Orijinalini görmek için tıklayınız : ** Konulara eklenen fotoğraflar hakkında ** ÖNEMLİ **
Fotoğrafları küçültmek niye bu kadar zor bazıları için?
Her seferinde paşa keyfiniz öyle istediği için nevresim takımı büyüklüğünde fotoğraflarınız yüzünden browser ımın kilitlenmesine neden sebebiyet veriyorsunuz? KİMSENİN BÖYLE BİR HAKKI YOK!
Ben mecbur muyum iş bilmezliğiniz yüzünden bilgisayarımı tekrar başlatmaya?
Bu saatten sonra artık bilmiyorum beceremiyorum bahanelerine inanmıyorum. ilkokula giden çocuk biliyor imageshack kullanmayı. ya da paint te görsel dosyaların boyutu ile oynamayı.. Bilmiyorsanız bir arkadaşınıza rica edin.. bunu bile yapacak tanıdığınız yoksa fotoğraf koymayın kardeşim mecbur musunuz.. Silah mı dayıyor size birileri..
Bir çok kişinin dilinde tüy bitti söyleye söyleye.. Ne düşüncesiz insanlarsınız ne gevşek insanlarsınız Nasıl insanlarsınız siz?
Bin kere yazıldı çizildi.. Bin kere tarif edildi.. Hala aynı tas aynı hamam!
Artık kasıt arıyorum!
İnadına bu şekilde davranılması saygısızlıktır.
Babanızın çiftliği gibi kullanamazsınız bu tip platformları! ÖĞRENİN ARTIK!
Day Walker
09-02-2012, 14:55
95809209050 X 650960500 boyutlardan dolayı benimde bilgisayarım error veriyor.
halilcan9455
09-02-2012, 15:02
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/69389-forum-kurallarina-uygun-standartlarda-fotograf-nasil-yuklenir.html
konusu bile varken nasıl yapılamıyor bilmiyorum.
bilgisayar yine iyi telefon bi kitleniyor, reset atıyorum yarım saatte anca kendine geliyor
yahu tabiiki büyük fotoğraf koyacak niye siz insanların işine karışıyorsunuz burnundaki sümüğün kuruyup kurumadığını göremiyoruz, yada koyduğu otomobil fotosunda z rotun toz körüğü yırtıkmı değilmi belli olmuyor lütfen yapmayın beyler
büyük olunca daha iyi görünür daha beğenilir mantığı var sanırım millette
benim tel çok büyük çekio onun için gittim program indirdim yoksa benim fotolar çarşafıda geçio :)
büyük olunca daha iyi görünür daha beğenilir mantığı var sanırım millette
o mantık sığırlarda bile olmuyor bunlarda oluyor işte..
Yönetici arkadaşlar..
Adamın keyfi öyle istedi diye insanların bilgisayarlarını kitlemelerine sebebiyet vermelerinden ötürü;
Bu kadar uyarıya rağmen (ki sadece TechTurkey de geçerli bir kural değil bu mevzu) hala inadına büyük foto koyanlara bir ceza uyguluyor musunuz? Uygulanmıyorsa (yanlış bilgiye sahip olabilirim) uygulanmasını gündem yapabilir misiniz?
Nacizane talebimdir, bu talebe bir çok arkadaşım da katılacaktır.
Day Walker
09-02-2012, 15:11
sonrada koyduğu resmi kendi bilgisayarı bile açamıyor.
yalçın cerit
09-02-2012, 15:12
Herşeyin Büyügü iyidir mantıgıda olabilir :D
Herşeyin Büyügü iyidir mantıgıda olabilir :D
kamaşullah mantığı diyorsun yani..
o kişilerin nohut kadar olan beyinleri öyle çalışıyor çünkü diyorsun yani..
haklısın..
o mantık sığırlarda bile olmuyor bunlarda oluyor işte..
Yönetici arkadaşlar..
