Orijinalini görmek için tıklayınız : scirocco 1.4 160hp & punto hgt??
http://www.traraba.com/wp-content/uploads/2008/03/2009-scirocco.jpg
scirocco 1.4 =stock
1271 kg
160 hp-240nm tork
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/316566_10150355171294618_715174617_7731489_1998710 882_n.jpg
punto hgt=1745cc 130 hp 165nm tork kantara çıktım boş ağırlık 1100 arabanın tüple beraber 1150 içinde gaz yokken ruhsatında doğru yazmışlar gerçekten
drag ve rolling sonuçları ne olur??
yerler kuruduğunda denenecek semii kankamla ciddi anket :)
not:denememizde stock vti da olucaktır 3 araç deneyeceğiz :)
DENEME ŞU ŞEKİLDE OLUCAKTIR
1-VANOS VE AYNI ZAMANDA VTEC ALTI OLAN 2.VİTES 3000 D/D
2-VTEC VE VANOS ÜSTÜ 5500 D/D
3-DRAG 400mt
top speed denemicez 200km max.
yorumları unutmayalım ;)
mert_leon
07-02-2012, 21:40
puntonun specleri :) nedi. birde bu araçlar kaç kilo.
:) punto HGT kaç tane varki tr'de? gidişini bilen kaç kişi çıkar veya? kıyaslamak zor
puntonun specleri :) nedi. birde bu araçlar kaç kilo.
eksikleri yazdım ;)
:) punto HGT kaç tane varki tr'de? gidişini bilen kaç kişi çıkar veya? kıyaslamak zor
yollar kurusun deniyeceğiz işte hocam tahmini sonuçları merak ediyoruz sadece
MERT MERDOL
07-02-2012, 21:47
bence scirocco çunkü araçlar arasında jilo farkıda varancak belirgin bi teknik özellik farkıda var scirocco alır bence
mert_leon
07-02-2012, 21:49
scirocco alır gibi ama hgt nin sazımanı palio sporting gibi kısa ise fazla kopmaz kanımca.
Berat_yapi
07-02-2012, 21:50
bence scirocco çunkü araçlar arasında jilo farkıda varancak belirgin bi teknik özellik farkıda var scirocco alır bence
Bence de scirocco alır gibi görünüyor
drag da punto zorlar ama rolde şansı yok
yalnız ben kendime oy vermişim :D anket devam etsin nasip olursa cumartesiye havanın durumuna göre deneme yapıcaz arkadaşlar bende kendi aracımın ne kadar tutunacağını merak edıyorum :)
Punto: 164 nm - 130hp - dohc 16v
Scirocco: 240 nm - 160 hp - dohc turbo
Arada 200kg de olsa punto nun dragda da roll da da şansı yok gibi
BlackEmperor
07-02-2012, 21:58
saxodan hızlı mı bu sen onu söyle :)
saxodan hızlı mı bu sen onu söyle :)
olmaz söylememm(ahh saxo ahh) :D yahu bu en üstteki 2 şıkkı nasıl silicem çok gereksız oldu oy vermeyın onlara
BlackEmperor
07-02-2012, 22:03
o zaman ben punto diyorum :)
o zaman ben punto diyorum :)
hangisinde dıyosun abi onuda bi yorumlarsan kişisel olarak? :)
deneyin görelim derim:)
olsun sen yap bı yorum panpa alınmam maksat sadece denemek düşmanlık atar gider yok kimseyle aramda biliyosun :)
BlackEmperor
07-02-2012, 22:10
hangisinde dıyosun abi onuda bi yorumlarsan kişisel olarak? :)
top speed haric diğer tüm disiplinlerde punto,eğer tahmin ettiğim gibiyse :)
top speed haric diğer tüm disiplinlerde punto,eğer tahmin ettiğim gibiyse :)
tek destekçim sensin seviyorum seni abi :Danket fena karıştı moderatörlerden ricam en üstteki 2 şıkkı silsinler ben beceremedım :(
BlackEmperor
07-02-2012, 22:13
videosuz olmasın ama deneme
videosuz olmasın ama deneme
yok yok olucak video bakirliğini bozucam arabanın artık :D ilk videomda çok ciddi bir rakip olucak :)
Cok zevk alicaksin panpa :D
Cok zevk alicaksin panpa :D
:D hahahhahaha rakibim gelmiş kendine oy verdin demi adi adam ne demiş ata sözü (T.kaçınılmazsa zevk almayı bilicen panpa)
Her ikisinder occo alir malesef
Gonullerin sampionusun panpa :D
Oyum sanaydi
Tarafsiz oy kullandim :p
Edit: bu arada kisaltmalar fln kullanmaya baslamissin ?
