Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceza alanlar rehabilitasyon konusu :p

Yiğit G.
06-02-2012, 15:09
Beyler çok geyik olmasında kitlenmesin konu :D Niye aldınız cezalarını , pişmanmısınız yaptıgımız hataları cocuklugumuza dönüp irdelesekmi , konusup rahatlasakmı :D Benim 2. cezam oldu 1.si satılıklarda mesaj yazdım diye 2.si büyük fotograf koydum diye :D Ama insan öğreniyor birdaha yapmam yani :D (cidden) Belkide mağdur olanlarda vardır :D

Ahmet_28
06-02-2012, 15:09
3.cezan bu konuyu açtığın için olacak sanırım :)

Anıl E.
06-02-2012, 15:10
Benimde 2.cezam oldu galiba 25 puanım var ,neden yaptıgımı biliyorum :) aradıgım bir far var konusunu açtım saati saatine takip ediyorum güncellemek için ceza almayım diye :D

Yiğit G.
06-02-2012, 15:11
Benimde 2.cezam oldu galiba 25 puanım var ,neden yaptıgımı biliyorum :) aradıgım bir far var konusunu açtım saati saatine takip ediyorum güncellemek için ceza almayım diye :D

nedeni yazıyor ya ilk mesaj geldiğinde ?

MBuğra
abi hiç cezam yok benim kıskanıyorum cezalıları. hele kısa süreli banlıları. :D

admine mesaj atmayı düşünüyorum "abi beni 1 günlük banlarmısın" diye? :D sırf o duyguyu merak ettiğimden :D

SULTANOGLU
cezaya gerek yok banlayın beni

tunch
06-02-2012, 15:12
cvk RS i satma dedim ceza yedim halbuki odullendirilecek bir mesajdı :D

Yiğit G.
06-02-2012, 15:13
abi hiç cezam yok benim kıskanıyorum cezalıları. hele kısa süreli banlıları. :D

admine mesaj atmayı düşünüyorum "abi beni 1 günlük banlarmısın" diye? :D sırf o duyguyu merak ettiğimden :D

hiç bulaşma birkere suç işledinmi devamı geliyor :beuj: :D

cvk RS i satma dedim ceza yedim halbuki odullendirilecek bir mesajdı :D

bende satılıklarda çok güzel araban var dedim diye ceza yedim :D Kural kuraldır napalım bidaha demicez

Yiğit G.
06-02-2012, 15:14
edit.. 2 kere gitmiş

Tunacan
06-02-2012, 15:15
Nerden görüyoruz bu cezaları??

tunch
06-02-2012, 15:16
offtopic olucak ama 1 yaşına giren rott'umu vermek mecburiyetinde kaldım yiğit şimdilik idareten bi yerde kalıyor,universite sartları sende bilirsin sendede boxer vardı sanırım mersindeyken,içine sinen birisi olursa haber verirsen sevinirim layik oldugu eve verelim Paşamı..

DENON
06-02-2012, 15:17
ben ne kadar ceza aldıysam hakkettım (yönetime yalakalık spec heuheueh :D )

ama özgünün sözü vardı unuttu : yılbaşından sonra cezaların hepsi silinecek diye , bunuda unutmuş değilim yeri geldi yazıyorum :D

TünayK
06-02-2012, 15:19
14 cezam ve 225 ceza puanım sonucu olarak anladığım moderasyon beni boş mesaj atan küfreden bir insan olarak görüyor...:(

DENON
06-02-2012, 15:19
14 cezam ve 225 ceza puanım sonucu olarak anladığım moderasyon beni boş mesaj atan küfreden bir insan olarak görüyor...:(öölesiin hehehehe :D

Low-Rider
06-02-2012, 15:20
siz uzanın şöyle inelim çocukluğunuza

Yiğit G.
06-02-2012, 15:20
offtopic olucak ama 1 yaşına giren rott'umu vermek mecburiyetinde kaldım yiğit şimdilik idareten bi yerde kalıyor,universite sartları sende bilirsin sendede boxer vardı sanırım mersindeyken,içine sinen birisi olursa haber verirsen sevinirim layik oldugu eve verelim Paşamı..

abi bana faceden fotograflarını at bilgilerini at , sahiplendirelim onu

Anıl E.
06-02-2012, 15:23
nedeni yazıyor ya ilk mesaj geldiğinde ?

evet abi ben de yazmıyor demedim :D

TünayK
06-02-2012, 15:26
cezalarımı sıfırlayan moderatoru mektebe götüreceğim...ahanda promasssyon...

Yiğit G.
06-02-2012, 15:27
evet abi ben de yazmıyor demedim :D

pardon ya "neden yaptıgımı bilmiyorum" anladım ben onu :D

ProdriveSTI
06-02-2012, 15:28
Bir ara konu açılmıştı içeriğini tam hatırlamıyorum ama çok geyik döndüğünü söyleyebilirim :D

Neyse Buğra abi konuya her mesaj yazana ceza vericeğini söyledi,tabi ben yazdıktan sonra okudum mesajını ve ardından tak ceza puanı ile ilgili mesaj geldi,sonra nasılsa aldım cezayı dedim bi daha yazdım konuya gene ceza puanı geldi,artık yeter dedim ve durdum :D

Diğer ceza puanımda,boş mesaj atıyomuşum mesaj sayımı yükseltmek için :D Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı :hahaha:

YsfTzcn
06-02-2012, 15:29
Benimde bir seansa ihtiyacım olabilir. Her kelimenin baş harfini büyük yazınca kaptım cezayı, iyileşecekmiyim doktor bey ? :D

golfcu0101
06-02-2012, 15:31
satılık ilanını övdüğüm için radara girdim iki kere akıllandım:icon_rule:hihih::hihih:

SekoLive
06-02-2012, 15:31
3 ceza aldm yakn zamanda 2si 1.6ies muhabbetnden bırıde aylar once bı aracn satılıgna bısey yazmsm ondan. Canım skılmadı degl ama yapıcak bsey yok:) kurallarda yazıyormus yasak oldugu
Pismanım lokal cezalara :D

senna
06-02-2012, 15:36
bu ruhsal çöküntü için rehabilitasyon grupları kuracağız hafta içi, tünay dahil isimlerini listeye yazdırsınlar gitmek isteyenler:D

ProdriveSTI
06-02-2012, 15:43
bu ruhsal çöküntü için rehabilitasyon grupları kuracağız hafta içi, tünay dahil isimlerini listeye yazdırsınlar gitmek isteyenler:D

Olabilir beni de yazabilirsiniz :D

-driftboy
-cliver

Bunlarda olabilir ihtiyaçları var çünkü :hahaha::hahaha:

TünayK
06-02-2012, 15:44

ben ıslah olmam hacı siz bensiz yapın:D babalar gibi yatar çıkarım vakti gelince:)

TünayK
06-02-2012, 15:47
http://www.youtube.com/watch?v=KIHAEISZEM4

RSBurak
06-02-2012, 15:47
mesaj atana ceza verilecek dendi bende doğrumu değilmi diye merak ettim mesaj attım ve moderasyonun şakası olmadığını öğrendim :)

Bi1ReD
06-02-2012, 15:48
Küçükken babam beni hortumla dövdü :icon_wack
Bende boş beleş konu açar küfreder oldum:beuj:

BilalAkbayır
06-02-2012, 15:50
Uzun zaman önce büyük boyutta fotoğraf yüklediğim için ceza puanı almıştım. Ama moderatör haklıydı resmi kontrol etmeden yüklemişim, oldukça büyüktü.

TünayK
06-02-2012, 15:50
mesaj atana ceza verilecek dendi bende doğrumu değilmi diye merak ettim mesaj attım ve moderasyonun şakası olmadığını öğrendim :)

moderasyon ve şaka??? mod olmanın ilk kuralı yüz kaslarına komple botoxdur...moderator gulmez guldurmez asla ve asla acımaz...yakaladı mı öper. öptü mü yakar...sen hiç reel hayatta bir modun gözlerine baktın mı? bakamazsın,yanarsın...

ibooo
06-02-2012, 15:51
Acaba gurur yapipta beni banlayin lan diyen oluyomu :D

SULTANOGLU
06-02-2012, 15:51

+1 ben ben

Low-Rider
06-02-2012, 15:53

arada pm atıp çıkışanlar oluyor

tüm konularımla mesajlarımla birlikte beni silin diye:D

senna
06-02-2012, 15:54
moderasyon ve şaka??? mod olmanın ilk kuralı yüz kaslarına komple botoxdur...moderator gulmez guldurmez asla ve asla acımaz...yakaladı mı öper. öptü mü yakar...sen hiç reel hayatta bir modun gözlerine baktın mı? bakamazsın,yanarsın...

abant 2009...