Adamın keyfi öyle istedi diye insanların bilgisayarlarını kitlemelerine sebebiyet vermelerinden ötürü;
Bu kadar uyarıya rağmen (ki sadece TechTurkey de geçerli bir kural değil bu mevzu) hala inadına büyük foto koyanlara bir ceza uyguluyor musunuz? Uygulanmıyorsa (yanlış bilgiye sahip olabilirim) uygulanmasını gündem yapabilir misiniz?
Nacizane talebimdir, bu talebe bir çok arkadaşım da katılacaktır.
bu kural var zaten ayrıca bununla ilgili cezalar veriliyor zaten sadece bize bildirin bazen maile bakamıyoruz ama pm atarsanız online olan modlara daha kısa sürede müdahele edebiliriz:)
ProdriveSTI
09-02-2012, 15:13
Özellikle bugünkü fotoğrafınız ve kendi çekimleriniz bölümüne girmeyi hiç sevmiyorum.
Fotoyu 800 x 600 upload etmek neden bu kadar zor ki yada fotoyu buluyor adam 2424234 x 234325 boyutunda direk konumu kopyalayıp yapıştırıyor,kaydedip yeniden upload etmek çok mu zor ?
Aslında böyle foto yükleyenlere ceza puanını tak yapıştırıcan.
SekoLive
09-02-2012, 15:14
telden grıyorum foruma ınanın bı cok konuda tel netten atıyo kendını konuları okuyamyorum bıle.
hddsheriff
09-02-2012, 15:15
ben fotoğrafları önce face e atıyorum oradan buraya koyuyorum boyut sorun olmuyor bu kadar basit yani. Büyük fotoğraf koyanların bu konuyu okuyacağını sanmıyorum.
Shadow_Dancer
09-02-2012, 15:15
Kesinlikle katılıyorum, bi sürü program var bununla ilgili, ha bazen fotografın güzelligi de 1024*768 boyutunda daha belirgin oluyor ki bana göre maksimum sınır bu olmalı.
boyutu uygun olmayan fotolarla alakalı ceza puanı var, uygunsuzları bildirin bize:)
Buyuk fotograf yukleyenleri direk ceza falan değil siteden 2-3 gün uzaklaştırın birdaha yapmıyacaktır.Ceza caydırıcı olamıyor demekki millet kıt biraz.
Low-Rider
09-02-2012, 15:19
büyük fotoğraf ekleyenler birde bir önce ki postta ki 10tane fotoğrafı alıntı yapan arkidişler var
onlarda gerekli cezayı alıyor
Genelde.telefondan giriyorum bende iskence oluyor buyuk fotograf telefon bile sapitiyor :)
ceza alıyor da hiç bir şey olmamış gibi aynen devam ediyorlar..
bazılarının umrunda değil yahu.. ceza mı almış banlanmış mı.. sallamıyor bile.. sanki o sebep yüzünden ceza yememiş gibi 3 gün sonra tekrar geliyor yine 5000x5000 çüzünürlük koymaya devam.
"sığır mısın öküz müsün bu ne saygısızlık" diye gireceğim birine bir gün ramak kaldı!
Aynı fotoğrafı bir sayfada ellikere alıntı yapanlarada işlem yapılsın.
erhanarici18
09-02-2012, 15:26
küçük foto koyan 1 büyük koyana 2
drummer582
09-02-2012, 15:30
bazılarının umrunda değil yahu.. ceza mı almış banlanmış mı.. sallamıyor bile.. sanki o sebep yüzünden ceza yememiş gibi 3 gün sonra tekrar geliyor yine 5000x5000 çüzünürlük koymaya devam.
"sığır mısın öküz müsün bu ne saygısızlık" diye gireceğim birine bir gün ramak kaldı!
alıntı olayı çok saçma oluyor fotoğraf boyutuda öle,bence bunları yapana o anda müdahale etmek,yüzüne vurmak lazım
bu mesajdan çıkarmamız gereken fikir nedir?
kendi çekimlerimiz \bugunku fotolarımız bölümünde alıntı yapılmaması ve teşekkür butonu olursa çok iyi olur..
