Orijinalini görmek için tıklayınız : E92 3.20d
Senelerdir hayalini kurduğum aracıma çok şükür ki iki ay önce kavuştum :) ve sahibinden de uzun süredir takip ettiğim araçlara göre de daha donanımlı oldu.
Bu iki ay içerisinde app plaka, egzos, bagaj üstü spoiler gibi ufak değişiklikler yaptım.
Şimdide biraz daha düşürmek istiyorum özellikle kafa kısmından fakat garaja bu şekildeyken bile çok zor girip çıkıyorum malesef :(
Güncel foto syf. 6-7
1
http://i1129.photobucket.com/albums/m512/tnbrk/BMW1.jpg
2
http://i1129.photobucket.com/albums/m512/tnbrk/BMW2.jpg
3
http://i1129.photobucket.com/albums/m512/tnbrk/BMW3.jpg
4
http://i1129.photobucket.com/albums/m512/tnbrk/BMW4.jpg
5
http://i1129.photobucket.com/albums/m512/tnbrk/BMW5.jpg
6
http://i1129.photobucket.com/albums/m512/tnbrk/BMW6.jpg
7
http://i1129.photobucket.com/albums/m512/tnbrk/BMW7.jpg
Kocaman maşallah çok güzel duruyor. Ama yay şart :)
Masallah Allah kaza bela vermesin koltuk rengi kahve mi yoksa daha acık bi ton mu? Bu arada bence bu arabaya hic bisey yapmaya gerek yok keyifle binmekten baska gule gule kullan..
Kocaman maşallah çok güzel duruyor. Ama yay şart
Çok sagol h&r nin 45mm lik yayı tam kıvamında olur gibi geliyo banada ama dediğim gibi en azından seneye kadar imkansız takmam :)
Masallah Allah kaza bela vermesin koltuk rengi kahve mi yoksa daha acık bi ton mu? Bu arada bence bu arabaya hic bisey yapmaya gerek yok keyifle binmekten baska gule gule kullan..
Amin teşekkürederim. Koltuklar sütlü kahve ama fotoda doygunlukla biraz oynadığım için sarıya kaçmış:)
maşallah kazasız belasız
Amin. Çok sagolun.
golfcu0101
08-02-2012, 14:39
allah nazardan saklasın maşallah mermi gibi duruyor:icon_tup: 45mm bencede idaal olur gibi
8.000rpm
08-02-2012, 14:40
harika bir araç maaşallah
allah nazarlardan saklasın
maşallah kazasız belasız 10 numara..
diyecek bir şey yok çok güzel dolu bir araç berki farklı jant + yay dahasonra uygulanabilir kazasız belasız
Kardeşim güle güle kullan. Havaların yağmurundan hala bir araya gelemedik :D
maşallah çok güzel iç - dış kombinasyonu şahane. Bi cam filmi arkaya 335 difüzör aynen yola devam bence hiç bişeyiyle oynamaya gerek yok.
bora1311
08-02-2012, 14:58
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
maşallah çok güzel duruyor. 45 mm yay yerine, 50-30 bir yay daha güzel duracaktır. hem kafa yerde duracak hemde arkası yüksek olduğu için garaj giriş çıkışlarında kullanım zorluğu çekmeyeceksiniz :)
allah nazardan saklasın maşallah mermi gibi duruyor 45mm bencede idaal olur gibi
harika bir araç maaşallah
allah nazarlardan saklasın
maşallah kazasız belasız 10 numara..
Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için.
diyecek bir şey yok çok güzel dolu bir araç berki farklı jant + yay dahasonra uygulanabilir kazasız belasız
Jantlarımdan memnunum da 18 standardart m paket jantları olsa arabanın üstünde bunları takmayı düşünüyodum ama şansıma üstünde galdiler:)
Kardeşim güle güle kullan. Havaların yağmurundan hala bir araya gelemedik
Aynen abi bende Denizlideyim zaten şu anda bi ısınsında havalar hayırlısıyla :)
maşallah çok güzel iç - dış kombinasyonu şahane. Bi cam filmi arkaya 335 difüzör aynen yola devam bence hiç bişeyiyle oynamaya gerek yok.