Göki,ZD
06-02-2012, 15:55
145 puan \ 2 ihtarım var :D

110 puan = ef186
35 puan : senna

:D
ama çogunu bilerek ve isteyerek küfür yazdıkdan sonra kendimi şikayet ettim, küfür ettim neden ceza vermiyorsunuz diye :D

ceza almak banlanmak dünyanın sonu değil.

TünayK
06-02-2012, 15:55
abant 2009...

ben çok gülmüştüm ama moderasyon orada da gülmemişti:D

hatırlarsan kampanya bile yapmıştık fotoları vardı ama nerde kimbilir?

son anda Oz dan veto yemiştim:D:D

Göki,ZD
06-02-2012, 15:56

beni banlayın diyen değilde, muharrem in banlandıgındaki tepkisi 10 numara idi :hehe:

senna

110 puan = ef186

ama çogunu bilerek ve isteyerek küfür yazdıkdan sonra kendimi şikayet ettim, küfür ettim neden ceza vermiyorsunuz diye :D

auhauh çetele tutmuş adam odada duvara çizikmi atıyosun cezaları alınca:D

Low-Rider

110 puan = ef186

işte komplekslerinden arınmış bir üye örneği

ceza aldığını görünce kadir inanır triplerine niye giriyor insanlar bir anlasam:D

By_HaNNibaLL

Soylari 300 spartalilara dayandiğinida belirtmekte yarar var cezalarinin herkülden geldiklerini zaman zaman belirtirler :hahaha:

senna
06-02-2012, 15:57
ben çok gülmüştüm ama moderasyon orada da gülmemişti:D

hatırlarsan kampanya bile yapmıştık fotoları vardı ama nerde kimbilir?

son anda Oz dan veto yemiştim:D:D

bu sene 23 nisanda özgünle konuşup admin yapalım seni:D

ibooo
06-02-2012, 15:57
arada pm atıp çıkışanlar oluyor

tüm konularımla mesajlarımla birlikte beni silin diye:D

Peki kanka sorada piskin piskin konulara yaziyomu :D

ibooo
06-02-2012, 15:58

110 puan = ef186

Peki kanka ilk ceza yiyince ne hissettin:hahaha::hahaha:

Göki,ZD
06-02-2012, 15:58
auhauh çetele tutmuş adam odada duvara çizikmi atıyosun cezaları alınca:D
bulacam olm seni :D

işte komplekslerinden arınmış bir üye örneği

ceza aldığını görünce kadir inanır triplerine niye giriyor insanlar bir anlasam:D
banlamsan ne olur ya, msn yada face den devam :D

şimdi ben 5 puan alsam bile banlanıyorum ama 150 puan kaç gün onu bilmiyorum :D
deneme yanılma yapmıyalım 150 = kaç gün onu söyleyin :D

Peki kanka ilk ceza yiyince ne hissettin:hahaha::hahaha:

ceza puanı nerde gözüküyor diye cem e söledim 5 puan göndersene merak ettim nasıl gözüküyor diye o yüzden sakindim :D

Low-Rider
06-02-2012, 15:59
Peki kanka sorada piskin piskin konulara yaziyomu :D

ara sıra bazı bazı gelsen bize gönlüm razı:D

ibooo
06-02-2012, 16:00
Büyük reyis konuya geldi :D

Low-Rider

ceza puanı nerde gözüküyor diye cem e söledim 5 puan göndersene merak ettim nasıl gözüküyor diye o yüzden sakindim :D

150günün yatarı çok yavrum
seni kaybetmek değil kazanmak istiyoruz

kamu görevine atıyalım seni

bütn gün satılık konularını takip et,eksik ilan açana günlük dürtü yap:D

senna

gidere gider yapmak modluğumuzdan gelir bulmazsan sümüklerini yediririm sana istanbula gelip

TünayK
06-02-2012, 16:01
bu sene 23 nisanda özgünle konuşup admin yapalım seni:D

çıkışa gel çıkışaaaa!!!

http://inciswf.com/1286461796.swf

Göki,ZD
06-02-2012, 16:02
bütn gün satılık konularını takip et,eksik ilan açana günlük dürtü yap:D
ahuahauh bugun baya bildirim yaptım zaten ahuahauh
yogi den görevi devir aldım :D

gidere gider yapmak modluğumuzdan gelir bulmazsan sümüklerini yediririm sana istanbula gelip
olm en son 2009 hondam dragların karşılaştık dimi :D

senna
çıkışa gel çıkışaaaa!!!

http://inciswf.com/1286461796.swf

type rımız yok ama atarımız tamdır maşallah

Ahmet Saraçoğlu
ilüminati konusuna üçgen karper peynir fotosu koymuştum :D , post kasma cezası aldım...

Bide eser abilerin bi 560sec ilanı vardı , temiz w126 sayısı az olduğu için heyecan yapıp arabanın kimin olduğunu sorup maşallah demiştim.Ondanda bi maşallah cezam var...
Pişmanlık yasasından faydalanmak istiyorum:D

senna
06-02-2012, 16:03
ahuahauh bugun baya bildirim yaptım zaten ahuahauh
yogi den görevi devir aldım :D

olm en son 2009 hondam dragların karşılaştık dimi :D

o günden sonra 14 kilo aldım la çok değiştim artık senin bildiğin semih değilim :D

gördüğünde kanka diyip sarılırım ama klavye başında atarın bini bi para olur haberin olsun:D bu taşta benden klavyecilere gelsin:D

Göki,ZD
06-02-2012, 16:04
mustuya ve koray takip ediyorum sürekli küfür yada boş msj yazdılarmı direk şikayet ediyorum ajhuhauhau

senna
06-02-2012, 16:05
mustuya ve koray takip ediyorum sürekli küfür yada boş msj yazdılarmı direk şikayet ediyorum ajhuhauhau

yakında istanbula gelecem maslağa çağıracam o bacaklarını gıracam orada haberin olsun

son of gider

McS_R53
06-02-2012, 16:06
bende 1 kere ceza yemiştim oda bi kullanıcı arabasına travesti alıyordu bende onu foruma yazmıştım o yüzden :D

Göki,ZD
06-02-2012, 16:07
yakında istanbula gelecem maslağa çağıracam o bacaklarını gıracam orada haberin olsun
son of gider

senin yapacağın gider anca benim hoşuma gider.. :icon_tup:

ahuahauhua hep bunu yazmak istemişimdir :D

Göki,ZD
06-02-2012, 16:09
Yiğit.G kalbimizdesin :D

TünayK
06-02-2012, 16:10
type rımız yok ama atarımız tamdır maşallah

atara atar gidere gider gardaş...

bir tünayK kaç yılda yetişiyor haberin var mı senin?

ulan ben minikslere atar yapmış adamım hemde ikisine birden ayrıca her biri 170 kg çekerken...sen kimsin ulan kimsiinnnnnnnn!!!!?

kızılcahamamda buluşak gardaş...