Göki,ZD
imprezaWRC
09-02-2012, 15:40
Bu cümleyi anlayabilmek adına nivea'nın güneş olmadan teni bronzlaştıran kremlerinden cildime süreceğim, ki en azından görüntü olarak Arap'lara benzeyebileyim.
büyük foto ekleyenlerin ceza puanını arttırmak lazım sanırım
Misli mi ? :D
Bu cümleyi anlayabilmek adına nivea'nın güneş olmadan teni bronzlaştıran kremlerinden cildime süreceğim, ki en azından görüntü olarak Arap'lara benzeyebileyim.
ben anladım da açıklayamam :D ulan sana 1 babana 2 yettiniz be tarzında bi anlamı var :D
Ahmet Saraçoğlu
09-02-2012, 15:44
tinypic istesenizde istemesenizde küçültiyor , öyle bi durumu var
imprezaWRC
09-02-2012, 15:45
O vatandaşa özelden Hubble Teleskobu ile çekilmiş 22620 X 15200 (343,824,000 pixels) çözünürlükte 706MB boyutunda fotoğraftan aynı anda 10 tane göndereceksin, kullandığı bilgisayarın ekran kartı o gün istifa edecek.
Cimmeria
09-02-2012, 15:49
ben öyle konularda fotoyu koyanın gizliden gizliye belki alıp poster yapıp basarlar beklentisi olduğunu düşünüyorum :)
9000x9000 foto çekecek makina alacak kadar bu işleri bilen birinin foto ufaltmayı bilmemesi garip geliyor bana
kurallar malesef okunmuyor..satılık ilanlarındaki konularda pc yi çökertecek boyutta fotoğraf konuluyor..milyar piksel fotoğraf koyunca daha kolay mı satılacak ne olacak ? karışmayı sevmem ama büyük fotoğrafın cezası 3 gün ban olsun laftan anlamayan adam girmesin foruma.
Büyük fotoalr yüzünden kotam cortladı geçen ay 110 tl internet ödedim :D
ben öyle konularda fotoyu koyanın gizliden gizliye belki alıp poster yapıp basarlar beklentisi olduğunu düşünüyorum :)
9000x9000 foto çekecek makina alacak kadar bu işleri bilen birinin foto ufaltmayı bilmemesi garip geliyor bana
O 9000x9000 foto çeken adamlar o cihazın teknik özelliklerini bilerek almıyor ki..
Duymuş bir yerlerden nikon canon diye, gidiyor, "en eyisi hangisi? en bahalısı hangisi gardaş" diyor, alıyor çıkıyor.
O bezelye kadar beyin öyle çalışıyor çünkü sayın kendisinin..
Beklentileri ya da büyük foto koyunca forsları daha da artıyor diye düşündüklerinden yaptıklarını düşünmüyorum
Uğraşmıyor adam. o kadar gereksiz bir uğraş ki bu onun için.. Gerek yok..
Kilitlensin fotolara bakanların bilgisayarları.. Nolacak ya..
Niye böyle bir gayret içine girmiyor? SIĞIR çünkü..
Yönetici arkadaşlar uyarın rastladığınızda diyor da..
Siz amele misiniz allahaşkına? Milletin üşendiği işi niye editleyerek uğraşasınız ki.
Forum kullanmayı bilmeyen adam, saygısız adam girmesin foruma bu kadar düz mantık yahu..
İyi niyetlisiniz tamam kabul ama ceza konusunu tekrar gözden geçirin ve değerlendirin lütfen..
