Orijinalini görmek için tıklayınız : Palio Sporting,Clio Rsi,Civic VTİ Rolling
Bu akşam Tekirdağdan çağırdı arkadaşlar,buluştuk arabaları denedik.Çok zevkli denemeler oldu.
Bütün denemelerde araçlar da 2 şer kişi vardı ve 2. vites 50 yada 3. vites 100 denemesi yaptık.Bir tanede Rsi ile drag denedik.
Bu arada Rsi ı olan arkadaş şaşırdı biraz çünkü bukadar geçilceğini beklemiyormuş ve bende beklemiyordum açıkcası.5. vitese atmadan bıraktım 8-10 boy fark oldu arada.
Honda 1.4 is i 3-4 boy geçtiğini söyledi ama malesef baya fark oldu.
Spec ler
Palio Sporting
Filtre
Egsoz
Clio Rsi
Filtre
Egsoz
(extra ağırlık lpg de var)
Civic VTİ
Filtre (Cai)
Headers
Egsoz
4COJDYUCgm0&feature=youtu.be
fF7GhPlTFGY&feature=youtu.be
9K8ng4g1ykY&feature=share
8V9eNtyHtEo&feature=share
8lzMeuKEj8Y&feature=share
Cliosportve
06-02-2012, 00:01
RSİ umduğumdan daha ayrılmış
Sporting haddinden fazla gidiyor
Hangisini sen kullanırsan geçer durumuda artık bitmiş
VTİ tebrikler :)
Evet en sonunda geçildim:) ama genede iyi tutunduğumu düşünüyorum Vti a.Güzel bi kamera ile göstergeye sabitleme yapabilsem 5 te sporting nasıl devir keser videosunu çekicem:D
maşallah sportinge abi :)
rsi tahmin ettiğim araç ise civic 1.6 ies e de geçilmişti konusu vardı techte bi ara :)
Vtec sağlammış onada maşallah
benim anlamadığım olay şimdi en son sen 50 den basınca f7r ı 200 e kadar geçiodun bu vtec ozaman 200 e kadar f7r ı 10-15 boy geçer :D Hatta hesap böyleyse selçuğun rs i bile geçebilir bu vtec :D çünkü f7r ı oda o civar geçmişti :D
gelde çık işin içinden :D
La Selçuğun Rs i ben bile geçerim be:D
mechanic
06-02-2012, 10:09
maşallah ..
sporting fiyatları tavan yapar artık...
rsi da 8v olmanın acısını yaşıyor yıllardır...
maşallah ..
sporting fiyatları tavan yapar artık...
rsi da 8v olmanın acısını yaşıyor yıllardır...
Sağol abi.Keşke yürütenler çoğalsa.
Ek.Civic_Spoon
06-02-2012, 11:16
maşAllah sporting çok güzel yürüyor ama vti da çok güzel gitmiş hepsine maşAllah..
keşke benmde haberim olsaydı bende dün tekirdağ daydım :)
maşAllah sporting çok güzel yürüyor ama vti da çok güzel gitmiş hepsine maşAllah..
keşke benmde haberim olsaydı bende dün tekirdağ daydım :)
Keşke haberimiz olaydı.Çok güzel deneme olurdu.Ama olsun biz zaten arada görüşüyoruz deneriz.
araçlara maaşallah,,,değişik araçların denemelerini izlemek keyifli oluyo,,,clio rsi nin yinede daha iyi olması lazımdı sankii,,gerçi kendisine baştan yanlış bi ölçüt almış 1.4 90bg arabayı 3 boy geçmesi normal değil bi kere :) basılan 2 hızda da vtec kapalı ama genede palio ya tebrikler ,,arabadaki muhabettende anlaşıldığı gibi yine dostca ve geçilme kaygısı olmadan güzel denemeler olmuş ;) ...........
