Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 Kiralamak
Herkese hayırlı geceler dilerim
bizim buralarda bi 106 quik var müzik sistemli güzel birşey
bugün tanıdıklar kiralamış
trafikte faaln denk geldi hoşuma gitti zaten kanımda kaynıyor bu arabaya
çok şükür ailede araba var ihtiyaç karşılıyor ama kanım kaynıyor:)
dün maaş aldım kiralasam mı acaba siz ne dersiniz ?
ne gibi sıkıntılar olabilir , kiralayıp eve gidicem
arkadaşın arabası falan diyip arabayı göstericem belki babamı ikna edebilirm almaya(:rolleyes:
siz ne dersiniz ?
Bone-crusheR
05-02-2012, 01:12
baban gercegi ögrenirse
hani öğrense bile hevesim var derim ya da direk kiraladım derim ama görsün bi yakından
bugnü trafikte denk geldim müzik falan açık nasıl hoşuma gitti nasıl özendim anlataamm allah ım sen büyüksün ):
Bone-crusheR
05-02-2012, 01:16
:D özledim derken daha önce varmıydı 106
:d özendim yani heveslendim öyle tesisat açık falan görünce
acaba diyorum 1 gün kiralasam hevesi mi alırmıyım yoksa daha mı çok artar tadını alıp :p
allah korusun başıma iş almak ta istemem...
63owen63
05-02-2012, 01:20
Yalan adamı sittirir.(pederin lafı)Gerek yok. Dik ol. Kiralamak keyfine kalmış,tadına bakmak istersen falan, ama eve yalan söyleme.
Bone-crusheR
05-02-2012, 01:22
bencede babana danış sonra kirala bişi olursa allah korusun hertürlü arkanda olur saklı gizli iş yapma
en iyisi doğruyu söylemek gibi sağolun :)
anlatamam kaç yıldan beri zaten hevesliyim hele bugün de görünce aman Allah ım ): ):
korkuyorum sıkıntı falan çıkarsa diye arabamız var çok şükür ama benim kanım kaynıyor
babamdan izin istesem büyk ihtimal hayır diyecek arabamı yok dicek o zaten pek sıcak bakmıyr bu işlere ama ben de heveslendim ):
+ 18 yaş gozukuyo ,kıralama ıslerı prosedur nasıl ıslıyo bılmıorum ama kıralanabılıyosa kırala derım.Hevesını alırsın,bugune kadar bu tarz bıcok post'unu gordum ALLAH nasip etsin al inşallah hatta ve hatta.
+ 18 yaş gozukuyo ,kıralama ıslerı prosedur nasıl ıslıyo bılmıorum ama kıralanabılıyosa kırala derım.Hevesını alırsın,bugune kadar bu tarz bıcok post'unu gordum ALLAH nasip etsin al inşallah hatta ve hatta.
Allah razı olsun teşekkür ederim kiralıyolar benim yaşımda ki elemanlar kiralamıştı bugün :(
63owen63
05-02-2012, 01:24
Bu dünyada en rahat sırt verebileceklerin ailen, otu boku saklama onlardan . Kan kaynıyor belli, zamanla , herşey olur inşallah, sabır da ögrenilmesi gereken büyük bir olgu.
Cliosportve
05-02-2012, 01:25
Eve ne kadar yalan söylersen okadar başın belada olur terslik çıkar
çok sağolun zaman dobra dobra söylücez demek ki
acaba kiralarsam 1 günlük heves için arabayı teslim ettikten sonra daha çok üzülürmüyüm keşke sahip olsam diye
bi de duyduğuma göre esenler de falan 106 gti kiralıyolarmış ama kesin birşey söyleyemiyorum
63owen63
05-02-2012, 01:30
çok sağolun zaman dobra dobra söylücez demek ki
acaba kiralarsam 1 günlük heves için arabayı teslim ettikten sonra daha çok üzülürmüyüm keşke sahip olsam diye
Herhangi bir ihtiyacın yoksa, ileride de olmayacaksa, (planlı olmak şart) yorganın ayagına göreyse, kiralayabilirsin. Yalnız dikkat et 106 sakat araçtır, 40 yıllık 106'cılara özenirsen Allah korusun ... devamını getirmiyorum.
Eve yalan söylemek gerçekten kötü bir düşünce...
