Orijinalini görmek için tıklayınız : Güneş Gözlüğü
Herkese hayırlı geceler dilerim :)
geçen pazar hava güneşliydi bende trafikteydim o gün
bi ara öyle bi güneş ışığı denk geldi ki direk yüzüme ve gözlerimi kısmak zorunda kaldım
neyse kazasız belasız atlattık çok şükür akşam aklıma geldi hafif güneşli bir günde bile böyle olduysa yaz aylarında ne olcak diye :D
neyse konuyu uzatmadan sadede geleyim bir tane güneş gözlüğü almaya karar verdim
106 kiralamaya verceğim parayı güneş gözlüğüne vercem :p ( bu arada senet imzalattırıyolarmış 106 kiralarken biraz da o yüzden caydım :) )
http://men-fashion-trends.com/wp-content/uploads/2011/01/052940.jpg
bu tarz güneş gözlüğünden arıyorum
istanbul avrupa yakasında neresini önerebilirsiniz orjinal gözlük satan
100 liraya kadar bütçem var
Burak K.
08-02-2012, 01:58
Konuya dahil olucam ama banada Bursa'da lazım. :)
bir de bu gözlük camlarının değişik renkleri oluyor kahverengi yeşil parlak gri gibi hangisi daha iyi olur acaba
şöyle siyah renk yerine daha albenili bir renk olsa fena olmaz var mı önerdiğiniz renk modeli resimli olarak :p
Burak K.
08-02-2012, 02:02
bir de bu gözlük camlarının değişik renkleri oluyor kahverengi yeşil parlak gri gibi hangisi daha iyi olur acaba
şöyle siyah renk yerine daha albenili bir renk olsa fena olmaz var mı önerdiğiniz renk modeli resimli olarak :p
Bence siyah çok iyi duruyo ama illa ki başka renk istiyorsan;
http://images.gittigidiyor.com/4077/RAYBAN-DAMLA-MODELI-KAHVERENGI__40775869_0.jpg
Bunlarda güzel duruyor ama dediğim gibi bence en iyisi siyah.
100 liraya iyi birşey bulunabilir mi sence ?
bu arada metalik gri gibi olanlarda çok hoşuma gitmeye başladı ( ayna lı modelmiş )
bana gözlükçüdeki bayan siyah renk araba kullanmaya uygun değil demişti trafik ışıklarını falan seçemezsin demişti rahat
http://image.cdn.sahibinden.com/photos/47/69/05/25476905nlk.jpg
Burak K.
08-02-2012, 02:10
bu arada metalik gri gibi olanlarda çok hoşuma gitmeye başladı
bana gözlükçüdeki bayan siyah renk araba kullanmaya uygun değil demişti trafik ışıklarını falan seçemezsin demişti rahat
Seçilir ya niye seçilmesin ki ? Hadi diyelim renkleri seçemedik,sırasınıda mı seçemicez en üstteki yanıyosa dur ortadaki yanıyosa hazırlan en alttaki yanıyosa bas git :D Şimdi kış sezonu aslında güneş gözlüklerinde indirim vardır muhtemelen,yaz gelmeden almak lazım.
Burak K.
08-02-2012, 02:11
O griler çok kötü duruyo bence karşındaki insan sana bakınca kendisini görüyo,hiç gerek yok. :D
bu zamanlarda almak lazım yaz gelince fiyatlar fırlar gibi :)
ne bileyim valla o ayna modeli hoşuma gitti :p
RayBan 3025 damla GÜMÜŞ çerceve AYNA cam 60 mm - Erkek Giyim Aksesuarları sahibinden.com'da - 25476905 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-aksesuar-gunes-gozlugu-rayban-3025-damla-gumus-cerceve-ayna-cam-60-mm-2-adet-60-tl-2/detay/)
Emitasyon mal almayında ne alırsanız alın 100 değil 200 verin sağlığınızla oynamayın :)
Emitasyon mal almayında ne alırsanız alın 100 değil 200 verin sağlığınızla oynamayın :)
haklısınız bilindik dükkanlardan almak lazım
alırken de gözlüğün serfitikasını istemek lazım
not :serfitika da gözlüğün orjinalliği , hangi malzemeden üretildiği ve hangi zararlı ışınlardan koruduğu yazar
Burak K.
08-02-2012, 02:31
bu zamanlarda almak lazım yaz gelince fiyatlar fırlar gibi :)
ne bileyim valla o ayna modeli hoşuma gitti :p
RayBan 3025 damla GÜMÜŞ çerceve AYNA cam 60 mm - Erkek Giyim Aksesuarları sahibinden.com'da - 25476905 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-aksesuar-gunes-gozlugu-rayban-3025-damla-gumus-cerceve-ayna-cam-60-mm-2-adet-60-tl-2/detay/)
İlandaki emitasyon değil mi ya? :)
evet bence de :)
ben sadece model olarak örne kteşkil etmesinden dolayı koymuştm :p
erkin006
08-02-2012, 02:36
gidip bu saatten sonra damla modeli vs... saçma sapan bişey alma...
bir ara satılığa koymuştum...vazgeçip kaldırmıştım sonra...tavsiyemdir...
http://www.joylot.com/afullsize_thumbs/ss/587170631.jpg
niye ki acep ? diğer modeller pek içime sinmedi nedense şöyle ayna camlı ya da yeşil camlı bir damla modeli fena gitmez aslında :)
erkin006
08-02-2012, 02:43
niye ki acep ? diğer modeller pek içime sinmedi nedense şöyle ayna camlı ya da yeşil camlı bir damla modeli fena gitmez aslında :)
modaya dikkat ederim diyorsan alma...artık sadece pilotlar takıyor o modeli...ve aşırı çakması var...
