Orijinalini görmek için tıklayınız : RC Drift Film
HondatugraL
09-02-2012, 18:24
Aslında sohbete açmakla buraya açmak arasında gıdıp geldım ama sohbet bolumunu kırletmeyelım dıye bıraz daha uygun dusucegınden burayı seçtim. Aslen olması gereken yer off topic. Ama arkadaşla yaptıgımız coca cola fılmınden sonra kendı hobim olan RC ler ıcın uğraştıgımız bır montaj. Adobe premıer kullandık yorum almak ıstegıdım konu vıdeonun muzıkle uyumu geçişler kısacası montajdır. Bu konuyla ılgılı tecrubelerı bılgılerı olan abıler beğenıp beğenmedıklerını vede nerelerın beyenılıp beyenılmedıgını duzeltmeye gıdıcek yerlerın oldugunu soylerse 3. filmimizde ozen gosterırız.
Beyenmeniz dileği ile :)
RcClubTurkıye Film.wmv - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YaFItW1l_JA)
Skyhawk34
09-02-2012, 18:40
baslangici super olmus izlemeye devam emeginize saglik ;)
edit Hatta mukemmel olmus :)
HondatugraL
09-02-2012, 18:55
çok teşekkurler :)
cascadetr
09-02-2012, 18:57
valla tebrik ederim muhteşem görünüyorlar kurgu güzel olmuş.
HondatugraL
09-02-2012, 19:05
teşekkurler.
Daha fazla yorum bklıyorum :D
emresener
09-02-2012, 19:23
böyle gençleri zamanında yaptığımız RCDRİFT CHALLENGE larda görmek isterdik :D
Güzel video olmuş eline sağlık herhalde oralardakı DK sensın hep senın s14 var:D
bu arada o kupaları bi acıklasana yaw. antalya içi özel bi organizasyon mu oldu...
HondatugraL
09-02-2012, 20:27
yok benım arabam kapılarda hks yazan s13 ama s14 ude ben sattım arkadaşa :D
bı organızasyon yaptık sıtecek turnuva tarzında drıft ve tourıng olarak drıft goresellerınden alıp vıdeo yaptım :D
Turk-Look
09-02-2012, 20:51
Amatörce yapıldığı için yeterli diyebilirim..
Ama daha ileriye taşıma niyetindeysen faydalı olması açısından çok eleştiri yapılabilir.
Öncelikle video'nun kompoziyonu çok çok zayıf ayrıca pek bi kurgu olduğu söylenemez.
Çekim açıları ve kalitesi zayıf,video'da fotoğraf frame'i kullanmamanı tavsiye edebilirim
mesela, müzik senkronizayonun ilk denemelerin olduğu için kafi sayılabilir,geçiş efektelerinden biraz kaçınabilirsin, cut geçiş tavsiyemdir dinamik görüntüler için..
HondatugraL
09-02-2012, 22:40
Amatörce yapıldığı için yeterli diyebilirim..
Ama daha ileriye taşıma niyetindeysen faydalı olması açısından çok eleştiri yapılabilir.
Öncelikle video'nun kompoziyonu çok çok zayıf ayrıca pek bi kurgu olduğu söylenemez.
Çekim açıları ve kalitesi zayıf,video'da fotoğraf frame'i kullanmamanı tavsiye edebilirim
mesela, müzik senkronizayonun ilk denemelerin olduğu için kafi sayılabilir,geçiş efektelerinden biraz kaçınabilirsin, cut geçiş tavsiyemdir dinamik görüntüler için..
heeeh işte bu eleştırıler işime yarar :)
çekım açıları ne yazıkkı benden kaynaklanmıyor ben çekıyo olsaydım farklı farklı yerlerden çekıcektım. Diğer eleştırılerıde dıkkate alıcam ;)
cıvıc_power
10-02-2012, 08:12
izlemedim ama eminim iyi olmuştur panpa :D
HondatugraL
11-02-2012, 04:51
izlemedim ama eminim iyi olmuştur panpa :D
allah cezanı vermesin :D
elıne saglık cok guzel olmus elıne saglık bu arabalar kac para yaa pahalı bıseymı acaba
maşallah süper olmuş :)
özellikle bi kaç aracın drift esnasında ki yakın çekimi ve o anları yavaşlatmanız süper olmuş, elinize kolunuza sağlık :)
edit: yazmadan edemiciim, 200 sx ve m3 güzel yanlamış :D
güzel çalışma devamını bekleriz :)