Biz söylemiyor muyuz ? Yeri geldiğinde ufak tefek pembe yalanlar söylüyoruz :D amaa....
Kiralık aracın nerden ne halt edeceği belli olmaz... Ben dünyada son kalan araç kiralama şirketlerinde olsa bile gidip ordan o arabayı almam...
Alana da olabildiğince mani olmaya çalışırım.
Allah gönlüne göre versin... Çevrende varsa 106 Kullanıcısı... Rica et bir iki gez bi yemek ısmarla aldığın adama tamamdır :)
63owen63
05-02-2012, 01:31
106'ım olsa sendeydi yarın ;)
131mirafiori
05-02-2012, 01:32
106 kiralamak yerine bul bi kız yedir içir o parayı belki verir ;)
bugnü trafikte denk geldim müzik falan açık nasıl hoşuma gitti nasıl özendim anlataamm allah ım sen büyüksün ):
şu yazını gördüm warya içemden geçirdigim şu oldu: keske cok param olsada 1 tane 106 hedıye edebılsem.
inş. en kısa zamanda Allah nasip eder.ne diyiim..
teşekkür ederim Allah razı olsun . ben öyle otobana falan çıkayım ibreyi dayayım makas atayım öyle rahat sız hareketleri sevmem
benim istediği açayım tesisatı inceden :D gezeyim : ))
çevremde pek yok 106 cı tanıdık sanmıyorum kimse 106 sını versin : )
bu arada düşünmeniz yeter çoook sağolun varolun
Burak K.
05-02-2012, 01:35
Evdekilere doğruyu söyle,sonra istediğini yap ama yalan işin içine girerse ve Allah korusun bi sıkıntı,sorun olursa daha kötü olur. :)
63owen63
05-02-2012, 01:37
106 kiralamak yerine bul bi kız yedir içir o parayı belki verir ;)
Müdür, kesiciye girdim gülmekten,pat diye yerleştirmişsin :D
sağolun zamanında yine bizim arkadaşlar 106 kiralayıp gezdiğinde bayaa içerlenmiştim o zamanlar arabamız yoktu babam demişti sen sakın girme bu kiralama işlerine diye
şimdi arabamız da var çok şükür bugün tam sokaktan çıkıcam o 106 çıktı sokaktan , o önde ben arkada gidiyoruz
onda tesisat falan açık tabii 1-2 sokak peşine takıldım hoşuma gitti çünkü
ondan sonra ayrıldım sokağa geldim arakdaşlar dedi tanıdıklar kiralamış faan
sonra gene sokaktan çıkıcakken yol ayrımında karşılaştık burun buruna
tanıdıkdı kiralayan lar egzosu falan bağırtıyolardı hava için...
sonra 1-2 sokak gittik baktım daha çok üzülcem ayrıldım gittim ):
zaman ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Burak K.
05-02-2012, 01:43
sağolun zamanında yine bizim arkadaşlar 106 kiralayıp gezdiğinde bayaa içerlenmiştim o zamanlar arabamız yoktu babam demişti sen sakın girme bu kiralama işlerine diye
şimdi arabamız da var çok şükür bugün tam sokaktan çıkıcam o 106 çıktı sokaktan , o önde ben arkada gidiyoruz
onda tesisat falan açık tabii 1-2 sokak peşine takıldım hoşuma gitti çünkü
ondan sonra ayrıldım sokağa geldim arakdaşlar dedi tanıdıklar kiralamış faan
sonra gene sokaktan çıkıcakken yol ayrımında karşılaştık burun buruna
tanıdıkdı kiralayan lar egzosu falan bağırtıyolardı hava için...
sonra 1-2 sokak gittik baktım daha çok üzülcem ayrıldım gittim ):
zaman ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
En iyi araba,senin olandır dostum o yüzden elindeki arabayla mutlu ol,zamanı gelince inşallah 106'nda olur. :)
teşekkür ederim mutlu oluyorum yalan yok çok şükür ki ama 106 görene kadar :p ondan sonra bi özenmeler bözenmeler ):
Burak K.