Bizden uzak kalmak istemiyosun heralde artik :D
Gonullerin sampionusun panpa :D
Oyum sanaydi
Tarafsiz oy kullandim :p
Edit: bu arada kisaltmalar fln kullanmaya baslamissin ?
Bizden uzak kalmak istemiyosun heralde artik :D
eyvallah panpa elimden geldiği kadar çabalıcam :) puntocan ın her cıvatasındaki beygirciklerimle tofaş ı temsil edicem alman wolksvagen ne karşı :D kendimi ip man gibi hissediyorum şu an :cool: sizden uzak kalmak beni üzüyo panpa:(
driftboy
08-02-2012, 00:39
Engin akşam yemeğinde yürek mi yedin aga sen ? Ne işin var rocco'larla filan. Gel sana 106 bulalım onlarla dene aga sen ? Boşver herkese bileniyon bigün biri eksozundan giricek ön camından çıkcak ruhun duymayacak
Engin akşam yemeğinde yürek mi yedin aga sen ? Ne işin var rocco'larla filan. Gel sana 106 bulalım onlarla dene aga sen ? Boşver herkese bileniyon bigün biri eksozundan giricek ön camından çıkcak ruhun duymayacak
kankacım bilenmek yok sadece denemek var 106 ilede deneriz ben geçsemde gecilsemde herkezle denerim bi iddaam yokki geçerim diye maksat muhabbet olsun :) 50bin çeşit 106 var yürüsen 106 gitmiyo derler okeye dönüyo derler geçilsen punto yürümüyo derler en güzeli normal giden bi arabayla denemek semih dedi zaten bende olur dedim denemekten kimseye zarar gelmez :)
not ; adam ankette ezdi panpa :D
driftboy
08-02-2012, 00:45
kankacım bilenmek yok sadece denemek var 106 ilede deneriz ben geçsemde gecilsemde herkezle denerim bi iddaam yokki geçerim diye maksat muhabbet olsun :) 50bin çeşit 106 var yürüsen 106 gitmiyo derler okeye dönüyo derler geçilsen punto yürümüyo derler en güzeli normal giden bi arabayla denemek semih dedi zaten bende olur dedim denemekten kimseye zarar gelmez :)
not ; adam ankette ezdi panpa :D
yok şimdi semih yada şu bu muhabbeti değil, tanıdık insanlarla aynı, sora tanımadıgın biriyle denicen laf edicek ben geçtim sapladım zımpara yaptım geçtim cart curt diye gelcen bana aga turbolayalım şunu yapalım bunu yapalım dicen olan bana olcak yine :D
Harbi bi akşam tüm bursayı toplayacam alayıyla dene de geçsin şu atarın :D
engin be sen benim VTI gec önce sonra böle konulara gir kanka :D
driftboy
08-02-2012, 01:12
Cuprayla içinden geçte kendine gelsin abi bu :D Harbiden şuna deneyecek bişeyler bulalım yoksa bu gün geçtikçe çıtayı yükseltiyo.. GTI-VTI-Rocco diye gidiyo kötü olcak sonu :D
panpa sende gel deneme olacağı gün en fazla 2 kişi içimden geçer ne olucak :D
Cuprayla içinden geçte kendine gelsin abi bu :D Harbiden şuna deneyecek bişeyler bulalım yoksa bu gün geçtikçe çıtayı yükseltiyo.. GTI-VTI-Rocco diye gidiyo kötü olcak sonu :D
depoya rakı dökücem daha dur dayparı getirin bana :D bu arada şaka bi yana denemeyi gündüz yapmak çok mantıklı gelıyor bana en azından görüş mesafemız artar ve video lar cok daha net çıkar ve herkezin bilmesi gereken birşey daha var aracımın motoru vdf(yani değişken sübab zamanlı)yanı 5500 d/d ye kadar ekonomi için ayarlanmış gerçek güçünü 5500 üzeri gösteriyor tıpkı vti lar gibi zaten şu şekilde deneriz vanos altı 3000 d/d vanos üstü ve 400mt drag her iki araçlada ama sadece bu araçlarla deneyeceğim bunu söylıyım çünkü çok aşırı kalabalık olması iyi değil gerekirse zamansız çıkarız panpa telefonlaşarak ;)
Erdem K.
