PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ygz typer vs gns typer

yasin_R
09-02-2012, 17:26
ygz gns typer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oVX80H2adT8)

ygz typer vs gns typer.MOV - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-NPpj9g36gI)

iyi seyirler....

videoyu koymamdaki amaç tamammen

01 BGE 01 gece bir iki ufak deneme ; bu konudaki içerikdeki yazılanlarla alakalıdır.

saygılar...

Dou
09-02-2012, 17:28
Sürücü ağırlıklarını da yazsana kardeşim oraya???

80 + 50 kg YGZ = 130 KG yolcu ağırlığı

110 + 80 kg GNS = 190 KG yolcu ağırlığı

Evet bu şekilde ben 60 kg ağırken 3-4 boy YGZ geçiyor tebrik ederim. Opette de herkesin önünde söyledim bunu

Ben iddia ediyorum beni geçemeyeceksin teke tek? Denemeye var mısın Yasin videolu?

ethm
09-02-2012, 17:28
maşallah araclara..

ümitech
09-02-2012, 17:29
maşallah her ikisinede ...

Dou
Bu da özel mesajdan isteğimdir bir kaç gün önce

Açıkça teke tek teklif ettim videolu olumlu bir yanıt gelmedi

Yasin hala ne demek istediğimi anlatamıyorum sana.

İnsanlara niye anlattın demiyorum

Niye insanlara 3-4 boy geçiyorum diyorsun, teke tek geçmeden? Bunu soruyorum sadece.

Sen teke tek 3-4 boy geçtin de ben mi görmedim?

Eğer iddia ediyorsan, yarın Kumburgaza çıkalım, videoyu da çekerim araç içinden eğer 3-4 boy geçersen de tebrik edeceğim ve özür dileyeceğim bütün forumun önünde.

Ama geçemezsen, senden de özür bekliyorum.

Kısaca, sorun insanlara söylemen değil, YANLIŞ şeyleri söylemen.

dou isanlara dediğin kim coğul kullanıyorsun,
bak, hırs yapıyorsun, lütfen bu konu hakkında daha fazla konuşmayalım, hakkım gecdiyse özür dilerim ok.
yeterince sıkıtım sorunum var, stres atmaya gelip stres olmakdan nefret eiyorum.

eser
yazılanları bilmem de Yasin canım çekti düzgün bir havada sağ koltukta oturmak ıstıyorum :)

yasin_R
09-02-2012, 17:31

Evet bu şekilde ben 60 kg ağırken 3-4 boy YGZ geçiyor tebrik ederim.

Ben iddia ediyorum beni geçemeyeceksin teke tek? Denemeye var mısın Yasin videolu?

neoldu ya hemen agarlık atar gider bi takım heyecan olmalar birdaha denemek istemeler bu kadar HEYECANLI OLMA deneriz gene;)

sıkıntım gecmek gecilmek değildi, bana bozulmuş olduğun konuydu.

ben kilo hesabı yapmıyorum;) bendede su doluydu kısa vardı uzun vardı polis vardı demiyorum;)

ben ne söyledi isem yalan değildi, alpere verdiğim cevabı 3 kere daha oku....

ibooo
09-02-2012, 17:33
dou aynı şeyi enesede sen yapmamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum?

Dou
09-02-2012, 17:33
dou aynı şeyi enesede sen yapmamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum?

Enesle ağırlık eşitlemek istemiştim, sağolsun kırmamıştı

Ama enese 2 vs 1 diyen ben değildim, kendi istemişti ben 2 vs 2 istemiştim

Biraz farklı yani olay

Burada ağırlık eşitlemeden çok çakallık var, bana 2 vs 2 diyip kendi yanına 50 kg adam alması mesela

yasin_R
09-02-2012, 17:34
Bu da özel mesajdan isteğimdir bir kaç gün önce

Açıkça teke tek teklif ettim videolu olumlu bir yanıt gelmedi

hala atar yapıyosun dou hırs yapıyosun heyecan yapıyosun... farkındamısın_?????

sana cevap vermedim o zaman ama şimdi herkezin önünde cevap verebilrim, çünkü yaptığın hırs bizi buralara getireceğini biliyordum.

burda yazayım deneriz canım kardeşim;)
ama bu kadar hırslı olursan seninle denemeyedebilrim:):):) sakin olmalısın

Dou
09-02-2012, 17:34
neoldu ya hemen agarlık atar gider bi takım heyecan olmalar birdaha denemek istemeler bu kadar HEYECANLI OLMA deneriz gene;)

sıkıntım gecmek gecilmek değildi, bana bozulmuş olduğun konuydu.

ben kilo hesabı yapmıyorum;) bendede su doluydu kısa vardı uzun vardı polis vardı demiyorum;)

ben ne söyledi isem yalan değildi, alpere verdiğim cevabı 3 kere daha oku....

İyi reklamlar kardeşim

Evet videoda 3-4 boy beni geçmiştir YGZ, her şey açık ve net

Teke tek ne yazık ki geçemese de, durum bundan ibarettir.

yasin_R
09-02-2012, 17:35

Evet bu şekilde ben 60 kg ağırken 3-4 boy YGZ geçiyor tebrik ederim. Opette de herkesin önünde söyledim bunu

ben 85 kiloyum gürkan 55 kilo ve 30 kiloda benzinim var;)

MiaMi
Tamamen objektif yazıyorum bu olay 60 kg olayı değil gördüğüm kadarıyla , böyle zart diye ayırıp gitmek farklı bişey ,

coder
Abi 60 kilo içinde o kadar fark açmaz herhalde direk ayırdı? 2 aracada Maşallah.

chiefkadir
09-02-2012, 17:36
Specleri yazarmısınız arkadaşlar iki typer birbirini böyle ayırıyosa helall ..ygz 260hp lerdemi ? İkisinede Maşallah:icon_tup:

yasin_R
İyi reklamlar kardeşim

ben teke tek seni 3-4 boy gecdim demedim ki dou...

biz sağlıklı deneyemedik ama tabiki teke tek denesek arada 3-4 boy olmaz inkar mı ettim biyerde bi yazımımı gördün birine telefon mu acdım;) gene

Dou
Specleri yazarmısınız arkadaşlar , ygz 260hp lerdemi ? İkisinede Maşallah:icon_tup:

Specler

YGZ:

KPRO
filtre
headers
egzoz
rbc
port polish
ince conta
karbon kaput hafifletme
hafif koltuklar

GNS:

KPRO
filtre
headers
egzoz
rbc
fn2 kısa dişli
ppr polished oem gaz kelebeği
klima yok

Dou
09-02-2012, 17:38

biz sağlıklı deneyemedik ama tabiki teke tek denesek arada 3-4 boy olmaz inkar mı ettim biyerde bi yazımımı gördün birine telefon mu acdım;) gene

Şimdi kardeşim sen teke tekte bu videodaki gibi olacağını iddia ediyorsan gel deneyelim havalar kuruyunca

Bütün herkesi ataşehire bekliyorum teke tek deneyeceğiz Cumartesi günü

Benim için benden + olarak port polish ve ince contalı biriyle kafa burun yürümek, arabamın kondisyon farkını gösterir ki bu benim için mutluluk verir.

Ben şu kapağımı açınca, gireceğiniz şekilleri düşünüyorum da, yüzümde garip bi gülümseme oluşuyor :)

yasin_R
09-02-2012, 17:39
İyi reklamlar kardeşim

benden 5-6 yas küçüksün dou bana kardeşim diye hitap etme lütfen. senin gibi çok kardeşim var;)

yasin_R
09-02-2012, 17:42
Specler

YGZ:

KPRO
filtre
headers
egzoz
rbc
port polish
ince conta

GNS:

KPRO
filtre
headers
egzoz
rbc
fn2 kısa dişli

klimanda yok doğu onuda yazarmısın....

ibooo
09-02-2012, 17:45
Enesle ağırlık eşitlemek istemiştim, sağolsun kırmamıştı

Ama enese 2 vs 1 diyen ben değildim, kendi istemişti ben 2 vs 2 istemiştim

Biraz farklı yani olay

Burada ağırlık eşitlemeden çok çakallık var, bana 2 vs 2 diyip kendi yanına 50 kg adam alması mesela

denemeseydin zorlamı denettiler,onuda geçtim enesin videosunu gecenin bi yarısı geldiniz koydunuz aynısı size yapılınca sıkıntı verdi anlamadım ben bu işi

mechanic
09-02-2012, 17:47
maşallah ...
ben de hiç anlamam neden 2. bir kişi yana oturur. her seferinde insanların kiloları havalarda uçuşuyor sonra :D

Dou
09-02-2012, 17:47
denemeseydin zorlamı denettiler,onuda geçtim enesin videosunu gecenin bi yarısı geldiniz koydunuz aynısı size yapılınca sıkıntı verdi anlamadım ben bu işi

Benim için denemek sıkıntı değil ki

Teke tek deniyoruz kafa kafaya gidiyoruz

Adam millete 3-4 boy geçiyorum ben GNS yi diyor

Ben teke tekte 3-4 boy geçmediğini iddia ediyorum.

