PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Side Özel Eğitim Merkez Komutanlığına Düştüm,Nasıldır Yardım ?

Remon
09-02-2012, 11:54
acemiliğimi bitirip dağıtıma gelmiş bulunmaktayım,acemiliği kastamonu gölköyde yapmıştım ve dağıtımım side özel eğitim merkezine çıktı manavgatta bulunmaktaymış daha önce oraya düşen veya gören birilerinin bilgilerine ihtiyacım var bu konuda bilgi verirseniz bende bilgilenmiş olurum :D şimdiden teşekkürler.

mc.can
09-02-2012, 11:56
güzel yere düşmüşsün hayırlı olsun antalya merkeze 1 saat falan yalnız yazın biraz sıcak olur o kadar hayırlı tezkereler

Remon
09-02-2012, 12:03
Buzz gibi Yerden çıkıp cehennem sıcağına gideceğim heralde,herkes çok sıcak diyor. teşekkür ederim bilgi için (:

mc.can
09-02-2012, 12:20
rica ederim.. ama kısında rahat edersin kar yok en azından. sonra çarşı izinlerinde falanda eğlenceli olur heralde askeriye denize ne kadar yakın bilmiyorum ama çokda uzak değildir heralde:)

Murat Özcan
09-02-2012, 12:20
çok güzel yere düşümüşün hocam deniz manzaralı ve yazın cıvıl cıvıl :D

1lker
09-02-2012, 12:27
Le pompa ohhhh mis :D

Remon
09-02-2012, 12:30
rica ederim.. ama kısında rahat edersin kar yok en azından. sonra çarşı izinlerinde falanda eğlenceli olur heralde askeriye denize ne kadar yakın bilmiyorum ama çokda uzak değildir heralde:)
kışın dağıtım oluyormuş bildiğim kadarıyla,çarşılar bencede öyle olur çıkabilirsek tabi :D deniz yakın resimlerine bakmıştım (:

çok güzel yere düşümüşün hocam deniz manzaralı ve yazın cıvıl cıvıl :D
Rütbelilere tatil yeri askerlere işkence diyorlar hocam :D

Le pompa ohhhh mis :D

ahhh ahh keşkee :D :D

src106
09-02-2012, 12:34
çok şanslısın :) kardeşim sidedeyim gelirsen hbr ver beklerim

ENGean
09-02-2012, 12:49
Dostum iyi yere düşmüssün, denıze sıfır guzel bı yer.
rutbelılerın tatıle geldıgı yer zaten. ıcerıde dısco-bar-restoranlar-şarap mahsenı vs vs. bu tarz yerler war. tatıl köyü gibi bi yer yanı.
yazın fena sıcak oluyo ama zaten kamuflaj flan gıymıyosun kumas pantalon- gomlek.
cep telefonu kullanma olasılgın :%90..
yeri aslında çolaklıda. manavgata 15dk flan.
çarşı olarak manavgata-side ye gıdersın. aksam dönmek istemezsin :D
alanyada auqa park war oraya kesın gıdersınz. asker oldugunu unutursun.
sabahları iştma-eğitim yok gıbı bseydır 5-10dk en fazla.
yemeklerı 10 numaraydı, yemegın yanında extrası cok fazlaydı, muz,kola,antep fıstıklı cıkolatalr,çerezler vs vs :d inş.hala oyledır.

genel olarak rahat yerdır yani.

Remon
09-02-2012, 12:55
rutbelılerın tatıle geldıgı yer zaten. ıcerıde dısco-bar-restoranlar-şarap mahsenı vs vs. bu tarz yerler war. tatıl köyü gibi bi yer yanı.
yazın fena sıcak oluyo ama zaten kamuflaj flan gıymıyosun kumas pantalon- gomlek.
yemeklerı 10 numaraydı, yemegın yanında extrası cok fazlaydı, muz,kola,antep fıstıklı cıkolatalr,çerezler vs vs :d inş.hala oyledır.

valla ağzından bal damlıyor abi :D jandarma olarak gidiyorum muhafız kısmı betermiş geri kalanı iyi diyorlar,çarşı kısmını tuttum. telefonla gideceğim zatende halamlar antalyada yaşıyorlar onlara teslim edeceğim daha sonradan sokacağım içeriye teli. bilgiler için çok teşekkür ederim (:

Diesel
09-02-2012, 16:42
antalyaya gelmişsin daha ne istiyosun :D

rahat yapacağını düşünüyorum. çarşıdan dönmek istemeyebilirsin. manavgat sideyi çok bilmem ama yazın turist murist + yerli güzellerimiz vardır o taraflarda da

Remon
10-02-2012, 11:13
antalyaya gelmişsin daha ne istiyosun :D

rahat yapacağını düşünüyorum. çarşıdan dönmek istemeyebilirsin. manavgat sideyi çok bilmem ama yazın turist murist + yerli güzellerimiz vardır o taraflarda da

teşekkür ederim bilgi için. Bende o rahatlık psikolojisine kapılmak istemiyorum sonuçta askerlik :D yaz sezonunada bişey kalmadı :p

yearone
10-02-2012, 11:17
Güzel yere düşmüşsün arkadaşım yaptı orda askerlik. Görev alırsan(şoför gibi) gezersin her yeri . Fakat görev alamaz isen 6 saat nöbet tutarsın.

levent
10-02-2012, 11:23
http://www.techturkey.com/forum/members/14892-emrah-58.html

orda yapmıştı ulaş ona yardımcı olur bilgilendirme açısından :)

Remon
10-02-2012, 12:09
Güzel yere düşmüşsün arkadaşım yaptı orda askerlik. Görev alırsan(şoför gibi) gezersin her yeri . Fakat görev alamaz isen 6 saat nöbet tutarsın.
inşallah bakalım şoför olursam banada öyle geliyor (: teşekkürler.

http://www.techturkey.com/forum/members/14892-emrah-58.html

orda yapmıştı ulaş ona yardımcı olur bilgilendirme açısından :)

çok teşekkürler oraya giden birini arıyordum (:

ENGean
10-02-2012, 14:17
valla ağzından bal damlıyor abi :D jandarma olarak gidiyorum muhafız kısmı betermiş geri kalanı iyi diyorlar,çarşı kısmını tuttum. telefonla gideceğim zatende halamlar antalyada yaşıyorlar onlara teslim edeceğim daha sonradan sokacağım içeriye teli. bilgiler için çok teşekkür ederim (:

dogru bı tek muhafız kısmı nobet tutuyor, ama yazın onlarda kısa kollu ve sort gıyıyorlar. onlarda kendı aralarında sahılde nobet tutmak ıcın yardıyolar, cunku plajda hatunların yanında takılıyosun :d

elınden bsey gelıyosa mutlaka bı bolume gecersın orda, nobetle flan ısın olmaz.

Remon
10-02-2012, 17:06
dogru bı tek muhafız kısmı nobet tutuyor, ama yazın onlarda kısa kollu ve sort gıyıyorlar. onlarda kendı aralarında sahılde nobet tutmak ıcın yardıyolar, cunku plajda hatunların yanında takılıyosun :d

elınden bsey gelıyosa mutlaka bı bolume gecersın orda, nobetle flan ısın olmaz.

askerliğe bak hatunların dibinde :D genelde şanssızımdır niye böyle olduysa :D

KGüneyli
27-03-2014, 18:06
Ayın 14.de bende side özel eğitim kampına teslim olcam. Tam olarak ne olarak askerlik yapıorz orda acaba gidenler vardır. garsonluk falanmu yoksa nobet'emi geciorz. Jandarma Er olarak gidiorum oraya.

Onur Fatih
27-03-2014, 18:58

askere gidesim geldi :D

TOLGACANSAHIN
27-03-2014, 19:52
Türkiyedeki en iyi askeri tatil alanlarından biridir. Türkü bar,bar,disco,alakart,restaurant gibi bir çok aktiviteyi barındıran güzel bir yer.