Burak K.
06-02-2012, 16:13
bende 1 kere ceza yemiştim oda bi kullanıcı arabasına travesti alıyordu bende onu foruma yazmıştım o yüzden :D

ahuahahahah :hahaha:

senna
06-02-2012, 16:21
senin yapacağın gider anca benim hoşuma gider.. :icon_tup:

ahuahauhua hep bunu yazmak istemişimdir :D

bende hep bu lafı yemek istemişimdir :D

ulan ben minikslere atar yapmış adamım hemde ikisine birden ayrıca her biri 170 kg çekerken...sen kimsin ulan kimsiinnnnnnnn!!!!?

ah ah o zamanlar aklıma geldi:D

kızılcahamam uzak kalıyo la yakına gel abantta buluşak

TünayK
06-02-2012, 16:26

bu mesajımla konu ciddiyetini bozacak mesaj attıgım ıcın ceza aldım:) ceza veren moda soruyorum bu konu ciddi bir konu da ben mi bozuyorum...

bazen enteresan cezalar olmuyor değil hakketen....:beuj:

Enes-x
06-02-2012, 16:27

hahahaha maslak ta mı :D

Evrenoz
06-02-2012, 16:28
bu mesajımla konu ciddiyetini bozacak mesaj attıgım ıcın ceza aldım:) ceza veren moda soruyorum bu konu ciddi bir konu da ben mi bozuyorum...

bazen enteresan cezalar olmuyor değil hakketen....:beuj:

Ben verdim :D Ben verdim :D Baktım puanın çok 3 az 5 çok farketmez diye kızdırmaya seni =)

TünayK
06-02-2012, 16:30
Ben verdim :D Ben verdim :D Baktım puanın çok 3 az 5 çok farketmez diye kızdırmaya seni =)

:D300 puanda kaç ay gidiyorduk ya? bişey kalmadı da merak ettim:)

Low-Rider
06-02-2012, 16:30
300 puan alan ilk üyeye ödül var

Shekil le bir akşam yemeği

Evrenoz
06-02-2012, 16:31

ona bakmam için ceza vermem lazım, vermeyeyim şimdi bi daha :D

McS_R53
06-02-2012, 16:31

yok elmadağ daydı :)

TünayK
06-02-2012, 16:32
300 puan alan ilk üyeye ödül var

Shekil le bir akşam yemeği

hacı daha güzel bi fikrim var:D shekil cliver 106GTI ve beni yemeğe götürün kameraya alın:D ibretlik paylaşım olur valla:D

Göki,ZD
06-02-2012, 16:32

ahuahuaha maslak da travesti alan üye kim lan :D
benimde sordugum sorumu ya mustu dur kim olcak ahuahua

senna
06-02-2012, 16:34

akşam 50 puan alsan kısmetse yarına tamamlarız seni 300e

ilk 4 haneli puanlarıda görürüz inşallah seninle o zaman forum girişine vesikalığını koyacaz:D

senna
06-02-2012, 16:35

ceza vericem ama banlanıcaksın şimdi:D

Low-Rider
gökiye bak bi sıkımlık canı kalmış

bize heryer kripton:D

Enes-x

rascal ın pm kutusu dolmuş kimdi o diye lütfen beyler biraz medeni olalım :icon13:

kanka bi değilse senden saç çıkartır ama :d

bilalMW
06-02-2012, 16:36
Twin webers always need setting up. Even after they have been set up.
açan kovalanır,kaçırılan ovalanır Ön Koltukdaki Çocuklar Kazaya , Arka Koltuktaki Kazalar Çocuğa Sebep Olur
Bir aynaya baktığımda gördüğüme ,bir de yukarı baktığımda göremediğime güvenirim
Bugün bir hocamız yalan söylediğimi sandığı için
-Senin geçtiğin yollara biz asfalt döktük
dedi Bende bu sözün ardından
-Hocam sizin asflatladığınız yolda biz yan verdik dedim
Buda Benden ''Zaman Geçiriyorum Diyorsunuz ya.Siz mi Zamanı Geçiriyorsunuz,Zaman mı Sizi Geçiriyor?''
Gebze gişeler varmı bişeler ?
inadim inat G.tum iki kanat

Ayna gibi olduk birbirimizi bulduk

Ayranin yok icmeye atla gidersin cesmeye

kaleden ucuver gel azima s.civer
Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaat etmeseydi Allah cenneti, O’na bile etmezlerdi secde !..
Bir şey yap...

Güzel olsun, çok mu zor?

O vakit güzel bir şey söyle, dilin mi dönmüyor?

Güzel bir şey gör, veya; güzel bir şey yaz.

Beceremez misin? Öyleyse güzel bir şeye başla...

Ama hep güzel seyler olsun, çünkü "HER İNSAN ÖLECEK YAŞTA...

" Geç kalmayasın! ''

Şems-Tebrizi

Çok neşeli anınızda kimseye bir şey vaadetmeyin. Çok öfkeli anınızda kimseye yanıt vermeyin.
"Gözlerindeki Karadenizde boğulmak istiyodum, olmadı. Bize düşen gözlerinde değil, yokluğunda kaybolmakmış..."

Alıntı: Gülbeyaz
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malina Gönlün Tok Olur..
Bir işe başlamak için en iyi zaman şimdidir....
alışmamış g.tte don durmaz
‘' Birgün hepiniz öleceksiniz! Ya yaşarken öleceksiniz ya da ölmüş olarak yaşayacaksınız. Hayatta kalmanın tek yolu ölmektir! Bu kadar fazla yaşamayın. ' Sagopa K.
Söylenecek bir şey kalmadı artık , Şimdi yaşam, başlamadan biten bir roman gibi ,Okumanın da tadı kalmadı artık. Tıpkı, hayat gibi..
Zenginin işiyle fakirin mikişi belli olmaz
Sigara gibisin sevgilim, istesem de tedavi görsem de seni bırakamıyorum....
Az çok hepimizin kuyruk acısı var biliyoruz

Köpekler için üzülmeye değmez köpekler burunlarının dibinde bile olsa renk körü oldukları için gökkuağının o güzel renklerini göremezler..
Bizde zamanında.. bir köpeğe gökuşağının renklerini gördüğümüzü anlatmaya çalıştık ama.. hiçbi köpeği inandıramadık arkadaşlar..
Öleceğiz bir gün gömecekler; bir kaç gün övecekler; sonra kalan malı bölecekler; hatta memnun kalmayıp sövecekler. . . !
güzel söz
Dumansız sigaranın , köpüksüz biranın sensiz şu hayatın ta ...... '' diye gider
Bedava üye olduğunuz yerde:Milyarlık şekliniz kime
Meşe gölgesinde Filiz'lenen yosunlar.. çok kez kendilerini meşe "FIDANI" sanırlar
Köpeğiyle gezintiye çıkan Kıza bir genç Laf atar.''Köpeğin oLayımda gezdir beni'' kız cevap verir; Adam oLda koLumda gezdireym ..!

Düğünlerde yanına geLip seni dürterek ''Sıra sana geldi'' diyen yaşlılardan sıkıldıysan,aynısını sende cenazelerde onlara yap...
'Geçmiş olan dünden hiç yad etme...Yarın da gelmemişken feryad etme !

Düşünme geleceği de geçmişi de. Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme.''
Saatin pili bitince eylemez Tık Tık. Vakti zamanı gelince ruha derler Çık Çık. Hakk’a kulluk eyle; Ahirette dinlemezler Hık Mık!
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.

ben sevdayı bir günlük yaşamadım ki kapatıp gözlerimi silip atayım,
ben sevdayı bir kelimeye sığdıramadım ki susup herşeyi unutayım,
ben sevdayı bir damla gözyaşında aramadım ki ağladım aktı gitti diyeyim,
ben sevdayı şerefsizce yaşamadım ki her an başkasıyla olayım,
ben sevdayı yüreğimde yaşadım nasıl söküp atayım
..te geldi askimiz, cumle alem saskiniz..
Bana Ulaşmak İçin Çaba Sarf Etme ZİRVE Tek Kişiliktir

Kafam güzel ama dünya degil..
aslan besleyen yemine katlanır.
Geçemediğim makasta tanrı canımı alsın (:

elpadre*
Mevsimler gibisin değişirsin ya beni üşütürsün ya yakarsın
Kendimden her gün parça koparıyorum
Ama sen bunu nerden bileceksin yavrum
AŞK; tahteravalli gibidir, Bir taraftaki bütün gücünü verdikçe diğerinin
g**tü kalkar ..
Eş seçmek kitap seçmeye benzer, iyi tasarlanmış bir kapak ve cilt ilginizi çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça sonunu getirmek zordur
top kapı sultah ahmet ben koydum sen devam et
istemem zırt orda zırt burda nerde koydum orda oyna!!
Rahmetli dedemin sözüdür = Altından hava geçen şeyden yatırım olmaz....
bizi bilen bilir bilmeyen örnek alır

tech merkez adam olsun herkes

ßir tek dileğim var mutlu ol yeter. Hayırrrr.. ßir tek dileğim var geßer uLan geßer
Önemli olan çok şeye sahip olmak değil ,az şeye ihtiyaç duymaktır...
vde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz ; hayvansever dediğin , benim gibi koynunda yılan besleyecek.
Sen reytingi tavan yapan bir dizide yiyişirken , Ben ucuz bir yemek programında tarifini veriyorum senin...
inancı olan mezardan gideri olan atardan korkmaz
Allah'tan mal mülk istedim...