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Amin. Teşekkürler...
maşallah çok güzel duruyor. 45 mm yay yerine, 50-30 bir yay daha güzel duracaktır. hem kafa yerde duracak hemde arkası yüksek olduğu için garaj giriş çıkışlarında kullanım zorluğu çekmeyeceksiniz
Sağolasın. Aynen benimde istedigim kafasının yerde olması zaten 45mm lik yayın arkaları 25mm şeklinde de bizim garajlardan rahat yok yer altına uzun kazılar şeklinde yapılmış :) bu haliyle bile iki kişi girdigimde oturuyo araba:(
DoDo_hamann
08-02-2012, 16:13
Mükemmel sipariş, Allah nazardan saklasın maşallah.
Erdem K.
08-02-2012, 16:13
bence yay olmadan bu haliyle bile süper:) maşallah, jantlar da gaye hoş...
Çok can alıcı bir duruşa sahip maaşallah kazaszız belasız.
hakotech
08-02-2012, 16:22
maşallah 41 kere..inanılmaz güzel kombinasyon ve aksesuar seçimi..kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah..
kusursuz duruyor :) Maşallah
Maşallah gerçekten çok güzel araç kazasız belasız kafadan biraz daha bastığınızda dahada iyi olur gibi :)
Sanki spacerda lazım gibi. Maşallah çok güzel duruyor. Güle güle kullan
gercekten kusursuz allah kaza bela vermesin
Kutluhan
08-02-2012, 16:53
Maşallah çok güzel bir araç Allah kaza bela göstermesin.
ozkanfaruk
08-02-2012, 17:16
maşallah kazasız belasız yay şart. senın garaja böyle girmiyosa garajını yaptır derım :) Ayrıca foto makınesi ayrı bir güzel :D
drummer582
08-02-2012, 18:42
maşallah çok güzel,yay olsa daha hoş olur..kazasız belasız..
Herkese teşekkürederim güzel yorumları için :)
maşallah kazasız belasız yay şart. senın garaja böyle girmiyosa garajını yaptır derım Ayrıca foto makınesi ayrı bir güzel
İzmirdeki garaja çok bişey yapma şansım yokta Denizlidekine bi sistem düşünüyorum ama maliyetli olcak gibi :) Makina keşke benim olaydı arkadaşımdan ödünç almıştım bende :)
Sanki spacerda lazım gibi. Maşallah çok güzel duruyor. Güle güle kullan
Yaydan sonra sadece arka taraflara spacer düşünülebilir tabi.
maşallah çok güzel :) özellikle jantlar çok iyi
TuGaY_TaN
08-02-2012, 19:08
Aracınızın hakıkatten masallahı var.Yanlız aracınızdan ote plakanıza hayran kaldım :)
maşallah çok güzel özellikle jantlar çok iyi
Teşekkürederim bende daha arabayı almadan önce ileride bu janttan takarım diyordum :)
Aracınızın hakıkatten masallahı var.Yanlız aracınızdan ote plakanıza hayran kaldım
:) plaka için ugraşmadım desem yalan olur ama şansımda yaver gitti TAN istiyodum zaten sonundaki 89 da tamamen şans eseri oldu ama tam oldu :D
TuGaY_TaN
08-02-2012, 19:26
Ben ıstabulda yasarken TAN plaka arastırdım 600 milyar istediler :) o zaman ki cahilliğimiz ticari hat plakasıymıs :D.şimdi muğladayım plkalar 2 harflı bır kac sene sonra 3 harfe gecıcek o zaman ayarlıcam bende Soyadımı plakama :)
Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah çok güzel aracın.. "Yay şart" diyenleri anlamadım anlayamayacağımda sanırım.. Keyifle kullanırsın umarım.
