PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : King of Europe- Ali Atacık (Alinin kendi yorumu)

Boost Up
06-02-2012, 20:19
Bir kısmımız tanır hatırlar, Ali geçen sene King of Europe un Yunanistan ayağına katıldı, tek ayağa katılmasına rağmen hatrı sayılır bir puan elde etti. Ali bu sene King of Europe un tüm ayaklarına katılarak Türkiyeyi temsil edecektir. Daha epeycene zamanı var ilk yarışa. Buradan kendisini tebrik ediyor, yarışların tüm ayaklarında yanında olmaya çalışacağım :). Araba camiasındaki insanların haberi olsun istedim. Burdada Ali hakkında kısa bir özet var.(ingilizcedir)

Turkish Ali Atacik enters Hell King of Europe Series (http://kingofeurope.net/2012/index.php/atacik)

Dodoo
06-02-2012, 20:25
Başarılar dilerim :) En iyi şekilde temsil edeceğine şüphe yok :icon_tup:

SekoLive
06-02-2012, 20:28
arda fotodan tam çözemedimde cbe yi genellikle süren bi arkadaş vardı ali o arkadaşmıdır

başarılar dilerim kendisine inş iyi şeyler elde eder kendi ve ülke adına

Boost Up
06-02-2012, 20:31
Başarılar dilerim :) En iyi şekilde temsil edeceğine şüphe yok :icon_tup:

Kendisi yerine teşekkür ediyorum:) Sonradan konuya girer okur, benim accountumdan 1-2 birşeyler yazar muhakkak

arda fotodan tam çözemedimde cbe yi genellikle süren bi arkadaş vardı ali o arkadaşmıdır

başarılar dilerim kendisine inş iyi şeyler elde eder kendi ve ülke adına

Aynen Serkan abi doğru, fotoğraftaki kişi Alinin ta kendisi:) Aynı zamanda CBE nin sahibi:)

BurakCengizhanoğlu
06-02-2012, 20:35
Başarılarının devamını diliyoruz ;)

joker
06-02-2012, 20:36
Basarilarinin devamini diliyoruz ve takipteyiz Allah c.c. yuzunu kara cikartmasin

ruudvan
06-02-2012, 21:01
güzel yerlerde görmek isteriz .

mrtysn
06-02-2012, 21:03
Ali abinin masallahi var, devami gelir umarim bu basarilarin :)

JapanVsGermany
06-02-2012, 21:14
Motors TV de tekrari vardi yunanistan yarisinin, ismini gorunce sasirmistim, insallah bu sene tum yarislarda seyrederim...

Mechanix
06-02-2012, 21:33
Ali gecen sene deneyim kazanmıstı, bu sene daha basarılı olacaktır. :)

aTaBeY
06-02-2012, 21:53
Geçen sene arkadaşın yarışından video varmı acaba çok merak ettim aynı zamanda çok da gururlandım tabiiki :) başarılarının devamını dilerim

rapstar
06-02-2012, 23:41
CBE'de SC mi vardı acaba yanlışmı hatırlıyorum sesi müthişti o araç sanırım. Başarılarının devamını dilerim :)

Boost Up
07-02-2012, 00:58
Başarılarının devamını diliyoruz ;)

sağolasın conem:D

Basarilarinin devamini diliyoruz ve takipteyiz Allah c.c. yuzunu kara cikartmasin

güzel yerlerde görmek isteriz .

Teşekkürler sağolun. Elinden gelenin en iyisini yapacaktır:icon_tup:

Ali abinin masallahi var, devami gelir umarim bu basarilarin :)

Sağolasın Mertim

Motors TV de tekrari vardi yunanistan yarisinin, ismini gorunce sasirmistim, insallah bu sene tum yarislarda seyrederim...

Alinin niyeti tüm ayaklara katılmak. Sorun olmazsa yanında olacağım sürekli.

