olmuyor bildiğim kadarı ile ve tek airbag oluyor..
98 olursa çift airbag ve sunroofta olur ve 12 ye bulabilirsin,hemde çok temizini
97 modelllerde Sunroof olmuyor bildiğim kadarı ile ve tek airbag oluyor..
98 olursa çift airbag ve sunroofta olur ve 12 ye bulabilirsin,hemde çok temizini
evet bunda sunroof yok ama olabıldıgıne temız ıste buda benı suphelendırıyo yanı 97 model bı araba bu kadarmı temız olur dedıttırıyo o yuzden bende suphe ıcındeyım :D
söylenebilecek tek şey var, kesinlikle 106 gti al, gti'in verdiği hazzı, heyecanı istediği kadar dolu olsun hiçbir corsa b gsi veremez, belki corsa daha temiz, daha boyasız, daha alman olacaktır ama aldıktan sonra aklın yine 106'da kalacak. o yüzden corsa gsi'dan uzaklaşmakta fayda var, 12-13 bin liraya alınabilen 2. viteste gaza yüklenince devir saati çıldıran kaç araba var?
bir dönem aynı gel-git'leri yaşamış ve gti'dan yana tercih kullanmış biri olarak söylüyorum, zaten aldığın araca bir ömür binemeyeceksin o yüzden direk altın vuruş yap. :)
ykavcioglu
04-02-2012, 23:33
söylenebilecek tek şey var, kesinlikle 106 gti al, gti'in verdiği hazzı, heyecanı istediği kadar dolu olsun hiçbir corsa b gsi veremez, belki corsa daha temiz, daha boyasız, daha alman olacaktır ama aldıktan sonra aklın yine 106'da kalacak. o yüzden corsa gsi'dan uzaklaşmakta fayda var, 12-13 bin liraya alınabilen 2. viteste gaza yüklenince devir saati çıldıran kaç araba var?
bir dönem aynı gel-git'leri yaşamış ve gti'dan yana tercih kullanmış biri olarak söylüyorum, zaten aldığın araca bir ömür binemeyeceksin o yüzden direk altın vuruş yap. :)
kesinlikle katılıyorum 106 ile corsa arasında çok ciddi perf.farkı var stock da bile
arkadasım bende GTI ları cok begenıyorum ama su an butcem maxımum 13 olacak ve bu parayada 106 quik veya corsa GSI alabılıyorum veya accent vs :D
arkadasım bende GTI ları cok begenıyorum ama su an butcem maxımum 13 olacak ve bu parayada 106 quik veya corsa GSI alabılıyorum veya accent vs :D
bu bütçeyle mekanik sorunsuzluğuna inandığın (tanıdıktan veya tech'den olabilir) bir tane gti alınabilir, kaza geçmişi illaki olacaktır ama tavanda şasede bir oynaması olmadıktan sonra sıkıntı yaratmaz.
106 quik bile bence corsa gsi'dan daha zevkli çünkü asfalta bu kadar yakın oturuyor olmak spor araç hissini fazlasıyla yaşatıyor. sunrooflu olursa bir de 5 cmlik yaylarla tadından yenmez.
iddaa ediyorum hot hatchler arasında corsa b gsi'dan bir cacık olmaz :)
1998corsa
05-02-2012, 01:41
quıck le karsılastırmanız yanlıs bence... corsa nın yol tutusu gayette basarılı, motor konusunda gercekten gtı daha ıyı ama max 13 lerede gtı bulmak cok zor... temız bır corsa gsi 1998 model alıp uzerıne fıltre egzoz we amortısor yay 4 lusu ıle senı gayet tatmın edıcektır.
1998corsa
05-02-2012, 01:46
bence su 2 arac gayet temız gorunuyo bır gorus ıstersen
Opel Corsa 1.6 GSİ 1998 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 72468238 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-farkedilmek-isteyenlere-tertemiz-gsi-72468238/detay)
Opel Corsa 1.6 GSİ 1998 Model 12.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66670777 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-daha-iyisini-gormedim-66670777/detay)
1998corsa
05-02-2012, 01:49
kendı aracım ıcın yaptırmıs oldugum krom fıltre borularınıda hedıye edebılırım bu hafta kullanmazsam.
bence su 2 arac gayet temız gorunuyo bır gorus ıstersen
Opel Corsa 1.6 GSİ 1998 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 72468238 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-farkedilmek-isteyenlere-tertemiz-gsi-72468238/detay)
Opel Corsa 1.6 GSİ 1998 Model 12.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66670777 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-daha-iyisini-gormedim-66670777/detay)
Kirmizi olanı bayağı beğendim en yakın zamanda gorucem bu makinayı :)
Trance-R
05-02-2012, 18:12
gayet ciddi performans farkına takıldım ben ...
vallahi değişik yorumlar gırla gidiyor bu ara ...
nese ; para senin paran ... 98 en donanımlısı ... 98 derim ben :)
Trance-R
05-02-2012, 19:21
Kirmizi olanı bayağı beğendim en yakın zamanda gorucem bu makinayı :)
kardeşim ben sana diyeyim ...
param olsa GSI alıcaksam , gider kırmızıya bakardım ...
reklam amaçlı değildir.
ben bu kadar net GSI görmedim ;) corsa'larda.
kendi GSI'ımda dahildir.
1998corsa
05-02-2012, 19:24
reklam amaçlı değildir.
kendi GSI'ımda dahildir.
bende aynı fıkırdeyım...
reklam amaçlı değildir.
kendi GSI'ımda dahildir.
bende aynı fıkırdeyım...
Bende ıste arkadas ıle konustum yarın araca bakmaya gıdıcem bakalım ınsallah hayırlısı olur
Trance-R
05-02-2012, 19:29
bende aynı fıkırdeyım...
eyw bro ...
ayrıca hayırlısı olsun diyelim sana da , senin aracın da satılık :(
adilhcl ; hayırlısı olsun şimdiden :) ... inşallah içine sinen temiz ve güzel bir GSI'ın olur ;)
1998corsa
05-02-2012, 19:30
eyw bro ...
adilhcl ; hayırlısı olsun şimdiden :) ... inşallah içine sinen temiz ve güzel bir GSI'ın olur ;)
aynen ole benım aracta satılık yapıcak bısı yok honda yapmak yada s13 le dırsek curutmek ıcın satıyorum
eyw bro ...
İnşallah arkadaslar resımlerden cok guzel gorunuyo bı kac ufak bıseylerı var sanırırım ama yarın cıkarlar artık :D yardım ve onerılerınız ıcın tesekkur ederım ;)
Trance-R
05-02-2012, 19:47
İnşallah arkadaslar resımlerden cok guzel gorunuyo bı kac ufak bıseylerı var sanırırım ama yarın cıkarlar artık :D yardım ve onerılerınız ıcın tesekkur ederım ;)
hiç sorun değil :)
hayırlısı olsun ;)