Üç harfe geçmesi yetmiyo yalnız T harfinede gelmesi gerekiyo malesef. Ben Torbalıdan aldım ordaydı t üç harfliler belli bi bağış yaptım ama yinede çok uyguna geldi:)
Maşallah kazasız belasız
Amin sağolun.
Maşallah çok güzel aracın.. "Yay şart" diyenleri anlamadım anlayamayacağımda sanırım.. Keyifle kullanırsın umarım.
Sağolun. Aslında yay değilde runflat lerden kurtulmak şart :D
63owen63
08-02-2012, 19:53
Farlar niye öyle yanıyor ya, fotograftan mı acaba, uzun pozlama mı var ilk fotografta ?
uzun pozlama var tabi ama o yananlar far değilde daylightlar yani mecburen patladılar yoksa fotonun geri kalan her yeri karanlık kalıyo ikisinden birini secmek gerekiyodu yani. iki şekildede çektim ama bunu koydum mesela 6. fotodakilerle aynı konumda farlarım.
Gökhan Bilgin
08-02-2012, 20:39
ilk fotoğraf dışında maşallah :)
Amin. Teşekkürederim yorumlarınız için.
Güzel günlerde binmek nasip etsin Allah ;)
phoenixs
08-02-2012, 21:56
:D vay arkadaş ya şu arabaya bak :D şöyle bi arabam olsa ÖLÜMSÜZ olurdum herhalde :d
ahh birde koltuk ısıtması olsa varya harbi çakılıymış makine kazasız belasız güzelmiş :)
hayırlı olsun aracınız kazasız belasız.bence hiç yay takmaya gerek yok böyle gayet güzel,böbrekler kaplanıp carbon bmw logoları takılsa yeter onun dışında sprintbooster ve yazılım ile keyifle binilecek bi araç :)
Ertug_T.
08-02-2012, 22:24
harika gerçekten =) kazasız belasız binersin inşallah =)
10 numara!!! maşallah allah kaza bela vermesin !
ClioRs182
08-02-2012, 22:52
yolun bittiği yerdeyim :) harikaa bişey bu ya a5 lerdenden çokdaha güzel duruyo maşallh
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için herkese :)
vay arkadaş ya şu arabaya bak şöyle bi arabam olsa ÖLÜMSÜZ olurdum herhalde :d
Allah daha iyilerini nasip etsin sizlere
ahh birde koltuk ısıtması olsa varya harbi çakılıymış makine kazasız belasız güzelmiş
Aslında arka perde yerine ısıtma olsa iyi olurmuş :)
hayırlı olsun aracınız kazasız belasız.bence hiç yay takmaya gerek yok böyle gayet güzel,böbrekler kaplanıp carbon bmw logoları takılsa yeter onun dışında sprintbooster ve yazılım ile keyifle binilecek bi araç
Yavaş yavaş yapıyım diyorum sonra bişi kalmayınca sıkılmıyım biraz böyle tadını çıkarıyım allah kaza bela vermezse zaten uzun süre benimle kalır bu araba :) en büyük hedefim şuan m3 aynaları en pahalılarıda onlar zaten :)
Turboğuz54
08-02-2012, 23:47
Üff maşallah cok güzel
derece43
09-02-2012, 00:00
KAzasız belasız çok tarz araba maşallah
otomania
09-02-2012, 00:11
41 kere maşallah.
Maşallah kazasız belasız.. Ne doyumsuzuz arkadaş ,şu kombinasyondaki araca baktıktan sonra bile keşke e93 olsaymış dedim kendi kendime:)
Maşallah Allah kaza bela vermesinn kartopuna :)
Maşallah, çok şık , tü tü tü 41 kere maşallah :)
:) Çok teşekkürler Allah sizlere daha iyilerini nasib eder inş.
lucky Jackal
09-02-2012, 07:55
maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel.