Askerler genelde rahat oluyor gündüzleri 2 3 cafe ve pide salonu acık oluyor cafelerde pastanenın kendi elemanları çalışıyor askerler yardımcı oluyor. Akşam yemeğiyle alakart bar vs acılıyor. 2 3 tane taşıma olayını yapan cabrio transit var şöför olursan baya keyifli olur :)

Rahat bir yer her sene gideriz ben askerlerin pek zorluk çektiğini görmedim şort la falan dolanıyorlar . Barmenim de bence tek yaptıkları bira votka en kebap iş.

emrah-58
28-03-2014, 00:13
bendeniz 88/1 thm solisti :D

serkankıvrak
28-03-2014, 14:21
Bende askerliğimi Antalya İl Jandarmada şoför olarak yapmıştım..Side'ye bayağı gittim ordaki askerlerle konuştuğum kadarıyla askerliği rahat bir yer pek sıkıntı anlatmamışlardı yani..Hizmet ve muhafız bölüğü dışında :D Zaten hizmet ve muhafız bölüğü her yerde berbattır..Mekan olarak ise çok güzel bir yerde denize sıfır genelde kışın sakin yaprak toplamakla geçer yazın çok bunalıcağını şimdiden söylemem lazım çünkü adı gibi özel bir yerdir ve Türkiye deki genel üst rütbeliler oraya giderler..Lojmanı askeriyenin içerisinde ama sıkıntı olucağını sanmıyorum sidede pek bişey bulunmadığı ve manavgatta yakın olduğu için genelde ordaki rütbeliler manavgata gidiyorlar..Bunların dışında eğer şoför olarak gidiyorsan kesinlikle sivil transiti almaya çalış :D sabah,öğle,akşam rütbeli çocuklarını okula götürme görevi onda ve ben ne zaman gitsem sivil transitin şoförünü hiç kamuflajla görmedim..Antalya çok güzel yerdir her ilçesiyle ( Deniz kenarındakilerden bahsediyorum :D ) İbradı,Akseki,Gündoğmuş sürgün yersen buraya gidersin haberin olsun o yüzden bu isimleri aklına kazı gittiğin gibi üst devre askerlere sor anlatsınlar sana nasıl bir yer olduğunu ona göre asla yamuk hareket yapmazsın zaten oraya düşersen şimdiki gibi gülemezsin çünki askerler arasında orası şeytan üçgeni olarak geçer :D ( Askerlik olarak söylüyorum bu ilçelerde yaşayanlar alınmasın lütfen ) Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :D

KGüneyli
29-03-2014, 08:40
- İnternetten, bide komutanlardan duydugum kadarıyla kötü biyer değil galiba :) Bakalım hayrlısı gidince görücez. insallah rahat oluruz :)) Sıkıntımız olmaz.

!KO
31-03-2014, 18:53
simdiden cekpasla antreman yap kogusa su basilacak filan :D oyle nizamiyeden geciyim elimde tel sortla gezerim yok :D yani m ereglisi ozel egitimde yok :D

yaza kadar yemek cekmek bulasik cekmek kogus cekmek mintika yapmakla gecer siracilik heryerde vardir suan burdaki 4/1 ler bu sekil askerlik yapiyo :))

Remon
31-03-2014, 19:16
vay be gidecekken konu açtım geldim üstünden de 1 seneden fazla geçmiş :) askerlik işte geçmez gözüyle bakıyorsun ama her şey gibi geçiyor :)

Remon
31-03-2014, 19:24
Ayın 14.de bende side özel eğitim kampına teslim olcam. Tam olarak ne olarak askerlik yapıorz orda acaba gidenler vardır. garsonluk falanmu yoksa nobet'emi geciorz. Jandarma Er olarak gidiorum oraya.

hayırlı olsun öncelikle. orada seni muhafıza çekmek isteyenler olacaktır illa ki ama yeme sen. işletme bölümü candır. yazın muhafız nöbetçiler dışında aşağılara inmeye can atar karı kız görmek için. işletmede giyeceğin siyah kumaş pantolon ve beyaz gömlek. bizim zamanımızda devrecilik yoktu ama sıracılık olacaktır. zaten mülakatlar olacaktır yüzbaşı tarafından ve bir yeteneğin varsa işletme bölümüne kaç derim. muhafıza göre daha fazla yardırırsın ama ne nöbetin olur ne bişey. bolca insan görürsün ;) anladın sen :D

VWci
31-03-2014, 19:43
Askerde mekan degil etrafindaki askerler ve rutbeliler onemlidir. Onlar iyi ise mekan o kadar da onemli degil...

Hayirli olsun...

Canselmo
31-03-2014, 20:02
Vay be cok gittim oraya tatile . Valla dj set islernden biraz anlayan biri varsa.birde askerligi oraya ciktiysa kebap her aksam discoda calarsiniz karisan vs olmaz mis gibi