Beterino
06-02-2012, 18:19
Maşallah Güzel Olmuş Yeni Lastikler İyi Tutunuomu Bari Abi :)
araçlara maaşallah.sporting kendini bi atıyor ama vtec sonradan nefesi açılıyor.
yoshimura
06-02-2012, 19:35
Araçlara maşallah.. rsi'nin daha iyi yürümesi lazım aslında. Belkide sporting çok iyi :)
araçlara maaşallah,,,değişik araçların denemelerini izlemek keyifli oluyo,,,clio rsi nin yinede daha iyi olması lazımdı sankii,,gerçi kendisine baştan yanlış bi ölçüt almış 1.4 90bg arabayı 3 boy geçmesi normal değil bi kere :) basılan 2 hızda da vtec kapalı ama genede palio ya tebrikler ,,arabadaki muhabettende anlaşıldığı gibi yine dostca ve geçilme kaygısı olmadan güzel denemeler olmuş ;) ...........
Teşekkür Ederim.Genelde Arkadaş çevremizle deniyoruz ve açıkcası gitmeyen araba için hepimiz uğraşıyoruz daha iyi gitsin diye.Sizinde tespitiniz gibi Honda geçince resmen mutlu olduk daha yürüse diye baktık:)Clionun debriyaj pedalı haddinden fazla sert o sebeple vites atışları çok hızlı değil aracı test ettim.Ama gayet ciğerli yürüyor aslında.Daha iyi olcak oda.
Maşallah Güzel Olmuş Yeni Lastikler İyi Tutunuomu Bari Abi :)
Haha:D Rolling öncesi ön lastikleri değiştirirken kırmızı bi vti gördüm sanırım sendin.Keşke dursaydın:)
araçlara maaşallah.sporting kendini bi atıyor ama vtec sonradan nefesi açılıyor.
Evet tutunamayanlardanız:D
Araçlara maşallah.. rsi'nin daha iyi yürümesi lazım aslında. Belkide sporting çok iyi :)
Bakıcaz uğraşcaz daha iyi yürütcez Battal kardeşimizin Rsi ını.
Bone-crusheR
06-02-2012, 19:49
palio umdugumdan basarılı yürümüş nazar deymesin
palio umdugumdan basarılı yürümüş nazar deymesin
Amin.Teşekkür ederim.
palio çok başarılı gerçekten maşallah..
Beterino
06-02-2012, 22:02
Amin.Teşekkür ederim.
Vallahi Bendimm Markete Uğradımmm Baktım işiniz Var Galibaaa Hemdee Gitmem Gerekiodu Acilenn Bİ dahakine Aynı şey Olmazz :)
palio çok başarılı gerçekten maşallah..
Teşekkür ederim sağlıklı çok şükür.
Vallahi Bendimm Markete Uğradımmm Baktım işiniz Var Galibaaa Hemdee Gitmem Gerekiodu Acilenn Bİ dahakine Aynı şey Olmazz :)
Nasip birdahaki sefere ozaman:)
maaşallah güzel denemeler olmuş palio çok formda maaşallah
Aynen aracım her denemede resmen bidaha basalım der gibi davranıyo doyuramıyorum:D sürekli gezdirirken ipini çekiştiren köpek gibi:D
maşallah sporting pit yavrusu gibi pazar eskısehıre dönuyorum kopsana gel burgaza oturup 2 makara yapalım ya
maşallah sporting pit yavrusu gibi pazar eskısehıre dönuyorum kopsana gel burgaza oturup 2 makara yapalım ya
Şuan senden pencereden dışarı bakmanı istiyorum:D Deli ibi yağmur ardından da kar var.Eğer pazar gününe kadar hava güzel olursa kopar gelirim
bLackModeL
07-02-2012, 09:49
güzel denemeler olmus emeginize saglık
yunus_kg
07-02-2012, 09:54
maşallah araçlara
Nettin sen yeğen gene :D Maşallah araçlara ;)
Nettin sen yeğen gene :D Maşallah araçlara ;)
Nettin sen derken?:D
Murat Özcan
07-02-2012, 11:40
güzel denemeler oldu araçlara maşallah
Murat Özcan
07-02-2012, 11:41
kutsal en son sen tekirdağa gelmiyormuydun la :D
kutsal en son sen tekirdağa gelmiyormuydun la :D
şuan çok buyuk maddi ve manevi çöküntüdeyim arkadaşım toplayamıyorum kendımı gitti :)
Murat Özcan
07-02-2012, 17:11
şuan çok buyuk maddi ve manevi çöküntüdeyim arkadaşım toplayamıyorum kendımı gitti :)
anladım arkadaşım tez zamanda kurtulursun o durumdan inşllah :)