Tek sevmediğim yanı cam açma tuşlarının konumsuzluğu.
vtec_alp
09-02-2012, 08:19
Maş.Kusursuz çok güzel.
maşallah çok güzel görünüyor... ah şu otopark sorunları olmasa, yollar adam gibi olsa da yerle bir araç binebilsek...
Maşallah kusursuz araç kazasız belasız güle güle kullanın...
Herkese çok çok teşekkürler, kazasız belasız sürüşler.
by serçe
09-02-2012, 09:49
maşallah müthiş duruyor ..
gurlekyasin
09-02-2012, 09:55
maşallah kazasız belasız...
araba yakalarsam muck muck der gibi durio :)) süper kazsız belasız.
ilk foto çok iyi. maşallah kazasız belasız.
Araç hakkaten muhtesemmiş bi arkımda 2007 si vardı çok boşdu bu hakkaten doluya benziyor Angel ve Plakaları yeter...
Kazasız belasız kullanın çok iyi
darkmann
09-02-2012, 11:54
e92 lerin makyajsızlarıda çok iyi yenileri bir adım daha atlamış maşallah kazasız belasız
aracınız cok guzel duruyor masallah.. kazasız belasız binin..
maşallah kazasız belasız en sewdiğim kasa.... plakaları nerde bastırdınız??
Maşallah Ciddi güzellikte bir araç .Basık haliyle harika olacagından emınım.Kazasız Belasız sürüşler.
evolution_9
09-02-2012, 15:56
fotoğrafçıyı tebrik etmek lazım. kazasız belasız kullan kardeşim
LanseloT
09-02-2012, 16:06
Maşallah çok güzel :)
Çok teşekkürederim hepinize arkadaşlar :)
maşallah kazasız belasız en sewdiğim kasa.... plakaları nerde bastırdınız??
Plakaları İstanbuldan bastırdım sahibindende ilanı vardı istersen yollarım sana ama mühür yok bunlarda bence İzmirde yükselin yaptıgı plakalardan daha güzel.
fotoğrafçıyı tebrik etmek lazım. kazasız belasız kullan kardeşim
Tebrik içinde ayrıca teşekkürler :D Fotoları ben çektim, yeni yeni bişiler yapabilmeye başladım.
maşallah gerçekten kusursuz güzeliikte yalnız bencede hiçbişey deilsede çok açık bi cam filmi tamamdır kazasız belasız
maşallah gerçekten kusursuz güzeliikte yalnız bencede hiçbişey deilsede çok açık bi cam filmi tamamdır kazasız belasız
Şuan için düşünmüyorum cam filmi eski arabamda ön cam dahil film vardı bundan da hevesimi alıyım duramam zaten çektiririm filmi :) teşekkür ederim.
Biraz daha bassanız tadından yenmez. Masallah kazasız belasız..
Amin sagolun. malesef şuan için daha fazla basamam :(
Maaşallah çok güzel. İzmirde detay buluşması mı yapsak yeni araba şerefine :)
burkaykalyon
10-02-2012, 14:41
son nokta artık müthişşşşş.....maşşallah kazasız belasızzz....
Amin teşekkürederim. Koltuklar sütlü kahve ama fotoda doygunlukla biraz oynadığım için sarıya kaçmış:)
Bmw de en sevdigim koltuk rengi tekrardan masallah Allah nazarlardan saklasın..
Maaşallah çok güzel. İzmirde detay buluşması mı yapsak yeni araba şerefine
Sagolasın. Şimdi Denizlideyim ama yarına dönüyorum İzmire, bi organizasyon olursa seve seve katılırım. Zaten senin arabada da polisajlık bi durum yoktur biri iki wax atar muhabbet ederiz :)
son nokta artık müthişşşşş.....maşşallah kazasız belasızzz....
Teşekkür ederim :) Allah sana daha iyilerini nasip eder inş.
Bmw de en sevdigim koltuk rengi tekrardan masallah Allah nazarlardan saklasın..