Sanırım ''MAL'' kısmını biraz yüksek sesle söyledim..Saolsun mal yağdırıyooooo
''Hakikat aramakla bulunmaz fakat bulanlar hep arayanlardır'' Bayezid-i Bestami
'Aşk iyi ve gerçek olan herşey gibidir, büyümek ve gelişmek için zamana ihtiyacı vardır.''
Angelo'nun İntikamı 2002/
"beni öldürmeyen acı güçlendirir."
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde serdâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur dildâr olur

"Yavuz Sultan Selim Han"

diğer güzel yanı ise

Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / serdâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / dildâr olur

yukarıdan aşağı okunduğunda çıkıyor
Gözlerin, Gözlerimin Gözlediği Gözleri, Gözleseydi; Gözlerinle Gözlerim Göz Göze Gelirdi
Ladesi sen kazandın ... Çünkü; Artık ne aklımdasın ne de umrumda
was mich nicht umbringt, macht mich stärker
"Hayatta Her İnsan bir Kişidir Ama Her Kişi bir Kişilik SAHİBİ Değildir..."
Hissetmediğiniz Hisleri Hissettiğinizi Hissettiğiniz An Hissettiğiniz His ''Aşk'' tır..
Bağlanmıcaksın bişeye Öyle körü Körüne,o oLmazsa yaşayamam demiceksin..Demiceksin işte.Yaşarsın,Yaşıyorum çünkü..

Avuçlarımda hala sıcaklığın Var,unuttum desem yalan...
fazla ciddiye almayın bu hayatı, Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız...
Dudaktan öpüp herşeyimsin diyeni degil, alnından öpüp helalımsın diyeni sev.....
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana 30cm az.
Küçüklük Ne Kadar Güzeldi , Sevdigin çocuğu Öp Kaç , Aşk Şarkıları Dinlemek Yoktu Kutu Kutu Pense Oynarken, Ne Kadar Mutluyduk Saklambaçta Birbirimizin Yerini Söylemeye Çalışırdık... Şimdi Saklandığımız Yeri Kendimiz Bİle Bilmiyoruz...
Olması gerekenler yanımda .. yanımda olmayıpta gidenler kimin umrunda
Bir Kadın, Oğlunu Aklı Başında Biri Yapabilmek İçin 20 Yıl Uğraşır; Bir Başka Kadın, 20 Dakikada Aklını Başından Alır..!
"köpek efendi istemezdi; efendi köpeğin dünyasını yıkmasaydı eğer."
Sahip olmadığı şeylere üzülmeyen, sahip olduklarına sevinen insan, akıllı bir insandır...
Başkasının izinde yürüyen, iz bırakamaz...
Bana aşkı sorma, ölünün arkasından konuşmak günahtır
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
canım dediklerim canımı aldı
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye İşte ben onlardan değilim Ben sensiz de yaşarım;Ama seninle bir başka yaşarım... Nazım Hikmet Ran

Nokta olmuş.
ECU ye yaptım bir ayar ,akşam kimbilir kime kayar
Hiçbir lokantada tek başınıza oturabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş masa bulamazsınız.toplum sizi yalnızlıktan kurtarmak için gerekirse ruh sağlığınızla oynar.
En sevdiğim hayallerimi en büyük kabusa çevirenleri,
elbet en tatlı rüyalarından uyandırıcam
elinkini görmeyen kendininkini piyade tüfegi sanarmıs
coco cola pepsi hayatta içilmez alkolik hareket engellenemez
Kızlar araba fiyatlarına benzer....yaz gelince piyasası tavan yapar, kışın yüzüne bakan olmaz....
Evde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz ; hayvansever dediğin , benim gibi koynunda yılan besleyecek !!!
N istedigini bilmek bazen yeterli olmayabilir,önemli olan istemek degil,onemli olan karsindakinin ne verebilecegidir..

Agac budandikca guclenir

Ben hala burdayim,biraktigin yerde..ama sen buunun farkinda olamayacak kadar kendini kaybetmis durumdasin .....
- Yapılmış Şeyler Üzerinde Konuşmak Lüzumsuzdur, Geçmiş Şeyleri Ayıplamak da Manasızdır..
Kötülük yapmayan iyilik yapamaz, hata yapmayan hiçbir şey yapamaz...
ögüt girmiyene sögüt girer...
Her canlı kendine dost arar.Taşın kalbi yok ama onuda yosun sarar
ayda 3 gün kan kaybedip ölmeyen yaratıktan korkacaksın(fenaaaaaa)
Seni seviyorum" demekle olmuyor, Onu O..spular bile yatakta müşterilerine söylüyor...
giler sahte insanlar kahpe hayatınız plan aHER SABAH AFRİKA'DA BİR CEYLAN UYANIR.
EN HIZLI ASLANDAN DAHA HIZLI KOŞMASI GEREKTİĞİNİ BİLİR,YOKSA ÖLECEKTİR.
HER SABAH AFRİKA'DA BİR ASLAN UYANIR.
EN YAVAŞ CEYLANDAN DAHA HIZLI KOŞMASI GEREKTİĞİNİ BİLİR,YOKSA AÇ KALACAKTIR.
ASLAN YA DA CEYLAN OLMANIZ FARKETMEZ.
GÜNEŞ DOĞDUĞUNDA KOŞMAYA BAŞLASANIZ İYİ OLUR!"
_____________________layınız yalan

Doğrularımı götürecek kadar yanlış yapmadım bu hayatta çok sıkıştıgım yerlerde boş bıraktım soruları şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim kimsenin dogrusunu götürmedim ve en önemlisi kimsenin yanlışı olmadım!...

hatırlayan ? :D

zamanında kapatılan özlü sözlerimiz konusunda inciler :D

Enes-x
06-02-2012, 16:39
hatırlayan ? :D

zamanında kapatılan özlü sözlerimiz konusunda inciler :D

bişey merak ettim şimdi milletin bunu oturup okuycağına inandın mı sen ?

ben inanmadım da:hahaha:

Göki,ZD
06-02-2012, 16:40
ceza vericem ama banlanıcaksın şimdi:D

gökiye bak bi sıkımlık canı kalmış

5 puan yeter kanka :D 150 puan ile kaç gün banlanılıyor onu söyleyin :D 1 günse kafi ama fazlası canımı sıkıyor sonra başka nickler den giriyorum :D

bilalMW
06-02-2012, 16:40
bişey merak ettim şimdi milletin bunu oturup okuycağına inandın mı sen ?

ben inanmadım da:hahaha:

yok be abi ne zamandır paylaşacağım geyik konusu bekledim :D

Enes-x
06-02-2012, 16:42
yok be abi ne zamandır paylaşacağım geyik konusu bekledim :D

Eyvallah kardeşim saygı duydum meğerse bir dram yatıyormuş bu uzun mesajın perde arkasında :(

duygusal konuştum diye okuycam sanma okumam hayatta :D

Trance-R
06-02-2012, 16:43
ben aynı konuyu , sohbete ve detailing bölümüne açtığım için yedim.

detailing'e sonra açtım , sohbetteki konuma tavsiye geldi detailingde aç diye...konu kapatmayı bilmediğimden detailing'dede açtım...

sonra ceza puanı aldık.
öle yani :D

senna
06-02-2012, 16:43
5 puan yeter kanka :D 150 puan ile kaç gün banlanılıyor onu söyleyin :D 1 günse kafi ama fazlası canımı sıkıyor sonra başka nickler den giriyorum :D

la olm taş atsak banlanıcaksın:D

bilalMW
06-02-2012, 16:44
Eyvallah kardeşim saygı duydum meğerse bir dram yatıyormuş bu uzun mesajın perde arkasında :(

duygusal konuştum diye okuycam sanma okumam hayatta :D

Hislerimi tercümanı olamasa da hissettirdiklerim yeter bana.

Sadece keyfin bilir bu hayatta.

:cool::D

TünayK
06-02-2012, 16:45
akşam 50 puan alsan kısmetse yarına tamamlarız seni 300e

ilk 4 haneli puanlarıda görürüz inşallah seninle o zaman forum girişine vesikalığını koyacaz:D

15 dk. sonra mesai biter baba gider...tomorrow inşallah:D

Enes-x
06-02-2012, 16:45
ben aynı konuyu , sohbete ve detailing bölümüne açtığım için yedim.

detailing'e sonra açtım , sohbetteki konuma tavsiye geldi detailingde aç diye...konu kapatmayı bilmediğimden detailing'dede açtım...

sonra ceza puanı aldık.
öle yani :D

Oda benim yüzümden oldu sana detaling bölümünde aç diye tavsiye etmiştim.