08-02-2012, 08:16
seçenekler arasındaki "scirocco" ile "drag ve rollde scirocco" arasında fark var mı? :)
bence scirocco avantajlı gözüküyor...
Rocco DSG ise denemeyin bile :D manuel falan olsa hadi kaldıramadı falan bahanemiz olurdu da DSGde gerenkk yoh böyle polemiklere
Manuel araç :) ben kaldırcam cliver panpam indircek :D :D :D
sıkıntı böükk desene :hahaha:
şaka bi yana aracım daha 600 km de :)
çok redline kullanamıcam şuan için +zır stock. punto nun şansı yüksek gibi :)
şaka bi yana aracım daha 600 km de :)
çok redline kullanamıcam şuan için +zır stock. punto nun şansı yüksek gibi :)
iyi bari dsg değilmiş trans atlantik girmicek demekki araya :D kanka kazanana sevgililer gününde hatun veriyolarmı ödül olarak (ha istemem desende ben alırım senin payını merak etme) :D DGS eksikliğin olabilir panpa ama karşındaki punto da lepege'li :D
fiko panpa sende gell vtİ la :)
kanka VTI kenarda yatıo öyle turbo yapıcaz diye sökmüştük ama sıkıntı yok seni geçmek için hemen ayaklandırıyorum yarın :D he bide drag yapalım diyosan fena üzerim seni slickler üstünde :))
iyi bari dsg değilmiş trans atlantik girmicek demekki araya :D kanka kazanana sevgililer gününde hatun veriyolarmı ödül olarak (ha istemem desende ben alırım senin payını merak etme) :D
fiko panpa sende gell vtİ la :)
ben evli barklı adamım olm ama sana dilersen şişme hatun alabilirim :D çevre yolunda birer tur çeviririz :D :D
ben evli barklı adamım olm ama sana dilersen şişme hatun alabilirim :D çevre yolunda birer tur çeviririz :D :D
hahahahha semii yakma başını engine söyleme böyle şeyler...
kanka VTI kenarda yatıo öyle turbo yapıcaz diye sökmüştük ama sıkıntı yok seni geçmek için hemen ayaklandırıyorum yarın :D he bide drag yapalım diyosan fena üzerim seni slickler üstünde :))
kanka tamam havalandır vti ı ama slicks işi abartı biraz normal lastikle gelceksen gel olum haksızlık olmasın bizde slicks yok hem slics le gelsen rolling de napıcan geniş taban lastikle ?
seni düşündüğümden yavaş kalayım biraz istedim roll de :))
hahahahha semii yakma başını engine söyleme böyle şeyler...
kanka valla içim yanıyo engine ya hep bi hatun arama modunda
el ele verip sevindirek panpamı ? :D :D
o zaman benim sağ koltuğumda kameramanım ketreina olucak böyle ağzı açık 3 fonksiyonlu (cümle aleme yalnız değilim mesajı vericem) :D siz asıl bombayı sevgililer gününde bekleyin olum :D
kanka valla içim yanıyo engine ya hep bi hatun arama modunda
el ele verip sevindirek panpamı ? :D :D
hahaahha kanka el dedin mi sıkıntı büyür enginin eller nasırlı zaten o işi kendi başına halleder o :D
seni düşündüğümden yavaş kalayım biraz istedim roll de :))
yok kanka normal lastikle gel ;) sevmem ben öyle şeyi oha adama bak utanma panpa gariban puntocan a methanol le gel bari :D
hahaahha kanka el dedin mi sıkıntı büyür enginin eller nasırlı zaten o işi kendi başına halleder o :D
puahsduha :D el ele verelim derken ciddi sıkıntı yarattı şimdi bende de :D :D :D
yok kanka normal lastikle gel ;) sevmem ben öyle şeyi oha adama bak utanma panpa gariban puntocan a methanol le gel bari :D
ulan gene masraf cıktı bana git simdi 2 lastik al engini gec falan :D:D
ulan gene masraf cıktı bana git simdi 2 lastik al engini gec falan :D:D
benzin al lastik bul ohoooo :D :hahaha:
sanırım grup işi olucak :D merakla bekliyoruzz ;)
B.Battal
08-02-2012, 10:17
Ölümüne sök arabayı koltuk, döşeme, stepne ne varsa sök bence şansın var
Ölümüne sök arabayı koltuk, döşeme, stepne ne varsa sök bence şansın var
teşekkür ederim desteğiniz için :)
bende gelemmi laa :D
gel abi gel :)
gel abi gel :)
niye öle yarım agız dedin laa :D
niye öle yarım agız dedin laa :D
yok be abi gel tabi sensiz olurmu :D bittimi cereiks ??