Sagolun tekrardan. Benimde iki favori koltuk rengimden biri bu digeride bordo olan bu ikisi bence kırmızıdan daha güzel duruyolar.
barışbazan
13-02-2012, 00:44
Maşallah mükemmel ötesi en açık ton cam filmi yeterli olacaktır bence,güle güle kullanın.:)
Maşallah mükemmel ötesi en açık ton cam filmi yeterli olacaktır bence,güle güle kullanın.:)
Çok sagol, teşekkür ederim :)
ridwan_1903
13-02-2012, 11:10
Allah kaza bela wermesin maşallahı war. basınca daha güzel tabi orası tartışılmaz ama bölesi bile güzel..
Allah kaza bela wermesin maşallahı war. basınca daha güzel tabi orası tartışılmaz ama bölesi bile güzel..
Bende basmayı istiyorum ama inş. ilerde çözersem sorunları. Teşekkür ederim yorumun için.
LanseloT
13-02-2012, 13:27
Aracı dün Aydın girişindeki astim organize sanayini kavşağındaki ışıklardan geçerken gördüm :)
Aracı dün Aydın girişindeki astim organize sanayini kavşağındaki ışıklardan geçerken gördüm :)
Cumartesi görmüş olabilirsin dogrudur Denizliden İzmire gidiyodum ama ben kullanmıyodum :) Dedemde Kuşadasına gitcekti arkalı önlü gideli dedik ama o benim arabayı aldı kapattı gitti otoban girişinde beni bekliyodu bende radar vardır diye basamıyodum dedemde tek kapıya binince gaza geldi çok begendim arabanı diyo :)
Bıraksam bana E250 cdi ı vercek alcak gitcek benim arabayı :D
Almanci Tane-R
09-03-2012, 10:05
masallah beyaz inci gibi. plaka da 10 numara bende AT gelenegi olmazsa alacagim plaka bu ya tnr olurdu :)
JosephuS
09-03-2012, 12:10
Benimde hayalimdeki araba coupe dizel..KAzasız belasız binmen dileğiyle...resimlerini esirgeme bizden :))
maşallah kazasız belasız sürüşler
maşallah çok güzel kazasız belasız
Benimde hep hayallerimde var hayirlisi bakalim.
İyigunlerde kullanin koltuk rengine hastayim masallah.
Allah nazarlardan saklasın kocaman maşallah :)
masallah beyaz inci gibi. plaka da 10 numara bende AT gelenegi olmazsa alacagim plaka bu ya tnr olurdu
Aslında ben plakayı Denizliden almak istiyodum ama daha T lere gelmedigi için İzmir oldu ama istedigim oldu :) Teşekkürederim abi.
Benimde hayalimdeki araba coupe dizel..KAzasız belasız binmen dileğiyle...resimlerini esirgeme bizden )
maşallah kazasız belasız sürüşler
maşallah çok güzel kazasız belasız
Benimde hep hayallerimde var hayirlisi bakalim.
İyigunlerde kullanin koltuk rengine hastayim masallah.
Allah nazarlardan saklasın kocaman maşallah
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inş. :)
Allah kaza bela vermesin 10 numara 5 yıldız :)
Allah kaza bela vermesin 10 numara 5 yıldız :)
Çok sagol teşekkürederim sizinde hayırlı olsun aracınız :)
blumenberg
15-03-2012, 11:23
allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin. bu jantlardan mı alsam bende. kafa karıştırdı.. bu arada ne diye geçiyor bu jantlar :) ayrıca iç döşeme saddle brown diye geçen kahve dakota galiba. rengi benimkine göre açık geldi..