Aslında mod lara çalışıyorum gizli görevim uyandırıyım istedim ;) Ceza puanı verme kotasını dolduramamış modlara masum üyeleri tuzağa düşürerek yardımcı oluyorum :icon_wack

Trance-R
06-02-2012, 16:49
Oda benim yüzümden oldu sana detaling bölümünde aç diye tavsiye etmiştim.

Aslında mod lara çalışıyorum gizli görevim uyandırıyım istedim ;) Ceza puanı verme kotasını dolduramamış modlara masum üyeleri tuzağa düşürerek yardımcı oluyorum :icon_wack

:) yapçak bişe yok :D

sana dikkatli mi yaklaşalım şimdi :D

TünayK
06-02-2012, 16:52
:) yapçak bişe yok :D

sana dikkatli mi yaklaşalım şimdi :D

bu forumda dikkatli yaklaşılacak biri varsa o da XoR'dur...dokunan yanar...ban manyağı olursunuz...:D

Enes-x
06-02-2012, 16:54
bu forumda dikkatli yaklaşılacak biri varsa o da XoR'dur...dokunan yanar...ban manyağı olursunuz...:D

katılıyorum ben sadece piyonum, demirbaşımız XzoR

Trance-R
06-02-2012, 16:58

Xor abi saygılar :)

Burak K.
06-02-2012, 18:02
12.03.2011 ;

Slm B.KAYA,

Bizden uyarı mesajı almış bulunuyorsunuz.

Uyarı Nedeni:
-------
Mesaj sayısını yükseltmek için boş mesaj atmak

-------

14.03.2011;

Slm B.KAYA,

Bizden Ceza almış bulunuyorsunuz.

Ceza Nedeni : Siyaset / Siyasi içerikli / Adult & Crack & Serial / Forum düzenini tehlikeye atabilecek mesaj
-------
Konuyu siyasete çekme
-------

Şu anda tam 20 ceza puanı aldınız ve zaman aşımı süresi dolana kadar bu puan hanenize yazıldı. Aynı cezadan bir kez daha alırsanız bu puanlar bir daha zaman aşımına uğramayabilir. Lütfen kuralları gözden geçiriniz ve bir daha aynı hatadan ceza almamaya calışınız.

TechTurkey Forum Cezaları Tıklayıp Burdan okuyabilirsiniz

Teşekkürler,
TechTurkey Forum

24.07.2011;

Slm B.KAYA,

Bizden Ceza almış bulunuyorsunuz.

Ceza Nedeni : Argo-küfürlü Konuşmak / Uygunsuz cümle kullanmak
-------

-------

Şu anda tam 5 ceza puanı aldınız ve zaman aşımı süresi dolana kadar bu puan hanenize yazıldı. Aynı cezadan bir kez daha alırsanız bu puanlar bir daha zaman aşımına uğramayabilir. Lütfen kuralları gözden geçiriniz ve bir daha aynı hatadan ceza almamaya calışınız.

Az olmuş ya :D

1lker
06-02-2012, 18:33
Cezalar insana doğruyu gösterir diyorum saygı duyuyorum :)

http://c1202.hizliresim.com/u/6/2h6zp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ibooo
06-02-2012, 18:37
Cezalar insana doğruyu gösterir diyorum saygı duyuyorum :)

http://c1202.hizliresim.com/u/6/2h6zp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Yarısını ben şikayet ettim zaten

XoR
06-02-2012, 18:48

katılıyorum ben sadece piyonum, demirbaşımız XzoR

Xor abi saygılar :)

http://media.tumblr.com/tumblr_lycba0Kwbb1qebrnx.gif

Evrenoz
06-02-2012, 19:40
Caps iyiymiş :)

2000HC
06-02-2012, 19:44
Konuyu açan patlamış,arada kaynamaya niyetim yok,saygılar Tech Yönetim :D

sakhee
06-02-2012, 19:49
benim de 1 cezam var
gecen cem in actigi bir konu vardi ya
bina gercek mi montaj mi diye
baktim baktim yorumlarin hepsini okudum
ne gercek ne montaj diyebildim
bende aksam elektrikler kesikti, bir de ben kitabimi okulda unutmusum diye bir mesaj attim
cem yanlis anlamis
tak mesaj geldi tebrikler ceza aldiniz diye
sebep mesaj sayisini arttirmak icin bos post atmak :)
ben tam gelen nick e durumu izah edeyim dedim baktim mesaj gitmiyor gelen nick e
ne yapayim derken cem den ozel mesaj geldi
neden oyle birsey yazdin bir durum mu var diye :)
Allah tan cem yazdi da izah ettim rahatladim
ama ceza baya bozdu beni onu da belirtmem lazim :D :D :D
bildigin agrima gitti valla :) :) :) :)

S.Özeren
06-02-2012, 19:51
ben cezalarımı gereksiz görüyorum :D cezayı verenlerin çocukluğuna inilmesini istiyorum :D

sakhee
06-02-2012, 19:52
ben cezalarımı gereksiz görüyorum :D cezayı verenlerin çocukluğuna inilmesini istiyorum :D

boyle bir iki post daha atarsan puan cetvelinde yukselme ihtimalin var baya :)

S.Özeren
06-02-2012, 20:17
boyle bir iki post daha atarsan puan cetvelinde yukselme ihtimalin var baya :)

makara yapıyorum zaten abi sıkıntı yok cezalarımla mutluyum hehe :D

JANJ@N
06-02-2012, 20:28
rakamlar neyi ifade ediyo, ceza derecem nasıl bilmiyorum ama evet ben de bir cezalıyım, bazen ceza aldığım için suçluluk duygusuna kapılıyorum, her gün ilk mesajımda profilimdeki cezaya bakıyorum, bi gün kendiliğinden silinecekmiş gibi hissediyorum, bu duyguları ceza almayan bilemez, burdan ceza almamışlara sesleniyorum, siz siz olun gereksiz konu açmayın, uygunsuz cümle kullanamayın..

Burak E.
06-02-2012, 20:47
ben daha hiç yemedim inş yemegi düşünmüyorum :) huzurlu hayat :)

sakhee
06-02-2012, 20:48
Avea reklam Ekim 2011 "Sizde bırakabilirsiniz" HQ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XvxnUDYj3Ac)

:D :D

ProdriveSTI
06-02-2012, 20:49
16 ceza puani verir misiniz yaa :D

15 yazmasindan sıkıldım artik :D 15+16 = ? olsun ahahau :D

sakhee
06-02-2012, 20:51

cesaret hapi mi aldin?
neydi o ictiginiz :D :D :D :D

edit; yurek mi yedin yoksa :)

ProdriveSTI
06-02-2012, 20:52
Ahaha uykusuzluk abicim basima vurdu :D

Low-Rider

sen bu espriye güldün mü

yaş 24 mü gerçekten?

önce ki postlarında bunu yazdın bizi eleştirdin

"Diğer ceza puanımda,boş mesaj atıyomuşum mesaj sayımı yükseltmek için :D Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı :hahaha:"

bak ne kadar boş yazıyosun haksız değilmiş o cezayı sana veren

ef186

30 iyimi ?

Tunç
06-02-2012, 20:53
bende küfürlü caps yuzunden 2 gun bannlandım
yemın ederım hayattan baglantım koptu sankı gunler sattler gecmek bilmedi

VTec_king
06-02-2012, 20:54
bende geçen almışım birşeyden ceza ama unuttum yıllar sonra ilk
Cezalar: 0/1 (10)

ProdriveSTI
06-02-2012, 20:55
sen bu espriye güldün mü

yaş 24 mü gerçekten?

önce ki postlarında bunu yazdın bizi eleştirdin

"Diğer ceza puanımda,boş mesaj atıyomuşum mesaj sayımı yükseltmek için :D Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı :hahaha:"

bak ne kadar boş yazıyosun haksız değilmiş o cezayı sana veren

ben ciddi bir şekilde hiç zaman bu siteyi ve yöneticileri eleştirmedim,haddim de değil...ayrıca espride yapmadım orda.