Sıkıntı falan yok, port polish ince contalı araba bırakta geçsin :icon_tup:

Geçmesi lazım aynen böyle geçmesi lazım hatta teke tekte..??

ibooo
09-02-2012, 17:51
neyse tartışmıyalım en hızlı sensin

Dou
09-02-2012, 17:51
Estağfurullah geçilmeyen araba yoktur

Öyle bir iddiam olsaydı şu an her hafta videom vardı forumda

SONE-R
09-02-2012, 17:54
Tamamen objektif yazıyorum bu olay 60 kg olayı değil gördüğüm kadarıyla , böyle zart diye ayırıp gitmek farklı bişey ,

+1907.. 60kg luk fark olmasa da geçermiş gibime geldi.. zart diye ayırmış çünkü basar basmaz.. ;)

kelalper
09-02-2012, 17:55
ben 85 kiloyum gürkan 55 kilo ve 30 kiloda benzinim var;)

30 litre benzin 30 kg etmez kardeşim 17 kg gelir. 1 galon benzin 6.1 lb 1 galon su 10 libredir.

Dou
09-02-2012, 17:56
30 litre benzin 30 kg etmez kardeşim 17 kg gelir. 1 galon benzin 6.1 lb 1 galon su 10 libredir.

+ olarak sanki bizim arabamız hybrid benzinsiz yürüyoruz :hehe:

Dou
09-02-2012, 18:00
Sen benim denediğim arabalarla dene,

Zaten yüzüne vuracaklardır GNS ile aynı gittiğini

Fazla söze gerek yok

Opette söyledim ben söyleyeceğimi, bu şekilde 3-4 boy geçtiğini zaten herkesin ortasında söyledim. Şaşırılacak bir durum yok.

Keşke sende teke tekte benle kafa kafaya yürüyor diyecek kadar yürekli olabilsen..

shumi
09-02-2012, 18:00
maşallah her iki aracada :)

yasin_R
09-02-2012, 18:01

engn bilgilerin için sağolasın...

kelalper
09-02-2012, 18:01

iyi de beni aradın gecenin 1:20 sinde deneyelim mi yok kar lastiğim var ok abi GNS yi 3-4 boy geçiyorum dedin. Ben müneccim miyim ağırlık farklarını bilicem. Millete konuştuğun farklı burada konuştuğun farklı.

yasin_R
09-02-2012, 18:03
Sen benim denediğim arabalarla dene,

Zaten yüzüne vuracaklardır GNS ile aynı gittiğini

Fazla söze gerek yok

Opette söyledim ben söyleyeceğimi, bu şekilde 3-4 boy geçtiğini zaten herkesin ortasında söyledim. Şaşırılacak bir durum yok.

Keşke sende teke tekte benle kafa kafaya yürüyor diyecek kadar yürekli olabilsen..

ya sen neyin tribindesin hala dou... bak alttaki postlarıma teke tek 3-4 boy geciyorum dedm mi yada alperi aradım teke tek 3-4 boy gecdğimi söledim mi. aht rocco konusunu konuyu takip edenler bi okusun yazıları...
senin asıl derdin gecilmekmiş aslanım... sen bu hırsla atmo arabanı 300 hp lere tasırsın, allah yolunu beygirini açık etsin canım benm...

mert_leon
09-02-2012, 18:05
yasin abi maşallah nazar değmesin ygz ye. ayrıca yasin abim on numara birisidir nasıl böyle polemikler çıkıo anlamış değilim.

bLackModeL
09-02-2012, 18:06
ygz ye maşşallah ...

Dou
09-02-2012, 18:06
ya sen neyin tribindesin hala dou... bak alttaki postlarıma teke tek 3-4 boy geciyorum dedm mi yada alperi aradım teke tek 3-4 boy gecdğimi söledim mi. aht rocco konusunu konuyu takip edenler bi okusun yazıları...
senin asıl derdin gecilmekmiş aslanım... sen bu hırsla atmo arabanı 300 hp lere tasırsın, allah yolunu beygirini açık etsin canım benm...

Benle aslanımlı konuşma haddini bil bu 1

Hırsım olmadığını sen çok iyi biliyorsun, forumda şövalyelik yapma ben 2 senedir aynı setuptayım arabayı aldığım günden beri sadece kısa şanzıman taktım

Yalan söylemenden ötürü bunların olduğunu çok iyi biliyorsun, insanlara GNS yi 3-4 boy geçiyorum demen sana hiç bir şey kazandırmayacak.

kelalper
09-02-2012, 18:08
Dou sakin ol. Boşver denersiniz olur biter.

yasin_R
09-02-2012, 18:08
iyi de beni aradın gecenin 1:20 sinde deneyelim mi yok kar lastiğim var ok abi GNS yi 3-4 boy geçiyorum dedin. Ben müneccim miyim ağırlık farklarını bilicem. Millete konuştuğun farklı burada konuştuğun farklı.

dilim tutulsaydıda seni aramasaydım ben gerekeni keske buraya yazsaymışım... dur kopyalayyayım...

kelalper´isimli üyeden Alıntı
Yasin ben yazmiim istersen olanları.

sende amma foruma tasıma meraklısı gibi olma bırak ben yazayım herkez rahatlasın. kimseden çekindiğim yok mahcup olcak pozisyonumda yok
ki özelden dou ya da sanada saygı duyduğumdan deger verdiğimden bahsettim, buraya yok bahsetmiim istersen li gibi tehdit amaçlı sanki cekineceğim birsey varmış gibi yansıtma, yansıttıkların yetmiyormuş gibi.

opette dou ile denedikten douyu gecdikden sonra dou kendi ağzıyla bana beni 3 boy gecdin ilk defa bi typer beni gecdi dedikten sonra, her zaman cıkamıyorum denemeye orda rs leri sorduğumda o yakada sen olduğun için seni aradım abi biz cıktık müsaitsen deneyelim mi dedim, sen kar lastiğim var deneyemem dedin, hımm tamam o zaman abi dedim, bizde opetteyız denemeler yaptık güzel gecdi dedim, telefonu kapatmaya çok az kala da seni samimi görüp dou ile aramda 3 boy oluyo dedim, ama kırılganlık olmasın diye de abi aramızda kalsın sen söyleme istersen dedim; sen ne yaptın ertesi sabahı dou ya 3 boy oluyomuş doğrumu gibilerinden birşeyler yazdın... aramızda kalsın dedim sana dou bilmiyormu 3 boy olduğunu_? söylemedi mi _?

gelelim ağırlık mevzusuna dou benden kendinin değimi ile 60 kg agarım dedi güneş orgnal ep3 kaputuna 22 kilo dedi gns nin kaputu daha agar dedi, ben hiç kilo milo demedim tartmadım ölçmedim benim depom fullden ceyrek azdı 30 litre benzinim vardı demedim_?

sonra dou ile 2-3 kere daha teke tek denedik fakat benim için sağlıklı olmadı, birinde vites kaçırdım birinde gaza cok gec oturdum ki bu huy haline gelmiş içimden kaşarlık gecmediği için senin gazını duydukdan sonra gaza bastım neyse ne.. ama ben 4 sonunu gördüm herseye ragmen aramızda 3-4 boy olmadı.

dou yaklaşsın yaklaşssın bana 3-4 boy olmasın 1 boy olsun ya kafa burun olsun ya hadi gel beni geciyo olsun...

keske bilseydim gene seni arar derdim ki abi dou ile denedik teke tek ama benim için sağlıklı olmadı 4 sonuna kadar daha iyi tutundu bana yaa keske deseymişim...

sanki ben seni ben douyu söyle gecdim böyle gecdim diye süsleyerek aradım ya lanet olsun nerden aradım... içimde cebelleşerek telefonu kapatırken söyledim dilim tutlsaydıda söylemeseydim, herkezi kendim gibi görmek kadar acı bi durum yokmuş,

sonuç dou ile aram bozuldu...

gecmek gecilmek sorun muydu ki_?

daha öncede dou ile denedim aramızda kalacaktı, sağlıklı denememi oldu hayır. gene geri mi kaldım hayır_? dou kalkıp kaana söylemiş kiminle bi polemiğe girdim_? kime ne söyledim yada dou ya kırıldım mı söyledi diye hayır_? demekki gecip gecilmemek sorun muş...

sanada söyledim bundan sonra umurun olsun olmasın seni birdaha abi gibi görüp abi gel deneyelim dermiyim hayır seni daha ararmıyım hayır

sen doğru bişeyde söylesen douya verilen izlenim yanlıştı, bu konu hakkında özelden yanlış anlaşılmalardan dolayı dou dan efendice özür de diledim...

buraya kalkıp ben anlatmıym gibi gereksiz şeyler yazmanın anlamı yoktu...

buyur sen değil kendim anlattım...
Techturkey.com Post 56

bndan farklı birsey yok,, sana sunu söylemedim

Bende iyiymiş dedim. Sonra abi denedik güzeldi 3-4 boy oluyor fark sence nasıl dedin bende çok iyiymiş dedim

süsleme yapma lütfen.

videoları izle sana yanlış bii demedim, senin kar lastiğin olduğunu bilsem seni neden arayayım, gece seninle daha önce telefnlaştığımız olmadı mı gece saatini yazıyorsun buraya...

neyse ne işte allah herkesin çarsısına göre pazar versin.
kimseyle alıp veremediğim birsey yok ama bu konuşmaların kokusu bu yüzdenmiş dou nun gecilme fobisi... başkada bişiy değil...