valla pek modaya bakmam yakışmasına bakarım dediğim gibi diğer modeller pek hoşuma gitmediği için onları direkt eledim zaten :)
bir de siyah çok var bu damla gözlüklerde , yeşil ve gri daha az görülüyor gibi :p
http://www.discount-raybans.com/images/RB302604.jpg
şöye bir şey yada
http://cdn1.iofferphoto.com/img/item/148/873/277/new-aviator-ray-ban-sunglasses-3029-gold-green-a3a0d.jpg
By_HaNNibaLL
08-02-2012, 02:54
Gözlükcü konuştu :D :D bana eşantiyon bişeyler ayarlasana laa
Çakma al geç dostum aylarca takacağın numaralı gibi günün 12 saati gözünde olacak değil ki, yarım saat takıcan sonra şeklini yaptıktan sonra katlayıp cebine koyucan boşuna 100 200 verme bence.
araba kullanırken sürcem yani yeri gelcek 10 dakikalık olcak yeri gelcek kısmetse uzun yolda olcak :)
Hmm o zaman sen bilirsin uzun süre kullanırım diyosan orjinal al. Beğendiğin damla modelinin acayip sahtesi var aman tanıdığın bir gözlükçüden al. Bi de siyah camlı en güzeli, hani senin tipini bilmiyorum yakışır mı yorum yapamam ama kahverengi camlı ve aynalı modeller çok p.ç işi duruyor ya hani serserilerde görüyoruz hep onları alınma da :D
:D ya avm deki gözlükçüden ya da optikçilerden alcam alırken serfitika falan isticem emin olmak için , siyah cam da herkeste var gibi geliyor ayna modelini denicem yakışırsa onu alcam bakalm :p
Çakma al geç dostum aylarca takacağın numaralı gibi günün 12 saati gözünde olacak değil ki, yarım saat takıcan sonra şeklini yaptıktan sonra katlayıp cebine koyucan boşuna 100 200 verme bence.
Çok yanlış düşünce bence yaslanınca ceker acısını 10 dakkalık havanın
tamamdır hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden ;)
Gözlükcü konuştu :D :D bana eşantiyon bişeyler ayarlasana laa
Eşantiyon değilde sana yakısan orta halli birşeyler ayarlarız hele gel İzmir ' e :)
Çok yanlış düşünce bence yaslanınca ceker acısını 10 dakkalık havanın
Kısa süreli kullanımda kalıcı hasar verebileceğini sanmıyorum sürekli kullanımda mutlaka zararları olacaktır.
Kısa süreli kullanımda kalıcı hasar verebileceğini sanmıyorum sürekli kullanımda mutlaka zararları olacaktır.
Kısa veya uzun aslında hiç kullanılmaması gerekiyor :)
teşekkür ederim zamanında çakma almıştm damla çekindim dışarda giymeye hiiç takmamıştm şimdi araba kullanırken lazım oluyor diye alıcam :O
131mirafiori
08-02-2012, 03:06
Bak ben sana ne dedim kardeşim anlamıyormusun sen yahu... 100 lira bütçen var o parayı ikiye böl 50-50 iki tane kıza yedir illa ki birinden biri seni mutlu eder anlatabiliyormuyum ;) Gözlük falan takma hem bakışlar önemlidir ;)
Bak ben sana ne dedim kardeşim anlamıyormusun sen yahu... 100 lira bütçen var o parayı ikiye böl 50-50 iki tane kıza yedir illa ki birinden biri seni mutlu eder anlatabiliyormuyum ;) Gözlük falan takma hem bakışlar önemlidir ;)
ahahahah ker konuda kıza getiriyorsun konuyu :p ama yanlışsın da diyemiyorum çünkü biraz alakası da var ama sağlık için asıl :cool::D
Burak K.
08-02-2012, 03:12
Başka sıkıntılarda var tek sıkıntı 106'yla gözlük değil sanırım. :D
turbo&quattro
08-02-2012, 04:50
Yahu gozluk yaz aylarinda tamamen ihtiyac ne seklinden bahsediyorsun. Kaldi ki herseyin cakmasi belki kabul edilebilir ama gunes gozlugu asla. Saglik bu saglik vucudunun en onemli organinin sagligi.
Sağlığından olmak istiyorsan çakma gözlük çakma ayakkabı vs. alabilirsin...
ulasoztas1
08-02-2012, 07:23
tarzı senin zevkine kalmış ama kesinlikle emitasyon mal alma, orjinali aldıktan sonra emitasyonu taktığında farkı anlarsın
S.Özeren
08-02-2012, 07:26
istanbulun neresindensin yakın arkadaşım gözlükçü 8 9 dükkanları var herhangibi birisine yönlendirebilirim :)
Sahte gözlük camı gözünüze kalıcı zarar verir,cahilliği bırakalım artık.ikincisi Raybanlarin orjınalini 100tl ye bulamazsınız cakma olacaklarına garanti veririm.Taksitli vs alın gidipn orjınalini alın takım gözlük ömürlük aksesuardır erkeğin.Yazın şekil için değil kışın bile karda takmak lazım.Ayrıca guess armani gibi moda markalarını değil rayban gibi gözlük markalarını secmenizi tavsiye ederim.