Burak E.
06-02-2012, 20:56
cagrı merkezinden cagrı alırken bile TT ye giriyorum banlansam kesin intihar sebebim olur :)

sakhee
06-02-2012, 20:58
gercekten bu konuda bir topic acmak lazim
galiba pek cogumuz hatta cok cok az yazanlar bile
tt yi surekli acik tutuyor
bende oyle yapiyorum
her gunun ilk islerinden biri tt yi acmak
enteresan bir durumdayiz gercekten arkadaslar :)

Göki,ZD
06-02-2012, 21:00
site komple açık beyler banlanmayı neden bu kadar takıyosunuz ki.. mevzu sadece post atmak mı

a.colak
06-02-2012, 21:02
Cezalar: 0/1 (15) ilk gözağrım

sakhee
06-02-2012, 21:03
leyla ile mecnun basladi

2 saatir konusunu ariyorum bulamadim yaw :) :) :) :)

Alper_
06-02-2012, 21:05
kurallar neyse ona uymaya özen gösteriyorum..cezam yok :)

ProdriveSTI
06-02-2012, 21:06
leyla ile mecnun basladi

2 saatir konusunu ariyorum bulamadim yaw :) :) :) :)

bende bakayım dedim hulk vs gtr konusu ile karşılaştım ilk defa gördüm baya güzel videoymuş :D

Evrenoz
06-02-2012, 21:07
Şu fotoğrafsız ilan açmadan ne zaman vazgeçecek millet.. Sayısız konu sildim bugün..

Akşama eklerim, sabaha eklerim diyenler de ayrı bir alem. Güzel arkadaşım madem akşama eklersin akşam aç konuyu.. Ha akşama eklerim demişsin, aradan 3 gün geçmiş. 72 saat mi senin akşamın?

Sonra konu silip ceza verdik mi kaka moderasyon, *** moderasyon

Low-Rider
06-02-2012, 21:08
site komple açık beyler banlanmayı neden bu kadar takıyosunuz ki.. mevzu sadece post atmak mı

noldu olm burda ki atarın giderin bugün yüzüme yapaydın yaaa ;););)

:D:D:D

Göki,ZD
06-02-2012, 21:10
noldu olm burda ki atarın giderin bugün yüzüme yapaydın yaaa ;););)

:D:D:D

iyi oldu la denk gelmek.. ayarlasak bu kadar olmazdı :D

Low-Rider
06-02-2012, 21:11
ahahaha aynen:D

FRTDI
06-02-2012, 21:19
Benim gibi cogunlukla okuyucu olunca ceza nedir bilmiyo insan..:):)

Göki,ZD
06-02-2012, 21:22
ahahaha aynen:D

kardesım adam gibi konusamadık kafamda bır sey vardı dukkanla ılgılı ona canım sıkıldı uzadık fazla durmadan,bır dahakine ödeşiriz..

EM-RE

Low-Rider
06-02-2012, 21:29
estafurullah,belliydi kafanın dolu olduğu zaten birdahakine konuşuruz bol bol

arabda 10numara olmuş maşallah

Oz`
06-02-2012, 22:50

komple sorgusuz banlayayım ?

TünayK
07-02-2012, 08:03

hacı amca misafir olunca yeni mesajlara tıklanmıyor o çok kötü oluyor benim tek derdim o...bu konuya bi ayar versinler kaydımı silsinler acımaz:)

Evrenoz
07-02-2012, 08:04
hala duruyor mu bu konu yahu =)

Low-Rider
07-02-2012, 08:04
evren avatarda ki senmisin yahu hep soracam unutuyorum

Evrenoz
07-02-2012, 08:05
benim tabi :)

Low-Rider
07-02-2012, 08:06
böyle bir moderatör pozu banada çekelim:D

Evrenoz
07-02-2012, 08:08
haha businessman pozu o moderatör pozu diil :)

Semii
07-02-2012, 08:11
bu konu sıkıntılı sanki

aklıma sürekli cliver tünayK vs. gibi şahıslar geliyo nedense :D

Low-Rider
07-02-2012, 08:11

http://www.bortlen.com/wp-content/uploads/2011/09/caktirma-panpa.jpg

XoR
07-02-2012, 08:15
evren avatarda ki senmisin yahu hep soracam unutuyorum

benim tabi :)

böyle bir moderatör pozu banada çekelim:D

Ben Prof. Xavier sanıyodum o fotodakini :D

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR090No5hjXEj2GWf4ulFUdG1T_RbarV 47AWsAdYYbHHtO85Bbc9OZ2Z3Ed6A

Evrenoz
07-02-2012, 08:18
Ben Prof. Xavier sanıyodum o fotodakini :D

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR090No5hjXEj2GWf4ulFUdG1T_RbarV 47AWsAdYYbHHtO85Bbc9OZ2Z3Ed6A

benziyomuşum be :P

XoR
07-02-2012, 08:20
benziyomuşum be :P

Face'den avatar'ın büyük haline baktım bence sen Profesörün kayıp kardesi Doçent Y'sin :D

Evrenoz
07-02-2012, 08:22
Face'den avatar'ın büyük haline baktım bence sen Profesörün kayıp kardesi Doçent Y'sin :D

Doçent olmuşum profesör olmuşum neye yarar, kel başıma bir merhem bulmadıktan sonra :D

JDM VTİ
07-02-2012, 08:22
koray abi adamsın! ahsdusahduashds :D

XoR
07-02-2012, 08:26
Doçent olmuşum profesör olmuşum neye yarar, kel başıma bir merhem bulmadıktan sonra :D

Bende kelim sıkıntı yok :D

koray abi adamsın! ahsdusahduashds :D

Güne güzel başlayalım :)

150'ye 25 kala kızgın sularda yüzüyorum :D

1lker
07-02-2012, 08:42
Yarısını ben şikayet ettim zaten

canina kurban gelecek dosttan gelsin :)

16EC813
07-02-2012, 09:08
laa bende magdurum :D

baha38
07-02-2012, 09:16
Banada herkese faydalı bi konu açmıştım başkalarının arabasını sahiplenen bi arkadaş hakkında bayada bilinen bi insan inanmasınlar güvenmesinler diye beni banlamışlardı 1 hafta kim banladıysa hala aklımdan çıkmaz yani 1 sene oldu ama:D kötü bi laf sözde yoktu sormadan etmeden banlandımya ne deyim artık bilemedim...

aVDANLı
07-02-2012, 09:26
abi ben cok korkar oldum ilan koymustum yazdım yattım sabah kalktım aynı konuyla alakalı 5 ceza gelmiş :) yorum yaparken bile elim titriyor :(

16EC813
07-02-2012, 09:29
ne yalan söliim ben baya bi rehabilite oldum laa :D

bLackModeL
07-02-2012, 09:31
korkmayın yavv adil modaratorlerımız var kımın hkkı neyse verıyolar sıkıntı yok ... daralıp bunalmayınn sadece gorevlerını hakkı ıle yapıyolar ... onlarda bızelerı sevıyolar bılıyorumm ..

sakhee
07-02-2012, 10:13
ne yalan söliim ben baya bi rehabilite oldum laa :D

ihtiyar sen bu sekilde mi rehabilite oluyosun artık
ne oldu manzara ? civcivler ? :D :D :D :D

131mirafiori
07-02-2012, 14:34
Bir de satılıklara temsili resim koyanlar var onlarında konusu silinmeli :) Ceza yemesede olur :)

Yiğit G.
07-02-2012, 16:35
rehabilite oldum geldim :D :D

gökberk
07-02-2012, 16:37
Çıtırdan bi 10 Puanım var... Nazarlık.. :)

Yiğit G.
07-02-2012, 16:51
tunch´isimli üyeden Alıntı

Yiğit G.´isimli üyeden Alıntı

abi bana faceden fotograflarını at bilgilerini at , sahiplendirelim onu

Bunu dedim diye ceza aldım ? Köpek sahiplendirmek isteyene yardım ve yataklık etmek cezaya mı tabi oldu ??? :icon_wack

Göki,ZD
07-02-2012, 16:56
pm den konuşun sizde..

site petturkey e döndü zaten hayvan sahiplendirme bakım merkezi oldu..

SULTANOGLU
07-02-2012, 16:57
pm den konuşun sizde..

site petturkey e döndü zaten hayvan sahiplendirme bakım merkezi oldu..

göki benide sahiplendirirmisin ?