rodajdayım ,az sabredin :D
rodajdayım ,az sabredin :D
bende rodajdayım 600 km de aracım bu bi mazeret diil abi :D
edit: cliver panpa bu arada dilersen denemeyi iptal edelim
Bknz: ANKET :D
bende rodajdayım 600 km de aracım bu bi mazeret diil abi :D
edit: cliver panpa bu arada dilersen denemeyi iptal edelim
Bknz: ANKET :D
yok be panpa iptallik bi durum yok :D kağıt üzerinde kazanmış olabilirsin ama tofaşımın safkan 130 beygirine dokumanazsın panpa :(:eek:
hadi görelim şu italyan beygirleri
@semii @lambro_team
Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, scirocco'n var VTİ ın var her şeyin var. Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana ekmekle oynamak? Yakışır mı bunca günahsızı beygiri, karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak saplamak? Ama nasıl yakışmaz! Sen değil misin 106 cılara acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören! Anlamıyor musun beyim, bu arabalar birbirini seviyor. Ama ben boşuna konuşuyorum. Sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. Hıh! Sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi semii Bey! Sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm, ben, cliver Usta! Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! Gözümde pul kadar bile değerin yok! Ama şunu iyi bil, ne PUNTOCANIMA ne de beygirlerime hiçbir şey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. Çünkü biz birbirimize beygirle torkla değil, sevgiyle bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık aileme! Dokunma puntoma! Dokunma beygirlerime! Dokunma speclerime! Eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Yaşar Usta, hiç düşünmeden dragda,vanos altı vanos üstü saplar geçerim! Anlıyor musun?saplarım ve dönüp arkama bakmam bile!
:D :D :D
sonucu pek kestirilebilir bi deneme değil :) uzunda rocco alıcaktırda bi süre başabaş bi çekişme olur gibi punto 5 e kaçta atıyosa orda geçilir bence ;) dragta punto alır diyorum ama 400m de bırakılcaksa tabi ,,,
VTİ nin specleride alsak onada yorum yaparız ama vtec altı basıldığında geçenki palio sporting videosunda olduğu gibi hatta daha uzun bi süre punto önde gidebilir ...
sonucu pek kestirilebilir bi deneme değil :) uzunda rocco alıcaktırda bi süre başabaş bi çekişme olur gibi punto 5 e kaçta atıyosa orda geçilir bence ;) dragta punto alır diyorum ama 400m de bırakılcaksa tabi ,,,
VTİ nin specleride alsak onada yorum yaparız ama vtec altı basıldığında geçenki palio sporting videosunda olduğu gibi hatta daha uzun bi süre punto önde gidebilir ...