Sahte gözlük camı gözünüze kalıcı zarar verir,cahilliği bırakalım artık.ikincisi Raybanlarin orjınalini 100tl ye bulamazsınız cakma olacaklarına garanti veririm.Taksitli vs alın gidipn orjınalini alın takım gözlük ömürlük aksesuardır erkeğin.Yazın şekil için değil kışın bile karda takmak lazım.Ayrıca guess armani gibi moda markalarını değil rayban gibi gözlük markalarını secmenizi tavsiye ederim.
+1 hep demisimdir gozlugu gozluk firmalarindan ayakkabiyi ayakkabi firmalarindan alican kafan rahat edicek her zaman
cıvıc_power
08-02-2012, 08:19
ornijal Rayban var bende,400 küsür'e almıştım. garantisi hala devam ediyo istersen son fiyat 200 e satarım :D:D resimdeki gibi damla modelli ;)
ayakkabi ve gozlukte asla cakma , kalitesiz ve ucuz urun almam ustumu carsamba pazarindanda giyinirim yirtik prtkta gezerim muhim degil ama saglik onemli bir.etken fabrikada var kaynakcilar adam korunmamis bunca yil kor resmen simdi isten cikardilar cikaricaklar ufacik onemlemleri es gecmek ileride maddi manevi insana problem yaratiyor
Yalnız iyi pazarlık yap gözlüklerde kar marjı çok yüksek çok fiyat çekiyolar 100 lira bile düştükleri oluyor 300-400 dedikleri modellere ben anlayamadım nasıl bir piyasaysa. her sene yaza girmeden alıyorum yaz bitmeden kaybediyorum geçen sene nasılsa kaybediyorum ucuz alıyım dedim hatta limangodan 40 TL ye aldım pradanın çakmasını yapmışlar daniel bilmem ne diye hakkaten çakma alma o kadar deyim bildiğin gözümü bozdu gözlük.
Teşekkür ederim orjinal alıcam o kesin Allah ın izniyle bakalım hangi modelde karar kılıcam
bu arada bağcılar da oturuyorum çevre semtlerden alıcam büyük ihtimal burda pek yok :)
+1 hep demisimdir gozlugu gozluk firmalarindan ayakkabiyi ayakkabi firmalarindan alican kafan rahat edicek her zaman
Saati de saatçiden ;)
Düşük fiyatlı carreralara falan bakabilirsin, 100lira ile pek birşey bulunabileceğini zannetmiyorum, önceki yorumlarda yazılanları tekrar edeyim, çakma asla alma :)
Porsche Design gözlük almıştım geçen sene, kısa süre kullandım, sonra kaybettim o gözlüğü, bende gözlük arayışı içerisindeyim :)
Gençlik dönemimde 2-3 defa çakma gözlük almıştım. Kısa vadede çıkıyor ortaya ne kadar kalitesiz oldukları..
Şuan bir raybanım bir de oakley'im var. Oakley'i 3-4 sene önce 360 TL'ye, Rayban'ı geçen sene 330 TL'ye almıştım. 2'sinden de son derece memnunum.
RottingChrist
08-02-2012, 12:12
gözlüğe verdiğin paraya kesinlikle acıma. bütçene göre en kalitelisini almaya çalış. aksesuardan ziyade ihtiyaç olduğuna inanıyorum.
bende eskiden sadece aksesuar olarak düşünürdüm ama güneşli bir günden sonra kesinlikle ihtiyaç yönünün daha ağır bastığını anladım
100 lıra butcen var ıse ray-ban kesınlıkle alamazsın eger orjınal dıyıp o fıyata wermeye kalkarlarsa sertıfıka su bu da werse kesınlıkle ınanma o fıyata orjınal ray-ban yok..
ama ayırdıgın butce ıle alternatıf olarak osse,exess yada hawk tercıh edebılırsın. model olarak ray-ban ın modellerını calısıyolar we cam kalıtesıne guwenebılırsın
Ferhat_V
08-02-2012, 13:53
gözlüğün orjinal olduğunu nasıl anlıyoruz bende rayban damla modeli var çok eski bir model gözlükte eski hostes bir tanıdık vermişti orjinal dedi verirken ama emin olmak istiyorum nasıl anlarız ?
gözlüğün orjinal olduğunu nasıl anlıyoruz bende rayban damla modeli var çok eski bir model gözlükte eski hostes bir tanıdık vermişti orjinal dedi verirken ama emin olmak istiyorum nasıl anlarız ?
sızın anlamanız bıraz zor.. yakınınızdakı bı gozlukcuden bılgı alabılırsınız
bora1311
08-02-2012, 13:58
rayban in cercevesiz damla modelini kullaniyorum, ikisinde de son derece memnunum. yuzunuze gore boyutlari var. benim yuzum kucuk oldugu icin en kucuk modelini kullaniyorum. ne yapin edin orjinal alin, göz sagliginizi riske atmayin derim...
kahve cercevesiz
http://i.imgur.com/ovznh.jpg
siyah cercevesiz
http://i.imgur.com/oLNjl.jpg
fotografları temsili koydum...
RottingChrist
08-02-2012, 14:03
reklam gibi olacak ama atasun optikten numaralı gözlüğümü alırken incelemiştim ve güzel modeller vardı. fiyat aralıklarına göre incelemeni tavsiye ederim.
mgnPower
08-02-2012, 14:09
yaz kis gunes gozlugu kullanirim. her daim en az bir tane cebimde olur. Ray-Ban'dan baska gozluk kullanmadim diyebilirim bugune kadar. su anda aktif olarak hala kullandigim 3 ayri model ve cama sahip Ray-Ban gozlugum var. Kesinlikle orjinal almalisin. Bunun saga sola gosteris degil bir ihtiyac ve sagliksal bir gereklilik oldugunun farkina varmalisin oncelikle. sonra ozellikle istanbulda bu isin cakmasi cok oldugundan kaliteli bir yerden alman senin hayrina olur. gerekirse taksit vs. ile rakami arttirabilirsin ama 100 lira bu is icin gercekten seni cakmaya kurban edebilecek bir rakam.
turbo&quattro
08-02-2012, 14:18
Rayban outlet lerde bile en ucuz $90 . Tr de 100tl kesinlikle cakmadir. . Kiyafetime gore dolce gabbana, ralph lauren ve armani kullaniyorum. Fiyatlari biraz pahali ama kalite vs isteniyorsa kesinlikle degiyor.