ALPER-VNS
07-02-2012, 17:04
yaw tünay banlanıyo benim nickten bi post atmış.. o 5 gün ban yedi, ben 1 hafta yedim.. içime oturmadı değil söyliyim burdan da :)

Göki,ZD
07-02-2012, 17:07
super sen 10 dakka once bunu paylasınca sorun yok

Ama ben sokaga atılıcak bir hayvana yuva balayım dedim özelden konuşun öylemi ? pekiii dostlarım :))

ben resim bölümünde paylaşıyorum bunda garip olan birşey yokki, o kadar zoruna gittiyse şikayet et. sizin gibi banlandım ceza aldım diye aglıcak değilim.

10 tane hayvan konusu var orda sorulsa idi ceza yemezdin demek ki alakasız yerde geçirmişsiniz muhabeti..

bide hayvanlar üzerinde acıtasyon yapmayın komik gözüküyor yok yuva bulmak yok karnı aç..

Yiğit G.
07-02-2012, 17:12
ben resim bölümünde paylaşıyorum bunda garip olan birşey yokki, o kadar zoruna gittiyse şikayet et. sizin gibi banlandım ceza aldım diye aglıcak değilim.

10 tane hayvan konusu var orda sorulsa idi ceza yemezdin demek ki alakasız yerde geçirmişsiniz muhabeti..

bide hayvanlar üzerinde acıtasyon yapmayın komik gözüküyor yok yuva bulmak yok karnı aç..

İnan çok üzüldüm ve agladım banlandım diye sorma :)) resim bölümde paylasman sorun değil içeriği sorun... içeriği küfür çok merak ettim ceza aldınmı bu paylasımın için ? , bende sohbet bolumunde paylasıyorum , paylaşmıyorum gerçi soru sorana cevap veriyorum daha dogrusu diyelim.. Hayvanlar üzerinden acitasyon yapcak son kişiyim , hayvan korusucusuyum , aktivistim , vejetaryenim bugune kadarda onlarca hayvan sahiplendirdim... Neyse salla herkes kafasına göre ceza veriyor alıyor vs vs

Göki,ZD
07-02-2012, 17:15
İnan çok üzüldüm ve agladım banlandım diye sorma :)) resim bölümde paylasman sorun değil içeriği sorun... içeriği küfür çok merak ettim ceza aldınmı bu paylasımın için ? ,

şikayet et, mod ların işi gücü yok kullanıcıların postlarını mı takip edicek. ben nasıl gereksiz laf olsun diye açılan hayvan konularını şikayet ediyosam..

SULTANOGLU
07-02-2012, 17:18
şikayet et, mod ların işi gücü yok kullanıcıların postlarını mı takip edicek. ben nasıl gereksiz laf olsun diye açılan hayvan konularını şikayet ediyosam..

Terbiyesizsin olum hemen şiyaket et butonuna basıyorum. cezanı çekiceksin

Göki,ZD
07-02-2012, 17:18
Terbiyesizsin olum hemen şiyaket et butonuna basıyorum. cezanı çekiceksin

beni sahiplendir postunu şikayet ettim olm geç kaldın ahuahuahua

SULTANOGLU
07-02-2012, 17:20
beni sahiplendir postunu şikayet ettim olm geç kaldın ahuahuahua

küfürlü komik resim paylaşıp hepimizi güldürdüğün için bundan utanmalısın. bu soğukta karda kışta üşümemen için kapımızın önüne 2 tane striptizci koyucam. lütfen facebookta paylaşalım

onursumer
07-02-2012, 17:22
la yemin ediyorum aylardır şu şikayet et butonunu arıyorum sonunda buldum ahaha

Yiğit G.
07-02-2012, 17:23
la yemin ediyorum aylardır şu şikayet et butonunu arıyorum sonunda buldum ahaha

heh yandık bitanedaha :D

Kadyr
07-02-2012, 21:41
Konuyu ariyorum iki saattir bende ceza aldim iluminati yuzunden:D 30 etti az kaldi 50 ye hic ban yemedim suana kadar sabirsizlaniyorum:D ama techten birgun bile ayri kalinmazki yaa

turbo16
07-02-2012, 22:15
3 ceza yedik 1 haklı ikisi çokk haksızdı yazdım aldığım cevap siciline mi işliyor boşver

İbrahim Erdem
08-02-2012, 00:28
ah neyzen tevfik. Rahmetli bana 1 hafta ban yedirmişti. :)

Oz`
08-02-2012, 00:29
canınız sıkılıyor sanırım dimi ?

driftboy
08-02-2012, 00:31
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/399859_314129658640018_100001289601488_962467_1037 422557_n.jpg

Eray Yümsel
08-02-2012, 00:32
aylar sonra bende yok yere bi 10puan ceza yedım ama bana bu cezayı verenın benle sahsı problemı olması lazım başka açıklaması olmaz ona burdan sesleniyorum sesssssss

ErmanArseven
08-02-2012, 00:32
doktor yılbaşında af geliyordu nedir durum :)

tayf
08-02-2012, 00:36
ben hayırlı işler dedim pek hayırlı gelmedi :D

rebel
08-02-2012, 00:37
bende ceza aldım 3 kere pişmanım .afdan yararlanmak istiyom :)

focus musty35
08-02-2012, 00:38
ben gecen gün konu actım derdımı soledım hallettık... kuralların herkesde uymadıgını örneklemk ıcın baskasın yazdıgı kufuru ben böle yazsam ne olur dedım CEZA yemısiz komikkk :)

131mirafiori
08-02-2012, 00:41
ben gecen gün konu actım derdımı soledım hallettık... kuralların herkesde uymadıgını örneklemk ıcın baskasın yazdıgı kufuru ben böle yazsam ne olur dedım CEZA yemısiz komikkk :)

O değilde senin imzada da bir atar var sanki abi :D

rebel
08-02-2012, 00:43
O değilde senin imzada da bir atar var sanki abi :D

+ aynen :) hacı sende biraz alttan al be :D

Kakus
08-02-2012, 00:47
Var mı beyler bu gece hasar alan? :D

driftboy
08-02-2012, 00:48
Var mı beyler bu gece hasar alan? :D

göki abi tatile çıkmış :D

emre_
08-02-2012, 00:53
göki ücretsiz izinmi almış :D

Oz`
08-02-2012, 00:54
hayır neyi beyenmiyorsunuz onu anlamadım???

Oz`
08-02-2012, 00:55
yapma kardeşim napim yani yapma ! ceza puanlarına af getiricektim s k inizde deil ya ondan geek duymadım

emre_
08-02-2012, 00:57
.................

ef186
08-02-2012, 01:03
aylar sonra bende yok yere bi 10puan ceza yedım ama bana bu cezayı verenın benle sahsı problemı olması lazım başka açıklaması olmaz ona burdan sesleniyorum sesssssss

Olm eksik ilan acmissin goren bir mod ceza vermis naapsaymis opucukmu yollasaymis yoktan yere yaziyosun da bukadar senedir forumdasin sende bilmiyosan satilik ilani nasil acilir esnaf eray olan lakabini opeyim

kimin ceza aldigini yada almadigini nereden biliyosunuz ?
Ceza almis kufurlu bir post u kopyalarsan ceza alman doğal azcık düşünürsen komik olmaktan uzak aslında ...

driftboy
08-02-2012, 01:04
Buğra abi ben seni çok seviyorum biliyomusun ? :D Ev adresini pm at iskender göndercem sana 1.5 :) :D

İmza'ma dikkat et, seni dinliyorum artık abi :D

rebel
08-02-2012, 01:05
Buğra abi ben seni çok seviyorum biliyomusun ? :D Ev adresini pm at iskender göndercem sana 1.5 :) :D

ovvv ağır rüşvet var

ef186
08-02-2012, 01:06

Yeri geldiginde geyige zaten biz yolveriyoruz buyrun geyik diyerek ...
Ama normal zamanda konular icinde geyik yada anlamsiz espriler istemiyoruz biliyorsun ...
Ona gore tadini cikartin forumun duzgunce ki geyik konusu acilinca uzakta kalmayin ;)

Oz`
08-02-2012, 01:06
ulan yazı yazıorum alayını banlarım haa taşakmi geçiosunuz lan ?

driftboy
08-02-2012, 01:08
Yeri geldiginde geyige zaten biz yolveriyoruz buyrun geyik diyerek ...
Ama normal zamanda konular icinde geyik yada anlamsiz espriler istemiyoruz biliyorsun ...
Ona gore tadini cikartin forumun duzgunce ki geyik konusu acilinca uzakta kalmayin ;)

Haberini aldım zaten, banlandığım bi gece geyik konusu açmışınız millet driftboy yok demiş sende herzaman geyik yaparsa böyle mahrum kalır filan demişsin :D

Bundan sonra sakin abi, 10 gün çok acı oluyomuş anladım :) :)

Oz`
08-02-2012, 01:08
hepinize 50 er yazıyorum hepinize geçmiş olsun

Kakus
08-02-2012, 01:14
ulan yazı yazıorum alayını banlarım haa taşakmi geçiosunuz lan ?