KESKE BENİ GECSEYDİ BE...

FiReWaLL
09-02-2012, 18:11
bence teke tek denendiğinde aradaki kg farkı kapanıcağından 1 boyun üzerine çıkacağını sanmıyorum farkın ?

aradaki port polish ve ince conta farkınıda hesaba katarsak Burda GNS yi tebrik etmek lazım :)

YGZ ye de GNS ye de maşşallah Türkiyedeki en önde gelen atmosferik typer lardan gerçekten Allah ikisinede zeval vermesin :)

Dou
Ne arabaymış be bolt-on millet kaldırır oldu

Şu arabayı aldığım gün "yürümeyen" type-r olarak nitelendirilen araba, şimdi kıstas alınıyor.,

Mutlu olacaksan 3-4 boy geçtin ok? Hayal dünyasında yaşamaya devam et :)

yasin_R
benle aslanımlı konuşma haddini bil bu 1

hırsım olmadığını sen çok iyi biliyorsun, forumda şövalyelik yapma ben 2 senedir aynı setuptayım arabayı aldığım günden beri sadece kısa şanzıman taktım

yalan söylemenden ötürü bunların olduğunu çok iyi biliyorsun, insanlara gns yi 3-4 boy geçiyorum demen sana hiç bir şey kazandırmayacak.

bana kardeşim deme haddini bil...
Ben insanlara 3-4 boy gecdim demedim. Sen kendi dilinle herkezin içinde beni net 3 boy geciyor dedin...
Ben birtek alperi aradım o da lanetr olsun nerden aradım...

Güneş tolga abi ve orda olan herkez sahittir... Ben insanlara sovalyelik yapmam dou, haddini bilicek biri varsa sensin bu kadar hırs yapma hırs yapmıyorum diyosun gecilince tekrar tekrar denemk istiyorsun, keske geilseydim de bu kadar polemik kırgınlık yapmazdım kimseyle.... Yeter cevap verme

Dou
09-02-2012, 18:12
yani kilo milo muhabetlerini pek bilmiyorum onlar sizin aranızda olanlar ama..
videodan benim yorumum arada 60kg değilde 150kg falan varmış gibi olmuş çünkü rahat geçiyor YGZ
Dou acaba aracında o gece oluşan bi sensör arızası olmuş olabilirmi ?

Sensör arızası falan yok

Önce böyle denedik 3-4 boy geçiyor

Sonra opette indirdik yandakileri, kafa burun gidiyoruz

Arabada düşünebileceğin (debriyaj, şanzıman,buji sensör ıvır zıvır) her şey yeni.

Dou
09-02-2012, 18:13
Ben insanlara 3-4 boy gecdim demedim. Sen kendi dilinle herkezin içinde beni net 3 boy geciyor dedin...

Güneş tolga abi ve orda olan herkez sahittir... Ben insanlara sovalyelik yapmam dou, haddini bilicek biri varsa sensin bu kadar hırs yapma hırs yapmıyorum diyosun gecilince tekrar tekrar denemk istiyorsun, keske geilseydim de bu kadar polemik kırgınlık yapmazdım kimseyle.... Yeter cevap verme

Ben bu şekilde 3-4 boy geçtiğini SÖYLÜYORUM ZATEN

Ulan geldim seni de Tolga abiyi de tebrik ettim be!

Önceki mesajımda da sorun yok

Sen insanlara teke tek 3-4 boy geçtim diyorsun.

Hala bunu anlayamıyormusun?

erencagatay
09-02-2012, 18:15
YGZ typerda ınce conta ve pp farkı var denılıyor ustun sayılıyor ama GNS typerında klıması sokukmus 23 kılo cıvarında yapıyor o bıde kısa sanzıman var. kılo farkı 37 ye tekabul eder bu durumda, YGZ de kaput var denıyor ama typerın orjınal kaputuda cıddı anlam hafıf zaten

kelalper
09-02-2012, 18:17

Yasin hala insanlara 3-4 boy geçtim demedim diosun. Kardeşim sen aramadın mı beni sen söylemedin mi 3-4 boy geçiyorum diye. Ben nereden bilecem aradaki ağırlık farkını.

ibooo
Dou ppr kaan senin arabana ne yaptı?

Dou
YGZ typerda ınce conta ve pp farkı var denılıyor ustun sayılıyor ama GNS typerında klıması sokukmus 23 kılo cıvarında yapıyor o bıde kısa sanzıman var. kılo farkı 37 ye tekabul eder bu durumda, YGZ de kaput var denıyor ama typerın orjınal kaputuda cıddı anlam hafıf zaten

Klimanın farkı 12 kg, tüm tesisat radyatör dahil.

Benim kaputum çok farklı type-r ın orjinal kaputundan filtre sistemiminden ötürü, onun da ağırlığı 28 kg orjinali 22 kg

Ben kaputum ağır gibi bir mazeret sunmam, çokta mühim değil 3-5 hesabı yapmak yanlış.

Seibonun carbon kaputu 30 pound yani 13.5 kg

FiReWaLL
09-02-2012, 18:19
Bu iş en güzel teke tek güzel bi cam car ile denenip tatlıya bağlanması lazım kimse birbirini kırmadan ,
sonuçta dounun dediği gibi geçilmeyen araç yoktur . geçiceksin geçileceksinki bu işin zevki olsun ;)

Dou
09-02-2012, 18:19
Dou ppr kaan senin arabana ne yaptı?

Gaz kelebeğim polishli sadece.

Dur onu yazmaıy unuttum

erencagatay
09-02-2012, 18:20
Klimanın farkı 12 kg, tüm tesisat radyatör dahil.

Benim kaputum çok farklı type-r ın orjinal kaputundan filtre sistemiminden ötürü, onun da ağırlığı 28 kg orjinali 22 kg

Ben kaputum ağır gibi bir mazeret sunmam, çokta mühim değil 3-5 hesabı yapmak yanlış.

zamanında ıncelemıstım bır sıtede fıltre sıstemınızı, 12 hp teker gıbı bır guc vermıstı cok fonskıyoneldı, gruppe M den daha fazla guc verıyor denmıstı dıye hatırlamaktayım ama suan net hatırlamıyorum. ayrıca aracınızdakı kısa sanzıman ıyı bır hızlanma farkı olusturur sızınde bıldıgınız gıbı , kendı gorusumce aynı kılolarda ygz 2 boy mınımum onde olacaktır

Dou
09-02-2012, 18:20
Evet doğrudur filtrem çok iyi öncesi sonrası 15 hp krank 12 whp vermişti Güneşteyken

Ama kaput malesef ağır, yapacak bişey yok :)

Dipnot: Sanırım editlemişsiniz mesajınızı

Yasin eksiklerini hallederse -NORMAL OLARAK- 2 boy minimum geçmesi lazım beni. Ben zaten aksi bir şey söylemiyorum. Bu şekilde teke tek geçemiyor u iddia ediyorum ben.

FiReWaLL
09-02-2012, 18:21
Gaz kelebeğim polishli sadece.

Dur onu yazmaıy unuttum

tam emin değilim ama araba Yılmazdayken arabaya ince conta koymamışmıydı :confused:

Dou
09-02-2012, 18:22
tam emin değilim ama araba Yılmazdayken arabaya ince conta koymamışmıydı :confused:

Hayır motor kapağım hiç açılmadı

Oem i inceltme gibi bir durum bile yok, hiç açılmadı çünkü

Kendisi de yazar buraya görürse.

yasin_R
09-02-2012, 18:23
Ben bu şekilde 3-4 boy geçtiğini SÖYLÜYORUM ZATEN

Ulan geldim seni de Tolga abiyi de tebrik ettim be!

Önceki mesajımda da sorun yok

Sen insanlara teke tek 3-4 boy geçtim diyorsun.

Hala bunu anlayamıyormusun?

BAK DOU ULAN LI MULANLI KONUŞMA, İLLA EDEP İLLA EDEP

benim için gecmek gecilmek mevzu bahis değildi papağan gibi insanlara 3-4 boy geciyorum demişssin deme,
buraya yazdıklarım açık değil mi_? gel deneyelim sen beni gec hakikaten gel geç, ama edebini takın.
senin kadar heyecanlı değlim araban iyi yürüyo maaşşallah ben daha yeni bi setup yptım ve 2500 km de aracım motorum bile acılmamış yeni yeni gazlamaya baslıyorum.

benim derdim benim seni gecmem yada senin benimle 1 boy geriden yürümen değil teke tek de dediğin gibi, söylediğin hangi bi cümlene itiraz ettim 3 boy dedin eyvallah dedim port polis dedin eyvallah dedim kaput dedin eyvallah dedim daha senin klimanın olmadığını atasehire döndüğümüzde öğrendim...
ben,im için sorun değil gecmek gecilmek anladın mı dou... birdaha söylim mi gel beni gec ama keske beni sen gecseymişssin bu kadar kırılganşık olmazdı. tekrar tekrar anlatayım mı
sen herkezin içinde ygz beni 3 boy geciyor dedin, ben birtek alperi aradım ellerim kırılsaydıda aramasaydım oda denemek için seni gecdiğim niyeti ile aramadım,

akıllı konuş da birdaha denemeye bana bakacak yada birbirimzin yüzüne bakıp el sıkışacak mesafemiz olsun...