05-02-2012, 01:46
teşekkür ederim mutlu oluyorum yalan yok çok şükür ki ama 106 görene kadar :p ondan sonra bi özenmeler bözenmeler ):
Bi gün o arabanın içinde kendinin olacağını düşün,sıkıntı kalmaz. :D Olmadı içinde bulunduğun arabayı 106 olarak düşün. :D Bi ara öyle bi reklam vardı,kartondan yapıyodu adam bişeyler. :D
63owen63
05-02-2012, 01:47
el s-ikiyle gerdege girilmez.
Burak K.
05-02-2012, 01:49
el s-ikiyle gerdege girilmez.
Gecenin özlü sözüde geldi. :D
haklısınız emanet malın canı tez çıkar derler allah korusun bi sıkıntı durumunda çok başım ağırır
konu konuyu açar şimdi bizde 2011 geely var sedan mk
babam sağolsun arabayı sakınmıyor veriyor ama genç gönlü bu daha sportif havalı birşeylet istiyor
şimdi babama diyemiyorum da bunu satıp 106 alalım diye çekiniyorum
ne yapsam ne etsem bu sone lise sondayım çook kafam karışık
Bone-crusheR
05-02-2012, 01:51
sabaha atlatırsın kanın kaynamıs birden heveste var kendine vermişin gazı boşver kira işini arkadasta solemiş elin zkile gerdege girilmez die
belki sabah olunca birşey kalmayacak doğru ama her 106 görüşüm de böyle oluyor istiyorum olsun gezeyim
en olmadı bu sene lise son bir işe girsem allah ın izni ile annem de maaşından birşeyler katsa kredi çekip bir 106 alsam , uçtum bir anda galiba , olmaz mı ? ):
Burak K.
05-02-2012, 01:55
haklısınız emanet malın canı tez çıkar derler allah korusun bi sıkıntı durumunda çok başım ağırır
konu konuyu açar şimdi bizde 2011 geely var sedan mk
babam sağolsun arabayı sakınmıyor veriyor ama genç gönlü bu daha sportif havalı birşeylet istiyor
şimdi babama diyemiyorum da bunu satıp 106 alalım diye çekiniyorum
ne yapsam ne etsem bu sone lise sondayım çook kafam karışık
Lise sondasın eğer baban arabayı her istediğinde veriyosa bence şükretmelisin. :) Ben lise sondayken babam bana ehliyet aldırmadı,bekletti lisenin bitmesini. Lise bitti,ehliyeti aldım ehliyeti aldıktan 1 ay sonra falan arabayı vermeye başladı o da tam değil sadece yanında,sonradan işi olunca tek başıma vermeye başladı 5-6 ay oluyo ehliyeti alalı dışarı çıkarken baba ben arabayla çıkıyorum,haberin olsun diyemiyorum illa ki bi arabayı isteme muhabbeti çıkıyo. :D
sıkıntı yok o konu da ama bazen ters olabiliyor mesela geçen asker eğlencesi vardı arabasız git dedi eğlenceye konvoya katılmamdan korktu herhalde :)
bu lise den sonra işe girip bir 106 alma fikri aklıma yattı ama seneye de askerlik geldi çattı :S
Bone-crusheR
05-02-2012, 01:58
çalısıyorsan biraz gayret et babanla ilişkin nasıl bilmiyorum ama baban umarım bu çabanı hevesini görür bakarsın ilerde üstünü o tamamlar alırsın bitane
Lise sondasın eğer baban arabayı her istediğinde veriyosa bence şükretmelisin. :) Ben lise sondayken babam bana ehliyet aldırmadı,bekletti lisenin bitmesini. Lise bitti,ehliyeti aldım ehliyeti aldıktan 1 ay sonra falan arabayı vermeye başladı o da tam değil sadece yanında,sonradan işi olunca tek başıma vermeye başladı 5-6 ay oluyo ehliyeti alalı dışarı çıkarken baba ben arabayla çıkıyorum,haberin olsun diyemiyorum illa ki bi arabayı isteme muhabbeti çıkıyo. :D
oo ne guzel ya bn daha 2 senedır babamdan anahtar alabılıyorum :D kı ılk arabamı aldıgımda babam 1 sene sonra ogrenmıstı ehlıyetımıde lısede almıstım yıne haberlerı olmamıstı :D ulan bnde hıcbıseyı solememısım :D
araba kıralama ısı fln gereksız hele snn yasında cok gereksız babanın arabasıyla hafıften muzıgını ac gez gerısıne ozenme hıcbı albenısı yok ınan.
valla bugün tam müziği açmış ( kendi kolonları tesisat yok ) sokaktan çıkarken 106 ya denk geldim tesisat açıktı neyse farklı yola girdikten sonra ( 106 nın tesisatı dinleyim diye kısmıştım sesi :p ) açayım dedim yeminle iğrendim sesten
Burak K.
