Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu ortamdaki dedikoducu tipler
Bu konu sabitlensin
bundan sonra bu camiada dedikodumu yapan başkasının dedikodusunu yapan
agzımdan çıkmamış şeyleri çıkmış gibi gidip başkasına söyleyen kaç tane karı kılıklı varsa
hepsini deşifre edicem
Burdan benim agzımdan duymuş gibi gidip başkasına yetiştiren tipler var hele hele beni hayatında hiç görmemiş o....
Hepinizi uyarıyorum deşifre edicem burda ayagınızı denk alın
kaç aydır herşeyden uzak işim ile ugraşıyorum kimse ile sohbet ettigim oturdugum yok spor fabrika ev ücgenindeyim
beni igrenç karı muhabbetlerinize çekmeyin benim söyledigimi iddia edilen bişi dydugunuzda beni arayın size bunu söyleyenin ismini söyleyecek yüreginiz ile birlikte dogrumu degilmi ögrenin
he şunu da unutmayın yüzünüze söylemedigimi başka yerde konuşmam
Almanci Tane-R
08-02-2012, 15:54
böyle tipler her ortamda oluyor malesef bosver. delikanli adam arkadan degil gider direk ne derdi varsa adamin yüzüne söyler arkasindan konusmaz
YavuzNaz
08-02-2012, 15:57
çok yerinde bir konu olmuş, sağda solda gerek şahsi gerekse arabam hakkında konuşanlar vardı, delikanlı olup giydiği pantolonun hakkını versin, çıksın ben söyledim desin, arkamdan konuşan önümden yesin.
JDM CIVIC R
02-05-2012, 12:37
biz boylelerine LAFAZAN diyoruz kıbrısta. bunların kökü kurumaz hiçbir zaman.
Poşet değilki ağzını büzüp atasın..Delikanlı değiller gül ve geçicen abi... ;)
orhan_guney
02-05-2012, 12:47
Merak ediyorum bunları yapanlar şu an okuyormu bunu ?
kolay olsa imtihan olmaz miniks Allah sabır versin.
fatihtemizer
02-05-2012, 12:57
Allah a havale et dostum..en güzeli..
canını sıktığına değmez abi boşver gitsin veya ALLAH'a havale et...
onur200sx
02-05-2012, 12:59
ya bide adamın samimiyetine güvenip telini veriyon...tel.de konuştuğun konuları pataküte foruma yazıp seni sıkıntıya düşüren,bi de sürekli kendiyle karşılaştıran tipler var.Söylenilicek söz var söylenilmicek söz var.Ağır olmak lazımmm
GokhanE.
02-05-2012, 13:06
Boyle arkadaslar "erkegin o..." oluyorlar,ve maalesef zamane modasi heralde heryerde her sekilde varliklarini omurgasiz olarak surduruyorlar.Allah sabir versin boyle insanlarla karsilasanlara.
allah benı dostlarımdan korusun, düşmanlarımla zaten başa çıkarım, de geç hilmi
PPR engineering
02-05-2012, 13:13
Bu konudan cidden bende şikayetciyim.pek ciddiye almamak lazım ama sinirler geriliyor bir saaten sonra cok haklısın.
Kimileri dogdugunda sahip oldugu karakteri sekillendirmek yerine kaybetmeyi seciyor insan oglu... takmamak lazim.
kerimvtec
02-05-2012, 13:19
Abi,sökük kişilikteyse dikiş tutmaz....huy edinmişler ; yüze gülüp sonra arkadan kaypaklık yapmayı...Ya sabır diyip, Allah'a havale et abi....
Malesef cok var kardesim. Zamanla ayikliyacaksin cevrenden bunlari...
Basima cok geldi,halada geliyor,gelicekte...
Bunlari soyu yalaka-isi dustugunde kralsin... Koy xotune,tiris gitsin...
Su maslagi actigimdan beri 3 yilda cok cikti karsima,megerse izole yasiyormusum kendi isimde...
Seni bilen dostlarin seni nasil biliyorsa,sen o sun. 2 paralik adamlara ispat icine girme,onlara hem prim verirsin hemde kendi cizgine yuceltirsin.
Ahmet_28
02-05-2012, 13:19
inançlı insan bunun ne kadar büyük günahı var bilir ve yapmaz.yapanlar zaten alışkanlık haline getirmiş ne desen boş engel olamazsın.
burada bir çok kişi biribirini tanıyor ama netice olarak sanal ortamdayız tanımayanlar daha çok,o yuzden deşifre edilsin bencede kim ak kim kara herkes birbirini tanımış olur ve mesafe koyar.
darkmoon
02-05-2012, 13:28
burdaki yazıları okuyunca aklıma kurtlar vadisinden bir bölüm geldi polatı vuruyorlarda hani polat aslan beye beni kim vurdu diyor aslan beyde seni kim vurduysa ilk o geçmiş olsuna gelir diyor sonra tombalacı geliyor :) ( bu arada espri olarak yazdım kimse üstüne alınmasın)
aliburma
02-05-2012, 14:24
Kimileri dogdugunda sahip oldugu karakteri sekillendirmek yerine kaybetmeyi seciyor insan oglu... takmamak lazim.
+1 :icon_tup: neresinden bakarsan bak zaten kaybetmiş. tek dertleri düştükleri çukura daha fazla kişi çekebilmek, oyuna gelmeyelim...
multispace
02-05-2012, 14:59
Allah böyle tiplerden sakındırsın hepimizi :S
halilkarakas
02-05-2012, 16:20
Arkamdan konuşan önümden yesin :) demen lazım
Hilmi abiii sıkma canını koyver gitsin
S.Özeren
02-05-2012, 17:37
ooo o tiplerden heryerde mevcut malesef kesip atmaya kalksan atılmıyorda :D
Güzel ve değişik bir konu:)