AcA_1988
08-02-2012, 15:06
alacağın gözlük illa Ray-ban olmak zorundamı bence isime para verme
orhansah
08-02-2012, 15:34
Persol al huzura er :) ama o paraya olmaz malesef.
AcA_1988
08-02-2012, 15:37
Marines marka gözlüklere bakabilirsin fiyatları gayet uygun ykm'de bulabilirsin ben kullanıyorum gayet memnunum
aynı modelin jack jones olanı var daha ucuz. şimdi kampanyada bile olabilir.
bugün forum istanbul da bir optiğe baktk
tommy h. ile ray ban ın modeliği beğendim ikiside 550 civarıydı
karar verdim orjinal alcam biraz para geçince :D
tommy çok hoşuma gitmişti ama ordaki bayan bu polarize değil demişti
ama hepsiburada dan buldum polarize diye yazıyor
ve fiyat yarı yarıya
Tommy Hilfiger TH-1005/S-UOH9A Erkek Güneş Gözlüğü
model bu sizce bu polarize mi ve hepsiburadanın ürünü kesin orjinaldir dimi ?
biraz uzun oldu ama :)
500lira seviyesine çıkacaksan kesinlikle Porsche Design öneririm. Geçen sene almıştım, canım sağolsun kaybettim güzelim gözlüğü :)
Porsche Design
Ray Ban
Prada-Armani vs. moda markaları..
Sıralamanı bu şekilde yapmanı öneririm, bildiğim kadarıyla ray-ban ın cam kalitesi, bahsi geçen moda markalarından bi kademe yukarıda. Gözlükçülerin ( birkaç yer aynı şeyi söyledi ) söylediğine göre de Porsche Design seviye olarak bunların yukarısında kalıyor. Zaten 800-1300 civarı etiketleri var :) Ama indirimdi pazarlıktı derken 400-550 civarına bulunabiliyor ;)
Umarım az da olsa birşeyler şekillenmiştir :)
Prada düşünmezmisin ben 2 sene önce 660 liraya aldım çok güzel ve ciddi anlamda dışarda kullanınca çakma ile arasındaki ezici fark açığa çıkıyor.Gözlükte ayakkabıda çakmaya kaçma.Tişörtün dandik olsun gözlüğün düzgün olsun.
hepsiburada çakma ürün satmaz iyi denetlenen bi firma.
Pradalar şu an 350-550 lira arasında güzel modelleri bulunabiliyor, tasarım olarak da güzel modelleri var :)
Ek olarak , ucuz yollu olarak Carrera ya da bakmanı öneririm, bu markanında ciddi anlamda güzel tasarıma sahip gözlükleri var ;)
teşekkr ederim ama bu Tommy Hilfiger TH-1005/S-UOH9A modeli acayip aklıma girdi
aynı ürün gözlükçüde 600 ken burda 325
ve gözlükçü polarize değil dedi ama sitede polarize diye yazıyor
siz ne diyorsunuz bu duruma ? :)
Hepsiburada dan orjinal olmayan urun eline ulasanlar mevcut . Ona gore dikkatli olmakta fayda var ...
A+ diye bi avm var ataköy tarafında belki bilirsin, arkadaşın 400lira civarına aldığı gözlüğe 650 lira fiyat çekmişlerdi.. Yani avm lerdeki optiklerde söylenilen fiyatlar aklını çelmesin, önceki mesajlarda da yazdığı gibi kar marjı baya yüksek, çakabildiğine çakıyo gibi..
Eminönünde de bolca bulabilirsin gözlük, orayı da bi kurcala istersen, doğubank tarafı :)
hmm sağolun bende ondan korkuyorum ürün sıkıntılı gelir diye
bir de bu gözlüğü bazı siteler de 180 e buldum
sizce en iyisi gözlükçü den almak mı ?
bu arada o meşhur aklıma giren gözlükbu :D
http://image.milleroptik.com/product_thumb.php?img=daten/pimages/TH1005S_UKP-G5.jpg&w=600&h=266
haklısınız avm lerde biraz yüksek fiyatlar
ama şimdi nerden alınır diye kararsız kaldım doğubank tarafında orjinal olyur mu acaba ?
erhanarici18
04-03-2012, 22:48
kardeşim boşver netten gözlük almayı
git gözlükçüden al deneyerek
hiç bişey resimde görüldüğü gibi olmuo çok arkadaşım var alıp beğenmeyen
koymuşlar brad pitt'i on numara bi gözlükle beraber
bizim arkadaşlarda kendini brad pitt zannediyo yaa aynsı gibi olcak
....................