05-02-2012, 02:02
oo ne guzel ya bn daha 2 senedır babamdan anahtar alabılıyorum :D kı ılk arabamı aldıgımda babam 1 sene sonra ogrenmıstı ehlıyetımıde lısede almıstım yıne haberlerı olmamıstı :D ulan bnde hıcbıseyı solememısım :D
araba kıralama ısı fln gereksız hele snn yasında cok gereksız babanın arabasıyla hafıften muzıgını ac gez gerısıne ozenme hıcbı albenısı yok ınan.
Babam Uludağı kazan 20-30 bin lira cebinde git ne alırsan al dedi ama bakalım Uludağı kazanıcakmıyım. :D Bana sen üniversiteye gitmek istemiyomusun dedi,baba ben gitmek istiyorum ama onlar almıyolar dedim kızdı biraz galiba o an 40 binden 30 bine indi limit. :D
131mirafiori
05-02-2012, 02:04
bende lise sondayken lan bi karı olsada s.ksek diyodum büyüdüm azcık bir sürü oldu dert etme kardeşim zamanla olucak hepsi ;)
senin durum da iyiymiş üni ye gidersen alırsın bi typer artık :p
en iyisi çalışıp almak başka şeyden hayır yok galiba lise bitsni gircem bir işe kredi mredi yardım kısmetse alıcam kafaya koydum
şimdi son zamanlarda bu konuyu hiç konuşmadım babamla diyemedim satalım 106 alalım diye
geçen para verdi gittim mtv ödedi 384 lria , 106 nın mtv ye baktım 170 lere falan denk geliyor
bende lise sondayken lan bi karı olsada s.ksek diyodum büyüdüm azcık bir sürü oldu dert etme kardeşim zamanla olucak hepsi ;)
teşekkürler zamanla olcak inşallah ama 2 senedir bekliyorum en ufak bir kıvılcım da ( bugün ki olay gibi ) canım burnuma geliyor :(
Bence Lise'den sonra Üniversite işini bi düşün derim...
131mirafiori
05-02-2012, 02:08
Bence Lise'den sonra Üniversite işini bi düşün derim...
Kesmez maaastııırrr yapmassı lazım :D :D
şimdi sınava gircem kesin ama pek umutlu değilim sınavdan , sınavsız geçiş hakkı var en azından 2 yıllık bir bölüm okusam o da iyi şehir dışı olsun bursa olsun trabzon olsun yeter ki olsun :)
bendeki vtec aşkını gördüm sende resmen :D ne yaparsan yap aileden gizli olmasın..
CasabLanca
05-02-2012, 02:10
olduğu kadar olmadığı kader
nasibinde varsa 106a binersin yoksa şükretmeli haline eldekiyle yetinmeli
boşver kiralama işine felan girme
Keşke arabayı aldıktan sonra da bütün dertler bitse... :D
eldekiyle yetinmek önemli çok haklısınız ama ben yarın o pejoyu göreyim ne teselli kalır ne birşey gene ağlamaklı olurum
teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için Allah razı olsun
bugün 4 kere gördüm arabayı ne şans dimi :D
akşam arkadaşla bir yere gircektik arabayı cadde kenarına park ettim tam kapıyı açarken aynaya baktım bi tane pejo geliyor :D bi indim o pejo geçti tesadüfün de bu kadarı :D
sen en güzeli pederini ikna et yapıs yakasına deki seviyorum lan al bna bi 106 yeter :)
kandırmaya bak yok vermiyosa bari tadına bakm dersin kiralıyım bi günlügüne de :d
sen en güzeli pederini ikna et yapıs yakasına deki seviyorum lan al bna bi 106 yeter :)
kandırmaya bak yok vermiyosa bari tadına bakm dersin kiralıyım bi günlügüne de :d
bu da güzel bir fikir hani almıyorum derse bi gün kiralayım falan diyebiilirim hayırlısı olur inşallah :)
Sen kafaya koymuşun kiralamayı ...