FiReWaLL
09-02-2012, 18:23
Hayır motor kapağım hiç açılmadı

Oem i inceltme gibi bir durum bile yok, hiç açılmadı çünkü

Kendisi de yazar buraya.

ok yanlış hatırlıyo olabilirim kusura bakma kardeşim ;)

kelalper
09-02-2012, 18:24
Açıkça konuşiim şimdi diyecekler kelalper GNS tarafında. Benim kimseyi tuttuğum yok. Aynı şeyler tam tersi olsaydı gene aynı şeyleri yazardım. Yani Yasin demek istediğim şu ki ben Dou nun tarafını tutuyorum sana cephe aldım gibi bir şey yok. Denemenizle alakalı olarak bir yorumda yapmıyorum. Geçersin geçilirsin ayrı. Ben işin doğruluk kısmını sorguluyorum. Teke tekte Dou yu 3-4 boy geçemediğin halde beni aradığında 3-4 boy geçtim diosun ben işin o kısmını çözemedim. Beni aradığında söylediğinde de Çok iyi demedim mi. Geçsen bile çok iyi. Benim 2-3 boy arkamda yürürken 3-4 boy önüme geçmişsin kutlarım.

mehzent
09-02-2012, 18:24
Oncelikle masallah fakat bu fark 60 kg farki degil :) bunu herkes anlamis zaten ikincisi bi kac defadir gozume carpiyor yandas medya gns istanbulun en hizli typeri yaziyordu :)

Dou benim bildigimde sendede birseylerde polish yokmuydu?

Ne arabaymış be bolt-on millet kaldırır oldu

Şu arabayı aldığım gün "yürümeyen" type-r olarak nitelendirilen araba, şimdi kıstas alınıyor.,

Mutlu olacaksan 3-4 boy geçtin ok? Hayal dünyasında yaşamaya devam et :)

Dou
09-02-2012, 18:25
BAK DOU ULAN LI MULANLI KONUŞMA, İLLA EDEP İLLA EDEP

benim için gecmek gecilmek mevzu bahis değildi papağan gibi insanlara 3-4 boy geciyorum demişssin deme,
buraya yazdıklarım açık değil mi_? gel deneyelim sen beni gec hakikaten gel geç, ama edebini takın.
senin kadar heyecanlı değlim araban iyi yürüyo maaşşallah ben daha yeni bi setup yptım ve 2500 km de aracım motorum bile acılmamış yeni yeni gazlamaya baslıyorum.

benim derdim benim seni gecmem yada senin benimle 1 boy geriden yürümen değil teke tek de dediğin gibi, söylediğin hangi bi cümlene itiraz ettim 3 boy dedin eyvallah dedim port polis dedin eyvallah dedim kaput dedin eyvallah dedim daha senin klimanın olmadığını atasehire döndüğümüzde öğrendim...
ben,im için sorun değil gecmek gecilmek anladın mı dou... birdaha söylim mi gel beni gec ama keske beni sen gecseymişssin bu kadar kırılganşık olmazdı. tekrar tekrar anlatayım mı
sen herkezin içinde ygz beni 3 boy geciyor dedin, ben birtek alperi aradım ellerim kırılsaydıda aramasaydım oda denemek için seni gecdiğim niyeti ile aramadım,

akıllı konuş da birdaha denemeye bana bakacak yada birbirimzin yüzüne bakıp el sıkışacak mesafemiz olsun...

O yüzden arıyosun alper abiyi geceninn 2 sinde, sen heyecansızsın, turbo type-rlar kullanmışsın 1000 whp lik ya al

Bak herkes görsün, deneme gecesi eve gelmişim, foruma giriyorum , ne ile karşılaşıyorum??

dou bu aksam yana akila yasin beni aradi gns yi 3-4 boy geciyorum ben diye. nedir olay

Dou
09-02-2012, 18:27
Oncelikle masallah fakat bu fark 60 kg farki degil :) bunu herkes anlamis zaten ikincisi bi kac defadir gozume carpiyor yandas medya gns istanbulun en hizli typeri yaziyordu :)

Dou benim bildigimde sendede birseylerde polish yokmuydu?

Slm mehmet

Benim yandaş bir medyam yok, üzgünüm öyle bir şey deniyorsa da duymadım.

Gaz kelebeğimde polish var, inanmıyorsanız Kaan yazsın

Yakında olacak ama kapağımı açacağım

yasin_R
09-02-2012, 18:28
Açıkça konuşiim şimdi diyecekler kelalper GNS tarafında. Benim kimseyi tuttuğum yok. Aynı şeyler tam tersi olsaydı gene aynı şeyleri yazardım. Yani Yasin demek istediğim şu ki ben Dou nun tarafını tutuyorum sana cephe aldım gibi bir şey yok. Denemenizle alakalı olarak bir yorumda yapmıyorum. Geçersin geçilirsin ayrı. Ben işin doğruluk kısmını sorguluyorum. Teke tekte Dou yu 3-4 boy geçemediğin halde beni aradığında 3-4 boy geçtim diosun ben işin o kısmını çözemedim. Beni aradığında söylediğinde de Çok iyi demedim mi. Geçsen bile çok iyi. Benim 2-3 boy arkamda yürürken 3-4 boy önüme geçmişsin kutlarım.

seni aradığmda biz daha dou ile teke tek denememiştik...

ki allah yukarda sahidim dou ile 3 kere mi ne sıktık ve ben sağlıklı deneyemedim...

anlaşıldı mı daha acık oldu mu_?

mehzent
09-02-2012, 18:29
Slm mehmet

Gaz kelebeğimde polish var, inanmıyorsanız Kaan yazsın

Yakında olacak ama kapağımı açacağım

Insallah istedigin gibi olur :) Bi garip Enes im kaldi acmayan zaten :)

Dou
09-02-2012, 18:29

ki allah yukarda sahidim dou ile 3 kere mi ne sıktık ve ben sağlıklı deneyemedim...

Ya yasin bi bırak allah aşkına kafa kafaya gidince ben gaza geç basıyorum vs diye zırvalamaya başladın

Kornaya basan sensin, gaza geç basıyorum diye bahane uyduran sensin

Niye bunları söylüyorsun arabadan inmeden?

yasin_R
09-02-2012, 18:30
O yüzden arıyosun alper abiyi geceninn 2 sinde, sen heyecansızsın, turbo type-rlar kullanmışsın 1000 whp lik ya al

Bak herkes görsün, deneme gecesi eve gelmişim, foruma giriyorum , ne ile karşılaşıyorum??

dou senin beynin basmıyo0 mu kardeşim, bunun için yanlış anlaşılmalardan dolayı senden özür dilemedim mi özelden, burda hala yamıyomuyum ellerim kırılsaydıda aramasaydım denemek için aradım ama seni gecdiğimi söylemek adına arıyo oldum, ki diyelim ki heyecanlıyım bu camiada heyecanımı paylaşacak tek adam alper mi listemdeki tek isim alper abi mi_? şakamısın sen dou...

Bayrampaşalı
09-02-2012, 18:30
yasin yanlış anlamazsan bişey sormak istıyorum ygz cvk ıle denemesınden sonra kaç boy hızlandı acaba gözüme cok hızlı geldı

masallah kazasız belasız

yasin_R
09-02-2012, 18:32
Ya yasin bi bırak allah aşkına kafa kafaya gidince ben gaza geç basıyorum vs diye zırvalamaya başladın

Kornaya basan sensin, gaza geç basıyorum diye bahane uyduran sensin

Niye bunları söylüyorsun arabadan inmeden?

bak kornaya bi sen bi ben bastık, ve bahane uydursam buraya senin gibi hırslı cümleler yazardım....

bak dou ben sağlıklı denemedim bu konuda sen kendin haklı ol ok, allah içimide o anda yasananlarıda biliyo, biz atışmayalım bırakalım insanlar sen 60 kilo fazlayken ki videolara yorum yapsınlar;)

yasin_R
09-02-2012, 18:35
yasin yanlış anlamazsan bişey sormak istıyorum ygz cvk ıle denemesınden sonra kaç boy hızlandı acaba gözüme cok hızlı geldı

masallah kazasız belasız

uzaktan yakından alakası yok.

Dou
09-02-2012, 18:35

İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Metal parçası bu sonuçta, geçilmeyen araba yok.

Port polishli ince contalı araba beni de geçecektir normal olarak. Benim arabam "ciğerli" gibi bir iddiada bulunmadım hiç. Nasıl gitmesi gerekiyorsa öyle giden bir araba.

Eksiklerini halledince de port polish ve ince conta minimum 2-3 boy fark eder. Teke tekte bu videoya yakın bi sonuç olur bu kadar abartı olmasa da.

