Orijinalini görmek için tıklayınız : bbs nin dez avantajları ?
98 sedan civic var üstünde spoon jantlar var yarın bbslerle takas etmeyi düşünüyorum. lastik ebadı 195-45-16
önler 7.5 arkalar 9 ofset. aracımın ön yaylar iki bakla kesik arkalar orjinal ellenmemiş.
acaba sıkıntı yaşarmıyım? yaşarsam ne gibi sıkıntılar yaşarım?
gerekirse 3.5 cm yay takımı alabilirim.
daha önce bbs kullanan arkadaşlar abiler yorumlarını eksik etmezlerse sevinirim.
bu bbs merakını bence bıtırın her araba aynı oldu pıyasada bespara etmez bı jant bana gore
zevk meselesi :) spoondan sonra bide germany tadalım :)
Osman Bahadır
07-02-2012, 21:27
japonda ben de sevmiyorum bbs'yi...
:) teknik bilgi verecek olan varmı :))
FiReWaLL
07-02-2012, 21:37
Emre faceden de yazdığım gibi basık olmayan araca bbs takman zor heleki 9 ofsetten bahsediyorsun imkansız gibi ...
Arka kampanayı şaseye bağlayan kol , basık olmadığı zaman jantın arka üstüne sürtüyo bence vazgeç sen bu sevdadan derim hem arkadaşların dediği gibi de artık çok baydı bbs ler
çok kararsız kaldım abi ya :)
mehmetRS
07-02-2012, 22:09
cok geniş bir offset değeri var arka için.. bence aracınızıda yorabilir.. aradıgınız teknik bir bilgi, kusura bakmayın lütfen fakat söylemeden gecemeyeceğim, bende arkadaslara bbs'in baydıgı konusunda katılıyorum, Fındıkzade de geçen gün bir lada samarada gördüm yıkıldım..
cok geniş bir offset değeri var arka için.. bence aracınızıda yorabilir.. aradıgınız teknik bir bilgi, kusura bakmayın lütfen fakat söylemeden gecemeyeceğim, bende arkadaslara bbs'in baydıgı konusunda katılıyorum, Fındıkzade de geçen gün bir lada samarada gördüm yıkıldım..
Bizim birda takside var:D
yorumlar için teşkler :) evet herkesde bbs var fakat spoonlardan da sıkıldım ya :)
Bbs replica ise ağır bir jant olacaktır.Bence spoon'da renk değişikliği yapabilirsiniz
overblack
07-02-2012, 22:48
izmirde inanılmaz ofsetli basık hondalar görüyorum.nasıl beceriyorlar nasıl geziyorlar anlamak mümkün değil.ama yapınca oluyo demekki.
otomania
07-02-2012, 23:04
aslında bnde düşünüyorum deneyip görmek lazım canlı dene kndn gör arkdşm.
bugün bbsleri taktık sürtme filan yaşamadık diğer arkadaşların abilerin bilgisine :)
berkay_aydin
08-02-2012, 23:00
Hayırlı olsun ama moda orjinal jantlara doğru gidiyor :)
kickbuttowski
09-02-2012, 00:49
izmirde inanılmaz ofsetli basık hondalar görüyorum.nasıl beceriyorlar nasıl geziyorlar anlamak mümkün değil.ama yapınca oluyo demekki.
Ayni sorunun cevabini bende merak ediyorum.. Diyelimki jantlari taktik -6 cmde yay taktik yeterince dusmezse ne yapiyoruz? Yada taktigimiz jantin olcusu cok buyukse?
araç düşer merak etmeyin :) ama arkalara kamber şart :)
HondatugraL
09-02-2012, 06:37
bu bbs merakını bence bıtırın her araba aynı oldu pıyasada bespara etmez bı jant bana gore
hay ağzına sağlık ya :icon_tup::icon_tup: bi borbet bbs bide spoon başka jant yok sankı pıyasada :)
FiReWaLL
09-02-2012, 09:15
bugün bbsleri taktık sürtme filan yaşamadık diğer arkadaşların abilerin bilgisine :)
arabanda kanber kiti olmadan yada basıklıktan oluşan kanber olmadan bu jantı stock bi yay üzerine takman imkansız ,
bunun haricinde takabilmen için gereken tek şey , o söylediğim şase ile kampana arasındaki kolun taşlanmış olması , belki sen taşlatmadın , eğer kanber yoksa araçta senden önceki sahibi yapmış olabilir taşlamayı ,
arka 9 ofsetle cok basılırsa zaten surtme yapıo, hem kamber hemde camurluk az bsey actırılması lazım.
zaten ofsetlı jantı basmayınca guzel durmuyo.
hasan abi araç bildiğimiz araçtı modifiye ile uzakdan yakından ilgisi olan birisi diildi. aracın kollarında filan bişey yok arkalar da orjinal yaylar var :) şuan 9 efset bbs le kulanılıyo leylek spec :)
zaten bn bbs leri satmak için takasladım sıfır jant lastik :) fotoğraflarını çekip koycam satılıklar bölümüne birkaç güne :) araba aile ile kulanılıyo basamıyorum arabayı, basılmyınca da bbs nin bir manası yok :)