:D :D :D
ben amerikadan Armani Exchange almıştım ondan öncede Türkiye'den 750 TL ye prada almıştım pradayı halen kullanıyorum Armaniyi daha yeni sattım. Tavsiyem herzaman polarize ve kaliteli gözlük alman yönünde olur herkesin dediği gibi
doğubanka git, piyasa fiyatının 3te 2si yada yarı fiyatına gözlükler mevcut ve kesinlikle hepsi orjinal :)
turbo&quattro
04-03-2012, 23:12
New Tommy Hilfiger Sunglasses TH 1005 TH1005 UOH White (827886867813) | eBay (http://www.ebay.com/itm/New-Tommy-Hilfiger-Sunglasses-TH-1005-TH1005-UOH-White-/270863426148?pt=US_Sunglasses&hash=item3f10b7e264)
tr de bayilma dunya para. Ebay de yari yariya fiyatlar. Gumruk derdin olmadan alirsin .
New Tommy Hilfiger Sunglasses TH 1005 TH1005 UOH White (827886867813) | eBay (http://www.ebay.com/itm/New-Tommy-Hilfiger-Sunglasses-TH-1005-TH1005-UOH-White-/270863426148?pt=US_Sunglasses&hash=item3f10b7e264)
tr de bayilma dunya para. Ebay de yari yariya fiyatlar. Gumruk derdin olmadan alirsin .
En kötü ihtimalle %20 ek vergi. Bu tavsiye niye benim aklıma gelmediyse :)
Gözlük alan çook fazla kişi var ebay den ;)
Ben bugün Ray Ban wayfarer aldım numaralı çerçevere üserine cam yapılacak yine numaralı olarak 400 tl ye geldi
Bende geçen hafta içi aldım hepsiburadadan baya indirim vardı gözlüklerde bilmiyorum ama sahte olmaz kanımca. 2 gözlük aldım ikiside gayet iyi parasına göre.
classcar
05-03-2012, 10:17
Bende geçen hafta içi aldım hepsiburadadan baya indirim vardı gözlüklerde bilmiyorum ama sahte olmaz kanımca. 2 gözlük aldım ikiside gayet iyi parasına göre.
ayıllı olsun kanka bi ara gelde bakayım çakmamı değil mi :hahaha:
aman Allah'ım dönen rakamlara bak. Hani öğrenciydik lan noldu? :D
semih1469
05-03-2012, 12:14
Geçen yaz almıştım markası Gianfranco Ferre.. bu yaz guccinin bi modelini beğendiğim için satıyorum, beğenirseniz pm atabilirsiniz.. kutusu ve garanti belgesi duruyor
http://img19.imageshack.us/img19/8886/41499421.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/19/41499421.jpg/)
teşekkür ederim cevaplarınız için model olarak kesin tommy de karar kıldım
internetten vazgeçtim ebay olabilir ama tavsiye ediyorsanız
araba sürerken de kullanılır mı acaba bu gözlük
gözlükçüde ki bayan polarize değil diyor ama hepsiburada sitesinde polarize yazıyor kafam karıştı :)
bu arada öğrenciyim lise sondayım sta yapıyorum para kazanıyorum ordan :D
http://i.ebayimg.com/t/New-Tommy-Hilfiger-Sunglasses-TH-1005-TH1005-UOH-White-/00/s/OTAwWDg1MA==/$(KGrHqZ,!mIE65Bq5pi6BO1QQ-h8hw~~60_57.JPG
model bu kesinlikle buna karar verdim denedim çok beğendim
ufuksaracci
05-03-2012, 15:50
Satılıklarda ilanım var RayBan 4125. Çok temiz kutusu sertifikası herşeyi durmakta.
bende istediğin modelin sarı olanı var arkadaş resminide koymuş zaten 2. 3. postta aynısından olması lazım. Üstünde ufak tefek çizikleri var ama yıllardır kullanmıyorum. İstersen 80 TL ye veririm işin görülsün.
teşekkür ederim sağolun ama sıfır alsam daha içime sinecek gibi :)
bu arada o model de kesin karar kıldım %99 diyebilirim :)
acaba o gözlük polarize camlı mı kafama o takıldı
7 yazdır amcamın gözlükçü dükkanında çalışırım ve bu konuda birazda olsa tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum.
Güneş gözlüğü asla ucuzuna kaçınılcak veya sadece aksesuar olarak görülcek bir eşya değildir diye düşünürüm. Kısaca çok fazla para vermeden iyi bir gözlük sahibi olayım derseniz önerim EXESS marka İtalyan malı güneş gözlüğüdür. İtalyanlar bu işte en öndedir. Polorize olmasına dikkat ediniz hatta polorize olmayanını almamanızı öneririm. He kaliteli bi gözlük derseniz PERSOL'ü tek geçerim. Gözlükçüde satılan her mal iyi değildir piyasada her sektörde olduğu gibi gözlük sektörünede çinliler el atmıştır. Biraz uzun oldu ama yanlışımız varsa affola
teşekkür ederimm dediiniz gibi göz konusunda ucuza kaçmamak lazım bu gözlükte karar kıldım
http://i.ebayimg.com/t/New-Tommy-Hilfiger-Sunglasses-TH-1005-TH1005-UOH-White-/00/s/OTAwWDg1MA==/$(KGrHqZ,!mIE65Bq5pi6BO1QQ-h8hw~~60_57.JPG
Tommy Hilfiger TH-1005/S-UOH9A
sizce bu polarize camlımı
Sanmıyorum polorize olsa camında bir P amblemi veya saplarının iç kısmında polaroid yazısı olurdu gördüğüm kadarıyla öyle bir amblem yok yinede alırken incelemek gerek veya polorize testi var ( çıplak gözle ve polorize olmayan gözlükle bakıldığında bişey görülmez , polorize gözlükle bakıldığında genelde balık görülür ) :D
Vay arkadas banada lazim ama pasta cilami gozlukmu:D gerci bnde jack jones in gozlugu var cok nadir takarim disarda takmayi sevmem isimi goruyor taktigim surecede gozumu agirtmiyor
hmm sağolun peki polarize ne gibi bir avantaj sağlar ? olmazsa olmaz birşeymidir ?