Sadece yalan söylenmesine sinirleniyorum.

kelalper
09-02-2012, 18:41

O zaman yasin ben müneccim miyim. Kendini benim yerime bir koy. Sen ne anlarsın senin bana söylediklerinden. Keşke aramasaydım falan diye düşünme sanki ben dedikodunuzu yapmışım gibi. Kendi aranızda olan denemeyi ben 3. kişiye mi aktarmışım. Doğuya sormuşum nedir olay diye. Tekrar ediyorum douda arayıp söylese sana sorardım nedir olay diye hiç merak etme.

Cimmeria
09-02-2012, 18:42
klimanın olmaması sadece agırlık farkettirmez, klima kayışlarının olmadıgını da hesaba katın.

ayrıca kısa şanzıman da düşünülmesi gereken bir durum.

genel olarak bence aradaki fark kiloyla kapanmaz, ama dou sanki ygz de inanılmaz fazla parçalar varmış gibi bolt on araba benimki demen garip kaçıyor bence. sonucta ygzde de egzantrik yok bir şey yok.

Bir de yasinle çok muhabbetimiz yok ama adam senelerdir araba deniyor hiç hırs yaptığını ya da senin yazdığın gibi lanlı lunlu yazdığını görmedim, bence biraz sakin olmaya çalış.

ha bu kadar hırs yapacak şekilde typer fanatiğiysen gir o zaman gırtlak yap arabanı ya da deneme kimseyle...

Enes-x
09-02-2012, 18:45

benim tek rakibim sensin kanka :icon_tup:

Dou
09-02-2012, 18:46
klimanın olmaması sadece agırlık farkettirmez, klima kayışlarının olmadıgını da hesaba katın.

ayrıca kısa şanzıman da düşünülmesi gereken bir durum.

genel olarak bence aradaki fark kiloyla kapanmaz, ama dou sanki ygz de inanılmaz fazla parçalar varmış gibi bolt on araba benimki demen garip kaçıyor bence. sonucta ygzde de egzantrik yok bir şey yok.

Bir de yasinle çok muhabbetimiz yok ama adam senelerdir araba deniyor hiç hırs yaptığını ya da senin yazdığın gibi lanlı lunlu yazdığını görmedim, bence biraz sakin olmaya çalış.

ha bu kadar hırs yapacak şekilde typer fanatiğiysen gir o zaman gırtlak yap arabanı ya da deneme kimseyle...

Hala anlayamıyorsunuz değil mi benim geçme gibi bir iddiam olmadığını

O gece teke tek kafa kafaya gittik, yalan sa söylesin

İnsanlara 3-4 boy geçtim diyor bu denemeye göre konuşarak, sanki teke tek geçiyormuş gibi

Hayatınızda kaç tane port polishli ince contalı type-r ile denediniz? Ben sizin pek denemenizi hatırlamıyorum.

Ama ben size söyleyeyim aklınızda olsun, bu setuptaki hakkını veren bi type-r port polish ve ince conta ile beni 2-3 boy minimum geçer. Videodaki kadar olmasa da geçer.

Tolga-R
09-02-2012, 18:46
O zaman yasin ben müneccim miyim. Kendini benim yerime bir koy. Sen ne anlarsın senin bana söylediklerinden. Keşke aramasaydım falan diye düşünme sanki ben dedikodunuzu yapmışım gibi. Kendi aranızda olan denemeyi ben 3. kişiye mi aktarmışım. Doğuya sormuşum nedir olay diye. Tekrar ediyorum douda arayıp söylese sana sorardım nedir olay diye hiç merak etme.

Yasin o gece seni aradığında ben tek tek denememizde gns yi 3 boy geçiyorum diye soyledimi ? özellikle teke tek dedimi ?

PPR engineering
09-02-2012, 18:48
Lan ne tartisiyonuz olm.ygzde daha bi dunya eksik var ama ben hep soledim ben gazlarken typerlar arasinda tek kafa cikaramadigim araba dounun arabadir kafa burun yuruduk mugen beyinli halimden bahsetmiyorum.ama ygz doudan hizli her ikiside arkadasim ayirt etmiyorum yalan konusunda doucum yasin yalan solemez sen yanlis anlamissin.kismetse yakinda sende hizlanicaksin zevk isi bence s....edin tartismaya gerek yok..

Cimmeria
09-02-2012, 18:49

İnsanlara 3-4 boy geçtim diyor bu denemeye göre konuşarak, sanki teke tek geçiyormuş gibi

Hayatınızda kaç tane port polishli ince contalı type-r ile denediniz? Ben sizin pek denemenizi hatırlamıyorum.

benim kendi arabamda ince conta ve jdm egzantrik vardı o yüzden ince conta takılmış type r ile takılmamış arasındaki farkını biliyorum merak etme.

Burda videoların olmaması benim arabamı denemediğim anlamına gelmez, type rından porschesine kadar yeteri kadar arabayla denedim arabamı ben :)

Bence sakin kafayla yazdıklarını tekrar okusan gergin yazdığını o yüzden insanların senin geçme geçilmeyi kafana taktığını düşündüğünü görebilirsin. Aynı mesajında bile derdim yok yalansa söylesin falan yazınca garip duruyor.

Sen arabandan memnunsan gerisini boşver

Dou
09-02-2012, 18:49
Lan ne tartisiyonuz olm.ygzde daha bi dunya eksik var ama ben hep soledim ben gazlarken typerlar arasinda tek kafa cikaramadigim araba dounun arabadir kafa burun yuruduk mugen beyinli halimden bahsetmiyorum.ama ygz doudan hizli her ikiside arkadasim ayirt etmiyorum yalan konusunda doucum yasin yalan solemez sen yanlis anlamissin.kismetse yakinda sende hizlanicaksin zevk isi bence s....edin tartismaya gerek yok..

Ya ben en hızlıyım gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum zaten.

"inch or a mile, winning is winning", evet ygz benden hızlıdır şu anda. tampon boyu -çeyrek boy- yarım boy ya da kafa kafaya ne dersen öyle bile olsa evet daha hızlı ne diyim.

Benim demek istediğim şey farklı, çok farklı.

GNS vs YGZ den ziyade kişisel bir mevzu.

kelalper
09-02-2012, 18:52
Tolga ben müneccim miyim 2 ye 2 denediklerini bileyim. Sana birisi gelse dese ki ben şunu şöyle geçiyorum dese sen hemen teke tek mi 2 ye 2 mi 3 e 3 mü geçiyorsun diye mi sorarsın. Yoksa güzel olmuş kardeşim mi dersin. Yukarıdaki şey söylediğin zaman otomatik olarak şartların eşit olduğunu düşünürsün. Şartlar eşit miymiş? Hayır

Yasinin arabasını yaptığın için avukatlığını yapma istersen.Kaldı ki Yasin in arabasını kötülemiyorum burada. Yani benim mevzum araba değil.

kutsal
09-02-2012, 18:52
60 kg küçümsenecek bır fark değil yaklaşık 2 yada 2 bucuk boy cıvarı farkeder teke tek bukadar kolay ayıramasada ygz 1 boy kadar önde olucaktır speclerıne göre 2 arabada yururunde pek tartısma yaratılıcak bır konu yok aslında denk denemeler koyulunca soru işaretleri kafadan silinicektır bence

eser
09-02-2012, 18:53
yandaş olmamak için yazmıyordum fakat zaten videolarda gözüken 3-4 boydan fazla geçmiş YGZ ki arada denilen 60 kg olmasada geçiceği aşikar bişey

senna
09-02-2012, 18:53
yaşım geçiyo şu muhabbetten mahrum kaldım diye üzülüyorum type r arabasındaki aksiyon hiç bişide yok valla:D

yasin_R
09-02-2012, 18:54

Ama ben size söyleyeyim aklınızda olsun, bu setuptaki hakkını veren bi type-r port polish ve ince conta ile beni 2-3 boy minimum geçer. Videodaki kadar olmasa da geçer.

ya dou bak madem hırslı degilsin gecilme gibi bi derdin yok derdin ne kardeşim_?

özür dilemedim mi, alperi aradığıma pişman olduğumu söylemedim mi yanlış anlıyorsun demedimmi hala insanlara 3-4 boy geciyo diyosun nasıl bi beyin yapın var senin dou.

kliman yok filtre sistemin müthiş kısa sanzımanın var araban oturmuş yıllardır gazlıyosun

bende spoon conta var port poliş var o kadar sende rbc var bende skunk 2 var... ve motorum 2500 km de yeni yeni gazlamaya baslamışım...

hakkını veren bi typer diyerek neden bahsediysoun yukarda kaana tolga abiye saygıdan bahsediyosrsun burda hakkını veren diyip neyı ima etmeye calışıyosun... sen avans acabiliyosun deli gibi filtrenden dolayı ben senin en az 10-15 avans düşük derecelerde yürüyorum...

anladın mı...

Dou
09-02-2012, 18:55
ya dou bak madem hırslı degilsin gecilme gibi bi derdin yok derdin ne kardeşim_?