Aynen bazen benimde gereğinden fazla sinirim bozuluyor
moderatöre bildiriyorum umarım onlara gidiyordur mesaj
ben PM falan uğraşmıyorum, uğraşamayızda her dakika 400 kişi var burada
eğer satılıklarda ise direk silingen
foto bölümünde ise linkleri silip yerine uyarı yazıyorum
tabi her halde 10 puan ceza yeniyor.
tüm modlar böyle yapıyor aslında
o kadar çok ilan sildimki
bazıları ısrarla tekrar takrar devam ediyor enteresan
ya okuma yazma bilmiyorlar , çünkü ceza veya uyarılar yazıyor
ya körler
ya ziklemiyorlar
ama bence "büyük boyutlu foto" ne demek onu bilmiyor
yani kavram yok daha ortada
hımmm büyük foto, büyük foto hımmm ??
hani hayatında araba görmemiş biri düşünün
olmaz ya düşünün
benim arabam var deyin
hımm arabamı !! araba ne? aa-araa-baaa ehehe
cagri-35
09-02-2012, 16:26
Zaten bütün sitelerde yenıden boyutlandırma var.
O resmi çekip aktarıp oradan o siteye yükleme meşakatine ugraşan adam o sekmedende boyutunu 1 saniyede ayarlar.
Bence de dikkat edilmesi gereken önemli konulardan.
fotoğraf içerikli konulara bakmak içimden bile gelmiyor bazen
Ben vazgeçtim bu konudaki şikayetimden sıkıntımdan..
Önce bu hassasiyeti modlar kendileri göstermeli.. Kuralları koyucular/uygulayıcılar onlar değil mi?..
Neyin kavgasını yapıyorum ki ben..
Zamanını aldım herkesin. Kusura bakmayın.
Cimmeria
09-02-2012, 16:37
O 9000x9000 foto çeken adamlar o cihazın teknik özelliklerini bilerek almıyor ki..
Duymuş bir yerlerden nikon canon diye, gidiyor, "en eyisi hangisi? en bahalısı hangisi gardaş" diyor, alıyor çıkıyor.
O bezelye kadar beyin öyle çalışıyor çünkü sayın kendisinin..
Beklentileri ya da büyük foto koyunca forsları daha da artıyor diye düşündüklerinden yaptıklarını düşünmüyorum
Uğraşmıyor adam. o kadar gereksiz bir uğraş ki bu onun için.. Gerek yok..
Kilitlensin fotolara bakanların bilgisayarları.. Nolacak ya..
Niye böyle bir gayret içine girmiyor? SIĞIR çünkü..
Yönetici arkadaşlar uyarın rastladığınızda diyor da..
Siz amele misiniz allahaşkına? Milletin üşendiği işi niye editleyerek uğraşasınız ki.
Forum kullanmayı bilmeyen adam, saygısız adam girmesin foruma bu kadar düz mantık yahu..
İyi niyetlisiniz tamam kabul ama ceza konusunu tekrar gözden geçirin ve değerlendirin lütfen..
Ne yazık ki saygısız insandan bol bir şey yok bizim ülkemizde, eğitim olmayınca saygı da olmuyor...
Sercan K.
09-02-2012, 17:00
Bazı alıntı yapan insanlar var dikkat ediyorum 2000 bilmem kaç msj ı var forumda yeni desem değil bide üst msjdaki fotoyu alıntı yapıyo MAŞALLAH yazıyo altınada... bi fotoyu 10 kere görmekten bıktım artık..bundan sonra bozucam bunu her yapanı :D
63owen63
09-02-2012, 17:18
Ben vazgeçtim bu konudaki şikayetimden sıkıntımdan..
Önce bu hassasiyeti modlar kendileri göstermeli.. Kuralları koyucular/uygulayıcılar onlar değil mi?..
Neyin kavgasını yapıyorum ki ben..
Zamanını aldım herkesin. Kusura bakmayın.
mod'ların hangi birini takip ediyorsunuz ki bu fikre kapılıyorsunuz, zaten yazmışlar, takip ettiklerini sildiklerini,hatta sizde p.m leyin demişler, daha ne duymak istiyorsunuz tatmin olmak icin,küstüm oynamıyorum gibi bir mesaj yazmışsınız yada öyle anlaşılıyor ?