Polorizeyi genelde uzun yol şöförleri tercih ediyordu. Polorize güneşli havalarda yollardaki parlaklığı engeller,güneş yansımalarını minimuma indirir, bide polorize olmayan gözlükle güneşli havalarda tünel vb. gölgelik alanlara girişte karanlık görme problemi yaşarsınız.
peki sağolun bu polarize olayı kafama takıldı beğendiğim model polarize camlı değil çok farkeder mi sizce alınmayacak kadar :)
Önce gözlük içine sinsin kullanmayacağın gözlüğün polorize olmasının hiç anlamı yok. Yakıştığına inandığın polorize camlı gözlük olursa tadından yenmez, olmazsa da olur yeter ki içine sinsin.
teşekkür ederimm dediiniz gibi göz konusunda ucuza kaçmamak lazım bu gözlükte karar kıldım
Tommy Hilfiger TH-1005/S-UOH9A
sizce bu polarize camlımı
tek kelimeyle mükemmel... peki nerden almayı düşünüyorsunuz?
m3t0
teşekkür ederim bu gözlük sindi içime rayban ın bir modeli var ayna camlı damla modelden ama gözümü tam sarmadı o etraftan ışık alıyordu bu tommy tam sardı
oz racıng
benim de çok hoşuma gitti gözlük , öncelikle şunu söyleyim internetten almayı düşünmüyorum.
forum istanbul avmdeki gözlükçü de denemiştim 612 ira fiyatı var ama %20 gibi bir indirim yapıyorlar
Gözlük sezonu yeni başlıyor, haliyle fiyatlar yüksek. Bence sor soruştur fiyatı, ama büyük yerlerde fiyat daha düşük olacaktır. Örn. ( göz grup, atasun, şişli optik v.b)
GÖZ GRUP isimli gözlükçüden bakmıştım :)
Bide küçük esnaflardan fiyat al. Onlarda fiyat ne kadar bi karşılaştır.
küçük esnaflara da baktım pek o modellerden yok çakma gibi ürünler var
By_DoMiNo
06-03-2012, 22:36
benim tavsiyem rayban 3362 004/58 kodlu polarize gözlük. Kesinlikle ve kesinlikle polarize gözlük tavsiye ederim. Özellikle araba felan kullanırken 2 adım öndesin Cok rahat oluyor. İnanmıyacaksın yağmurlu havada araba kullanırken bile görüş mesafen artıyor polarize gözlük ile. Bende 500 Tl gibi bir rakama almıştım. Memnunum ama. Çizik dahi yok özenle kullanırım. Doğu bank ın 1. katında da gözlükcüler var. ordan piyasaya oranla daha ucuz gözlük alabilrsin. Yolun düşerse bakmanı tavsiye ederim.
teşekkürler sizinki de güzel bir gözlükmüş
bu polarize olayı kafama takıldı , ray ba ın aynaı modeli polarize çünkü ve araba kullanırken lazım olcak bana
By_DoMiNo
07-03-2012, 19:40
teşekkürler sizinki de güzel bir gözlükmüş
bu polarize olayı kafama takıldı , ray ba ın aynaı modeli polarize çünkü ve araba kullanırken lazım olcak bana
polarizeyi taktığında renkleri ayırt edebiliyorsun. Normal gözlük gibi kapkara yapmıyor. Ama ışığı da kırıyor. Çok tatlı çok harika biz gözlük cesidiridir. Yanlız şuna dikkatini çekerim polarize bir cam türüdür. Yani aynı modelin polarize olanıda vardır olmayanıda. rayban larda sitesinde bakarken Yanında p yazanlar polarizedir. polarize cam ayrı bir özellik olduğu gibi ücreti biraz arttırır. Mesela aynı gözlüğün polarize olmayanı 350 tl ise polarize olanı 500+ TL dir. Aynı gözlük aynı cercervede cam yüzünden fiyat artar. Ama bence bu fiyata değer. Benim gözlüğümü bir çok holywood ünlüsü kullanıyor. meşhur 3025 damla modelinin biraz daha makyajlanmış haliidir. Damla modeli herkezde olduğundan bende bunu aldım. memnun um yani.
http://www4.images.coolspotters.com/photos/402702/jake-gyllenhaal-and-ray-ban-3362-sunglasses-gallery.jpg
teşekkür ederim :)
büyük ihtimal tommyi alcam gibi ama bu polarize işi kafamı karıştırıyor :P
Burak-Akın
07-03-2012, 21:51
Hazır aklıma gelmişken yazayım dedim. Bundan 1 ay önce bende bi araştırma yapmıştım..