özür dilemedim mi, alperi aradığıma pişman olduğumu söylemedim mi yanlış anlıyorsun demedimmi hala insanlara 3-4 boy geciyo diyosun nasıl bi beyin yapın var senin dou.

kliman yok filtre sistemin müthiş kısa sanzımanın var araban oturmuş yıllardır gazlıyosun

bende spoon conta var port poliş var o kadar sende rbc var bende skunk 2 var...

hakkını veren bi typer diyerek neden bahsediysoun yukarda kaana tolga abiye saygıdan bahsediyosrsun burda hakkını veren diyip neyı ima etmeye calışıyosun... sen avans acabiliyosun deli gibi filtrenden dolayı ben senin en az 10-15 avans düşük derecelerde yürüyorum...

anladın mı...

hakkını veren demek = %100 kondisyonda yürüyebilen demek

sen şu anda %100 kondisyonda yürüdüğünü düşünüyor musun?

düşünüyorsan kaanın da tolga abinin de emeklerine yazık, ancak bolt-on bi type-r la yürüyebiliyosun demek

ben senin araban için düşünmüyorum.

Beni minimum 2-3 boy hakkıyla teke tek geçersen, o zaman evet speclerinin hakkını verebiliyorsun derim.

Ama şu an değilsin.

Şu videoya bakarak kendini kandırırsın onu demeye çalışıyorum.

Bunda alınacak ne var ki?

Suleyman
09-02-2012, 18:56
Biri beni hayalimdeki araca(typer :D:D) bindirsin.Maş araçlara :Bravoo:

Jam da Joker
09-02-2012, 18:58

Doğu yazdığın yazılarda kendinle çelişiyorsun.
3-5 kg nun muhabbetini yapmam diyorsun adamın arabasının listesine Karbon Kaput Hafifletme, Hafif Koltuklar yazmışsın. Hani okuyanda vay be baya ciddi fark varmış der. İkisini toplasan senin kliman kadar ediyor.. Ama sen onu söktüğünü Yasin hatırlatınca listeye yazıyorsun ? Veya port polishli gaz kelebeği hadi onuda yaziyim diyerek pek bir önemi yok onların etki etmez havası veriyorsun. Teke tekte bukadar fark olmuyor diyorsun ondan sonra adamın arabasında port polish var ince conta var hiç denedinizmi diyorsun. Ama senin kısanın muhabbeti geçmiyor mesela.. Yani sürekli içten içe okuyan insanlara denediğim araba benden çok daha güçlü ama benim aracım daha kondisyonlu sağlıklı veya ben yürüttüm gitti demeye getiriyorsun. Zaten teorik olarak yazdığın gibi senin aracın daha kondisyonlu olamaz çünkü adamın motoru sıfır. 3 ün 5 in muhabbetini yapmicak adam oraya koltukta yazmaz kaputta yazmaz veya kalkıp benim kaputum normalden ağırda yazmaz. Bunları yazdıktan sonra benim için önemi yok demenin bir anlamı kalmıyor. Kusura bakma ama yazıların samimiyetten uzak.

Enes-x
09-02-2012, 18:59
yaşım geçiyo şu muhabbetten mahrum kaldım diye üzülüyorum type r arabasındaki aksiyon hiç bişide yok valla:D

abi gel co pilotum ol ben sadece arabayı süreyim sen konu aç, polemiklere gir , yaşa bu heyecanı muhabeti olmaz mı :hehe:

Tolga-R
09-02-2012, 18:59
Tolga ben müneccim miyim 2 ye 2 denediklerini bileyim. Sana birisi gelse dese ki ben şunu şöyle geçiyorum dese sen hemen teke tek mi 2 ye 2 mi 3 e 3 mü geçiyorsun diye mi sorarsın. Yoksa güzel olmuş kardeşim mi dersin. Yukarıdaki şey söylediğin zaman otomatik olarak şartların eşit olduğunu düşünürsün. Şartlar eşit miymiş? Hayır

Yasinin arabasını yaptığın için avukatlığını yapma istersen.Kaldı ki Yasin in arabasını kötülemiyorum burada. Yani benim mevzum araba değil.

avukatlıkmı yapıyorum ben ? sende, ikinizde arkadaş olun araclarınızı beraber geliştirin dediğimiz adamların arasını bozdun ozaman ? kaldıki ben dou ile herakşam beraberim konusyoruz hangi parçaları alır takarız da araba hızlanırı konusuyoruz.. Yasinle ayda 1 görüşürüz

aslında suç yasinde Yasin sen neden gecenin bi yarısı konu ile alakasız insanları arayıp soyluyorsun . Teklif edersin gelirse denersin . Kaç defa dedik aranızda kalsın arkadaşlığınız bozulur diye büyük lafı dinlemiyorsunki

yasin_R
09-02-2012, 19:00
hakkını veren demek = %100 kondisyonda yürüyebilen demek

sen şu anda %100 kondisyonda yürüdüğünü düşünüyor musun?

düşünüyorsan kaanın da tolga abinin de emeklerine yazık, ancak bolt-on bi type-r la yürüyebiliyosun demek

ben senin araban için düşünmüyorum.

Beni minimum 2-3 boy hakkıyla teke tek geçersen, o zaman evet speclerinin hakkını verebiliyorsun derim.

Ama şu an değilsin.

Bunda alınacak ne var ki?

alper seni aramış yada mesaj yazmış ygz seni 3 boy gecmiş demiş...

alınacak ne var_??

ben alperi douyu gecdim diye aramadım süslü süslü konuşmadım hiç tarzım değildir...

gel deneyelim seninle diye aradım ok....

benim eksiklerim var anladın arabam oturmuş değil yeni yeni gazlıyorum
tamam budur dediğim vakit seni bu setuplarda kaanda biliyor 4 boy da gecebilme lüksüm var... ama suan değil;)

Dou
3-5 kg nun muhabbetini yapmam diyorsun adamın arabasının listesine Karbon Kaput Hafifletme, Hafif Koltuklar yazmışsın. Hani okuyanda vay be baya ciddi fark varmış der. İkisini toplasan senin kliman kadar ediyor.. Ama sen onu söktüğünü Yasin hatırlatınca listeye yazıyorsun ? Veya port polishli gaz kelebeği hadi onuda yaziyim diyerek pek bir önemi yok onların etki etmez havası veriyorsun. Teke tekte bukadar fark olmuyor diyorsun ondan sonra adamın arabasında port polish var ince conta var hiç denedinizmi diyorsun. Ama senin kısanın muhabbeti geçmiyor mesela.. Yani sürekli içten içe okuyan insanlara denediğim araba benden çok daha güçlü ama benim aracım daha kondisyonlu sağlıklı veya ben yürüttüm gitti demeye getiriyorsun. Zaten teorik olarak yazdığın gibi senin aracın daha kondisyonlu olamaz çünkü adamın motoru sıfır. 3 ün 5 in muhabbetini yapmicak adam oraya koltukta yazmaz kaputta yazmaz veya kalkıp benim kaputum normalden ağırda yazmaz. Bunları yazdıktan sonra benim için önemi yok demenin bir anlamı kalmıyor. Kusura bakma ama yazıların samimiyetten uzak.

Ben yasin hatırlattığı için klimamı yazarken onları da yazdım

Kaput-koltuk-klimayı aynı anda yazdım. Detay şeyler diye eklememiştim.

Sadece kendimi değil yasininkileride eklememiştim.

Yasin hatırlatmasaydı bilmeme rağmen kaput ve koltuğu da yazma gereği duymayacaktım.

_FaRuK_

erken gelmısız dunyaya bızım zamanımızda boyle seyler yoktu yok kg du vs cıkıp gazlanırdı:)

senna
abi gel co pilotum ol ben sadece arabayı süreyim sen konu aç, polemiklere gir , yaşa bu heyecanı muhabeti olmaz mı :hehe:

bi daha yüz yüze geldiğimizde tanışalım iyice şaka bi yana adam gibi adamsın :)

kanka yavaaağş demeni istiyorum:D

S.Özeren
09-02-2012, 19:01

altına imzamı atarım

Yasin gibi bi insanada bu konuşmalar gerçekten ayıp olduğunu düşünüyorum saygı yitirmesek keşkede yarın bigün yüz yüze gelinince bakabilcek durum olsa

mmustu
09-02-2012, 19:01
yatsıda geçti gidin kazaları kılın lan burda atarlaşacağınıza :)

senna
09-02-2012, 19:03

kelime bile eklenmez doğru yazılmış dışarıdan bakıldığında durum aynen böyle

erken gelmısız dunyaya bızım zamanımızda boyle seyler yoktu yok kg du vs cıkıp gazlanırdı:)

iki otomobil deniyorsa birbiriyle zaten bu tip şeylerin muhabbetinin yapılmaması lazım yapılacaksa denemeye gerek yok fark olacakki farklar görülsün:)

yasin_R
09-02-2012, 19:04
avukatlıkmı yapıyorum ben ? sende, ikinizde arkadaş olun araclarınızı beraber geliştirin dediğimiz adamların arasını bozdun ozaman ? kaldıki ben dou ile herakşam beraberim konusyoruz hangi parçaları alır takarız da araba hızlanırı konusuyoruz.. Yasinle ayda 1 görüşürüz

aslında suç yasinde Yasin sen neden gecenin bi yarısı konu ile alakasız insanları arayıp soyluyorsun . Teklif edersin gelirse denersin . Kaç defa dedik aranızda kalsın arkadaşlığınız bozulur diye büyük lafı dinlemiyorsunki

abi ne diyim ki:(
ben dou yu cok sevdim hakikaten ama o alınganlık yaptı yanlış anlaşılmalar doğrultusunda hırs yağtı gider yaptı, yalan söylemem ben.

ama yerden göğe kadar haklısın:(

alperi aramamdaki mevzu sadece denemk istememdi, özel durumları mı en iyi bilen insansın her zaman cıkamıyorum... neyse alperi aradığımdan dolayı pişman olduğumu hep öyledim zaten...