Geçen sene arkadaşın yarışından video varmı acaba çok merak ettim aynı zamanda çok da gururlandım tabiiki :) başarılarının devamını dilerim

Videosu vardı bir kaç tane, İstanbuldanda Yunanistanda bir kaç görüntü koyarım:)

CBE'de SC mi vardı acaba yanlışmı hatırlıyorum sesi müthişti o araç sanırım. Başarılarının devamını dilerim :)

Evet araçta supercharger var. Çok teşekkür ediyorum:)

Eray Yümsel
07-02-2012, 01:00
bu sezon turbo kovalicak ali SC sux TC rulez :D başarılar kardeşime adamın hammadesi o hakediyo

Boost Up
07-02-2012, 01:09
bu sezon turbo kovalicak ali SC sux TC rulez :D başarılar kardeşime adamın hammadesi o hakediyo

abi sen mi girdin aklına:p bakalım turbo yapıcakmış inşallah sıkıntısız sorunsuz olur

erdiyuce
07-02-2012, 11:23
Umarım çok daha iyi yerlere gelip bizi en iyi şekilde temsil eder. Allah yardımcısı olsun. başarılarının devamını dilerim..

Trance-R
07-02-2012, 11:39
allah yolunu açık etsin :)
müthiş bir haber , destekçisiyiz :)

Boost Up
07-02-2012, 14:33
Umarım çok daha iyi yerlere gelip bizi en iyi şekilde temsil eder. Allah yardımcısı olsun. başarılarının devamını dilerim..

Teşekkür ediyorum:)

allah yolunu açık etsin :)
müthiş bir haber , destekçisiyiz :)

Çok sağolun:)

kRo_bOy
07-02-2012, 14:57
benim nissan ı istanbula götürdüğümde eğitime denk gelmiştik orda binme şansım oldu cbe ye gerçekten cbe de süper alide iyi kullanıyo inşallah daha iyi yerlere gelir

ulasubaru
07-02-2012, 16:44
Hadı bakalım kardesımm ıyı sonuclarını beklıyoruz... :D

Boost Up
07-02-2012, 21:15
benim nissan ı istanbula götürdüğümde eğitime denk gelmiştik orda binme şansım oldu cbe ye gerçekten cbe de süper alide iyi kullanıyo inşallah daha iyi yerlere gelir

Hadı bakalım kardesımm ıyı sonuclarını beklıyoruz... :D

Alinin yerine her ikinizede teşekkürler diliyorum:)

Boost Up
08-02-2012, 01:55
Arkadaslar oncelikle herkese selamlar.
Yorumlari okudum hepinize tek tek tesekkur ederim. Gecen sene katildigimiz yunanistan yarisinda buyuk tecrubeler kazandik. Bu sene tum imkanlarimi kullanarak sizlerin de destegiyle bu sampiyonaya katilmaya karar verdim. Ulkemi en iyi sekilde temsil etmek icin elimden geleni yapacagim. En ufak yorumunuz bile benim icin cok onemli. Destekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.

Ali ATACIK

Fırtına_siR
08-02-2012, 02:02
Allah Yüzünü Kara Çıkartamasın İnşallah En ufak sıkıntı yaşamadan Şampiyon olarak bitirirsin inşallah..

OMTech
08-02-2012, 10:29
Allah yüzünü kara çıkartmasın inşallah. Uluslararası sahnede ülkemiz adına öncülük ediyor Allah kolaylık versin.

Bacardi
08-02-2012, 18:29
Ali atacık'a buradan başarılar diliyorum inşallah çok güzel neticeler elde eder elinden gelenin en iyisini yapıcığana eminim. Bu arada 350z'si baya iyidi :D

:pEAce:
09-02-2012, 01:35
ali atacık! :) adamsınnnn :)

sen bu sene yolları falan ögren , seneye hep beraber gideriz inşlah söyle 8 araba falan :)

Boost Up
09-02-2012, 01:59
Allah Yüzünü Kara Çıkartamasın İnşallah En ufak sıkıntı yaşamadan Şampiyon olarak bitirirsin inşallah..

İnşallah, tek temennimiz:)

Allah yüzünü kara çıkartmasın inşallah. Uluslararası sahnede ülkemiz adına öncülük ediyor Allah kolaylık versin.

Çok sağolun:)

Ali atacık'a buradan başarılar diliyorum inşallah çok güzel neticeler elde eder elinden gelenin en iyisini yapıcığana eminim. Bu arada 350z'si baya iyidi :D

Sağolun:)

ali atacık! :) adamsınnnn :)

sen bu sene yolları falan ögren , seneye hep beraber gideriz inşlah söyle 8 araba falan :)

Teşekkürler:)

Harunde
09-02-2012, 15:31
allah yüzünüzü kara çıkarmasın... emekler boşa gitmesin inşallah

Berk7767
09-02-2012, 17:06
bu sene çok iyi şeyler yapacagına inanıyorum Ali umarım hersey guzel ve gonlunce olur kanka:)