Raybanın yeni modelleri gayet hoş ve kullanışlı. Benim size önerim siyah carbon çerçeveli olan modeller. Kahverengi cam ile tamamlanabilir.
teşekkürler ray ban ın modellleri de çok güzel hem de polarize ama o tommy kafama takıldı :p
By_DoMiNo
07-03-2012, 22:13
teşekkürler ray ban ın modellleri de çok güzel hem de polarize ama o tommy kafama takıldı :p
bir an önce al sezonu geliyor fiyatları yükselmeye başlayacak. hemde aklına başka modeller girerse alman daha da zorlaşır. Ben almadan önce 10 a yakın modeli inceledim. daha da artacaktı. En sonunda gittim aldım. Daha bakmıyorum kimde ne var ne yok. Kendiminkini kullanıyorum bitti. :D
Küçük bir anım: Ray Ban'ın polarize bir gözlüğünü kullanıyorum, ilk polarize gözlüğümdür. Geçtiğimiz yaz bir gün aracımlayken tam karşıdan olmayan bir açıdan gösterge tablomdaki otomatik vites konumunu belirten led ekrana baktığımda hiç bir şey görememiştim, anlık bir panik oldum acaba ekran mı bozuldu filan diye açı değiştikçe konum harflerini görmüştüm ve şaşırmıştım. Gözlüğü çıkardığımda ya da polarize camlı olmayan diğer gözlüğümle aynı şekilde baktığımda sıkıntısız görünüyordu ekrandaki konum harfi.
ufuksaracci
08-03-2012, 19:46
polarize cam ile telefon ekrani görmekte sıkıntılı
RottingChrist
06-06-2012, 09:42
konusu varken yenisini açmak istemedim. dün bir kaç avm de bu gözlüğü aradım ama herkes bitti bulunmuyor diyor. diğer modellerine baktım aklım bunda kaldığı için hiç içime sinmedi. police pilot modeli diye geçiyor. bildiğiniz gördüğünüz yerler var mı? bir haftadır araştırıyorum online alışveriş sitelerinde de bulamadım.
http://c1206.hizliresim.com/y/6/7jqy1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
konusu varken yenisini açmak istemedim. dün bir kaç avm de bu gözlüğü aradım ama herkes bitti bulunmuyor diyor. diğer modellerine baktım aklım bunda kaldığı için hiç içime sinmedi. police pilot modeli diye geçiyor. bildiğiniz gördüğünüz yerler var mı? bir haftadır araştırıyorum online alışveriş sitelerinde de bulamadım.
http://c1206.hizliresim.com/y/6/7jqy1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
police pilot olduğuna emin misin? ben geçen pazarda gördüm...metro turizm driver modeli diye satılıyordu:D
timur abi bugün akmerkezde gözlükçülere bakarım varsa haber veririm sana
RottingChrist
06-06-2012, 09:54
akşam iş çıkışı bende uğrayacaktım çok iyi olur. dün alt kattaki atasun optiğe falan sordum onlar satmıyormuş. pm atar veya ararsan sevinirim 0533 486 50 26. tşk.
timur abi bugün akmerkezde gözlükçülere bakarım varsa haber veririm sana
Timur abi akmerkez alt katta atasun dahil 4 gözlükçüye sordum yokmuş nispetiye cad.gözlükçüye sordum ordada yokmuş aytar caddesinin başından sonuna kadar gittim oralardada gözlükçü yokdu :(
cıvıc_power
06-06-2012, 13:19
bu arada metalik gri gibi olanlarda çok hoşuma gitmeye başladı ( ayna lı modelmiş )
http://image.cdn.sahibinden.com/photos/47/69/05/25476905nlk.jpg
bunun aynısı var bende, 350 TL ye aldım. 200TL ye de satarım. trafikte kullanıyorum bunu çok memnunum..
RottingChrist
06-10-2012, 11:13
memlekete geldi mi acaba?
TAG Heuer Avant-Garde (http://likebazaar.com/gozluk/04/tag-heuer-avant-gardedan-yepyeni-bir-tasarim-automatic-sun-vintage/)
erhanarici18
06-10-2012, 23:31
memlekete geldi mi acaba?
TAG Heuer Avant-Garde (http://likebazaar.com/gozluk/04/tag-heuer-avant-gardedan-yepyeni-bir-tasarim-automatic-sun-vintage/)
o nasıl bişey öyle be
bi animasyon videosu lazım çalışmasını anlamamız için :D :D :D
yaz geliyor konuyu hortlatim varmı bu sene favorileriniz
LV Evidence Millionaire onlar daha iyisini yapana kadar gerçekten daha iyisi yok :cool:
erkin006
19-03-2014, 01:00
tom ford olabilir...
turbo&quattro
19-03-2014, 01:07
Versace 4179 aldim su an icin cok memnunum.
denizalpakinci
19-03-2014, 06:52
LV Evidence Millionaire onlar daha iyisini yapana kadar gerçekten daha iyisi yok :cool:
+13676235 kesinlikle katılıyorum.
bu gözlügü gözüm tuttu ama :D
Prada Sport PS 05İS 1AB5Z1 55 ERKEK GÜNES GÖZLÜGÜ Erkek Gözlükleri (http://www.webdenal.com/prada-sport-ps-05is-1ab5z1-55-erkek-gunes-gozlugu_465445.html?utm_source=convertale_recommen dation_click)
bu gözlük bi harika dostum :D
http://i.hizliresim.com/epLy3J.jpg (http://hizliresim.com/epLy3J)
Prada Sport PS 05İS 1AB5Z1 55 ERKEK GÜNES GÖZLÜGÜ Erkek Gözlükleri (http://www.webdenal.com/prada-sport-ps-05is-1ab5z1-55-erkek-gunes-gozlugu_465445.html?utm_source=convertale_recommen dation_click)
Forumda güneş gözlüğü satan birileri var mı?
***** yaz geldi :)
Ozgu_Akcan
19-03-2014, 12:13
bu gözlügü gözüm tuttu ama :D
fiyatıda göz alıcıymıs :D
yilmazcatalbas
19-03-2014, 12:15
aynen bunu bende merak ediyorum :)
fiyatıda göz alıcıymıs :D
aynen gözlerim kamaştı :D köroldum :D
gezinirken gördüm baya bi fiyatları indirimli gibi geldi bana ??