HondatugraL
09-02-2012, 17:59
büyük koyuyolarki seneyede bakarız niyetiyle :)
upload sıtelerınde ayar yapılabılıyo ayrıca ımageshack de mesela 800x600 u seçince o boyuta ufaltıp koyuluyor çokda basıt gerçi site genellikle kendı ufaltıyo tabı ama buna guvenmemek lazım :)
onursumer
09-02-2012, 18:26
fotoğrafı upload ederken yeniden boyutlandırı işaraetlemek çok zor arkadaşlar oyle demeyin :D
mod'ların hangi birini takip ediyorsunuz ki bu fikre kapılıyorsunuz, zaten yazmışlar, takip ettiklerini sildiklerini,hatta sizde p.m leyin demişler, daha ne duymak istiyorsunuz tatmin olmak icin,küstüm oynamıyorum gibi bir mesaj yazmışsınız yada öyle anlaşılıyor ?
küstüm oynamıyorum değil.
özellikle bir şey duymak istiyorum da değil.
benim orada ne dediğimi anlayan anladı, farkeden de farketti gayet de..
boşa nefes tüketiyoruz çok önemli değil artık.
bugün bi arkadaş büyük boyut foto eklemişti iş yerindeki pcden girdim pc dondu az kaldı patrona yakalanıyordum..
birde bu alıntı olayı gerçekten çok saçma 10 fotoluk mesajı neden alıntı yaprsınki be akıllı...
63owen63
09-02-2012, 19:03
küstüm oynamıyorum değil.
özellikle bir şey duymak istiyorum da değil.
benim orada ne dediğimi anlayan anladı, farkeden de farketti gayet de..
boşa nefes tüketiyoruz çok önemli değil artık.
Aynı konudan hepimiz sizin gibi muzdaribiz, ve diger yöneticiler adına bir yönetici yazmış yönetim adına zaten. hani yanlış anlıyor, içerliyor gibi geldiniz bana.ben iletiyorum denk geldikçe moderatörlere,sonra kontrol de ediyorum, gerekeni yapıyorlar yani.
BlackEmperor
09-02-2012, 19:47
sonrada koyduğu resmi kendi bilgisayarı bile açamıyor.
:icon_tup::hahaha:
erhanarici18
09-02-2012, 20:46
beni mod yapsanıza yaa
bütün gün forumdayım ağlatırım vallahi milleti
:) :) :)
Yakında sırf şu devasa resimler için acil müdahale başlığı açılır heralde
beni mod yapsanıza yaa
bütün gün forumdayım ağlatırım vallahi milleti
:) :) :)
Biz böyle düşünerek yönetsek bu forumu şuan sende ağlıyordun bu mesajından dolayı ;)
M_PROJECT
09-02-2012, 21:25
http://science.nasa.gov/media/medialibrary/2009/07/17/17jul_discoveringearth_resources/bluemarble_apollo17_big.jpg
M_PROJECT
09-02-2012, 21:25
hep siz mi koyacaksiniz ?
deeperblack
09-02-2012, 21:28
3000 x 3002 :) Daha büyüklerini gördüm
M_PROJECT
09-02-2012, 21:30
neyse kaldirdim hadi yine iyisiniz
neyse kaldirdim hadi yine iyisiniz
bende tam link koymussun resim degil ki diyecektim :D :D :D :D
http://www.techturkey.com/forum/5562730-post5561.html
Day Walker
10-02-2012, 09:55
Kaç milyon boyutlu bu resim.
Kaç milyon boyutlu bu resim.
