Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : aracı basmak icin gerekenler(hgt)

osmankara
07-02-2012, 11:28
bravo hgt aracım 15 inc orjınal jantlarıyla bile leylek gibi duruyor ben yaza dogru 17 advan racıng jant takmayı dusunuyorum bu sefer daha yuksek duracak eminim... aracimi pistirmak icin ne gibi islemler uygulamalıyım ? rahatlıktan cok fazla odun vermek istemiyorum?

heartness
07-02-2012, 11:43
kovanlardan bastırabılırsınz abartmamak kaydıyla :)

Görkem
08-02-2012, 14:24
bi ipucu verim o zaman spor yay takılmasın sanki :D eibach yada vorgland gibi firmaların yaylarına yönebilirsin bence yeterli olur,,,boşuna orjinal yaylarında yada amartisörlerinde oynama yapma ;) ben eibach 4cm lik yay kullanıyorum çok memnunum .............

Melih-Ö
08-02-2012, 14:28
Ne kadar basmak istiyorsunuz birazda o önemli. Az basılsın lastikle çmaurluk arası 2 parmak olsun diyorsanız spor yay, yok basık dursun lastik çamurluk arası kapansız diyorsanız coilover. Bana göre.

EREN34
08-02-2012, 14:29
Bravoda sorun ön değil arkayı basmak..

Ön kolay spor yay bile görüntü olarak doyurur ama arka için en ideal çözüm coilover yapımında kullanılan yayın en kısasını ayar mekanizması olmadan direk takmak

punto_multijet
08-02-2012, 14:39
kw 5.5 kullanıyordum memnundum tavsiye ederim

EREN34
08-02-2012, 14:42
kw 5.5 kullanıyordum memnundum tavsiye ederim

Kesinlikle iyi seçim. Tabi bulabilirse.. Ben 4 sene önce amor+yay takım almıştım 55mm araba lokomotif olmuştu:) Konforda cabası

osmankara
09-02-2012, 10:43
bi ipucu verim o zaman spor yay takılmasın sanki :D eibach yada vorgland gibi firmaların yaylarına yönebilirsin bence yeterli olur,,,boşuna orjinal yaylarında yada amartisörlerinde oynama yapma ;) ben eibach 4cm lik yay kullanıyorum çok memnunum .............

bunları nereden nekadara bulabılırım? tşk

osmankara
09-02-2012, 10:45
ilginize teşekkur ederim hepınızın.. bir sey daha merak ediyorum her spor yay her arabaya uyar mı? yanı sahıbınden de arastırsam buldugum begendigim spor yayı istesem aracıma uyar mı??yoksa her araca gore marka modelıne gore yay mı uretulıyor???

osmankara
09-02-2012, 10:46

birde sizin aracınızın jant ebatları nelerdin??

Görkem
10-02-2012, 14:14
benim 17 inç olan jantlarım 205-40-17 ebatında,,,yaylar tabiki araç için özel üretiliyor öle her yay her arabaya diye bişi yok,,,sadece bravo içinde sormıcaksın onu 1.6 ve 2.0 için olan yaylarda farklı ve dikkat edilmesi gereken bi olay ;)

yayları nerden temin edersin onunla ilgili bi fikrim yok ama fiyatları 300-350lira gibi bişidir hgt için eibach ve vorgland markaları için durum bunun gibidir tahminen .............