vti da sanırım stock abi denemeden önce specleri not alırım zaten ben
vti da sanırım stock abi denemeden önce specleri not alırım zaten ben
stock vti derken headers filitre komple egzozu vardır onun en kötü :D
stock vti derken headers filitre komple egzozu vardır onun en kötü :D
abi yok diye billiyorum fiko yazar zaten buraya neler oldugunu birazdan ;)
pardon ama 160 hp 240nm torklu bi arabayla nasıl başa baş gidicek ben anlayamadım sanırım biraz fanatiklik var sizde 400 mt de scirocco alır ;)
pardon ama 160 hp 240nm torklu bi arabayla nasıl başa baş gidicek ben anlayamadım sanırım biraz fanatiklik var sizde 400 mt de scirocco alır ;)
aradaki 200kg yu napcaz peki ?? siz yanınıza 3 kişi alıp bi kafa kafaya gittiğiniz bi arabayla denerseniz anlarsınız o kg kaç boya tekabul ettiğini ;)
aradaki 200kg yu napcaz peki ?? siz yanınıza 3 kişi alıp bi kafa kafaya gittiğiniz bi arabayla denerseniz anlarsınız o kg kaç boya tekabul ettiğini ;)
atmosferik bi araçla turbo bi arabayı kıyaslıyoruz hocam bu neyin kafası diye sormazlarmı size? bence scirocco ve vti ayıra ayıra gider kusura bakmayın
atmosferik bi araçla turbo bi arabayı kıyaslıyoruz hocam bu neyin kafası diye sormazlarmı size? bence scirocco ve vti ayıra ayıra gider kusura bakmayın
noluyo turboyla atmo kıyaslayınca biri uzaydan mı gelme :beuj: ben sana reel bişiden bahsediorum kg farkı diyorum sen turbo-atmo diyosun,turboya 4 kişi bindirelim o zaman nası olsa turbo hiç etkilenmez emin ol,,neyse bana bişi soran yok neyin kafasındaysam :D ,,,herkesin yorumu kendine kusura bakıcak bişide yok kim geçerse geçer ne araç sahibinin evet ben geçerim diye bi iddası var nede benim kesin punto alır gibi yorumum yok ,,,fikir belirtiyoruz sadece abartcak bi durum değil yane fanatik felan filan bunlara inilcek bi durumda yok ;)
@65 cliver panpa işler gevşek galiba
nerden bulupta çevirdin bunu amnako :D
noluyo turboyla atmo kıyaslayınca biri uzaydan mı gelme :beuj: ben sana reel bişiden bahsediorum kg farkı diyorum sen turbo-atmo diyosun,turboya 4 kişi bindirelim o zaman nası olsa turbo hiç etkilenmez emin ol,,neyse bana bişi soran yok neyin kafasındaysam :D ,,,herkesin yorumu kendine kusura bakıcak bişide yok kim geçerse geçer ne araç sahibinin evet ben geçerim diye bi iddası var nede benim kesin punto alır gibi yorumum yok ,,,fikir belirtiyoruz sadece abartcak bi durum değil yane fanatik felan filan bunlara inilcek bi durumda yok ;)
matematiksel olarak hesaplarsanız scirocco 1.4 160hp bastığı anda acılmaya başlayacaktır vtec de aynı şekilde bence tofaştan bu kadar beklenti hayal gibi geliyor bana sadece sorun bu neyse denesinler görelim diyelim :)
@65 cliver panpa işler gevşek galiba
nerden bulupta çevirdin bunu amnako :D
hahaha :D pampa çok pis çeviririm:cool:
HAVALAR GÜZEL OLURSA VE FİKO PANPAMDA YETİŞTİREBİLİRSE ARABASINI CUMARTESİ YADA PAZAR GÜNÜ HAVANIN DURUMUNA GÖRE ÇIKARIZ @semii bey :) panpa bana telefonunu pm le ;)
tamamdır kanka beklemedeyimmm
131mirafiori
08-02-2012, 18:41
Engin panpacım canım benim elleriyle ilişkide olan arkadaşım o arabayı sağ koltukta dahil olmak üzere sök belki şansın olur ;)
63owen63
08-02-2012, 23:12
Ben senin bahsedilenden daha çok şansın oldugunu, hatta bu hazırlıklarla saplayacagını düşünüyorum rocco'ya cliver reis. Pilotaj sakatlıgı yaşamazsan, bir sakatlık cıkcagını sanmıyorum. Almadan gelme :)
Engin panpacım canım benim elleriyle ilişkide olan arkadaşım o arabayı sağ koltukta dahil olmak üzere sök belki şansın olur ;)
bakıcam kankacım duruma göre belki sadece gaz deposunu sökerim koltukları ellemem gibi geliyo
cliver usta nezaman deneme ?
cliver usta nezaman deneme ?
nasip olursa cumartesi kardeşim havanın durunuma göre olmazsada acele yok haftaya deneriz belki
yarın akşam coiller için cem'in orda olucam rakibim. gelde 2 lak lak edek.nasıl zımpara istiyosun gösterde deneme günü onu alayım yanıma :D :D
yarın akşam coiller için cem'in orda olucam rakibim. gelde 2 lak lak edek.nasıl zımpara istiyosun gösterde deneme günü onu alayım yanıma :D :D
:D :D :D hahahhaha pampacım sıfır zımpara olsun çok acımasın canım :D yarın uğrarım bende oraya panpa ;)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/111426-roling-oncesi-spec-c-cliver-harun16-nickli-arkadasin-ozel-gorusleri.html
Ertug_T.
