Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim stok leş 25 drift
Civata kesmeseydi devam edecktim fakat bu videoyu kapatır kapatmaz araba mesaisini bitirdi...Bir dahaki antrenmanda diferansiyeli kaynatıp öyle video cekeceğim...Ayrıca Henuz gelmemiş olan King Of Europe videomuzda insallah bugun yarın yayınlanacak :D montajı yeni bitti...Yorumlarınızı eksik etmeyin...iyi seyirler.
my Stock 3.25 drifting | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10151281708000038)
maşallahh direksiyon bayaa iyi. Eline sağlık
25'e de maşallah :)
Ö.öztüRk
10-02-2012, 15:32
direksiyon cidden güzel stok leş işin komedisi olmuş maşallah araca:)
Teşekkürler hepinize...yok mu arttıran arkadaşlar :D
yoshimura
10-02-2012, 16:00
Maşallah..
spin atıp sonrasında dönmen güzel olmuş..
YavuzNaz
10-02-2012, 16:37
başarılı, tebrik ederim :)
şu videolarımın çok tık alması ve güncel kalması için ne yapmam gerek önerisi olan varmı :D
Bunda kilit yok simdi yani? Baya guzelmiş bileğinize saglık diyelim cekimde super.
teşekkür ederim...Orjinal kilitliymiş ama kafasına göre tutuyor. 2.turdaki spinde o yüzden zaten araç birden klidi bırakıp tek taraftan sarmaya başlıyor. 17 yıllık kilit bu kadar tutuyor :) haftasonu kaynatıcam bi aksilik olmaz ise. Tekrar teşekkürler
Maşallah doğuş abi bileğine sağlık (:
Onurkk06
10-02-2012, 18:30
maşallah güzel ama videolarda müzik yerine motor sesi duymayı tercih ederim :)
bende aynı goruşteyim fakat kamera dışarda olduğu için genelde rüzgar sesi var böyle daha iyi oldu : )
guzel direksiyon guzel hareketler:) masallah yalnız kaynattırma ne kadar saglıklı aynı e36 325de bende var onerırımısınız kaynattırmayı
Eray Yümsel
10-02-2012, 20:17
maşallah kardeşim
SekoLive
10-02-2012, 20:18
şu videolarımın çok tık alması ve güncel kalması için ne yapmam gerek önerisi olan varmı :D
konu basşlıgını typer geçtim yaz :D
maşallah güzel video
ChtArdARSL
10-02-2012, 21:26
Masallah doguscum sonunda ıstedgıne konusyrosun Nazar degmesın..
guzel direksiyon guzel hareketler:) masallah yalnız kaynattırma ne kadar saglıklı aynı e36 325de bende var onerırımısınız kaynattırmayı
eğer her park ettiğinde gelecek tıkırtılara aldırmıyorsan ve araç kontorlunun iyi olduğuna inanıyorsan kaynat gitsin...biraz zorluyo arabanın alt takım ama eğlenceli oluyo.Kırılma şansıda var ...
konu basşlıgını typer geçtim yaz :D
maşallah güzel video
valla sonunda öyle yapcam ...type r vs 3.25 yazsam 1 saatte 10 bin tık alır herlade topic...teşekkur ederim
Masallah doguscum sonunda ıstedgıne konusyrosun Nazar degmesın..
teşekkur ederim kanka saol
maşallah kardeşim
Saolasın eray başkan.Sende yazdın ya benim konuya,artık alayına go.Bide ozi yazsa tam olcak
onurdestan
11-02-2012, 01:37
stok kilidinin tutmamasının sebebi balata denen 2 tane diski var onları getirtip değiştirir bide motul kilitli diff yağı koyarsan çok büyük fark olur yağ jdmworkste var zaten kaynatıcaksanda orji kilitli diffini kenara koy normal kilitsiz bi dif alıp onu kaynat bence :)
Ek.Civic_Spoon
11-02-2012, 09:13
maşallah doğuş çok başarılı tebrik ederim seni .. defransiyeli kaynatırsan bir iki resim çekebilirmisin, bilgi açısından ileri doğru banada lazım olacak sanırım, çünki dahja önce denedik ve bi kaç sefer kırdı sonra komple almak zorunda kaldık :)
maşallah bro =) çok hain =)
by serçe
11-02-2012, 09:38
maşallah ..
stok kilidinin tutmamasının sebebi balata denen 2 tane diski var onları getirtip değiştirir bide motul kilitli diff yağı koyarsan çok büyük fark olur yağ jdmworkste var zaten kaynatıcaksanda orji kilitli diffini kenara koy normal kilitsiz bi dif alıp onu kaynat bence :)
balata fazla dayanmıyor daha önce yapıldı açıp bakıldığında dağılmıtı balatalar,tekrar kaynak yaptılar.Kilit olayı suruşde zevkli oluyor fakat tutmadığı zaman insanı sinir ediyor.İkinci bi diff alıcağımı sanmıyorum.Direk bunu kaynatcam galiba
;5572896']maşallah bro =) çok hain =)
Senin kinden hain olmasın ,çok haindir :D
maşallah doğuş çok başarılı tebrik ederim seni .. defransiyeli kaynatırsan bir iki resim çekebilirmisin, bilgi açısından ileri doğru banada lazım olacak sanırım, çünki dahja önce denedik ve bi kaç sefer kırdı sonra komple almak zorunda kaldık :)
tamamdır moruk fotğraf cekerim...internete bakarsan gorursun ama bi ton fotoğraf var...