Enes-x
09-02-2012, 19:04
bi daha yüz yüze geldiğimizde tanışalım iyice şaka bi yana adam gibi adamsın :)

kanka yavaaağş demeni istiyorum:D

Eyvallah kısmet olurda tanışırız inşallah birgün , 600 hp nin aşağısında korkmuyorum ama senin için derim ahauhauh :D

senna
09-02-2012, 19:05
Eyvallah kısmet olurda tanışırız inşallah birgün , 600 hp nin aşağısında korkmuyorum ama senin için derim ahauhauh :D

auhhua aynen geçen bi konuda yazdım gördünmü bilmiyorum ama çok alakasız bi yerde videoyu gördüm:D

Dou
09-02-2012, 19:06
ben dou yu cok sevdim hakikaten ama o alınganlık yaptı yanlış anlaşılmalar doğrultusunda hırs yağtı gider yaptı, yalan söylemem ben.

alperi aramamdaki mevzu sadece denemk istememdi, özel durumları mı en iyi bilen insansın her zaman cıkamıyorum... neyse alperi aradığımdan dolayı pişman olduğumu hep öyledim zaten...

Olayları tam tersi düşün,

Kendini benim yerime koy demek istediğimi mutlaka er yada geç anlayacaksındır.

yasin_R
09-02-2012, 19:08
Olayları tam tersi düşün,

Kendini benim yerime koy demek istediğimi mutlaka er yada geç anlayacaksındır.

ben olayları senin gözlerinin ve gözlüklerinin baktığı bütün açılardan yaladım yuttum.

ben senin büyüğünüm dou;) saygılı olmak edepli olmak en güzelidir...

Dou
09-02-2012, 19:09

Bunu kesinlikle düşünmüyorum

Tolga abi ile neredeyse her gün görüşürüz

O konuda hiç bir sıkıntı yok Alper abi

Enes-x
09-02-2012, 19:12
auhhua aynen geçen bi konuda yazdım gördünmü bilmiyorum ama çok alakasız bi yerde videoyu gördüm:D

Evet o konunun başlığına uyarı yapmamaz gerekiyordu haklısın abi.. işte ,ofiste , sessiz olunması gereken ortamlarda izleyemeyiniz diye :D

Dou
09-02-2012, 19:15
Ben yasin hatırlattığı için klimamı yazarken onları da yazdım

Kaput-koltuk-klimayı aynı anda yazdım. Detay şeyler diye eklememiştim.

Sadece kendimi değil yasininkileride eklememiştim.

Yasin hatırlatmasaydı bilmeme rağmen kaput ve koltuğu da yazma gereği duymayacaktım.

Cem senden cevap bekliyorum

çeliştiğim hata yaptığım nokta neyse göster bileyim

Şu an sinirliyim çok objektif bakamıyorum olaylara.

Klima-koltuk-kaput ıvır zıvır yazmaya gerek mi vardı?

Karşımdaki öyle bir tutum sergileyince ne yaparsın?

Ne klimaymış arkadaş takıcam herkes rahatlayacak :) :)

BMK TypeR
09-02-2012, 19:17
Maşallah ıkı araçada, yasin sanada ayrı maşallah güzel olmuş araban:) tolganın ve kaanında elıne sağlık,

kelalper
09-02-2012, 19:17

Eee beni sorguluosun avukat gibi sana teke tek dedi mi diye. Sanki ortalığı ben velveleye vermişim adamların arasını açmışım gibi. İkisi denemişler biri bana söylemiş bende öteki tarafa sormuşum. Yasin desin ki hayır ben böyle bişey söylemedim desin bütün forum üzerinde konu açar derim ki ben kişiliksizim karaktersizim Yasin in dediklerini çarpıtıp Doğuya aktardım derim. Emin ol ki derim. Aralarındaki denemeyi Yasinin başka türlü aktarmasından dolayı oluyor bütün olay. Helal olsun valla arada tartışmanın suçlusu ben oldum ya ne diim. Yazdıklarımı iyi oku Yarın dou gelse yasinle denedik böyle oluyor dese merak etme yasine de sorarım mevzuyu.

Cliosportve
09-02-2012, 19:18
İlk videoda direk ayrılmış GNS
İkinci Videoda en azından tutunmuş
Sanırım ilk videoda gaza biraz geç basmış DOU
İkinci videoda fark 4-5 boy gibi görünüyor(Görünen)
Arada 60 KG fark varsa oda ortalama 2 boy gibi ileriye götürebilir
Fark kapanmıycak gibi duruyor
Tartışma neden uzuyor anlamsız değil mi
Kaç yaşında adamlarsınız
Bu boyutlara getirmeyin bence
Teke tek çıkılcaksa bu seferde kişisel olarak meşhur bir eşitleme ortaya atılabilir
Son dönemlerin modası Jokey 100 KG ise diğer adamın yanına eşitlensin diye başka adam koyulması :)
Arabalarınız gerçekten muhteşem hızlı
DOU daha düne kadar bizim GokhanRS in MeganeRS i geçti
Belliki oda dürüst terbiyeli bir arkadaşımız
O konuda gram tartışma çıkmadı ...
Yasin desen oda zaten tanıyorum yakından
İkinizde neden bu durumlara getirildiniz çok üzücü

_muhaRRem
09-02-2012, 19:18
rekabet iyidir kaliteyi getirir..

Dou
09-02-2012, 19:19
Selçuk ağırlık eşitleme vs umrumda değil bu saatten sonra 20-30 kg fark çok mühim değil.

Olayın özü 2 vs 2 dendi, ben aslında 3 vs 2 yim ağırlık olarak

İşin içinde tilkilik olmayınca kavga da çıkmaz.

Hata aslında bende, teke tek bundan sonra. Her şey bir tecrübe.

Enes-x
09-02-2012, 19:20
rekabet iyidir kaliteyi getirir..

üretici firmamıyız la biz :D

_muhaRRem
09-02-2012, 19:22
üretici firmamıyız la biz :D

bolt on sevmiorm kanka , hadi artık kapaklar açılsın

Jam da Joker
09-02-2012, 19:24
Cem senden cevap bekliyorum

çeliştiğim hata yaptığım nokta neyse göster bileyim

Şu an sinirliyim çok objektif bakamıyorum olaylara.

Klima-koltuk-kaput ıvır zıvır yazmaya gerek mi vardı?

Karşımdaki öyle bir tutum sergileyince ne yaparsın?

Ne klimaymış arkadaş takıcam herkes rahatlayacak :) :)

Çeliştiğin ve hata yaptığın nokta yazdığım yazıda yazıyor..
Birdahaki sefere mesajımı alıntı yaparken içinden seçtiğin kelimelere değil bütününe cevap verki bende sana cevap vereyim. Yazdığın yazılardaki tavrın, tutumun öyle 3 ün 5 in muhabbetini yapmicak, geçip geçilmekten rahatsızlık duymicak birinin tavırları değil. Örnek vermek gerekirse samimi olarak Enes gibi değil mesela.. Baştan kalkıp benim arabam kondisyonlu, yok teke tekte geçirtmem tarzı konuşup ondan sonra onda conta var port polish var dersen sen kendi arabanın reklamını yapmış oluyorsun. Arabandaki klimada beni hiç bağlamaz buarada beni tartışmanın içine çekme ki bende sinirlenmiyim..

BMK TypeR
09-02-2012, 19:25
yasin bıraz zayıf atmış vıteslerı:)

Dou
09-02-2012, 19:26
Çeliştiğin ve hata yaptığın nokta yazdığım yazıda yazıyor..
Birdahaki sefere mesajımı alıntı yaparken içinden seçtiğin kelimelere değil bütününe cevap verki bende sana cevap vereyim. Yazdığın yazılardaki tavrın, tutumun öyle 3 ün 5 in muhabbetini yapmicak, geçip geçilmekten rahatsızlık duymicak birinin tavırları değil. Örnek vermek gerekirse samimi olarak Enes gibi değil mesela.. Baştan kalkıp benim arabam kondisyonlu, yok teke tekte geçirtmem tarzı konuşup ondan sonra onda conta var port polish var dersen sen kendi arabanın reklamını yapmış oluyorsun. Arabandaki klimada beni hiç bağlamaz buarada beni tartışmanın içine çekme ki bende sinirlenmiyim..