10-02-2012, 04:03
Punto sever olmama ragmen rocco gecer diyorum malesef :(
http://www.techturkey.com/forum/videolar/111426-roling-oncesi-spec-c-cliver-harun16-nickli-arkadasin-ozel-gorusleri.html
Hassssss :) muabbete bak :D
adam resmen içlenmiş fiko ben basamam panpama valla üzülüyorum :( :D
Hassssss :) muabbete bak :D
adam resmen içlenmiş fiko ben basamam panpama valla üzülüyorum :( :D
panpa çok üstüme geliyorlar :D :D :D
panpa çok üstüme geliyorlar :D :D :D
sen üzülme ben onların üstünde geçerim laa :D
sen üzülme ben onların üstünde geçerim laa :D
gürsel abi subab ayarı ve avans ayarından sonra harbiden rex çok daha güzelleşti 800km devirdim ben
yanlız sıkıntı olan birşey var 2 ci vites 4000 devirden sonra araba sarmaya başlıyor ya lastiklerin çok dandik yada kısa şanzuman kendini gösteriyor
cidden denemek istersen sende bas derim rocco da puntoda vti da üzemez seni...
ince ayardan sonra rex ten hissettiklerimle yazdığım notlar :)
müdür hazırla oglanı akşama sefer varr :D
ellerindert görmesin kardeşim,ögleden sonra gelicem yanına
gürsel abi subab ayarı ve avans ayarından sonra harbiden rex çok daha güzelleşti 800km devirdim ben
yanlız sıkıntı olan birşey var 2 ci vites 4000 devirden sonra araba sarmaya başlıyor ya lastiklerin çok dandik yada kısa şanzuman kendini gösteriyor
cidden denemek istersen sende bas derim rocco da puntoda vti da üzemez seni...
ince ayardan sonra rex ten hissettiklerimle yazdığım notlar :)
müdür senin elinin degdigi makine böle olur kardeşim :icon_tup:
lastikleri akşama degiştirek mi ?
müdür senin elinin degdigi makine böle olur kardeşim :icon_tup:
lastikleri akşama degiştirek mi ?
14 kış lastiği varsa onlarıda hazırla :)
14 kış lastiği varsa onlarıda hazırla :)
13 kartiplerini takam o zaman :D
13 kartiplerini takam o zaman :D
hayırdır abi dağa mı çıkıyosun :D
hayırdır abi dağa mı çıkıyosun :D
yok ava çıkıyom :D
yok ava çıkıyom :d
hahahhaa :D :D :D
vti da egsoz ve filtre var başkada bişi yok araba kayıp buarada :) dün nerde olduğunu bilen yoktu bugün bulucaz inşallah :)
vti da egsoz ve filtre var başkada bişi yok araba kayıp buarada :) dün nerde olduğunu bilen yoktu bugün bulucaz inşallah :)
:D bulursan inşallah tabi
:D bulursan inşallah tabi
kimdir laa bu vtinin sahabı :D yoksa R mi yaptı sana cıliverım :D
kimdir laa bu vtinin sahabı :D yoksa R mi yaptı sana cıliverım :D
yok abi araba bi arkadaşta sanırım onu bulcaktık fiko nun vti fiko R yapmaz :D
yok abi araba bi arkadaşta sanırım onu bulcaktık fiko nun vti fiko R yapmaz :D
şu cupRası olan fiko mu laa :D
yok o ergün fikonun sarı sk2 si var abi
he abey cuprayla gezioz die arabayı boşladık karakayıp şimdi :)
yok o ergün fikonun sarı sk2 si var abi
ulan dangalak benim siyah araba ne __?
ulan dangalak benim siyah araba ne __?