http://www.nasa.gov/centers/goddard/images/content/381297main_Largest-Poster-HI.jpg
Bundan azcık ufak :)
Dikkat 7200 x 10200'dür tıklamadan önce besmele çekin :)
Day Walker
10-02-2012, 10:01
zaten direk çoraba takıldı :D
Adam bide her fotoğrafı tek tek ayrı mesajlarla eklemiş foruma :D e tabi hal böyle olunca tek seferde en çok cezayı alabilme rekorunu egale etti :D
Day Walker
10-02-2012, 10:05
Adam bide her fotoğrafı tek tek ayrı mesajlarla eklemiş foruma :D e tabi hal böyle olunca tek seferde en çok cezayı alabilme rekorunu egale etti :D
tabii sende tek seferde en çok ispikleme rekorunu :D
Low-Rider
10-02-2012, 10:08
terbiyesizlik ya başka birşey değil
14 yaşında ki adamda 41 yaşında ki adamda farketmiyor EŞŞEK kadar fotoğraf yüklüyor
tabii sende tek seferde en çok ispikleme rekorunu :D
Yok hacı ben tek pas yaptım ama Low-erpool 8 tane attı :D
Day Walker
10-02-2012, 10:16
Yok hacı ben tek pas yaptım ama Low-erpool 8 tane attı :D
ahahahaah :D
darkmoon
10-02-2012, 10:40
iyide burda yapılmaya çalışan şey forumdaki onbinlerce üyeye tek tek tane tane şunu yapın demek ne kadar mantıklı. tamam kurallar varda kim okuyor yani bu tek bu sitenin sorunu değilki yüzbinlerce üyesi olan forumlardada var bu sıkıntı yüzlerce üyesi olan forumlardada var bu sıkıntı sıkıntı böyle millete şunu yapın ne biçim insanlarsınız demekle çözülmez.. o egosal bir sıkıntıdır o gün iş yerinde biriyle kavga etmişindir günün kötü geçmişdir sinirini öfkeni bir şekilde içindeki nefreti kusman gerekiyordur öyle bir şeyide bahane edip yazarsın sizler nasıl insanlarsınız v.b diye.. ama bu sorunun çözümü değil..
Bu şuna benziyor sen ibr şehrin belediye başkanısın milyonlarca insana su içmeyin içine mikrop kaçmış hasta eder diyorsun.. dinlermi o halk seni elbet içicekler.. çözüm bu değil çözüm senin merkezden suyu kesmen.. o zaman kimse içemez.. bu buna benziyor.. binlerce insana şunu yapmayın diyiceğinize illa yapıcak çünkü içlerinden her zaman birileri merkezden kesin kati bir çözüm bulun..
çözüm istiyorsanız yönetim bir eklenti araştırır foruma vbulletinin binlerce eklentisi var bu konudada bir eklenti vardır kesin direk merkezden sorunu çözmek mi iyi tek defada ve kalıcı olarak yoksa binlerce insana tane tane laf anlatmakmı..
zaten forumun sürümü çok eski yeni vbulletin 4.1.10 da eminim bu tip sıkıntılar için attachment sistemi falan yapmışlardır.. çözümü böyle şeylerde aramak gerek diye düşünüyorum..
dragon07
10-02-2012, 10:48
valla küfür yemeyim diye fotoğraf bile koymuyorum hsp edin :)
iyide burda yapılmaya çalışan şey forumdaki onbinlerce üyeye tek tek tane tane şunu yapın demek ne kadar mantıklı. tamam kurallar varda kim okuyor yani bu tek bu sitenin sorunu değilki yüzbinlerce üyesi olan forumlardada var bu sıkıntı yüzlerce üyesi olan forumlardada var bu sıkıntı sıkıntı böyle millete şunu yapın ne biçim insanlarsınız demekle çözülmez.. o egosal bir sıkıntıdır o gün iş yerinde biriyle kavga etmişindir günün kötü geçmişdir sinirini öfkeni bir şekilde içindeki nefreti kusman gerekiyordur öyle bir şeyide bahane edip yazarsın sizler nasıl insanlarsınız v.b diye.. ama bu sorunun çözümü değil..
Bu şuna benziyor sen ibr şehrin belediye başkanısın milyonlarca insana su içmeyin içine mikrop kaçmış hasta eder diyorsun.. dinlermi o halk seni elbet içicekler.. çözüm bu değil çözüm senin merkezden suyu kesmen.. o zaman kimse içemez.. bu buna benziyor.. binlerce insana şunu yapmayın diyiceğinize illa yapıcak çünkü içlerinden her zaman birileri merkezden kesin kati bir çözüm bulun..