Şu anda çıksak teke tekte kafa burun gidiyoruz bunu iddia ediyorum. Çünkü denedik ve gördük evet geçirtmem ilk mesajımdaki gibi. Aksini iddia ediyorsa kendi söylesin. Bir kere de değil 2 ayrı gün denedik teke tek.

Eksikleri varsa halleder gelir, 2-3 ya da 4 boy geçer normal olarak pratikte olmasa da kağıt üstünde daha güçlü çünkü.

Orada klimayı yazmayıp kaputu yada hafif koltuğu yazmışlığım yok, bilmeden yazıyorsun. Yasin incik boncuğa takılınca hepsini -- aynı anda -- yazdım.

İşte o yüzden, kimin ne yazdığını daha dikkatli okuyarak karşındaki insanı yanlış betimlemessen sevinirim.

yasin_R
09-02-2012, 19:33
Eee beni sorguluosun avukat gibi sana teke tek dedi mi diye. Sanki ortalığı ben velveleye vermişim adamların arasını açmışım gibi. İkisi denemişler biri bana söylemiş bende öteki tarafa sormuşum. Yasin desin ki hayır ben böyle bişey söylemedim desin bütün forum üzerinde konu açar derim ki ben kişiliksizim karaktersizim Yasin in dediklerini çarpıtıp Doğuya aktardım derim. Emin ol ki derim. Aralarındaki denemeyi Yasinin başka türlü aktarmasından dolayı oluyor bütün olay. Helal olsun valla arada tartışmanın suçlusu ben oldum ya ne diim. Yazdıklarımı iyi oku Yarın dou gelse yasinle denedik böyle oluyor dese merak etme yasine de sorarım mevzuyu.

bak alper abi... bak abiii

ben seni dou yu gecdim mantığı ile aramadım heyecan yapsamda paylaşacağıom ki,şi sen değilsin...

ben seni denemek için aradım ama dilim tutulsaydıda telefnu kapamadan 30 saniyelik kısmında sana douyla 3 boy oluyo demeseydim... ok.

sen gökhan rs le dene gökhan gelsin beni arasın yasin nerdesin müsaitmisin gel deneyelim, bende gökhancım kar lastiğim var deneyemem desem tam telefnu kaparken gökhan bana alperle 3 boy oluyo ama aramızda kalsın yasin alınganlık olabilr düşüncesi ile söylese kalkıp da sana asla merak edip daha pazar sabahının yada gecesinin o vaktinde sana mail atıpta doğrumu hayırdır filan yazmam bunu yazarsam gökhan bana alınır. ok...

sadece örnek verdim.

yasin_R
09-02-2012, 19:36
Şu anda çıksak teke tekte kafa burun gidiyoruz bunu iddia ediyorum. Çünkü denedik ve gördük evet geçirtmem ilk mesajımdaki gibi. Aksini iddia ediyorsa kendi söylesin. Bir kere de değil 2 ayrı gün denedik teke tek.

Eksikleri varsa halleder gelir, 2-3 ya da 4 boy geçer normal olarak pratikte olmasa da kağıt üstünde daha güçlü çünkü.

Orada klimayı yazmayıp kaputu yada hafif koltuğu yazmışlığım yok, bilmeden yazıyorsun. Yasin incik boncuğa takılınca hepsini -- aynı anda -- yazdım.

Bunun nesi yanlış?

ya doğu git kumda kale yap kardeşim...

harbi çocuksun,

videolar yalan beyler saglıklı denedik dou ile kafa kafaya gittik hatta kafa cıkardı o doğru söylüyo beyler 60 kg 5 boy ileri attı doğuyu o cok haklı yeter ki dediği olsun tatmin olsun, konuyu kapatsın....

AHTscirocco´isimli üyeden Alıntı
aynen çok güzel denemeniz oldu uzun uzun bastınız kanka basınç düşük benim arabanın biraz daha açarsam toparlıcak şimdilik iyi senin arabanda çok çok güzel yürüyoo typer ın yeri başkadır bende

Teşekkür ederim TT de gerçekten güzel yürüdü o kadar beklemiyordum yalan yok. İyi ki denemişiz baya zevkli oldu.

Opetten sonra tek kalınca ciddi fark etti araba, yanımdan birinin inmesi resmen 5 boy fark ettirdi, bende 110 kg olduğumdan ötürü aslında araba gitmek istiyo ama çapa atmış gibi oluyor Atmosferikte acayip fark ediyor hakkaten.

Neyse kardeşim konunu bölmeyelim, kazasız belasız inşallah.
Techturkey.com Post 6

Serhat Y.
09-02-2012, 19:37
tebrikler Yasincim yapmışın kpro yu, gülegüle kullan.
Benim araçta c.tesiye yetişirse kilo eşitlemeli:D rolling talep ediyorum type-r cı arkadaslardan.

Dou
09-02-2012, 19:37
ya doğu git kumda kale yap kardeşim...

harbi çocuksun,

videolar yalan beyler saglıklı denedik dou ile kafa kafaya gittik hatta kafa cıkardı o doğru söylüyo beyler 60 kg 5 boy ileri attı doğuyu o cok haklı yeter ki dediği olsun tatmin olsun, konuyu kapatsın....

Saygı bekliyorsan önce konuşmasını öğren.

26 yaşındasın ama ne yazık ki doğruları söyleyecek kadar mantık sahibi değilsin, üzgünüm.

mehzent
09-02-2012, 19:39
Alayiniza go go :D

Emre İlbi
09-02-2012, 19:40
Yasin abi YGZ inşallah tekrar Turbo olur,
Maşallah YGZ'ye :)

ogunozcan
09-02-2012, 19:44
yanlız olay bı yana kilo olayı cook farkedıyo,ben 100 kılo ıken 182 rs ılen type r da bu olayı cok ıyı anlamıstık.

yasin_R
09-02-2012, 19:46
tebrikler Yasincim yapmışın kpro yu, gülegüle kullan.
Benim araçta c.tesiye yetişirse kilo eşitlemeli:D rolling talep ediyorum type-r cı arkadaslardan.

kilo eşitlemeli nedir ya. senin kilona hangimiz esit olucaz ki:):)

kelalper
09-02-2012, 19:48

Yasin olayı benim üzerime atmayın kardeşim. Gidip gelip aradığıma pişmanım şöyle böyle diosun sanki dedikodusunu yapmışım gibi. Bide diosun Dou ile aramızı bozdun.

SekoLive
09-02-2012, 19:48
kilo eşitlemeli nedir ya. senin kilona hangimiz esit olucaz ki:):)

kilo eşitlemede co pilot olabilirim bilginize :hehe: :D

yasin_R
09-02-2012, 19:50
Saygı bekliyorsan önce konuşmasını öğren.

26 yaşındasın ama ne yazık ki doğruları söyleyecek kadar mantık sahibi değilsin, üzgünüm.

yaşımı yanlış biliyorsun.
seninle edebiyat parcalamıycam hee hee dou sen haklısın.
benimle mevzun sadece alpere açılan telefn olsaydı buralara gelmezdik seninle bunu bil...

doğruları söylicek mantık sahibi mi. ya sen hala neyi diretiyosun doğu sana ne diyosan haklısın demedik mi_? ya sen benim mantığımı seninle götü boklu arabaların mevzusundan muhabbetinden mi ölçüt alıyorsun,

çokk büyümen lazım çooooookkkk...

bak tolga abinin ve kaanın emeğine saygın varya onların hatırına bana burda cevap verme zaten senin yüzüne çıkıcam;) burdan benimle atışmak için yazma...

yasin_R
09-02-2012, 19:51
Yasin abi YGZ inşallah tekrar Turbo olur,
Maşallah YGZ'ye :)

doğru söylüyorsun coluk cocukla muhattap olmuyordum en azından...

Dou
09-02-2012, 19:51
yaşımı yanlış biliyorsun.
seninle edebiyat parcalamıycam hee hee dou sen haklısın.
benimle mevzun sadece alpere açılan telefn olsaydı buralara gelmezdik seninle bunu bil...

doğruları söylicek mantık sahibi mi. ya sen hala neyi diretiyosun doğu sana ne diyosan haklısın demedik mi_? ya sen benim mantığımı seninle götü boklu arabaların mevzusundan muhabbetinden mi ölçüt alıyorsun,

çokk büyümen lazım çooooookkkk...

bak tolga abinin ve kaanın emeğine saygın varya onların hatırına bana burda cevap verme zaten senin yüzüne çıkıcam;) burdan benimle atışmak için yazma...

sıkıntı yok ;)

mehzent
09-02-2012, 19:52
Ya ne laf yarisi yapiyosunuz beyler cumartesi yerle kuru olursa cikilir sikilr o zmana belli olur su an 30 sayfada yazsaniz ygz gecmis bitti bi dahakine yine ygz gecerse tamamdir ama gms gecerse bu muhabbet bitmez :)

Maxi
09-02-2012, 19:53
amma uzatıyorsunuz kardeşim şu rolling muhabbetlerini
o bunu 1mm geçmiş yok onun 25gr fazlalığı varmış ?

neredeyse nefesinizi tutup başlayacaksınız rollinge hava ciğerlerinizde ağırlık falan yapar