Gucci & Hugo Boss & More | trendyol.com (http://www.trendyol.com/Gucci--Hugo-Boss--More/ButikDetay/22409/Erkek)
bir tanıdık olsada yardımcı olsa cidden fena olmazdı illa vardır gözlükçü
Tanıdığım değilde yıllardır aldığımız yer var abi. Kapalıçarşı da v.i.p gözlükçü diye gerçekten hatırı sayılır indirim yapıyolar
Tanıdığım değilde yıllardır aldığımız yer var abi. Kapalıçarşı da v.i.p gözlükçü diye gerçekten hatırı sayılır indirim yapıyolar
buna ne kadar hatır sayar acaba :D
BVLGARI 1190-717-504-6, | Bvlgari Güneş Gözlüğü (http://www.saatkuz.com/?urun-10409-BVLGARI-1190-717-504-6.html)
http://www.techturkey.com/forum/members/10385-bkocer.html
Berkay gözlükçü İzmirde :) Konunun linkini attım :)
Bende yanına gidip bakıcam bişiyler :)
buna ne kadar hatır sayar acaba :D
BVLGARI 1190-717-504-6, | Bvlgari Güneş Gözlüğü (http://www.saatkuz.com/?urun-10409-BVLGARI-1190-717-504-6.html)
Zamanın varsa gittiğim zaman soriyim istersen abi ? Ürün var mı acaba o da var :)
+13676235 kesinlikle katılıyorum.
Bayiliyorum da b*mbok duruyo benim suratta yoksa hemen gidip alicam :D
1 yildir Rayban RB4125 kullaniyorum, memnunum baya.
Prada SPS 54H 5AV-1A1 Erkek Güneş Gözlüğü,Prada SPS 54H 5AV-1A1 Erkek Güneş Gözlüğü-Konsept AVM | Konsept AlışVeriş Merkezi (http://www.konseptavm.com/product/112614/Prada_SPS_54H_5AV-1A1_Erkek_Gunes_Gozlugu)
Prada Sport Ps 02ls Zvi3m1 33 Erkek Günes Gözlügü,Prada Sport Ps 02ls Zvi3m1 33 Erkek Günes Gözlügü-TopluTedarik.net .::: Just and Fast Toplu Tedarik ve Hızlı Satış Sistemi. Drop shipping sistemlerinde Lider ve öncü sistem. (http://www.sevimlipazar.com/product/218651/Prada_Sport_Ps_02ls_Zvi3m1_33_Erkek_Gunes_Gozlugu)
İkisini kullanıyorum çok memnunum
dün akşam sipariş verdm bitane :D
rayban damla
rayban wayfarer
lv millionaire
3 tane yolda geliyor :D
avrupayı bu konuda takdir ediyorm
ufuksaracci
20-03-2014, 21:35
Bir ay kadar kullandığım Ray Ban Cats 4125 var siyah. Lens kullanamadığım için camlarını da değiştirmeye kıyamadım 1 senedir çekmecede duruyor. İsteyen olursa uygun fiyata verebilirim.
Infiniti gozlukler.nasildir acaba bugun denedim bi tane polarize hosuma gitti. 180 lira etikrt fiyati vardi 100e alicam ama aklimda soru isareti kaldi hic bilmedigim bi marka
millet spy+ ın helm modeli hoşuma gitti ama türkiye distribitörünü falan bulamadım acaba siparişle mi gelicek veya bilen falan var mı çünkü baya bi görmeye başladım da ??
aynen bunu bende merak ediyorum :)
http://www.techturkey.com/forum/members/10385-bkocer.html
Berkay gözlükçü İzmirde :) Konunun linkini attım :)
Bende yanına gidip bakıcam bişiyler :)
Eyvallah abicim sağol .
Gözlük işi ile ugrasıyorum İzmir / Bayraklıda .
Elimde olan getirttiğim markalar ;
Ray-ban
Diesel
Mustang
Osse
Enox
olarak gidiyor bunlar arasında yardımcı olabileceğim varsa pm atmanız yeterli .
kunteper
16-05-2014, 09:11
Bi guncellemek lazim :D
Büyük bir yanlıs bu sımdı yas genç tabi 10 yıl sonra doktor doktor gezersiniz .
Mikanın ardından gözlerinizi güneşe temas ettirmek süper bir fikir diil mi :(
zOnstyLe
16-05-2014, 09:24
millet spy+ ın helm modeli hoşuma gitti ama türkiye distribitörünü falan bulamadım acaba siparişle mi gelicek veya bilen falan var mı çünkü baya bi görmeye başladım da ??
Bende mevcut ama replika yurt dısından geldi hiç kullanılmadı düşünürseniz pm atın.
http://i.hizliresim.com/RynDLn.jpg (http://hizliresim.com/RynDLn)
Forumdan bi arkadaş getiriyordu. Aslında onu bulsam benim de işim var kendisiyle :)
Maximum 5-6 kez taktığım Rayban 3392 Gunmetal gözlüklerim var, düşünen olursa 200 TL ufak tefek pazarlığı da olur.
http://cdn4.smartbuyglasses.ie/public/images/designer_sunglasses/Ray%20Ban/Ray%20Ban%20RB3392%200048E.jpg
http://d26hhearhq0yio.cloudfront.net/content/misterspex/produkte/grafiken/09-110120-0060-06_a2.jpg
http://d26hhearhq0yio.cloudfront.net/content/misterspex/produkte/grafiken/09-110120-0060-06_b2.jpg
http://d26hhearhq0yio.cloudfront.net/content/misterspex/produkte/grafiken/09-110120-0060-06_d2.jpg