Kiralayacaksan da aynı 106'yı kiralama bari ... :D
niye ki :D sanmıyorum başka 106 kiralayan olsun kolay kolay çevrede , esenlerde gti kiralıyorlar diye duydum ama kesn bir bilgim yok
bir de acemi diye görünmeyim 18 yaşındayım diye :D 29 ekim de ehliyeti aldığımdan beri şehir içi 2000 km yol yapmışım :D hani öyle çok usta da değilim acemi de değilim:p
ProdriveSTI
05-02-2012, 02:38
Bıraahhhh şimdi 106'yı filan,sen kız işini naptın ? :D
kızı bugün ara sokakları turlarken gördüm , resmen arabayı süremiyordum ayaklarım titriyordu
kız durumu karıştı valla zor gibi gözüküyor
bende 106 istiyorum ki bana mutluluk vercek kızı unutturcak bir şey şey olsun hayatımda
CinAli_06
05-02-2012, 03:02
Ben 26 yaşındayım 15 yaşından beride çayırdı bayırdı araba sürererdim babam yanımda daha 2-3 senedir rahat rahat arabayı alıyorum ve hala daha arabayla bir yere giderken babama sorarım, sormam gerektiğinden değil bilmesini isterim. dünyanın binbir türlü hali var. Bak ne güzel sıkıntı yapmıyormuş baban kendi arabanla gez. Sakında kiralık işine girme. arabada arıza vardır verirler sende heveslisin zaten gözün görmez o an binersin daha 100-200 metre gitmeden bozulur canın daha çok sıkılır.Binemediğine mi yanarsın masrafına mı yanarsın bilemezsin.
Daha yaşın çok genç illaki ilerleyen zamanlarda senin olmasa da bir arkadaşının olur rica edersin bir iki turlar verirsin. Allah gönlüne göre arabanı inşallah verir, sende güzel günlerde güzel şekilde gezersin. Acele etme herşey zamanla.
Burak K.
05-02-2012, 03:10
kızı bugün ara sokakları turlarken gördüm , resmen arabayı süremiyordum ayaklarım titriyordu
kız durumu karıştı valla zor gibi gözüküyor
bende 106 istiyorum ki bana mutluluk vercek kızı unutturcak bir şey şey olsun hayatımda
Senin işler bayaa karışık. :D Ama şu da var ki 106 kızın yerine geçmez,yani geçmesinde. :D
Herkez alir kiralar biner bise olmaz sansizlikya sen kiralarsin kirilir macera arama derim yalan iyi bise deil......
bende Senin gibiydim zamanında 106 dan baskasını gormezdı gozumuz o zamanLAr kıraLama yoktu ama kımsenın 106 sınıda ALıp kuLLanmadım o dahada hırSLAndırıordu ınsanı bırgun aLırım dıye şükür Oda oldu.bence sende oyle yap ElındekıLerının kıymetınıde bıL en azından babanın Arabasına Bınebılıyorsun ona musaDe EtmeyenLErde var.
ALPER-VNS
05-02-2012, 04:31
ben de bi zamanlar 106 görünce öpesim gelirdi valla.. sene 2001 2002 falan valla hele ki karşı komşumuz da aldı ki bi tane bal köpüğü gti camdan izliyodum akşamları sigara yakıp :) sonra araba alma imkanı doğduğunda tabi ki başka bi araba almıycaktım 10 tane arabaya baktım gidip pazarlık ettim vs ama bi türlü aileyi ikna edemedim.. iyi ki edememişim o yaştaki gazımla cesaretimle büyük bi kazam olurdu kesinlikle.. sonuç olarak hala sahibinden de favorilerimde 1 2 tane 106 vardır ama alamıycam çok iyi biliyorum :)
seni çok iyi anlıyabiliyorum inşallah sen de şimdi söyliyceklerimi anlarsın.. o kadar huzursuz oluyo ki insan bişeye bağlanmak istiyo araba vs. ama hayat böyle değil.. şuan sana 106 versek 1hafta sonra herşey aynı olucak emin ol.. dünya malıyla huzuru bulmak diye bişey yok senin anlayacağın.. 106 kiralarsın niye alamıyorum diye üzülürsün, alırsın 106 typeR ister bu sefer canın.. typeR alırsın s2000 istersin onu da aldn m3 istersin.. istersin de istersin sonu yok
inşallah güzel meslek sahibi olabileceğin bi üni okursun ya da sevdiğin bi işten para kazanırsın huzurun olur. araba vs zamanla gelicek zaten.. gelmezse de akü arabasının..