ClioRs182
15-03-2012, 13:29
aklım durdu desem yeridir bi araç anca bu kdar güzel olur yani allahım kaza bela vermesin çok çok iyi bi araç :)
yilmazcatalbas
15-03-2012, 14:27
kazasız belasız inşallah
allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin. bu jantlardan mı alsam bende. kafa karıştırdı.. bu arada ne diye geçiyor bu jantlar ayrıca iç döşeme saddle brown diye geçen kahve dakota galiba. rengi benimkine göre açık geldi..,
Jantlar 19'' m spoke 313 diye geçiyo ben memnunum jantlardan performance serisinden. Senin arabya takarsan yayda gerekli olur gibi benimki bile yüksek geliyo bana :) Koltuklarda kahve dokato diye geçiyo faturada aynıdır seninkiyle ısıktan daha açık gelmiştir sana teşekkür ederim yorumun için hepimize kazasız belasız...
aklım durdu desem yeridir bi araç anca bu kdar güzel olur yani allahım kaza bela vermesin çok çok iyi bi araç
kazasız belasız inşallah
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için Allah daha iyilerini nasip eder inş. sizlere
blumenberg
16-03-2012, 15:30
,
Jantlar 19'' m spoke 313 diye geçiyo ben memnunum jantlardan performance serisinden. Senin arabya takarsan yayda gerekli olur gibi benimki bile yüksek geliyo bana :) Koltuklarda kahve dokato diye geçiyo faturada aynıdır seninkiyle ısıktan daha açık gelmiştir sana teşekkür ederim yorumun için hepimize kazasız belasız...
19'da çok büyük konfor sıkıntısı yaşadın mı :) jant numarası için de ayrıca tşkler. daha karar vermedim henüz.. :) ışıktan mı diyorsun şimdi.. hmm.. beyaz angellar bindikçe daha da hoş görünecek gözüne.. en can alıcı nokta bende o şekilde.. :) kazasız belasız sür inş..
maşallah çok şık, kazasız belasız işallah...
Çok sagol teşekkürederim sizinde hayırlı olsun aracınız :)
Çok teşekkürler çok saolun :)
19'da çok büyük konfor sıkıntısı yaşadın mı
Konfor mu oda nee :D
maşallah çok şık, kazasız belasız işallah...
Güzel arac masallah...
Teşekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler.
maşallah allah kaza bela vermesin.
Amin teşekkür ederim :) cümlemize kazsız belasız sürüşler.
Murat Özcan
05-04-2012, 00:30
beyaz mükemmel duruyor
kocaman bir maşallah. Çok güzel bir kombinasyon. Bence yaya bile gerek yok.
Maşallah, Kazasız belasız...
Çok sagolun teşekkür edrim :)
Küçük iki değişiklik böbrekleri siyah plastidip ile kapladım ve camlarada film çektirmiştim.
http://i1129.photobucket.com/albums/m512/tnbrk/ilenmi1-1.jpg
en yakisikli e92 maasallah.
Sağolasın Tarkan abi sayende daha sert bakıyo artık :)
speed_emre
11-08-2012, 21:29
ooo tanberk masallah cok guzel duruyor kardesım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.
ızmıre gelıyon bır aramıyon benı oyle olsun :(
turbo&quattro
11-08-2012, 23:00
e92 candir hele ki beyaz :)
Kazasiz belasiz kullanin .
maşallaahhh :) mükemmell ya :D kazasız belasız keyfli sürüşler :)
harbiden maşallahı var.. Ama hala basamamışsın çok ayıp çok
ızmıre gelıyon bır aramıyon benı oyle olsun
Geldimde Emre okul işi için fazla kalmadım döndüm bu arada gelme muhabbetini plasti dip için diyosan onu Denizlide yaptım :)
Çok şık. Nazar değmesin.
e92 candir hele ki beyaz
Kazasiz belasiz kullanin .
maşallaahhh mükemmell ya kazasız belasız keyfli sürüşler
Çok teşekkürederim güzel yorumlarınz için :)
harbiden maşallahı var.. Ama hala basamamışsın çok ayıp çok
Yay takmak bende çok istiyorum, çamurlukla lastik arası gözüme batıp duruyo ama kapalı garajdan olucam bu sefer :(
http://i1129.photobucket.com/albums/m512/tnbrk/il2.jpg
JusticeForAll
30-09-2012, 02:44
kocaman masallah
Çok teşekkür ederim:) Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inş.