Özgün abi yazıyorsun eyvallah yazıyorsun da, biz ne yazdığını anlamıyoruz ki? :D "Bu konuda geyik yapmaya devam etmeyin" de "tamamdır abi eyvallah" diyip susalım-anlayalım. Hatta kitle konuyu gitsin... Ama sen farklı bişey diyorsun, ne dediğini de kestiremiyoruz tam olarak. :)

Kakus
08-02-2012, 01:25
Bu konu altında, yukarıda yazdığım mesajıma "konu ciddiyetini bozmak" adı altında ceza verildi. Zaten mesajımı yazarken ceza yiyeceğimi biliyordum fakat cezadan korkup görüşlerimi bildirmekten vazgeçicek biri değilim. :) Aynı şekilde buna da ceza gelebilir fakat belirtmek isterim ki moderasyona bir sitemim yok, ne yukarıdaki mesajda, ne bu mesajda. Böylesine ciddi bir konuda "konu ciddiyetini bozmak" adı altında ceza verildiği içinde teşekkür ederim. :)

Edit: Bu mesajıma ceza gelmez, çünkü doğrudan konunun içeriğiyle alakalı oldu yazdığım. Yırttım... : ))

Oz`
08-02-2012, 01:47
ceza deil lan uyarı sığır :d

gökberk
08-02-2012, 02:06
O değil de forumlar demokratik ortamlar değildir zaten..
Evren abinin bu konu hakkında uzunca bir yazısı vardı sanki ..
(10 Puanım var tuzum kuru spec. :D)

2000HC
08-02-2012, 02:15
Haberini aldım zaten, banlandığım bi gece geyik konusu açmışınız millet driftboy yok demiş sende herzaman geyik yaparsa böyle mahrum kalır filan demişsin :D

Bundan sonra sakin abi, 10 gün çok acı oluyomuş anladım :) :)

Fordcu kardeşim nerelerdesin sen ya :D
ben 1 gün yedim sana 10 gün yazmışlar Allah bi daha ayırmasın :D

erhann
08-02-2012, 07:41
buyuk resmden yedik dun :) uyari gelseydi iyi olurdu :D

cıvıc_power
08-02-2012, 07:45
buyuk resmden yedik dun :) uyari gelseydi iyi olurdu :D

aynen bende, ilan kurallarında belirtirmemiş bile resim olayı :D

XoR
08-02-2012, 07:51
Büyük fotoğraf gördüğüm yerde ispiyonluyorum haberiniz olsun :D

Yogi
08-02-2012, 07:58
bende satılık ilanlarında affetmiyorum:D

Day Walker
08-02-2012, 08:00
Büyük fotoğraf gördüğüm yerde ispiyonluyorum haberiniz olsun :D

bende satılık ilanlarında affetmiyorum:D

moderatöre bildir butonu nerde ben hiç kullanmadım?

Yogi
08-02-2012, 08:03
kötü bir huyun var yalan söylüyosun:D
sol tarafta kırmızı üçgen içindeki ünlem işaretine basınca verebiliyosun ayarı:)

Day Walker
08-02-2012, 08:06
sol tarafta kırmızı üçgen içindeki ünlem işaretine basınca verebiliyosun ayarı:)

yok walla hiç kullanmadım o yüzden sormuştum.

Yogi
08-02-2012, 08:07
peki madem:)

Day Walker
08-02-2012, 08:11
öyle olsun :)

XoR

Başka bir üyeyi yalancılıkla itham etmekten, terazine tıkladım haberin olsun :D

1lker
valla bende dun shekilin konudaki takipciler icin ss aldim kestim upload ettim konuya yorum olarak ekledim post sayisini doldurmaktan ceza aldim o kadarda ugrasmistim halbuki direk selam yazsam da olurmus :D

erhann
08-02-2012, 08:15
aynen bende, ilan kurallarında belirtirmemiş bile resim olayı :D
imajhack sitesi uyelik istedi resmyukle sitesinden yukleyim dedim link aldim yapistirmaz olaydim :D hay o resm yukle sitesnn :D:D

erhann
08-02-2012, 08:16
alkollu siteye girmek yasakmi acaba :D

cıvıc_power
08-02-2012, 08:20
alkollu siteye girmek yasakmi acaba :D

bak şimdi ceza yiyeceksin :D

SULTANOGLU
08-02-2012, 08:20
bir yerde bir küfür yazılsın, saçma yorum yapılsın direk gammazlıyorum.

Yogi
08-02-2012, 08:21
Başka bir üyeyi yalancılıkla itham etmekten, terazine tıkladım haberin olsun :D

beyfendi bende sizi moderatörleri boş yere meşgul etmekten şikayet edicektim ki son anda vazgeçtim:D

Yogi
08-02-2012, 08:22
ef186 geldi:D

pm atmak zewkli olmuo forum mailinizi başka yere yönlendirsen herkes mutlu olsa? :)

Low-Rider
08-02-2012, 08:26
boşu boşuna şikayet eden adama basıcam cezayı valla

SULTANOGLU
08-02-2012, 08:27
kendimi şikayet edersem ?

elpadre
08-02-2012, 08:28
sultanoglu bende burdayımm :)

Yogi
08-02-2012, 08:31
kendimi şikayet edersem ?

araştırmalarım sonucu özgür şikayetlere bakmıyo:D

edit: benım pcden başka biri yazmış :D

Low-Rider
08-02-2012, 08:45
araştırmalarım sonucu özgür şikayetlere bakmıyo:D

edit: benım pcden başka biri yazmış :D

bütün gün çalışırken onları tek tek kontrol etme şansım yok ama bol vakti olup boş beleş şikayet bildirenleri takip edicem bundan sonra

Yogi
08-02-2012, 08:52
abi başkası yazmış ben yazmadım:D

Low-Rider
08-02-2012, 09:00
la kim yazıcak senden başka nerdesin:D

Semii
08-02-2012, 09:01
ne zaman rehabilite olucaz orasını çözemedim hala ? :D

erhann
08-02-2012, 09:05
beni kim ispitledi :D

Day Walker
08-02-2012, 09:06
bütün gün çalışırken onları tek tek kontrol etme şansım yok ama bol vakti olup boş beleş şikayet bildirenleri takip edicem bundan sonra

kanka aslında ayrı bir ekip kurmanız lazım öyle klavyede sedat peker reelde pamuk şeker abilerle yüzyüze görüşmeniz lazım

SULTANOGLU
08-02-2012, 09:08
kanka aslında ayrı bir ekip kurmanız lazım öyle klavyede sedat peker reelde pamuk şeker abilerle yüzyüze görüşmeniz lazım

o ekibe seve seve girerim. reeeelde katil olma potansiyelim aşırı yüksek.

EM-RE
08-02-2012, 09:18
o ekibe seve seve girerim. reeeelde katil olma potansiyelim aşırı yüksek.

sende o potansiyeli göremiyorum gangaaaa
bil bakalım ben kimimmm :D

http://c1202.hizliresim.com/u/8/2jj7y.jpg

CeM öZeR
08-02-2012, 09:22
Projeler bölümünde teşekür etmediğim için bir cezada ben almıştım. :D Bu arada moderatörle şaka olmuyor. :rolleyes:

Day Walker
08-02-2012, 09:23
sende o potansiyeli göremiyorum gangaaaa
bil bakalım ben kimimmm :D

http://c1202.hizliresim.com/u/8/2jj7y.jpg

bu tipe zaten kafan 100 puan yazın hale bak :D

SULTANOGLU
08-02-2012, 10:34
ahhauahuauahua :D tekrar şöyle sakal bırakasım var :( 2 dakika şurad elimize klavye geçmişken delikanlılık yapalım dedik olmadı :D

16EC813
08-02-2012, 10:37
konuyu biraz açsanız :D