çözüm istiyorsanız yönetim bir eklenti araştırır foruma vbulletinin binlerce eklentisi var bu konudada bir eklenti vardır kesin direk merkezden sorunu çözmek mi iyi tek defada ve kalıcı olarak yoksa binlerce insana tane tane laf anlatmakmı..
zaten forumun sürümü çok eski yeni vbulletin 4.1.10 da eminim bu tip sıkıntılar için attachment sistemi falan yapmışlardır.. çözümü böyle şeylerde aramak gerek diye düşünüyorum..
İnternet hayatımıza ilk kez girmedi.
Büyük resim eklememe konusu da sadece bu foruma özgü bir şey değil
Tüm forumlar için geçerli bir durum. tüm forumların kurallarında vardır bu.
Kuralı da geç, bu konuda hassasiyet, diğer site kullanıcılarına saygıdır.
Bunu bilmiyor olmak diye bir şey yok. eşşek gibi biliyor bu kuralı, ama uğraşmıyor..
Bilmiyor diye bir şey yok.. Bilecek, biliyor da..
Bilmiyor olmaması gibi bir ihtimal yok.. O bezelye beyni bile basar buna..
20 yıldır internet var. Bu tip şeyleri bir insanın bilmiyor olmamasına senin aklın eriyor mu? Mantıklı geliyor mu sana? Yok böyle bir dünya..
Artık sıkıldım bu uyarıların yapılmasından. Artık sıkıldım adamın .ikinin keyfi öyle istedi diye browser ımın kilitlenmesinden. Artık sıkıldım bir konuya tıkladım diye 3 foto için 30mb download etmekten..
Anlayış falan göstermiyorum ben. Adam sığırsa sığırdır.
Buraya bu kadar bir sürü şey yazıyorum, alttan okuyor sonra basıp gidiyor. Suratına tükürsen yarabbi şükür durumu..
Çevresindeki insanlara saygısı olmayana ben de saygı duymam kimse kusura bakmasın.
Günüm kötü geçtiği için sarmıyorum kimseye.. Hakkımdaki değerlendirmelerin ve tespitlerin çok yanlış.
Fotoğrafa daha geniş bak beni hedef gösterme.
Sorunlu ben değilim buradaki saygısız umarsız ve gamsız bir kısım insanlar.
darkmoon
10-02-2012, 11:13
ben sizi anlıyorum hedefde göstermiyorum aynı şeylerden bahsediyoruz zaten farklı bir şeyden bahsetmiyoruz.. evet kurallarda var evet yazıyor ama bunu yapıyorlar işde diyoruz.. aynı sorun donanımhaberdede var aynı sorun shiftdelete dede var aynı sorun diğer popüler sitelerdede var geçen donanımhaberde bir konuya girdim daha doğrusu giremedim herif koymuş 10 tane 98655x9877 boyunta resim aynen browser kitlendi.. ama ordakilerde mesela bu konularda sıkıntılarda milleti tane tane uyarıcaklarına hangi biriyle uğraşıcaklar ellerindeki yazılımı geliştirmeye çalışıyorlar.. sanırım onların forumu kendi yazılımları..
son sürüm vbulletinda kesin kez buna bir çözüm bulmuşlardır benim tek demek istediğim çözümü çift taraflı aramak gerek.. yukarda verdiğim su örneğinde olduğu gibi tane tane bu iş çok zor hiç bir site bu konuda başarıya ulaşamamış çünkü devamlı yeni üyeler geliyor devamlı popüler kalabalık sitelerde bir sirkülasyon oluyor.. zaten buda o siteyi ayakda tutan genç tutan yegane şey..
erkin006
10-02-2012, 14:42
ekleyin anasını satayım...ne bakıyorum ne yorum yazıyorum artık...
lafdan anlamıyor kimse...birde şu fotolara alıntı yapanlar yokmu...