13 yıl sonra bu dediklerinin ne kadar boş olduğunu göreceksin, ama içinde uhte kalmasın... kirala...
halilcan9455
05-02-2012, 07:52
emanet malın canı tez olur sözü vallaha da doğru.
aramızda lafı olmaz ama arabayı sattığımızda amcamın kangoo 'yu aldık sadece bir tuşu çevirmemle 2 bin TL nin üstünde masraf çıktı.
hayallerin var bu güzel bişey. hemde çok yüksektede değil. şuan ailenle yaşıyorsun ve para biriktirmenin en kolay olduğu dönemin başındasın. sen paranı biriktir emin ol sana destek çıkıp alırlar o arabayı sana. kiralık olaylarına da girme. bir sürü tanıdık tavsiye ediyo, gidiyosun adam pamuk gibi adam, sonra daha 2km gitmeden araç bi arıza çıkarıyo, telefon açıyosun sanki demin konuştuğun adam zebani olmuş. bir gün senin 106ın olacak buna emin ol :)
Yeni model olmadıkça kiralama işlerinden uzak dur derim, bi sıkıntısı vardır sende patlar başın ağrır. Gerek yok.
nickinin hakkını ver mike ! :D
hayata bir kere geliyorsun.
106 kiralanırmı ya :) Allah muhafaza ne olcagı belli olmaz bi yeri bozulur kırılır , en kötüsü kaza yaparsın vs. bi ton iş çıkartırlar basına bi heves ugruna ne oldugunu belirsiz yerlerden arac falan kiralanmaz basına büyük dertler acabilirsin.. Kiralıcaksan büyük sağlam güvenilir bi firmadan kirala dicem ama onlardada 106 olmıcagına göre sen bu sevdadan vazgec orda tanıdıgın bi abindne büyüğünden rica et 50 tl lik benzin al sağ koltukta otur gez bi sahil yapın en güzeli ( rica edip direksiyona gecebilirsin :D oda arkadasın insafına kalmış )
gambit49
05-02-2012, 09:34
Yalan adamı sittirir.(pederin lafı)Gerek yok. Dik ol. Kiralamak keyfine kalmış,tadına bakmak istersen falan, ama eve yalan söyleme.
aynen yalana gerek yok
Aranel Ciryatan
05-02-2012, 09:45
dostum kimseye tabiki laf söylemek düşmez ama benim şahsi görüşüm kiralama.
18 yaşındasın dediğin gibi kanın kaynıyor. 106 ve türündeki spor arabalar senin yaşında birisi için tehlikeli araçtır. birde kiralık araba bakımı varmıdır. ne kadar temizdir bilmediğin bir araba ile çıkıp elbet gazlayacaksın o yüzden bence kiralama. heves elbet olacak özeniceksin almaya imkanın olduğunda da alıp bineceksin. ben arkadaşımın arabasını bile kullanmayı sevmeyen biriyimdir. zorunda olup kullanmam gereksebile mümkün olan en sakin ve temkinli şekilde kullanmaya özen gösteririm. her arabanın kendine özel huyu vardır. huyunu bilmediğin arabayla asla gazlama.
bende Senin gibiydim zamanında 106 dan baskasını gormezdı gozumuz o zamanLAr kıraLama yoktu ama kımsenın 106 sınıda ALıp kuLLanmadım o dahada hırSLAndırıordu ınsanı bırgun aLırım dıye şükür Oda oldu.bence sende oyle yap ElındekıLerının kıymetınıde bıL en azından babanın Arabasına Bınebılıyorsun ona musaDe EtmeyenLErde var.
neden böyle yazıyorsun, zor olmuyormu ?
ulasoztas1
05-02-2012, 09:53
106 kullanma isteğini anlıyorum ama zaten 1 gün binicem diceksin gazlicaksın büyük ihtimalle Allah korusun bişey olur araç bakımsızdır sen dikkat etsende başkası gelip vurabilir sana olmasa bile kiralık araç olduğu için maddiyatı ağır olur.. bildiğim kadarıyla da 3 yıllık ehliyeti olmayanlara araç kiralamıyorlar
mstfcn28
05-02-2012, 09:54
Dostum bence kirala 1 günlüğüne ama gazlama dikkat et ailenin haberide olsun.(Tabi izin verirlerse kirala)
Belki sevmeyeceksin sürerken belki o kadar hoşuna gitmeyecek boşu boşuna stres yapıyon belki ,onun için sür ama turşusunu sür stresten kurtul :D
Şaka bir yana Allah gönlüne göre versin inş yakın zamanda 106 ya sahip olursun.