ne bilim amko seçeresini tutmuyorumm ki sende daha az arabaya bin panpa insanların kafasın karışıyor mk :D
ne bilim amko seçeresini tutmuyorumm ki sende daha az arabaya bin panpa insanların kafasın karışıyor mk :D
zenginlik böle bişey laa :D
zenginlik böle bişey laa :D
@semii @lambro_team
Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, scirocco'n var VTİ ın var her şeyin var. Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana ekmekle oynamak? Yakışır mı bunca günahsızı beygiri, karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak saplamak? Ama nasıl yakışmaz! Sen değil misin 106 cılara acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören! Anlamıyor musun beyim, bu arabalar birbirini seviyor. Ama ben boşuna konuşuyorum. Sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. Hıh! Sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi semii Bey! Sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm, ben, cliver Usta! Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! Gözümde pul kadar bile değerin yok! Ama şunu iyi bil, ne PUNTOCANIMA ne de beygirlerime hiçbir şey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. Çünkü biz birbirimize beygirle torkla değil, sevgiyle bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık aileme! Dokunma puntoma! Dokunma beygirlerime! Dokunma speclerime! Eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Yaşar Usta, hiç düşünmeden dragda,vanos altı vanos üstü saplar geçerim! Anlıyor musun?saplarım ve dönüp arkama bakmam bile!
:D :D :D
he abey cuprayla gezioz die arabayı boşladık karakayıp şimdi :)
getir sen onu bana ben hiç boş bırakmam laa ,benim garajda hergün severim onu :D
getir sen onu bana ben hiç boş bırakmam laa ,benim garajda hergün severim onu :D
abi banada hala pasta cila yapıcaz yeri değil ama söyliyim dedim :D
abi banada hala pasta cila yapıcaz yeri değil ama söyliyim dedim :D
geldin de yapmadım mı :D
geldin de yapmadım mı :D
neyse en yakın zamanda ugrarım konuyu dağıtmayalım :D rolling konusu bu :)
neyse en yakın zamanda ugrarım konuyu dağıtmayalım :D rolling konusu bu :)
anlaşıldı tamammm :D bu akşam buluşalım mı :D
anlaşıldı tamammm :D bu akşam buluşalım mı :D
olur abi uğrarım yanına ama genede söz vermiyim işim cıkar ayıp olur telıni pm lesene bana silinmiş gene bu dandirik telefondan:mad:
olur abi uğrarım yanına ama genede söz vermiyim işim cıkar ayıp olur telıni pm lesene bana silinmiş gene bu dandirik telefondan:mad:
pm attım :D
Almanci Tane-R
10-02-2012, 11:05
drag da ve rollde scirocco
kantara çıktım boş ağırlık 1100 tüple beraber 1150 boş ağırlığı arabanın ruhsatında doğru yazmışlar gerçekten :D
gecenin çantada keklik'i punto olucak sanırım :) :icon_tup:
gecenin çantada keklik'i punto olucak sanırım :) :icon_tup:
kekilli voll 1 :D
daha önce filtre headers egsozlu vti la denendi. her rolde 220 lere kadar vti önde çıktı..
hava güzel olursa yarın akşam denemeyi gerçekleştiricez inşallah:icon_tup:
bu güzeldi :D:D
0 100 kac puntonun yagı suyu tammıı ? :D
0 100 kac puntonun yagı suyu tammıı ? :D
tamam tamam sıkıntı yok şimdilik abi
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395283_258533434227184_129348027145726_565189_5010 64189_n.jpg
pusudayım panpa :D
günlük güneşlik bi bursa sabahından günaydınlaaaar :D
günlük güneşlik bi bursa sabahından günaydınlaaaar :D
vallahi panpa yaa ne güzel bi havadır güneş masmavi gökyüzü :D günaydın panpalar:icon_tup:
tam aşk havası
akşama beraber yıldızları izlicezzz :D
tam aşk havası
akşama beraber yıldızları izlicezzz :D
:D :D :D yıldızlarda kayar panpa
:D :D :D yıldızlarda kayar panpa
nasıl kaydıklarını izlicez ozaman :D
:D :D :D stallone italiano panpaaa
:D :D :D stallone italiano panpaaa
hahha :D italyan aygırı diosun haa ?
karacabey beygirine dönmesin :D ?
hahha :D italyan aygırı diosun haa ?
karacabey beygirine dönmesin :D ?
:D bilmiyorum panpa alırken has beygir dediydiler
denemeler yapılmıştır
http://www.techturkey.com/forum/videolar/111639-punto-hgt-vs-scirocco-14-tsi-160hp.html