Süleyman Hoşgel
05-02-2012, 09:58
Kiralama kardeşim nerde ne zaman ne olucağını bilemezsin sonuçta rent a car arabası insan gibi kullanan var beygir gibide kullanan var sanayide çalıştığımdan çok iyi biliyorum rent a car arabası kullananlar genç arkadaşları :) Bence en iyisi nefsine hükmet zamanını bekle allah herkesin gönlüne göre illaki bişeyler nasip eder :) E30 görünce içimden parça kopuyor ama ne yaparsın askerdeyim kocaelinde 2 tane E30 gördüm bmw adına iz yok buralarda sabır et :)
Çok özel olmazsa bi tavsiye vereyim her zaman temiz kazasız gti bulursun ama sevgili bulamazsın bırak lan arabayı falan :D
106 kullanma isteğini anlıyorum ama zaten 1 gün binicem diceksin gazlicaksın büyük ihtimalle Allah korusun bişey olur araç bakımsızdır sen dikkat etsende başkası gelip vurabilir sana olmasa bile kiralık araç olduğu için maddiyatı ağır olur.. bildiğim kadarıyla da 3 yıllık ehliyeti olmayanlara araç kiralamıyorlar
sacma sapan kiralama yapan yerler var onlar veriyor ..
alfonso4474
05-02-2012, 10:38
ailene araba kiralıcam diye söle bilgisi olsun 106 tehlikeli araba hiç binmedin için asılınca biraz sana verceği heycandan dolayı gaza geleceksın sakın gazlıyım deme kaza yapanların cogu bundan dolayı patlıyo ben ilk bindiğimde gazladım biraz daha snra durdugumda titriyodum :)normal kullanıp isteğini gider okadar kaza flan yaparsan çok zor duruma düşersin çünkü
en güzeli git eser abinden rica et hem sarı hem tesisatta var :D piyasa yaparsınız beraber :) birde o quick in icinden de geciverir eser abin :D
en güzeli git eser abinden rica et hem sarı hem tesisatta var :D piyasa yaparsınız beraber :) birde o quick in icinden de geciverir eser abin :D
gönül isterki kareşimizi gezdireyim ama bizim mal alışkın değil 2 sap gezmeye
gönül isterki kareşimizi gezdireyim ama bizim mal alışkın değil 2 sap gezmeye
haha kanka eleman ayarlar 2 tane 106 var borumu ak :hahaha: ama 4 kişide sürter şimdi sıkıntı olur :)
yok yok 4 kişi sürtmezde arka koltuğa insan almıorum ben :) görüntü hoş olmuyor 4 kişi 106 da
mesajları noktasına kadar okudum , herkese çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için allah razı olsun
işin sonu kiralamaktan vazgeçtim gibi :) korkuyorum bi sıkıntı çıkarsa başım çok ağrır diye
inşallah kendi 106m olur da ona binerim o zaman acısını çıkartırım
bu arada kısmetse birazdan yeşilköyün oralara gidiceğiz
34 yr 6630 gri bi geely gören olursa içinde ben olcam :p
zeytın burnundakı 106 gti la esenlerdekı aynıdır borda body li fılan uzak dur arabanın duz gıtmesı ıcın dıreksıyonun yolcu tarafına bakması lazım :D
ahahahah eksik kalsın öyle 106 :D
vti felan desen anlarımda 106 hemde q :D
çevrede vti yok ki :D biz çevremizden 106 gördük :p
ben bi gidip arabayı yıkatayım en iyisi gitmeden :)
gardaş sen gel zonguldağa 106 göremicen nasılsa o aradada 106yı unutursun :D ayrıca vtec'te yok burda :D
hayat güzel ya :D